Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Bobex77 & Don Rxf
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Zaawansowani
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80
bobex77
Cytat(Smoti @ Jun 29 2007, 09:33:29) [snapback]158971[/snapback]
no no no Diego swietny, troche inaczej wykonany niz wszystkie jakie dotad widziałem(a widziałem i mam ich wiele;P)
a co do propozycji "next.face" może Piotr Stawarczyk (Widzew Lodz)??dałem znakomita fotke w temacie T-maca (str.210)a jak nie chce sie szukac to moge załadowac u Ciebie w temacie rozwniez, tylko e nie chce narazie syfu robic, fajnie by było...pomysl o tym.
Pozdrawiam smile.gif

O ile sie nie myle Calwin go bardzo fajnie wykonał...
Dzieki za komentarze nastepny -> Ben Foster
Flisak
Cytat(Antiego -tiego @ Jun 29 2007, 10:54:25) [snapback]158989[/snapback]
Musze powiedzieć że jest to zajebista mordka Diego mad.gif ale mam jedno ale otuż kolor jego ryjka wygląda jakby się najadł czegoś nieświeżego i zbierało by go na wymioty laugh.gif

Zgadzam się z tą wypowiedzią. Kolor twarzy jest dziwny. Ale model jak dla mnie idealny
bobex77
Ben Foster jest niemal skonczony, ale nie pokaze go jeszcze gdyz pozostalo mi do poprawienia kilka znaczacych szczegolow
w miedzy czasie zrobilem nowa mordke a własciwie update tylko z innej fotki, ktora mi podrzucil Pelas za co mu serdecznie dziekuje tongue.gifP
Tim Vincken preview

komentarze mile widziane
tomek828
wyglada smacznie, tylko prawy policzek taki jakby "wypukly" tak powinno byc ??

pozdrawiam
Sokół
jak robiłeś z tej foty to BDB, ale zmień tą "wypukłość".
szołpas
Niepodoba mi sie ta twarz sad.gif jezeli robiles go z tej fotki w/w to wyszedł jakis dziwny;/
pozdro
sawyer
Vincken wyglada bdb, ale popraw to co mowili poprzednicy czyli ta "wypuklosc" i bedzie jeszcze lepiej biggrin.gif
Voytec
Cytat(sZ0lpAs @ Jul 3 2007, 11:23:43) [snapback]160132[/snapback]
Niepodoba mi sie ta twarz sad.gif jezeli robiles go z tej fotki w/w to wyszedł jakis dziwny;/
pozdro

Napewno bobex nie robił go z tej fotki smile.gif Jego wcześniejsza wersja była robiona własnie z tej fotki którą podaliście i wyszedł niemal idealny. Teraz najwyraźniej bobex znalazł jakąś nową fotke i go poprawił. Przecież chłopaki od razu widać, że to nie ta fotka ;p
Mortin
nie wiem jak wygladal na tej focie z ktorej go robiles, ale wlosy wyszly smaczne wink.gif
bobex77
Cytat(Sokół @ Jul 3 2007, 10:11:56) [snapback]160112[/snapback]
jak robiłeś z tej foty to BDB, ale zmień tą "wypukłość".

lol blink.gif
normalnie z tym samym wyjechali na evo web
z tej powyzszej fotki robilem stara wersje Vinckena jak slusznie podkreslij Voytec wink.gif
Natomiast z ponizszej...nowa

AdamSzmulki
Diego fenomenalny wink.gif
rav
bobi - kłaczki mu tam jeszcze pozaciągaj na dole, tak na bok, jak na fotce wink.gif
jarek1989
super face biggrin.gif super odwzorowana ;D
Pelas
zajebisty fejs...: tak 3maj "Bobie budowniczy":D
Damian.
Kozacki face. Świetnie odwzorowany
ricki
Extra odwzorowany ten jego ryjek rolleyes.gif
bobex77
dzieki

Ben Foster ( not finished )

ponizej fotka

czekam na sugestie co poprawic smile.gif
bartek-brt
Bardzo dobra morda ale mógłbys poprawic uszy i troche szczęke. W edicie daj mu grubszą czyję. Jakby sie dało to popraw usta bo są troche za czerwone.

Pozdro!
P@vel
Potwierdzam to co napisał bartek-brt wink.gif ahh i jeszcze oczka zmień na brązowe(taki mały szczególik biggrin.gif )
3m sie smile.gif
szołpas
NIe wiem czemu ale nieprzypadła mi do gusta ta morda,jakas taka krzywa tongue.gifP
pozdro;)
reS
Ja bym mu trochę poliki na wysokości ust poszerzył wink.gif tak to sama morda okej. pzdr
bobex77
Cytat(sZ0lpAs @ Jul 4 2007, 14:57:30) [snapback]160498[/snapback]
NIe wiem czemu ale nieprzypadła mi do gusta ta morda,jakas taka krzywa tongue.gifP
pozdro;)

nie moja wina ze taka ma ..
dzieki za komentarze na pewno uwzglednie przy poprawie
czekam na wiecej
zembi
Świetny Ben, czekałem na jego face. Nos zrobiłes nieziemski! rolleyes.gif
sawyer
Wedlug mnie Foster bardzo dobry, ale popraw szczeke i uszy to bedzie jeszcze lepiej wink.gif
Mortin

popraw to, a bedzie perfekt
te kawalki wlosow co zaznaczylem, zrob takie same jak na focie, gdyz ksztalt uzyskany przez Ciebie jest zupelnie odmienny od tego ze zdjecia
pozdro
Pelas
bardzo fajny Benio... popraw to co napisał Mortin i będzie zajebiaszczo:D
bobex77
ok poprawie
puki co poprawilem Tugaya

Tugay Kerimoğlu final

sawyer
Twarz bdb, lecz wydaje mi sie ze jego prawe oko jest mniejsze niz lewe, niewiem moze taka fotka, albo koles tak ma tongue.gif
Damian.
Bardzo dobra mordka , ale wydaje mi sie ze moglbys czolo zrobic bardziej czerwone , gdyz troche dziwnie to wyglada IMo
chatek
Bardzo fajna morda tak 3maj. Włosy też super. pozdro
Mortin
wszystko wporzadku, ale popracuj troche dluzej nad kolorami tekstury
pozdro
olivier
Ben Foster super morda.

Tim Vincken również fajna twarz,ale mnie sie podoba pierwsza wersja.

Diego-jedna z twoich lepszych twarzy bardzo dobre wykonanie.Ładne bmp jak i model.
don rxf
Niezly Foster i Diego wink.gif Tugay mniej mi sie podoba ;P
bobex77
FacePack by bobex77 vol.2

Download
x2.gif square.gif triangle.gif circle.gif
Pelas
zajebiaszczy pack...:wszystkie facjatki wylodują w moim pesie...biggrin.gif dobra robota Bobie;P
luke
Wieeeelkie dzięki za te prace. Świetna paka. Wszystkich których mogę zaaplikuje do PESa smile.gif
.:KUNA:.
THX! czekalem na foster;]
Simi93
Świetna robota, wszystkie twarze na b. wysokim poziomie, zarówno BMP jak i modele smile.gif
Pogratulować biggrin.gif

Smoti
jedna z najlepszych paczek z mordami do PESa,bardzo wysoki poziom...dzieki za dawnload
reS
Świetna paka smile.gif napewno skorzystam, pzdr
szołpas
Swietne twarze biggrin.gif
don rxf
kozak paczuszka, najlepszy Diego, oczywiście pobieram.
Grabi
Robota profesjonalisty. Paczka kapitalna. Takie twarze po prostu chce się ściągać. Tugay...ach ten Tugay wink.gif. Ciężkie ma foty, na każdej praktycznie wychodzi inaczej. Dla mnie kapitalny, odwzorowałeś go idealnie IMO. Pozdro;)
bobex77
Dzieki wszystkim za te komentarze smile.gif naprawde sie staralem i widac oplacilo sie biggrin.gif
.::NorD::.
Opłaciło się :-]
Osobiście najbardziej podoba mi się Foster i Diego . Cover też extra .
Pozdro
the-bhoys
Genialna paczka! Oczywiście pobieram wink.gif
T-Mac
gratki
znakomity pack
oczywiscie download
don rxf
Wraz z Timakiem postanowilismy polaczyc tematy (nie do konca) poniewaz stare nasze tematy zamykamy linki beda do nich zamieszczone w pierwszym poscie tego tematu czyli w tym tongue.gif
faces by don rxf
Faces by T-Mac

a oto dwie nowe nasze prace

*Luiz Adriano - hair by NorD
Pelas
ohmy.gif:O DOS SANTOS........ brak słów.... świetna praaca.... a co do Luzia Adriano nie moge się wypowiedzieć na temat modelu bo kolesia nie znam najzywczanijenij:D
.:KUNA:.
Ladny adriano, lecz santos potrzebuje poprawki;]moze zamkniscie usta i wydluzcie mu twarz
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.