Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Bobex77 & Don Rxf
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Zaawansowani
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80
jarek1989
Tanevski Magia biggrin.gif

Q7 także super biggrin.gif
chatek
Świetna twarz ale ta kita z tyłu jest chyba troche za wielka tak mi się wydaje. pozdro
szołpas
To tak... w samej twarzy nie podobają mi sie usta i oczy smile.gif a co do włosów to ten irokez troche za "gęsty":P i nie wiem czy jest cos takiego w narzedziach PS ale moglbys mu troche nażelowac włosy wink.gif
pozdro;)
T-Mac
Cytat(Dominoz @ Jul 30 2007, 11:27:28) [snapback]168792[/snapback]
Takie włosy, to można zrobić w Edit Mode...Nie potrzeba angażować Timaka.
Jednak co do włosków- prosiłbym o nowe dla Dolhy i Zająca.

wiekszosc twarzy zrobie od nowa lub poprawie
pisales o murawskim ze juz zrobilem dobrego pozniej ci pokaze jakim facemakerem bylem wtedy a jakim jestem teraz biggrin.gif
szołpas
Świetne mordy biggrin.gif dzieki za download
the-bhoys
Genialne mordy wink.gif Już pobrałem w Twoim temacie na pesfaces biggrin.gif Dzięki za download
Damian.
Chlopie , wyjebiste mordy. Ale Yaya biggrin.gif
Pozdr
Donantonio89
Mordy SUPER- szczególnie Lampard i Quaresma (long hair) POZDRO!!
sawyer
Bardzo dobre twarze wink.gif, najlepszy Quaresma i Yaya tongue.gif
chatek
Dzięki za dałnlołd czekam na kolejne facjaty smile.gif
jarek1989
super pyski biggrin.gif

P. S.

mam pytanie a mianowicie biggrin.gif :

czy mogę UŻYĆ WASZYCH TWARZY do tego patha co tworze biggrin.gif

T-mac i don odpowiedzcie mi biggrin.gif PROSZE biggrin.gif

pozdro biggrin.gif
Sokół
Dzięki za download już wszyscy śmigają w grze biggrin.gif
Mortin
Cytat(don rxf @ Jul 30 2007, 14:04:49) [snapback]168890[/snapback]

1 wersja- wlosow ksztalt zupelnie nie ten
2 wersja- troche lepsza, ze wzgledu na wlosy, jednak sama twarz nie wyglada najlepiej
yaya i robben najlepszymi twarzami..
pozdro
zywul
Thx za download. Super twarze.
demiano7
siemka wink.gif Don i T-mac przepraszam was bardzo że bałaganie wam w temacie ale obiecuje że to pierwszy i ostatni raz... jak do tej pory nikt mi nie pomógł sad.gif więc może tu sie uda... mam do was sprawe, nie ma ktoś jakiejś paczki z twarzami reprezentacji chorwacji??? bo jak na razie to mam 5 twarzy sad.gif a chciałbym mieć dużo więcej... jak byście mogli to pomóżcie... z góry serdecznie dziękuje wink.gif pozdro
bilak
dzieki za biny , skorzystam z Toure,Tevesa,Issaksona i Quaresmy :-D
potter
Cytat(T-Mac @ Jul 30 2007, 12:53:25) [snapback]168860[/snapback]
wiekszosc twarzy zrobie od nowa lub poprawie
pisales o murawskim ze juz zrobilem dobrego pozniej ci pokaze jakim facemakerem bylem wtedy a jakim jestem teraz biggrin.gif

Ech szkoda , ze majac bardzo dobre twarzy Lecha ty jeszcze je bedziesz edytowal , a nie zajmiesz sie GKS Bełchatów , ktoregoo nie ma prawie wcale sad.gif A to w koncu jedna z najlepszych ekip w Polsce
T-Mac
jakbym mial dobre fotki to czemu nie ale nie mam, te na oficjalnej sa cienkie
olo
Tim, na stronie oficjalnej Widzewa pojawilyu sie nowe foty... moze by Ci cos z niektorych chociaz wyszlo... wiem ze nie super ale na pewno lepsze niz byly kiedys.. I w fotach dla facemarkerow dalem bdb fote douglasa, zajrzyj wink.gif
elotto
mam taka prosbe do Dona albo T-mac'a zeby zrobili Nacera Barazite z Arsenalu:
http://www.arsenal.com/player.asp?plid=65600&clid=4436
http://cache.gettyimages.com/xc/75418279.j...D70956EEF44B9E1
fotki moze niezadobre ale jakby sie dalo mu sie zrobic wlosy z tej drugiej foty byloby super
BoBaN
Dzieki za download Don, Świetne mordy, napewno część znajdzie się w moim pesie;)
T-Mac
the-bhoys
Świetny Dymkowski wink.gif
Dominoz
Bardzo ładny smile.gif
Usta takie sobie, ale to pewnie wina fotki smile.gif
Teraz czekam na Rengifo biggrin.gif
Damian.
BArdzo dobra morda , ale wydaje mi sie ze jest troche za czerwony
olo
super, jak zawsze wink.gif bedzie najlepsza Polska druzyna do pesa z Wisla
jarek1989
fajan morda biggrin.gif

czemu mi nigdy nie odpiszecie tak czy nie ??? czytacie wogule własny temat ?? bo widze jak ktoś tam cos o chorwacji napisał to mu daliście odpowiedz a tak to nie :// nie rozumiem tago sad.gif
INTELEKT
Nie wiem jak on wygląda ale face dobrze się prezentuje.
don rxf
Cytat(jarek1989 @ Jul 30 2007, 15:06:17) [snapback]168915[/snapback]
czy mogę UŻYĆ WASZYCH TWARZY do tego patha co tworze biggrin.gif

T-mac i don odpowiedzcie mi biggrin.gif PROSZE biggrin.gif

zalezy jakiego Patha tworzysz ?
T-Mac
Cytat(jarek1989 @ Jul 31 2007, 12:42:40) [snapback]169244[/snapback]
fajan morda biggrin.gif

czemu mi nigdy nie odpiszecie tak czy nie ??? czytacie wogule własny temat ?? bo widze jak ktoś tam cos o chorwacji napisał to mu daliście odpowiedz a tak to nie :// nie rozumiem tago sad.gif

to jest ten patch z druga liga polska ??
jezeli tak to zapraszam na gg (nr w redakcji IO) bo musze wyjasnic pare spraw (obrazanie tworcow OE patcha w rozmowie z Orange91)

do Dominoz'a
mam juz wykonanego Rengifo ale chce go jeszcze zrobic z innej fotki moze bedzie lepszy wink.gif
Dominoz
Timak- pokaż go jak możesz, bo ciekaw jestem, jak wyszedł smile.gif
Murawskiego będziesz robił? W sumie dobrego zrobiłeś kiedyś tam- jest w OE Patchu.
Nie wiem czy ktoś mnie słyszał, ale proszę o zmiane fryzur dla Dolhy i Zająca smile.gif
T-Mac
co do twarzy Zajaca mozliwe ze bede go poprawial smile.gif

zamknolem mu usta normalnie to zabki powinny byc i usmiech ale jakos tak nawet dobrze wyszlo

EDIT
dalem troszke nie tego screena Zajca na tym co teraz mam jest wiecej poprawek smile.gif
to sie juz pokaze w finalu biggrin.gif
jarek1989
kolejne 2 bardzo dobrze odwzorowane modrki ;D
Donantonio89
Zając pierwsza klasa, jedyny szczegół to chyba troche za krótkie włosy z tyłu. A u Rengifo nie pasują mi tylko oczy. Ogólnie czekam na kolejne twarze(Muraś,Wilk,może Quinteros:) i DOWNLOAD oczywiście
Dominoz
Muraś, Wilk i Quinta już sa zrobieni smile.gif
A u Hernana popraw lewe oko (patrząc od nas) wink.gif
sawyer
Swietne ostatnie twarze tongue.gif
Darekk89
T-mac zrobisz z kolegą Donem Rxf twarze Bełchatowa ??, już tylu użytkowników prosiło a wy nawet nie odpisujecie !! Jeszcze raz proszę o odpowiedź !!!
T-Mac
Cytat(Darekk89 @ Jul 31 2007, 13:47:22) [snapback]169273[/snapback]
T-mac zrobisz z kolegą Donem Rxf twarze Bełchatowa ??, już tylu użytkowników prosiło a wy nawet nie odpisujecie !! Jeszcze raz proszę o odpowiedź !!!

post 394
czytaj uwaznie
ryba
Zajebisty Zajac wink.gif
Hayalet
Cytat(ryba @ Jul 31 2007, 14:45:18) [snapback]169290[/snapback]
Zajebisty Zajac wink.gif

Niom, ale Hernan cienki.

EDIT: Chociaż nie, dobry, tylko fryzurka psuje cholernie, Dymkowski natomiast ma coś zje.banego ze szczęką.
cienias
Twarze Lechitów kapitalne zlituj się i zapodaj biny do Kikuta Zająca Rengifo i jak możesz to zrób Injaca PROSZE
a może zrobisz nowe zagraniczne nabytki zagłębia
Tiago Gomes
i Andre Nunes zagrał dobry mecz z Widzewem
Dominoz
cienias- przecież Dobrev juz nie gra w Lechu xDDD
A mordy pewnie będą, jak Timak wszystkie zrobi smile.gif Wtedy będzie facepack jakiś.

EDIT: Przecież jeszcze nie ma Injaca, to jak chcesz jego bina? biggrin.gif
Damian.
Cytat(T-Mac @ Jul 31 2007, 13:18:21) [snapback]169262[/snapback]

Bardzo dobre mordy ......
cienias
sory mój bład
a co do pomysłów na nowe twarze to jeszcze dorzuce Costly z Bełchatowa (poprostu swoją grą w lidze zasłużył sobie aby była i w pesie)
i z Legi Chinayama (nie wiem czy dobrze napisałem)
tomekn92
tez proszę o Costly'ego
potter
Cytat(potter09 @ Jul 28 2007, 14:43:55) [snapback]168288[/snapback]
Mordy z polskiej ligi genialne. Oby tak dalej! Moze jakies Bełchatowskie teraz? poszukam fotek
Fred tez fajny , za to Duff wg mnie bardzo słaby, ale to wypadek przy pracy

Może coś z tego wyciągniecie:
Wróbel [?]
Pietrasiak
Strąk
Costly
Magdoń
Marciniak
Sapela
Cecot
Chwalibogowski
Kowalczyk
Popek

Wresszcie jakieś fajne foty znalazłem , liczę na mistzrów! [czyt: Don i Timak]

Tu dałem foty!! Pierwsze z gory nie sa z oficjalnej , niektore
Np Costly , Pietrasiak
INTELEKT
Rengifo dobry, Zając super.
Darekk89
dołączam się do próśb o twarze graczy z bełchatowa, przecież w końcu grają w europejskich pucharach i przydało by się kilku piłkarzy zrobić do pes-a!!
adison88
Ogolnie twarze dobre tylko u Rengifo te oczy takie troche :|.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.