michael4321
Dec 7 2010, 08:44
Czlowieku czemu na evo web nie wychwalasz patcha.
To jest forum o 6.5 ktore i tak (czy tego chcesz czy nie) przebija inne patche (podkreslam przetestowalismy w pare osob wszystkie patche).
Ale jak to sprawia ci radosc: tak pes 7 jest najlepszym patchem. Teraz jestes szczesliwy?
I odpusc juz.
Szkoda ze ktos nie mogl popracowac nad OFem do v4 przynajmniej na razie mielibysmy aktualne sklady a reszta wyszlaby przy okazji v5. Ale sam wiem ile to pracy, bo robilem takiego OFa i troche godzin to zajmuje (a i tak OF jest niedopracowany).
Big pozdro dla tworcow, czekamy czekamy
Z góry Przepraszam wszystkich na forum za brak kultury...
Panowie z góry, zamknijcie się w końcu do kurwy nędzy.
Wysładzanie autorom (tym bardziej autorom PES7) nie pomoże wydać PES 6.5 v5, koniec rozmywania.
For3st06
Dec 7 2010, 22:07
CYTAT(For3st06 @ Dec 6 2010, 23:16)

moze ktos powiedziec w przyblizeniu do miesiecy kiedy bd patch ? bo chcialbym na probe sciagnac PES7 ?
?
/ Nie może, czytaj temat i uważaj na to o co proszą autorzy i moderatorzy. Pozdrawiam, E9.
Tego nikt nie wie. Na razie czekamy
Konrad340
Dec 12 2010, 13:08
Byłby ktoś tak miły i wrzuciłby mi OPT z v4 na jakiś serwer?
derock
Dec 14 2010, 01:55
cze Wam !!!
Z góry przepraszam za pytanie nie na temat, ale proszę o wyrozumiałość administratorów. Założyłem osobny wątek, ale nikt nie chce mi poradzić.
W oczekiwaniu na pesa 6.5 v5 zainstalowałem shollyma i zabrałem się za modyfikację a w zasadzie poprawę komentowanych nazwisk wszystkich zawodników.Zajmuje to b. dużo czasu, ale w między czasie czytałem o zaletach pesa 7 i chciałem Was zapytać czy oprócz tego, że w Pes 7 jest lepszy układ drużyn i lig czy są jakieś jeszcze inne aspekty, które czynią pes 7 lepszym od shollyma. Nie mam prawie w ogóle wolnego i czasu i nie chce go dodatkowo tracić na komentarz, jeżeli się okaże, że na marne.
Nawiązując do patcha 6.5 v4 tam też trochę zawodników nie miało przypisanych komentarzy. Zauważyłem, że w ogóle jest to temat trochę odpuszczany w patchach.
dzięki za odpowiedź.
/ "Czy wy ku*wa czytać nie potraficie ?! Po kiego chu*a wpie*acie tutaj PES 7 i Shollcośtam ?!". Pozdrawiam, E9.
michael4321
Dec 14 2010, 11:39
Moim zdaniem Shollym jest totalnie porazkowy (glownie zmiany statystyk graczy psuja grywalnosc pesa 6). PES7 jest lepszy, ale grywalnosc tez odbiega od bardzo dobrze moim zdaniem dopracowanego pes6.5v4. Pozostaje na naszym patchu v4 bo jak dla mnie jest on swietnie dopracowany pod kazdym wzgledem.
Aha, jeszcze 1 pytanko z innej beczki ale w sumie dotyczace v4.
Mam laptopa z 2008 - dosc dobry bo 4GB ramu, karta graf ATI Mobility Radeon HD 3450, zauwazylem ostatnio (bo dopiero ostatnio instalowalem zeby sprawdzic) ze nowsze pesy chodza mi plynniej - pes6 z patchem 6.5v4 chodzi dosc dobrze ale przycina lekko jak jest srodek boiska itp.
Czytalem forum iss dotyczace konfiguracji pes6, wiec prosze nie pisac ze byly juz poruszane tematy, bo nic konkretnego nie znalazlem.
Dzieki za gory za info - pewnie niektorzy z Was juz przerabiali ten temat.
pzdr.
/ "Czy wy ku*wa czytać nie potraficie ?! Po kiego chu*a wpie*acie tutaj PES 7 i Shollcośtam ?!". Pozdrawiam, E9.
Czy wy ku*wa czytać nie potraficie ?! Po kiego chu*a wpie*acie tutaj PES 7 i Shollcośtam ?!
__SaNd1__
Dec 15 2010, 22:06
Sa jakiesz postepy nad patchem jak idzie ?

Moze szykuje sie prezent na swieta ?
michael4321
Dec 20 2010, 12:04
Po co pytac, lepiej sciagac inny patch ktory nie jest gorszy, mysle ze jest jeden (nie napisze jaki bo tworcy beda wieszac psy na mnie jak zwykle) ktory przetestowalem i jest bardzo podobny. Sklady aktualne z tej soboty itd :]
Dobra, napisze jeden, jedyny, ostatni raz. Czy Ty człowieku jesteś tak ograniczony, czy nie rozumiesz ? Poczytaj sobie regulamin, dowiedz się co to jest offtopowanie - to jest to co teraz robię, żeby Cię czegoś nauczyć. Mam nadzieję, że nie modzi to zrozumieją, a jeśli nie to dobrze, dostanę %. Twoja głupkowata opinia, nie poparta argumentami, że PES7 jest lepszy, czy tam inny PES148 nie wnosi nic, ale to kompletnie nic konstruktywnego do tematu PES 6.5. Jeśli już musisz tak bardzo kadzić twórcom PES7, to zorganizuj jakiś benefis. A jeśli nie to chociaż napisz to w temacie na evo-web, lub załóż sobie temat w odpowiednim dziale, w którym będziesz dyskutował z innymi na temat wyższości PES 7 nad PES 6.5 czy innymi patchami. Amen.
Mam już dość proszenia... Zamykam.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.