Mateusz13
May 14 2010, 13:50
Panowie mam może denerwujące pytanie, ale ile % patcha macie zrobionego? Dużo wam pacy zostało, wyrobicie się do końca maja? Nie mogę się już doczekać na download.
demiano7
May 14 2010, 14:10
Odpowiem za Kubbasa bo pewnie się wkurzy jak zobaczy to pytanie

otóż nie można określić tego w procentach bo rozsypane wszystko jest ale starają się wszyscy naprawdę aby ukończyć to w miare jak najszybciej.
Mateusz13
May 14 2010, 16:41
Dzięki Demiano wiem, że Kubas by się zdenerwował
__SaNd1__
May 18 2010, 15:11
Ja mam takie pytanie czy sklady reprezentacjach beda aktualne na mistrzostwa swiata w RPA

Dzieki za odpowiedz
Stuart17
May 18 2010, 15:14
Wszystko zalezy od tego jak szybko trenerzy podadza 23-osobowe kadry. Z naszej strony to nie problem.
hi Kubbas
sorry as i write in english because my native language is neither polish nor english
i understand what you write here only by google translate so i hope u reply to me in english
first i like ur patch so much pes 6.5 v4 and i really enjoy pes 6.5 with my friends
so this patch although done by and for people in poland but i think there are alot of people all over the world enjoying this great patch
i think there's a little bug in pes 6.5 related to "newcastle united " kits i think they don't appear right
so i hope u fix this in the coming v5
and we are eagerly waiting for this version
go on Kubbas , great work
Jason Bourne
May 22 2010, 15:02
ja bym na miejscu "patchmejkerów " poczekał aż się zakończy letnie okienko i wtedy wydać patcha

.Ale to jest Wasz produkt , a więc nie wtrącam sie

.Żeby nie było również chętny jestem do grania i cierpliwie czekam na wydanie

PS Można wiedzieć czym się podpieracie jeśli chodzi o statystyki ?
Mesjasz
May 23 2010, 07:32
Wiem że wszyscy czekacie na tego patcha z niecierpliwością, tak samo i ja. Ale lepiej będzie jak patch zostanie wydany na początek sezonu po wszystkich transferach. To jest moja sugestia a jak będzie to już zależy od twórców. Mam tylko pytanie, jeżeli patch wyjdzie a potem będą jeszcze jakieś transfery to będzie jakaś aktualizacja czy samemu będzie trzeba w edycji kombinować. ?
P.S z jakiej strony będzie można pobrać tego pes'a 6.5 v5.
Dobrze by było żeby ktoś wrzucił na torrenty.org.
Pozdrawiam wszystkich.!
Patryk123456789
May 23 2010, 09:11
Moje uwagi:
Chciałbym żeby patch był porządnie wykonany,w poprzedniej wersji nie przypadł mi do gustu tylko kitserver mam nadziej że w nowej odsłonie patch'a będzie to poprawiane przede wszystkim w kitserverze powinny znaleźć się twarze które znajdują się pod tym linkiem
http://forums.evo-web.co.uk/showthread.php...27&page=102 i w ogóle z tego tematu i z tego tematu
http://forums.evo-web.co.uk/showthread.php...11&page=204 .Mam nadzieje że to uwzględnicie jak najlepsze twarze do PES6.5 v5 !!! Pozdrawiam.
Edit:Oczywiście lepszy folder boots bo ten z v4 to tragedia.
demiano7
May 23 2010, 16:32
Patryk, jeśli ci sie nie podoba kitserwer, to zawsze możesz wymienić sobie jego zawartość

w kitserwerze wszystko zbierane jest możliwie najdokładniej.. Co do serwerów to pewnie będzie tak jak w wersji poprzedniej czyli powoli będą dodawane nowe serwery i torrent. Natomiast data wydania jest nieznana ponieważ twórcy mają ograniczony czas.. pozdrawiam

P.S. folder boots to nie jest tragedia, poprostu jego twórca woli plastki ;P w ver.5 mają ponoć być dwie wersje bootsów
Patryk123456789
May 23 2010, 16:48
Ja nie chce się spierać,ale ja nie robię tego patcha żeby go uzupełniać to właśnie o to chodzi żeby patch był najlepszy żebym jak najmniej ja musiał robić xD.po to wkońcu to jest.
demiano7
May 23 2010, 17:49
CYTAT(Patryk123456789 @ May 23 2010, 17:52)

Ja nie chce się spierać,ale ja nie robię tego patcha żeby go uzupełniać to właśnie o to chodzi żeby patch był najlepszy żebym jak najmniej ja musiał robić xD.po to wkońcu to jest.
A ja ci mówie, że wszyscy się starają i chyba nie myslisz, że robiąc F&H omijamy tematy libero czy pochote...

wiadomo, każdemu się zdarzy coś ominąć, jakiegoś buta czy jakiś face ale skoro twierdzisz że cały kitserwer Ci się nie podoba albo że bootsy są całkiem do dupy to chyba jednak musisz zrobić sobie po swojemu...
Kubbas
May 24 2010, 00:55
CYTAT(hany3 @ May 22 2010, 00:59)

hi Kubbas
sorry as i write in english because my native language is neither polish nor english
i understand what you write here only by google translate so i hope u reply to me in english
first i like ur patch so much pes 6.5 v4 and i really enjoy pes 6.5 with my friends
so this patch although done by and for people in poland but i think there are alot of people all over the world enjoying this great patch
i think there's a little bug in pes 6.5 related to "newcastle united " kits i think they don't appear right
so i hope u fix this in the coming v5
and we are eagerly waiting for this version
go on Kubbas , great work
Thanks for your opinion I would definitely take a look at the things that you mentioned
Jason Bourne
May 24 2010, 12:32
Żeby nie było nie pośpieszam nikogo , tylko mam pytanie , czy patch będzie wydany przed końcem okienka transferowego czy po ? Bo wiadomo , że wiele osób wyjedzie na wakacje, pojdzie do pracy itp.I ja również wyjeżdzam do roboty , dlatego się pytam.Gdy będę pracować wiadomo , że nie będę miał czasu na ściagnicie , granaie itd.Stad moje pytanie
Kubbas
May 24 2010, 15:46
Nie wiem
__SaNd1__
May 24 2010, 16:45
Chyba tak bedzie najlepjej na nowy sezon 2010/2011 zeby wyszla V 5

Ja sobie sciongam V 4 pograc sobie jescze dopuki wyjdzie na nowy sezon pozdrawiam
damiank9
May 24 2010, 19:09
najlepiej to dac of-a taką wersje V4 Update
Mesjasz
May 25 2010, 06:34
Co wy tak sie pytacie kiedy jak po co.. odpowiedzi na te pytania juz były.. osobiście sam sie doczekać nie moge ale wiadomo żę na taki patch który jest dokładnie wykonany trzeba poczekać.. a troche pracy przy tym jest i nie skończą tego w 3 dni.. a okienko transferowe kończy sie na do połowy września wiec patch będzie dopiero około października.. no chyba że wcześniej skończą i wydadzą przed wakacjami.;p
Kubbas
May 27 2010, 18:43
Patch jest praktycznie skończony, ale brak czasu na to żeby all zebrać przyszykować, dorobić co trzeba, czyli te najgorsze rzeczy, muszę się zebrać w sobie i zajebać trochę hard good damn work'u ;]
__SaNd1__
May 27 2010, 18:58
CYTAT(Kubbas @ May 27 2010, 20:47)

Patch jest praktycznie skończony, ale brak czasu na to żeby all zebrać przyszykować, dorobić co trzeba, czyli te najgorsze rzeczy, muszę się zebrać w sobie i zajebać trochę hard good damn work'u ;]
Swietny news czekamy mistrzu - jak bedziesz mial czas moze bys pokazal menusy co kiedysz mowilesz ze sa nowe
Kubbas
May 27 2010, 19:04
Nie robiliśmy menusów jeszcze. To jest sprawa na 1 dzień na koniec roboty
__SaNd1__
May 27 2010, 19:39
CYTAT(Kubbas @ May 27 2010, 21:08)

Dzieki za odpowiedz

Jak jescze nie robione menusy - to moja propozycja o menusow w klimaciku Mistrzostw Swiata 2010 w RPA bo juz sie zblizaja a to bylo by swietnie wygladac menusy World Cup 2010 South Africa w PES 6.5 V 5

Pozdrawiam
Puciaa12
May 28 2010, 11:25
Bardzo dobra wiadomość

mam pytanie, czy będą outsiderzy z MŚ w RPA? Typu Honduras, Korea Północna, Nowa Zelandia?
Pozdrawiam ;]
konradbrk
May 28 2010, 11:36
CYTAT(Kubbas @ May 27 2010, 20:08)

Człowieku robisz ze swoja ekipa cholernie zajebista rzecz. Chciałbym Ci tu gorąco podziękować. Do czasu, gdy znalazłem 6.5 v4 na necie grałem tylko w zwykłą 6 no i w te nowsze fify i pesy. Tylko, że game play z 6 zawsze najbardziej mnie kręcił. Ostatnio coś mnie podkusiło poszukać patchy ma pes6 i znalazłem ten topic, że v5 w drodze. Kubbas, żebyś ty widział mojego smile'a na twarzy.
Brak mi słów, żeby opisać mój zaciesz. Dzięki Ci wielkie i Twoim kumplom za te robotę, którą robicie.
Pozdro i do przodu
Kubbas
May 29 2010, 03:30
CYTAT(__SaNd1__ @ May 27 2010, 20:43)

Dzieki za odpowiedz

Jak jescze nie robione menusy - to moja propozycja o menusow w klimaciku Mistrzostw Swiata 2010 w RPA bo juz sie zblizaja a to bylo by swietnie wygladac menusy World Cup 2010 South Africa w PES 6.5 V 5

Pozdrawiam

Zobaczymy co się da zrobić
CYTAT(Puciaa12 @ May 28 2010, 12:29)

Bardzo dobra wiadomość

mam pytanie, czy będą outsiderzy z MŚ w RPA? Typu Honduras, Korea Północna, Nowa Zelandia?
Pozdrawiam ;]
Tak spójrz na 1 stronę tematu, będzie pełna ekipa drużyn jadących na MŚ, + najwięcej drużyn narodowych w historii PES'a 6. Nikomu jeszcze nie udało się zrobić tyle narodówek w grze co nam.
CYTAT(konradbrk @ May 28 2010, 12:40)

Człowieku robisz ze swoja ekipa cholernie zajebista rzecz. Chciałbym Ci tu gorąco podziękować. Do czasu, gdy znalazłem 6.5 v4 na necie grałem tylko w zwykłą 6 no i w te nowsze fify i pesy. Tylko, że game play z 6 zawsze najbardziej mnie kręcił. Ostatnio coś mnie podkusiło poszukać patchy ma pes6 i znalazłem ten topic, że v5 w drodze. Kubbas, żebyś ty widział mojego smile'a na twarzy.
Brak mi słów, żeby opisać mój zaciesz. Dzięki Ci wielkie i Twoim kumplom za te robotę, którą robicie.
Pozdro i do przodu
Dziekuje, doceniam
__SaNd1__
May 31 2010, 17:06
Kubbas czy beda jakiesz nowe scoreboardy w V 5 moze jakisz dla narodowych na MS 2010 albo cos takiego i czy beda stadiony w RPA na Mundial

Pozdro

EDIT: Ok dzieki za odpowiedz mialem na mysli taki scoreboard co w FIFA World Cup 2010 na Xbox i PS 3 na Mundial dlatego pytalem pozdro czekam na premiere

P.S. Czy bedzie aktualna kadra Polski z ostatniego meczu z Finlandia w tym miesiacu - nie pytam sie o kadry ktore sa na MS bo jestem pewien ze tam bedzie wszystko aktualne na MS wiec pytam o Polski
Kubbas
May 31 2010, 17:38
Te co powstały będą scoreboardów raczej nie będziemy zmieniać bo wszystkie są idealne, tak jak transmitują telewizje.
szymon792
May 31 2010, 18:05
co do scoreboad'ów to ja bym zmienił Bundeslige, bo jest jakiejś hiszpańskiej stacji, a można by dać Eurosport2
mistrz1990
May 31 2010, 18:07
1) co do zamiany repr u23 na nowe wystepujace w MŚ to dobry pomysl
2) osobiscie najchetniej bym widzial zamiane ligi portugalskiej na polska i tak jak w ostatnim waszym patchu byla Wisla i Lech wstawic tam Porto i Benfice, no ale jak zdecydowaliscie sie na 5 najlepszych zespolow minionego sezonu to mowi sie trudno (szkoda ze bez Jagi bo to w koncu ona bedzie wystepowac w europejskich pucharach)
3) jedyna rzecz ktora mnie razila w 6,5 to doping dla polski a dokladnie jakis ziomek wrzeszczal "my chcemy gola" nie wiem czy tylko w moim odczuciu ale wyszlo to kiepsko. reszta jak najbardziej zajebista i czekam z niecierpliwoscia na nowa odslone, elo
oki200x
Jun 1 2010, 19:55
Osobiście jedyne co mnie naprawdę raziło w 6.5 v4 to krzyki pojedynczych kibiców, albo jakiś wielki wrzask-bełkot całego stadionu. Ogólnie jestem zdania, żeby postarać się oddać głos kibiców jak najbardziej "z boiska" - tak jak to sie słyszy w tv, albo tak jak to słyszą piłkarze, a nie gdzieś ze stadionu. Drugą sprawą jest komentarz jeszcze nie do końca dopracowany, paru nowych kwestii i usunięcia w 100% kwestii Borka nikt nie miałby za złe. Pozdrawiam i życzę pomyślnej pracy
CYTAT(oki200x @ Jun 1 2010, 20:59)

Osobiście jedyne co mnie naprawdę raziło w 6.5 v4 to krzyki pojedynczych kibiców, albo jakiś wielki wrzask-bełkot całego stadionu. Ogólnie jestem zdania, żeby postarać się oddać głos kibiców jak najbardziej "z boiska" - tak jak to sie słyszy w tv, albo tak jak to słyszą piłkarze, a nie gdzieś ze stadionu. Drugą sprawą jest komentarz jeszcze nie do końca dopracowany, paru nowych kwestii i usunięcia w 100% kwestii Borka nikt nie miałby za złe. Pozdrawiam i życzę pomyślnej pracy

Z tego co wiem Borka już nie ma, ja przynajmniej nie słyszałem odkąd skończyliśmy v4 go w grze
Kibiców mamy takich jakich nagrano na YT, najlepsze wybrałem i jak dla mnie są ok
Mam prośbę, czy możecie zrobić, by bramkarz miał na sobie dresy lub wybranie możliwości bronienia bez rękawic? Realistycznie byłoby, a dla was to mało czasu zajmie:D I jeszcze możliwe jest przekonwertowanie wszystkich bajerów z Pesa 3,4,5 do 6.5? Bo np. w 3 dało założyć piłkarzowi maskę a tu nie można. Urozmaiciło by to grę. Pozdrawiam.
CYTAT(Miczki @ Jun 5 2010, 22:51)

Bo np. w 3 dało założyć piłkarzowi maskę a tu nie można.
Zaiste mylisz się.
__SaNd1__
Jun 8 2010, 12:07
Czy zblizamy sie juz do premiry w piatek zaczyna sie Mundial
Miczki
Jun 13 2010, 20:26
To jak będzie z tą rękawicą wyglądającą jak ludzka dłoń? I z tymi dresami, bo niektórzy bramkarze w nich bronią. Gra zyska dzięki temu na realizmie. Jeszcze chciałbym możliwości gry na boso, dzięki modelowi buta. On wyglądałby jak ludzka stopa, ale to nie jest koncert życzeń oraz nie chcę was dręczyć prośbami.
PS. Na boso kiedyś Indie grały:P
A może jeszcze możliwość gry bez spodenek ? Jedyny trafiony pomysł to Spodnie. Niestety nie da się go zrealizować. Można jedynie ustawić bramkarzom którzy tak grają długie getry i szorty pod spodenkami w ich kolorze.
Kubbas
Jun 14 2010, 22:37
Witam, wiadomość dla wszystkich zainteresowanych projektem:
Postanowiliśmy zrobić day-to-day patch, czyli mamy zamiar zrobić beniaminki jeszcze zanim go wydamy oraz aktualizować wszystko na MŚ, które właśnie się odbywają, więc patcha raczej możecie się spodziewać w trakcie mistrzostw lub po nich.
To chyba jest najrozsądniejsza opcja, i postanowiliśmy właśnie ją zrealizować.
Patryk123456789
Jun 15 2010, 08:07
No to git czekamy.
Super wiadomość , jako że T-Mac zakonczył swoją działalnośc , migruje na wasz patch

, mam pytanie , czy z gra online bedzie trzeba tez jakies pliki w rejestrze kasowac zeby miec własne konto ? Pozdro
Kubbas
Jun 15 2010, 17:36
Raczej nie, na pesj liczy się konto na forum, a jak ktoś chce na Gs grać to musi wpisać swój serial do wpisu.
JustMe1987
Jun 17 2010, 20:23
Powiem ze chetnie pograloby sie znowu na czyms aktualnym i rodzimym tym bardziej ze z calkowita szczeroscia trzeba przyznac ze na waszym patchu udawalo mi sie grac najefektowniej.
Kubbas zlituj się

. Kiedy premiera?
Moje propozycje na pes 6.5 v 5:
1. Polska drużyna z 74'
2. Możliwość w trybie edycja stworzenia swojej drużyny od podstaw, narodowej czy klubowej, która bedzie brałą udział normalnie w meczach nie tylko w karierze.
3. Przypisywanie powtórką punktów ( ocen) żeby mona było oglądać najlepsze bramki moim zdaniem. Dodatkowa opcja gdzie bramki według ocen beda leciec jedna po drugiej.
4. Fajnie było by rozszerzyć tryb treningu coś w formie misji czy czegoś takiego.
CYTAT(stopka @ Jul 4 2010, 11:19)

Moje propozycje na pes 6.5 v 5:
1. Polska drużyna z 74'
2. Możliwość w trybie edycja stworzenia swojej drużyny od podstaw, narodowej czy klubowej, która bedzie brałą udział normalnie w meczach nie tylko w karierze.
3. Przypisywanie powtórką punktów ( ocen) żeby mona było oglądać najlepsze bramki moim zdaniem. Dodatkowa opcja gdzie bramki według ocen beda leciec jedna po drugiej.
4. Fajnie było by rozszerzyć tryb treningu coś w formie misji czy czegoś takiego.
No ekipa Kubbasa jest dobrą ekipą patchującą, ale troszke przesadziłeś

Oni takich możliwości nie mają, żeby aż tak zmienić grę, jedynie mogliby wstawić tą reprezentacje Polski, ale i tak tego nie zrobią, bo mają inny plan
Lepiej pisz do Konami, żeby zamieścili to w następnym PESIE
__SaNd1__
Jul 5 2010, 16:48
Ja mam takie pytanie czy bedzie PES 6.5 na nowy sezon 2010/2011

To najlepszy PES i bylo by swietnie jak wyjdzie najlepszy patch do PES 6 na nastepny sezon

P.S. Mam taka prosbe do PES 6.5 na sezon 2010/2011 w others zeby byl mistrz Bulgarii PFC Litex Lovech - dziekuje
Stuart17
Jul 5 2010, 17:43
Widze, ze zainteresownie jest
Mam prośbę, jeśli chcecie pomóc, to prosiłbym fejsy beniaminków na przyszły sezon. Z góry dzięki.
__SaNd1__
Jul 6 2010, 14:41
Mam jescze jedna propozycje zeby na nowy sezon 2010/2011 w nastepnej wersij zamiast Liga Sagres -> Ekstrakasa/Russian Premier League/Eredivisie - bylo by fainie jak jedna z 3 ligi znalazla sie w patchu zawsze cos nowego swierzutko by sie przydalo - i tak juz Pol Evo nie robi Ekstraklase Patcha mysle ze ekipy PES 6.5 by wydal niesamowitego patcha z rodzima liga
po co liga polska, jak ktos chce to sciagnie ekstralkasa patch, już lepiej holenderską, albo silnie ekipy z europy z poza najsilniejszych lig, ajaxy benfiki i celtici itd.
Stuart17
Jul 6 2010, 17:17
Tradycyjnie. Jeśli chodzi o pomoc twórcom, odzewu brak

Ale ponawiam prośbę o fejsy beniaminków. Może znajdzie się pomocna osoba. Postaram się Was jakoś zachęcić i jeśli otrzymam pomoc postaram się obdarować Was porcją screenów
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.