Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: NOWE Screeny - PES 6.5 v5
board.issonline.pl > Edit Mode: P-E Patching > P-E Patching > PES 6.5 v5 > Dyskusja
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14
Adam Małysz
Ale twarze graczy wszystkich beniaminków, czy tylko z jakiejś ligi?
Daro.
Jest w necie mała paczka twarzy dla Newacastle, poza tym ja mam face'y innych graczy tego samego zespołu... jeżeli to Cię interesuje to mogę Ci to wysłać. : )
Stuart17
Daro, no jasne, że mnie to intersuje. Będę wdzięczny za te fejsy. wink.gif
__SaNd1__
Lepjej wydac patcha we wrzeszniu po zamknienciu okienko transferowe wraz ze zespolami w Lidze Mistrzow i lepszych w Lidze Europejskiej - zeby bylo wszystko aktualne na nowy sezon 2010/2011 rolleyes.gif Mysle ze tak bedzie najlepjej - ja chetnie sobie poczekam smile.gif Pozdrawiam wink.gif
Patryk123456789
http://rapidshare.com/files/406411713/FC_S...ack_by_Dede.rar
Tutaj Stuart17 masz link do twarzy graczy St.Pauli beniaminka bundesligi.
POZDRO !
Stuart17
Patryk123456789: Akurat tą paczke mam, ale dzięki wink.gif
Kubbas
CYTAT(__SaNd1__ @ Jul 9 2010, 12:43) *
Lepjej wydac patcha we wrzeszniu po zamknienciu okienko transferowe wraz ze zespolami w Lidze Mistrzow i lepszych w Lidze Europejskiej - zeby bylo wszystko aktualne na nowy sezon 2010/2011 rolleyes.gif Mysle ze tak bedzie najlepjej - ja chetnie sobie poczekam smile.gif Pozdrawiam wink.gif

Rozważamy to
hany3
hello Kubbas
can i know the release date for pes 6.5 v5.0 ?
Kubbas
We don't know when we will finish it
For3st06
siemka, ciesze sie ze wyjdzie v5 na nowy sezon smile.gif chcialbym podziekowac calej ekipie kubbasa smile.gif i jak juz bedziecie wiedzieli to umiescie liste wszystkich zespołow ktore beda w nowym patchu z gory dzieki i pozdro smile.gif
stopka
juz nie mogę sie doczekać, kiedy premiera. podajcie date chociaż, biggrin.gif
eSeL_15
Czy w patchu bedzie nowy stadion Lecha?pozdro
__SaNd1__
Czy bedzie jakas nowa lista druzyn Others na nowy sezon - mam nadzjeje ze mistrz Bulgarii PFC Litex Lovech znajdzie miesce w patchu rolleyes.gif
Windziak
Fakt jest taki, że najlepiej, aby patch wyszedł we wrześniu. Liczę, że z polskich drużyn pojawią się 3-4 pozycje (Wisła, Legia, Lech i może Polonia/Ruch/Jaga)... :-)
Poza tym, wtedy będziemy też już po eliminacjach do LM i LE i będzie można dodać jakąś niespodziankę, jak rok temu Debreczyn. wink.gif
eSeL_15
W patchu będzie pięć polskich drużyn Wisła, Lech, Legia, Ruch i BOT GKS Bełchatów
Windziak
Akurat GKS to nienajlepszy pomysł. Ich kadra w tej chwili jest dość mocno osłabiona. Wiadomo, że nazwiska nie grają, ale ciekawsze postacie ma obecnie Polonia Warszawa, czy choćby Jagiellonia. wink.gif
MaKu23
Dokładnie, Jaga ma ciekawych i charakterystycznych zawodników, jak Grosicki, czy Frankowski. Tak samo Polonia, Smolarek, Niedzielan etc.
alfabet
CYTAT(MaKu23 @ Jul 27 2010, 00:38) *
Dokładnie, Jaga ma ciekawych i charakterystycznych zawodników, jak Grosicki, czy Frankowski. Tak samo Polonia, Smolarek, Niedzielan etc.

+1 jestem jak najbardziej za
Stuart17
Panowie, spokojnie. Druzyny z Ekstraklasy robilismy w przerwie zimowej. Wtedy tak wygladala pierwsza "5" w tabeli. GKS jest teraz mocno oslabiony i byc moze zostanie przemyslana jakas zmiana. wink.gif
__SaNd1__
Ja mam taka proposycje -> w miescu Others A - Polish Ekstraklasa - poniewaz w tym slocie sa 16 druzyn - tyle sa w polskjej ligi przydala by sie jak juz Pol - Evo nie robi EP , a w miescu others C gdzie byla Bundesliga tam zeby byly europejskie zespoly z Ligi Europejskjej i Ligi Mistrzow - 2 wiecej by bylo niz w others A , w miescu Ligi Sagres -> Bundesliga rolleyes.gif
alfabet
CYTAT(__SaNd1__ @ Jul 28 2010, 14:26) *
Ja mam taka proposycje -> w miescu Others A - Polish Ekstraklasa - poniewaz w tym slocie sa 16 druzyn - tyle sa w polskjej ligi przydala by sie jak juz Pol - Evo nie robi EP , a w miescu others C gdzie byla Bundesliga tam zeby byly europejskie zespoly z Ligi Europejskjej i Ligi Mistrzow - 2 wiecej by bylo niz w others A , w miescu Ligi Sagres -> Bundesliga rolleyes.gif

Pomysł niegłupi, ciekawe co szefowie powiedzą wink.gif
WKS
Również popieram propozycję usera :__SaNd1__ , kubbas przemyślcie to wink.gif
GooFy
Pomysł niezły, jestem za. Powiew świeżości z tym, że roboty od groma.
Patryk123456789
Bardzo dobry pomysł,popieram szefowie wypowiedzcie sie xD
Kubbas
Myślimy wstępnie o wydaniu w poniedziałek, ale nie jarajcie się bo to nic pewnego i równie dobrze może to być za miesiąc ;]
__SaNd1__
CYTAT(Kubbas @ Jul 28 2010, 17:50) *
Myślimy wstępnie o wydaniu w poniedziałek, ale nie jarajcie się bo to nic pewnego i równie dobrze może to być za miesiąc ;]

Lepjej za miesiac zeby bylo wszystko kompletnie po okienko transferowym na nowy sezon - co myslicie na moja propozycje - bylo by to swietnie rolleyes.gif
Kubbas
Za miesiąc, dwa też się wyda aktualkę.
silva
witam
moim zdaniem to dobry pomysl wydac go teraz. Wielu ma teraz wakacje i taki swiezy patch akurat wyjdzie na dobre. Kubbas mowiac o aktualce ma racje. Nie jest to duzy klopot by nadrobic kilka transferow
pozdrawiam
__SaNd1__
CYTAT(Kubbas @ Jul 28 2010, 18:03) *
Za miesiąc, dwa też się wyda aktualkę.

Dobrze, a tak wogole jakie druzyny beda w patchu rolleyes.gif
Boltex
silva ma rację. Przydałby się patch puki są wakacje, bo w roku szkolnym to nie gra.
Patryk123456789
Zgadzam sie w poniedziałek by sie przydał ten patch albo i za miesiąc sam nie wiem xD
MaKu23
Popieram pomysł wprowadzenia pełnej Ekstraklasy, wiadomo, że teraz już pewnie za późno na to, ale w kolejnej wersji pomyślcie nad tym.. (może przy update?) - nie chodzi o 2 ligi jak EP, ale pełna najwyższa krajowa klasa rozgrywkowa przydałaby się, aby taką Wisłą pograć w ML smile.gif.
Kubbas
Raczej nie będzie polskiej ligi w v6, po prostu jestem przeciwny Polskiej lidze ze względu na poziom, 5 drużyn to itak dużo.

__SaNd1__
CYTAT(Kubbas @ Jul 30 2010, 02:25) *
Raczej nie będzie polskiej ligi w v6, po prostu jestem przeciwny Polskiej lidze ze względu na poziom, 5 drużyn to itak dużo.

Wow swietna robota narobilesz mi smaczek Kubbas - patchyk jak bedzie teraz to na sezon 2010/2011 -> Jak tak to jakie druzyny w others beda albo bedzie na wiosne 2009/2010 rolleyes.gif
Stuart17
Za polska lige zrobimy azerbejdzanska, a do v5 zamiast Wisły damy FK Karabakh i tez bedzie dobrze tongue.gif. A tak na powaznie, grafiki swietnie sie prezentuja.
Patryk123456789
fajnie sie prezentują te screen'y , świetna robota
__SaNd1__
CYTAT(Stuart17 @ Jul 30 2010, 14:07) *
Za polska lige zrobimy azerbejdzanska, a do v5 zamiast Wisły damy FK Karabakh i tez bedzie dobrze tongue.gif . A tak na powaznie, grafiki swietnie sie prezentuja.

Lepjej mistrz Bulgarii zamiast jakisz anonimna ekipa z Azerbajdjanu wink.gif I tak nie pewne i nie muszi sie odpisywac Wisle - wygraja na wyjzdzie i bedzie po klopocie tongue.gif
eSeL_15
Proponuje zlikwidowac wogole polskie kluby z patcha po tym co zobaczylem wczoraj nie moge patrzec na tych patalachow zamiast nich juz bym wolal taka Sparte Austrie Wiedeń czy nawet ten nieszczesny Karabach tongue.gif
Kubbas
Jeszcze jest rewanż dla Wisły, spokojnie

Z newsów to raczej do poniedziałku się nie wyrobimy bo wpadliśmy na kilka ciekawych pomysłów
Boltex
więc w ten poniedziałek nie wydasz patcha ? unsure.gif
Kubbas
A umiesz czytać?
alfabet
CYTAT(Boltex @ Aug 1 2010, 14:11) *
więc w ten poniedziałek nie wydasz patcha ? unsure.gif

Kamiloxx
A ja mam pytanie, teraz ten temat chyba nie był poruszany, a mianowicie wysyłka patcha na płytach. Czy będziecie wysyłać w tym roku patcha na płytkach dla osób, które mają słabszy internet? biggrin.gif
Konrad340
Kubbas kilka małych próśb. Nie rejestrowałem się tutaj jeszcze, ale gram od wersji v4, czyli nawet sporo i mam kilka próśb co do wersji v5 od siebie. Są to czysto kosmetyczne, drobne sprawy :
1. Stadion Espanyol'u jest, że tak powiem zbugowany - jak się biegnie lewą lub prawą flanką to jakaś tekstura z trybun przesłania boisko.
2. Przyśpiewka podczas grania reprezentacją Polski : "Polacy, my chcemy gola" - myślę, że nie tylko ja chciałbym aby została usunięta gdyż jest strasznie denerwująca.
3. Pomysł ode mnie : Sędziowie - Wymienić obecnych, tych "Pesowych", na realnych takich jak Massimo Busacca, Wolfgang Stark czy Howard Webb.

Jeżeli da się to zrobić - świetnie, jeżeli nie - trudno. Pozdrawiam.

PS : Mógłby ktoś podać soundtrack z "edycji" w wersji v4 ? Nie ma go w spisie.
Kubbas
CYTAT(Kamiloxx @ Aug 1 2010, 16:29) *
A ja mam pytanie, teraz ten temat chyba nie był poruszany, a mianowicie wysyłka patcha na płytach. Czy będziecie wysyłać w tym roku patcha na płytkach dla osób, które mają słabszy internet? biggrin.gif

Raczej nie

CYTAT(Konrad340 @ Aug 1 2010, 16:42) *
Kubbas kilka małych próśb. Nie rejestrowałem się tutaj jeszcze, ale gram od wersji v4, czyli nawet sporo i mam kilka próśb co do wersji v5 od siebie. Są to czysto kosmetyczne, drobne sprawy :
1. Stadion Espanyol'u jest, że tak powiem zbugowany - jak się biegnie lewą lub prawą flanką to jakaś tekstura z trybun przesłania boisko.
2. Przyśpiewka podczas grania reprezentacją Polski : "Polacy, my chcemy gola" - myślę, że nie tylko ja chciałbym aby została usunięta gdyż jest strasznie denerwująca.
3. Pomysł ode mnie : Sędziowie - Wymienić obecnych, tych "Pesowych", na realnych takich jak Massimo Busacca, Wolfgang Stark czy Howard Webb.

Jeżeli da się to zrobić - świetnie, jeżeli nie - trudno. Pozdrawiam.

PS : Mógłby ktoś podać soundtrack z "edycji" w wersji v4 ? Nie ma go w spisie.

1. Jak tylko pojawi się lepsza wersja to wymienię
2. Zaproponuj inną w to miejsce, najlepiej filmik z YT
3. Nie w tej wersji, już próbowaliśmy kiedyś, może w v6
4. Flo Rida - Roots chyba
Daro.
Ja mam pytanie odnośnie scoreboardsów. Czy będą jakieś nowe czy te same co w v4?
Kubbas
A proponujesz jakieś zmiany?
Daro.
Wsumie szczególnych nie oprócz nowego score MŚ (tego pomarańczowego). smile.gif
Kubbas
Posiadasz może jakieś skriny bo niezbyt pamiętam jaki jest nowy? tongue.gif
Daro.
Proszę:
http://img99.imageshack.us/img99/7141/francjavsmeksyk1.jpg
http://www.picmehost.com/image-1337_4C212043.jpg

Na poprzednich mistrzostwach był taki niebieski... na tych pomarańczowy
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.