Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: NOWE Screeny - PES 6.5 v5
board.issonline.pl > Edit Mode: P-E Patching > P-E Patching > PES 6.5 v5 > Dyskusja
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14
kacpero
dobrze napisale ;] popieram
wooooojt
CYTAT(.GooFy @ Sep 14 2010, 23:16) *
Wydajemy później, płaczecie, że za późno, że za długo, kiedy będzie, kiedy będzie... Nie ma za to niedopatrzeń i prawdziwi koneserzy to doceniają.
Wydamy szybciej bo jacyś forumowicze nie mają co robić i postanowili sobie nabić trochę postów w celu wymuszenia na kimś swojej woli, będzie płacz i zgrzytanie zębów, że patch słaby, nie dorobiony, że pospieszyliśmy się za bardzo. Mówię to ja i wielu innych, przy każdej V. Nie żyjemy tylko patchem, rozpoczął się dodatkowo rok szkolny, nikt nie zamierza zarywać nocy dla jakiejś bandy krzykaczy z forum.
Ludzie, Powagi.

Nie sluchajcie/czytajcie tego co pisza, jesli pytaja o date wydania. Robcie swoja robote i tyle. Co prawda domyslam sie, ze posty typu "co wam jeszcze zostalo ze ten patch nie wychodzi, no kurwa" moga bardzo wyprowadzic z rownowagii... Ale zawsze indywidualnie mozecie sobie z nim poradzic smile.gif. Ja jestem niemal pewny, ze zdecydowana wiekszosc osob wie, ze to tylko dobra wola grupy ludzi pozwala wypuscic tego patcha na swiatlo dzienne.
Zycze owocnej pracy i oczekujemy wink.gif
michael4321
Kubbas & Tworcy v5:
1. Bardzo podoba mi sie (a nawet wbija w podloge jak to slysze po golu) krzyk komentatora z tv hiszpankich/argentynskich jak padnie gol: koles najpierw daje gol gol gol gol gol gol x15 a potem 15 sekund jedzie z goooooooooooooooool. Zastanawiam sie czy daloby rade w jezyku hiszpanskim pesa dodac ten 1 motyw. Wiem ze do wyboru jest jezyk pol/ang ale co jesli ktos ma wersje z jez. hiszpanskim dodatkowo. Daloby rade to zrobic? Na necie takich motywow jest duzo - do sciagniecia.
2. Czy jest szansa zeby na murawach wprowadzic jakies motywy typu porozrzucany papier toaletowy, smieci rzucone przez kibicow, jakies papierki leza albo nawet porozpieszana murawe - szczegolnie na stadionach polskich hehe (ogladajac mecze ligi hiszpanskiej czesto na boisku cos lezy / wala sie). Bylby to dobry motyw porobic w niektorych meczach takie rozne sprawy, bardziej przypominaloby to prawdziwy mecz.

Tnx za odp.
Kubbas
CYTAT(Pawelu0891 @ Sep 15 2010, 11:02) *
Kubbas & Tworcy v5:
1. Bardzo podoba mi sie (a nawet wbija w podloge jak to slysze po golu) krzyk komentatora z tv hiszpankich/argentynskich jak padnie gol: koles najpierw daje gol gol gol gol gol gol x15 a potem 15 sekund jedzie z goooooooooooooooool. Zastanawiam sie czy daloby rade w jezyku hiszpanskim pesa dodac ten 1 motyw. Wiem ze do wyboru jest jezyk pol/ang ale co jesli ktos ma wersje z jez. hiszpanskim dodatkowo. Daloby rade to zrobic? Na necie takich motywow jest duzo - do sciagniecia.
2. Czy jest szansa zeby na murawach wprowadzic jakies motywy typu porozrzucany papier toaletowy, smieci rzucone przez kibicow, jakies papierki leza albo nawet porozpieszana murawe - szczegolnie na stadionach polskich hehe (ogladajac mecze ligi hiszpanskiej czesto na boisku cos lezy / wala sie). Bylby to dobry motyw porobic w niektorych meczach takie rozne sprawy, bardziej przypominaloby to prawdziwy mecz.

Tnx za odp.

Siema,

1. Raczej nie da rady, w hiszpańskim soundzie jest dużo plików nierozpoznanych, żeby dodać takie coś musiałbym robić to nie wiem, tyle co całego patcha
2. Jest, ale to już jest zadanie dla stadium editorów jak e9, podrzuć ten pomysł w ich tematach może spróbują
Kubbas
Wiele rzeczy się zmieni bo chcemy jeszcze wszystko poulepszać więc nie oczekujcie finalnej wersji wyglądającej dokładnie jak te skriny

dj_adriano
CYTAT(Kubbas @ Sep 16 2010, 02:14) *
Wiele rzeczy się zmieni bo chcemy jeszcze wszystko poulepszać więc nie oczekujcie finalnej wersji wyglądającej dokładnie jak te skriny

dla mnie bajka! biggrin.gif super! bardzo mi się poboba wiele elementów graficznych,do tego ten scoreboard z mundialu,wiele się takiego naszukałem:D no i cała reszta świetnie jak dla mnie.. happy.gif narobiłeś tylkoapetytu tongue.gif
pozdrawiam..
El Polacco
Wszystko git, zmieniłbym jedynie ikonki pozycji.
keraj27
CYTAT(El Polacco @ Sep 16 2010, 07:44) *

dokładnie też tak myślę smile.gif i czekam na patcha bo robota świetna jak zawsze tongue.gif
Gregor20
zapowiada sie imponująco rolleyes.gif
__SaNd1__
Swietne screeny Kubbas wink.gif Ale logo Ligi Sagres do zmienienia - juz liga nazywa sie Liga ZON Sagres rolleyes.gif Pozostaje przy PES 6 - ke bo 2011 tnie a i nie jest tak dobra jak 6.5 tongue.gif P.S. Sebastian Boenisch w kadrze reprezentacij Polski ? I jescze takie ostatnie pytanko - duzo z zespolow w Others w tym sezonie graja w Lidze Europejskjej jak Celtic, Zenit, CSKA Moscow, Sparta Praha, Anderlecht, Fenerbachce, Galatasaray(ktores s tych chyba w minelym sezonie grali w LM) czy beda mieli na koszulkach znaczek Ligi Europejskiej smile.gif Pozdrawiam
michael4321
Mam pytanie do v4 (v5).
Jak to jest z gameplay frame - tzn jak instalowalem swiezego pesa6 nie mialem kupionego w shopie gameplay frame i wydawalo mi sie ze gra byla wolniejsza (chyba). Po instalacji v4 (v5 pewnie bedzie podobnie) wszystko w shopie jest wykupione - czyli gameplay frame dla kazdej ligi i pucharu jest jakby inne (do wyboru z trybie exibition ale ustawiane automatycznie po wyborze dalej ligi albo pucharu). Czy to oznacza ze kazda liga/puchar ma swoja predkosc gry?

Tnx za info.
Kubbas
CYTAT(__SaNd1__ @ Sep 16 2010, 11:20) *
Swietne screeny Kubbas wink.gif Ale logo Ligi Sagres do zmienienia - juz liga nazywa sie Liga ZON Sagres rolleyes.gif Pozostaje przy PES 6 - ke bo 2011 tnie a i nie jest tak dobra jak 6.5 tongue.gif P.S. Sebastian Boenisch w kadrze reprezentacij Polski ? I jescze takie ostatnie pytanko - duzo z zespolow w Others w tym sezonie graja w Lidze Europejskjej jak Celtic, Zenit, CSKA Moscow, Sparta Praha, Anderlecht, Fenerbachce, Galatasaray(ktores s tych chyba w minelym sezonie grali w LM) czy beda mieli na koszulkach znaczek Ligi Europejskiej smile.gif Pozdrawiam

Chyba nie będę zmieniał nazwy Liga Sagres na ZON bo ZON to tylko sponsor.
Tak będą chyba znaczki.
Tak Boenisch jest w kadrze.

CYTAT(Pawelu0891 @ Sep 16 2010, 11:53) *
Mam pytanie do v4 (v5).
Jak to jest z gameplay frame - tzn jak instalowalem swiezego pesa6 nie mialem kupionego w shopie gameplay frame i wydawalo mi sie ze gra byla wolniejsza (chyba). Po instalacji v4 (v5 pewnie bedzie podobnie) wszystko w shopie jest wykupione - czyli gameplay frame dla kazdej ligi i pucharu jest jakby inne (do wyboru z trybie exibition ale ustawiane automatycznie po wyborze dalej ligi albo pucharu). Czy to oznacza ze kazda liga/puchar ma swoja predkosc gry?

Tnx za info.

Nie rozumiem

CYTAT(El Polacco @ Sep 16 2010, 07:44) *

Masz jakiś pomysł na inne?
Daro.
Fajnie, że dodaliście ten nowy scoreboard z MŚ (to jest ten od Cesc'a?). Bardzo mi się podobają te ikonki pozycji piłkarzy. Jest nowy sponsor ligi portugalskiej - ZON, to fakt, ale wraz z nowym sponsorem zmieniło się też logo ligi: http://www.betapostas.com/upload/Image/pic...-zon-sagres.png
Qrk
swietne ss, ale chicarito wogole nie podobny...
Konrad340
Co do ikonek to po prostu inne graficznie. Fajnie jakby scoreboardy ligi mistrzów także były tak zrobione jak ten zaprezentowany z MŚ 2010. I do tego jak składy pokazują i zmiany.
Kubbas
CYTAT(Daro969 @ Sep 16 2010, 15:21) *
Fajnie, że dodaliście ten nowy scoreboard z MŚ (to jest ten od Cesc'a?). Bardzo mi się podobają te ikonki pozycji piłkarzy. Jest nowy sponsor ligi portugalskiej - ZON, to fakt, ale wraz z nowym sponsorem zmieniło się też logo ligi: http://www.betapostas.com/upload/Image/pic...-zon-sagres.png

Zmienimy
El Polacco
CYTAT(Kubbas @ Sep 16 2010, 13:26) *
Masz jakiś pomysł na inne?

Do tych strzałek formy lepiej by pasowało np. coś takiego
http://img121.imageshack.us/img121/6527/91043008.jpg
Kubbas
Przecież te ikonki pozycji są żałośnie wykonane tongue.gif
piwlak
Kubbas, tymi screenami rozbudziłeś apetyt mój, a podejrzewam, że wszystkich forumowiczów. Ja jestem za tym, żeby zostawić te ikonki pozycji- mi się one b. podobają smile.gif Życzę powodzenia w dalszym tworzeniu patcha i z niecierpliwością czekam na premierę wink.gif
E 9
Wygląda zacnie, ale Kubbas... what in the yellow-red hell is wrong with skład Jagiellonii? Skąd kołowałeś kadrę? mellow.gif
Kubbas
Stu robił Polskie teamy bo ja w tym nie siedzę, a co się nie zgadza mistrzuniu to poprawimy? biggrin.gif
E 9
Na screenie nie widzę wszystkiego, ale tak:

*Maycon, Tumicz, Steć OUT.

Pokaż mi formację, wykonawców, spis kadry... postaram się pomóc wink.gif
Kubbas
To już na gg powiem Stu żeby podbił do Ciebie wink.gif
jurko7777
Mam pytanie czy w reprezentacji Francji będzie można wybrać do składu np. Zidana to samo sie tyczy Nedveda czy Figo...absolutnie nie namawiam aby dodawać wszystkich zawodników którzy zakończyli kariere typu Pele Maradona etc. Myślę jednak ze ci zawodnicy bynajmniej w moim odczuciu mogli by sie znaleść na listach kadrowych. Wszak kariery tak dawno nie zakonczyli a było by przyjemnie od czasu do czasu przywrócić świetność reprezentacji francji. pozdro
__SaNd1__
Kubbas czy bedzie oficialna pilka Bundesligi w patchu rolleyes.gif I jescze taka propozycja tam gdzie sa polskie kluby w Others B - zamiast znaczek UEFA, mogl by byc ten Ekstraklasy - bo to kluby z Ekstraklasy i w gory gdzie pisze Others B - zeby pisalo Ekstraklasa wink.gif Pozdro smile.gif

Kubbas
CYTAT(jurko7777 @ Sep 17 2010, 21:17) *
Mam pytanie czy w reprezentacji Francji będzie można wybrać do składu np. Zidana to samo sie tyczy Nedveda czy Figo...absolutnie nie namawiam aby dodawać wszystkich zawodników którzy zakończyli kariere typu Pele Maradona etc. Myślę jednak ze ci zawodnicy bynajmniej w moim odczuciu mogli by sie znaleść na listach kadrowych. Wszak kariery tak dawno nie zakonczyli a było by przyjemnie od czasu do czasu przywrócić świetność reprezentacji francji. pozdro

Nie

CYTAT(__SaNd1__ @ Sep 17 2010, 21:26) *
Kubbas czy bedzie oficialna pilka Bundesligi w patchu rolleyes.gif I jescze taka propozycja tam gdzie sa polskie kluby w Others B - zamiast znaczek UEFA, mogl by byc ten Ekstraklasy - bo to kluby z Ekstraklasy i w gory gdzie pisze Others B - zeby pisalo Ekstraklasa wink.gif Pozdro smile.gif

Jak ktoś zrobi to będzie

Zostanie Others B bo to nie cała EK
__SaNd1__
CYTAT(Kubbas @ Sep 17 2010, 22:54) *
Jak ktoś zrobi to będzie

Kubbas tu masz link na oficialna pilke Bundesligi ---> http://www.mediafire.com/?4i1lwqd845wpu95 smile.gif
Stuart17
CYTAT
Jak ktoś zrobi to będzie

Trzea bylo mowic ze nie masz u siebie. Napisz na gg to ci wysle. wink.gif
Edgar149
CYTAT
Jak ktoś zrobi to będzie

A sam Kubbas nie potrafisz ? Z tego co widzę, każdy coś za Ciebie robi. Mógłbyś się pochwalić, czym Ty się zajmujesz w patchu ? (bo niewiem)
wooooojt
CYTAT(Edgar149 @ Sep 17 2010, 22:17) *
A sam Kubbas nie potrafisz ? Z tego co widzę, każdy coś za Ciebie robi. Mógłbyś się pochwalić, czym Ty się zajmujesz w patchu ? (bo niewiem)

A kim Ty jestes? Zeby on mial sie przed Toba tlumaczyc co robi ?ohmy.gif
Badz pewny, ze na pewno niejedna rzecza sie zajmuje w tym patchu.
damiank9
kolejny nowicjusz.Zarejestrował się tylko po to by narzekać żal :/
For3st06
CYTAT(Edgar149 @ Sep 17 2010, 23:17) *

ban na cale zycie ;/

z tego co wiem to kubbas wyszedl z pomyslem zrobienia PES 6.5 i zaangazowal w to mase ludzi i za to powinnismy mu wszyscy dziekowac smile.gif

Kubbas
Niczym wszyscy robią za mnie, ja tylko wydaję rozkazy

;]
michael4321
Do E9 (powtórzony temat):
Czy jest szansa zeby na murawach wprowadzic jakies motywy typu porozrzucany papier toaletowy, smieci rzucone przez kibicow (drobne kawalki jakis ulotek/kartek), jakies papierki leza albo nawet w niektorych miejscach porozpieszana murawe (ogladajac mecze ligi hiszpanskiej czesto na boisku cos lezy / wala sie). Bylby to dobry motyw porobic w niektorych meczach takie rozne sprawy, bardziej przypominaloby to prawdziwy mecz.
Oczywiscie na ang. stadionach sa czystki (kamery itd) ale w hiszpanii ... czesto takie sprawy widac.

p.s: kto nie akceptuje (nie zgadza sie z pomyslem) - prosze zobaczyc wczorajszy mecz atletico-barca (2 polowa) hee tongue.gif .
Robertto
Myślę, że nie ma sensu, bo i tak nie wpłynie to na jakość rozgrywki closedeyes.gif
Patryk123456789
Ja jestem jak najbardziej za dodało by to realizmu rozgrywce dobry pomysł.
zgredzik90
Kurde dajcie WIDZEW ŁÓDŹ ZAMIAST LEGI LUB POLONI po co dwa kluby ze stolicy albo chociaż Robaka do reprezentacji bo widzew gra coraz lepiej

Edit: Nie chcę Ci dawać znowu nagrody, bo masz co raz bliżej do stówki, ale proszę Cię... używaj słownika, albo pisz w Mozilli (nazwy klubów)

/ E9
dj_adriano
CYTAT(zgredzik90 @ Sep 20 2010, 12:17) *
Kurde dajcie WIDZEW ŁÓDŹ ZAMIAST LEGI LUB POLONI po co dwa kluby ze stolicy albo chociaż Robaka do reprezentacji bo widzew gra coraz lepiej

a na kij ten robak w reprezentacji! blink.gif moze odrazu thiago cionek bo sie o paszport stara?! dry.gif
silva

Juz bym wolal korone z niedzielanem.

a tak btw to lada moment wychodzi pes 2011, takze kilka dni i czekanie na patcha kubbasa odejdzie na 2 plan. Ekipa bedzie mogla w spokoju zrobic patcha na perfect
Robertto

Lista klubów już dawno ustalona, więc bez sensu wstawiać mocno średni widzew closedeyes.gif Popieram silva, dzięki premierze twórcy będą mieli może choć trochę spokoju tongue.gif
__SaNd1__
Na koszulkach druzyny z Wloch sa jakiesz nowe znaczki z Serie A - Serie A TIM - nie wiem czy wiecie - tak jak w Ligue 1 zmienili przed 1 albo 2 sezonow teraz w Wloch zmienili ich rolleyes.gif P.S. Moze poprosic jakiesz screeny z zespolu Real Sociedad ? rolleyes.gif
michael4321
Odnosnie smieci na boisku: czy daloby rade zrobic zeby w niektorych meczach sie pojawialy tylko i rozne? Czyli czy da rade edytowac w ten sposob ze sa rozne murawy na rozne mecze. Ale jak nie da rady to moznaby dac tylko na niektorych stadionach - np. sevilla (tam zawsze balagan pod bramka jakies kartki leza, zwariowanych kibicow maja).
W ogole czy ten pomysl jest przez patcherów do zrealizowania?

A tak dodatkowo: byla mowa o menu gry (wyglad menu). To menu w v4 to jak kilka osob tu pisalo jest ponizej przecietnej (z pelnym szacunkiem do tworcow v4 - ktorych i tak podziwiam i uwazam ze zrobili najelpsza gre wszechczasow) - jakby mozna bylo zrobic jakies takie nowoczesne menu (bardzo podoba mi sie to od Pol Evo - power patch). Cos w tym stylu.

Tnx!!
Kubbas
Będzie nowe główne menu
Twistero
Siema, grałem w 4 a widzę że robicie albo już zrobiliście 5 mam kilka pomysłów dla was jak będzie trzeba coś poszukać to znajdę tongue.gif

1.Nie można np dać flag albo jakiś napisów na kibiców bo kibice mnie dobijają ?
2. Piłki by się przydały lepsze (np ligi mistrzów albo ja lubię grać tzw. "biedronką)
3. można siatki zmienić ? w bramce oczywiście

Pozdrawiam
Patryk123456789
CYTAT(.GooFy @ Aug 18 2010, 21:28) *
Proszę pisać oficjalne zażalenie do KONAMI.
Rzecz jest do zrobienia, ale tylko 2 ludzi na świecie posiada odpowiednie umiejętności by to zrobić. I właśnie zniknęli... dry.gif

Siema ja chciałbym spytać sie czy odnaleźliście te osoby które mogły by sie tego podjąć,moim zdaniem to byłby krok w przód w tym patchu pozdro czekam na odp.
Chodzi oczywiście o texture kibiców.

P.S http://www.fifa4fans.de/downloads/screens9...aggenpatch1.jpg screen z fify 08 takie flagi też by sie przydały da rade takie coś tewż zrobić?
michael4321
2. Piłki by się przydały lepsze (np ligi mistrzów albo ja lubię grać tzw. "biedronką)

1.Bez sensu.Kubbas chyba sie zalamie jak to zobaczy.
2.Lepszych pilek nie widzialem w zadnej innej futbolowce na pc.
3.Podobnie jak pkt.2.

Ps: takie rzeczy mozna se samemu zrobic a nie psuc v5 tongue.gif .
Patryk123456789
Kubbas jeszcze jedno linia spalonego można ją zmienić np na takie coś : http://i.eurosport.pl/2010/07/07/623834-7610655-317-238.jpg
Twistero
Pawelu a ktoś Ciebie pytał o zdanie ?

Twoja wypowiedź jest zbędna tylko nabijasz sobie posty smile.gif (wiesz tyle ile zjesz)

Pozdrawiam i czekam na odpowiedź
Kubbas
CYTAT(Twistero @ Sep 21 2010, 14:23) *
Siema, grałem w 4 a widzę że robicie albo już zrobiliście 5 mam kilka pomysłów dla was jak będzie trzeba coś poszukać to znajdę tongue.gif

Pozdrawiam

1. Nie
2. Są
3. Da, Są

CYTAT(Patryk123456789 @ Sep 22 2010, 09:41) *
Siema ja chciałbym spytać sie czy odnaleźliście te osoby które mogły by sie tego podjąć,moim zdaniem to byłby krok w przód w tym patchu pozdro czekam na odp.
Chodzi oczywiście o texture kibiców.

Alegor nad tym pracuje z tego co wiem.

CYTAT(Pawelu0891 @ Sep 22 2010, 09:49) *

1.Bez sensu.Kubbas chyba sie zalamie jak to zobaczy.
2.Lepszych pilek nie widzialem w zadnej innej futbolowce na pc.
3.Podobnie jak pkt.2.

Ps: takie rzeczy mozna se samemu zrobic a nie psuc v5 tongue.gif .

+1

CYTAT(Patryk123456789 @ Sep 22 2010, 10:36) *
Kubbas jeszcze jedno linia spalonego można ją zmienić np na takie coś : http://i.eurosport.pl/2010/07/07/623834-7610655-317-238.jpg

Nie da
__SaNd1__
Czy beda wszystkie jezyki w PES 6.5 V 5 tak jak kiedysz mowilesz Kubbas ? rolleyes.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.