Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: NOWE Screeny - PES 6.5 v5
board.issonline.pl > Edit Mode: P-E Patching > P-E Patching > PES 6.5 v5 > Dyskusja
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14
Konrad340
Ten mówi, że grafa jest, a ten, że nie ma. Kwas niezły. Ja tam się zawiodłem na ekipie. Dorośli pewnie ludzie, a dogadać się nie potrafią.
ruud10
No właśnie ,po co to wszystko, robicie niektórym niepotrzebną wodę z mózgu. Mam nadzieję, że mimo nieporozumień patch jednak wyjdzie...
Gregor20
ja z mojej strony postaram sie wywiazac i pomóc w miare mozliwosci
lukas91
Nurtuje mnie jedna sprawa, przez którą nie uploadnąłem ostatecznie mojego OF'a.

Otóż potężnym mankamentem PES'a 6 są absurdalne zmiany/składy stosowane przez CPU.

Nie mam bladego pojęcia o nowszych częściach, ale bodajże od 10'tki Konami oficjalnie ujawniło istnienie Ability Cards, czy jak im tam, które, wg mnie, istniały już wcześniej. Jak wspomniałem, nie grałem nigdy w nowsze części i nie wiem, jak to wygląda.

Z moich obserwacji wynika, że w jakimś stopniu "ulepszeni" są gracze wszystkich licencjonowanych drużyn oraz ukryci piłkarze w PES6. Gdy ktoś tworzy OF'a od zera, często owi "markowi" zawodnicy są wymieszani z edytowanymi Playerami100-300. Wtedy wyraźnie da się odczuć różnicę.

Takiego zawodnika trudniej przewrócić, jest szybszy, celniej strzela na bramkę, a przede wszystkim jest bezwzględnie, niezależnie od statystyk, wystawiany przez komputer do pierwszego składu lub wprowadzany jako zmiana kluczowego dla danej drużyny gracza już we wczesnej fazie meczu.

Z takich bardziej wyróżniających się przykładów można wymienić Joe Cole'a, Stevena Gerrarda, Cristiano Ronaldo, Jamesa Milner'a itp., którzy potrafią wykonać błyskawiczny obrót oraz Ronaldinho, Cristiano Ronaldo, Zlatana Ibrahimowić'a, Ronaldo itp, którzy wykonują charakterystyczny trick przy kilkukrotnym wciśnięciu specjalnego sterowania.

Tworząc mój plik opcji nie brałem pod uwagę ukrytych statystyk i modyfikowałem graczy z ligi holenderskiej na graczy Premier Ligue jak leci.

Efekt był całkiem ciekawy, czołowa czwórka ligi angielskiej w środku sezonu plasowała się w strefie spadkowej lub środku tabeli. Wygrywał natomiast Everton, grający rezerwowym składem, gdzie modyfikowani piłkarze z holenderskich drużyn ze statystykami po 60/70 równo łoili tyłki Rooneyom, Drogbom itp.

Po zbadaniu sprawy okazało się, że wymiana modyfikowanych graczy na tych przeznaczonych do edycji rozwiązuje sprawę. Wydaje mi się, że rezerwowanie licencjonowanych graczy na edycję kluczowych zawodników oraz gwiazd jest jedynym sposobem, by komputer przeprowadzał rozsądne zmiany i ustawiał normalne składy.

Czy wy, tworząc patcha, sprawdzaliście, jakie składy automatycznie wystawia komputer? Mieliście na uwadze, że wśród zawodników znajdują się "równi i równiejsi"?
__SaNd1__
Grafike - a wszystko co robil GooFy poszlo na marne chyba sad.gif excl.gif Stroje i wszystko co zrobil do patcha zobaczymy ich wogole czy nie - bo jak zostal wycofany z patcha moze on nie pozwoli to co robil do patcha zeby bylo w nim i ciekawe kiedy sie wyrboicie jak juz wszystko bylo gotowe tylko od tego ze sie nie mogliscie dogadac ? EDIT: Konrad340 Dobrze ok.
Konrad340
Dobra Sand siądź na dupie i nie zawracaj gitary dennymi pytaniami. Jak zrobią to zrobią, jak nie to nie.
WKS
Konrad340 Myslisz ze jak im wylizesz dupe to pierwszy dostaniesz patch ? To jest forum jesli ma problem i pyta to ma otrzymac odpowiedz. A tobie lizanie Dupy Kubbasowi tymi "Bedzie to bedzie " nic nie zmienisz. Poniewaz kolega Sand nie spamuje ani nie zadaje głupich pytan . Wg mnie maja one sens poniewaz nie wiadomo jak sie Fufi dogadal z Kubbasem
Konrad340
Nie liżę nikomu dupy, jeśli tak myślisz, to albo nie posiadłeś poprawnie umiejętności czytania lub coś nie tak jest z Twoją dedukcją. Nic nie chcę zmieniać, po prostu w przeciwieństwie do innych nie potne się jak patcha nie będzie. A Ty skończ filozofować i zajmij się sobą. Goofy i Kubbas napisali co chcieli i tym się zadowolcie.
E 9
Panie i Panowie...

Jako mod, jako dobry człowiek... proszę was, skończcie tą rozkminę, mimo, że nie interesuję się losami patcha to po kilku minutach widzę w czym jest problem, panowie Gufiak i Kubbas się nie dogadali i tyle, Kubbas znalazł kogoś na jego miejsce i to wszystko, nikt nie napisał, że patch nie wyjdzie.

Sand: Nie wiem ile masz lat, ale masz 90% na koncie, a zachowujesz się jak naburmuszony bachor... ile można narzekać? Tyle razy było proszone, żeby nie łapać za słowa autorów, bo to nie jest jakaś ekipa budowlana, która dostaje po kieszeni za spóźnienia. Zapłaćcie im jak prawdziwym firmom i proście o terminy, a jeżeli chłopaki odwalają wam fuchę za free to przymknijcie się i czekajcie, tyle.
Nie mam nic do Ciebie, bo wydajesz się w porządku na forum, ale za to marudzenie na prawdę możesz polecieć, bo nie chce już się tego czytać w każdym kolejnym poście.

Tak więc kończcie tą pieprzoną rozkminę, dajcie im spokojnie pracować.

Jak sytuacja się nie zmieni to procenty polecą na pewno, a temat zamknę do czasu informacji od Kubbasa o wydaniu/niewydaniu...

Dobrego Dnia.
Kubbas
CYTAT(lukas91 @ Oct 29 2010, 23:59) *
Nurtuje mnie jedna sprawa, przez którą nie uploadnąłem ostatecznie mojego OF'a.

Otóż potężnym mankamentem PES'a 6 są absurdalne zmiany/składy stosowane przez CPU.

Nie mam bladego pojęcia o nowszych częściach, ale bodajże od 10'tki Konami oficjalnie ujawniło istnienie Ability Cards, czy jak im tam, które, wg mnie, istniały już wcześniej. Jak wspomniałem, nie grałem nigdy w nowsze części i nie wiem, jak to wygląda.

Z moich obserwacji wynika, że w jakimś stopniu "ulepszeni" są gracze wszystkich licencjonowanych drużyn oraz ukryci piłkarze w PES6. Gdy ktoś tworzy OF'a od zera, często owi "markowi" zawodnicy są wymieszani z edytowanymi Playerami100-300. Wtedy wyraźnie da się odczuć różnicę.

Takiego zawodnika trudniej przewrócić, jest szybszy, celniej strzela na bramkę, a przede wszystkim jest bezwzględnie, niezależnie od statystyk, wystawiany przez komputer do pierwszego składu lub wprowadzany jako zmiana kluczowego dla danej drużyny gracza już we wczesnej fazie meczu.

Z takich bardziej wyróżniających się przykładów można wymienić Joe Cole'a, Stevena Gerrarda, Cristiano Ronaldo, Jamesa Milner'a itp., którzy potrafią wykonać błyskawiczny obrót oraz Ronaldinho, Cristiano Ronaldo, Zlatana Ibrahimowić'a, Ronaldo itp, którzy wykonują charakterystyczny trick przy kilkukrotnym wciśnięciu specjalnego sterowania.

Tworząc mój plik opcji nie brałem pod uwagę ukrytych statystyk i modyfikowałem graczy z ligi holenderskiej na graczy Premier Ligue jak leci.

Efekt był całkiem ciekawy, czołowa czwórka ligi angielskiej w środku sezonu plasowała się w strefie spadkowej lub środku tabeli. Wygrywał natomiast Everton, grający rezerwowym składem, gdzie modyfikowani piłkarze z holenderskich drużyn ze statystykami po 60/70 równo łoili tyłki Rooneyom, Drogbom itp.

Po zbadaniu sprawy okazało się, że wymiana modyfikowanych graczy na tych przeznaczonych do edycji rozwiązuje sprawę. Wydaje mi się, że rezerwowanie licencjonowanych graczy na edycję kluczowych zawodników oraz gwiazd jest jedynym sposobem, by komputer przeprowadzał rozsądne zmiany i ustawiał normalne składy.

Czy wy, tworząc patcha, sprawdzaliście, jakie składy automatycznie wystawia komputer? Mieliście na uwadze, że wśród zawodników znajdują się "równi i równiejsi"?

Masz rację i pisałem o tym, w sumie o innych statach, ale te, o których piszesz też są.

http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=16921

Przy robieniu patcha starałem się nie usuwać graczy takich jak Rooney czy ktoś i później dawać za nich pionków z Ligue np.

Dlatego dla wszystkich OF-Makerów i tym podobnych edytorów PES'a proponuję nie bawić się zbytnio zamianami graczy i przerabianiem np Ibrahimovica na Torresa aby potem stworzyć go w innym miejscu za innego gracza, gdyż może on właśnie stracić to do czego według mnie dążyło Konami.
michael4321
Panowie dajcie OFa na ten sezon - do wrzucenia w v4 - jest taka mozliwosc?
duuuuuzo osob by przestalo marudzic wink.gif
Albo moze ktos zna link do OFa innej produkcji - chociaz nie bedzie on chyba latał z v4.

A tak na marginesie - ma ktos moze camp nou na nowy sezon (np. nie ma herbow przy bramkach na trawce tylko reklamy ukosem).

Pzdr.
El Polacco
OF z V.5 tez nie będzie współpracował z V.4, będziesz miał np. pomieszane twarze, ze względu na inny plik "map" w kitserverze.
lukas91
CYTAT(Kubbas) *
Masz rację i pisałem o tym, w sumie o innych statach, ale te, o których piszesz też są.

http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=16921

Przy robieniu patcha starałem się nie usuwać graczy takich jak Rooney czy ktoś i później dawać za nich pionków z Ligue np.

Dlatego dla wszystkich OF-Makerów i tym podobnych edytorów PES'a proponuję nie bawić się zbytnio zamianami graczy i przerabianiem np Ibrahimovica na Torresa aby potem stworzyć go w innym miejscu za innego gracza, gdyż może on właśnie stracić to do czego według mnie dążyło Konami.

Z tym Rooney'em to może nie taki dobry przykład, bo akurat on defaultowo jest łajzą, w przeciwieństwie do np. Petera Crouch'a, który jest jednym z lepszych snajperów (przy uaktualnianiu jedynie najsilniejszych drużyn proponuję już na wstępie obu panów zamienić).

Wg mnie chodzi nam o to samo, tyle że jedynie gracze Japonii owe staty mają ujawnione.
Szczerze mówiąc nic dobrego to nie wnosi, a jedynie komplikuje całą sprawę z edycją zawodników. Swego czasu założyłem na forum temat z charakterystykami niektórych zawodników zastanawiając się, czemu mimo równych statystyk gwiazdy wyróżniają się indywidualnymi cechami.

Nie można obwiniać Konami o krótkowzroczność tylko dlatego, że nie przewidzieli rozwoju takich piłkarzy jak Messi, który w "szóstce" nie błyszczy (tworząc temat z charakterystykami moim Messim był edytowany Herman Crespo). Nie możemy zapomnieć, że nowe PES'ki wychodzą co roku, a kitajce nie spodziewały się, jak wielkim sukcesem okaże się odsłona z 2006 roku, a jaką klapą późniejsze.

Nie wiem, jakie rozwiązania zastosowano w nowszych częściach, ale tu Konami wyraźnie faworyzuje rodzimych zawodników i licencjonowane drużyny, co odbywa się kosztem realizmu rozgrywki, w której odwzorowanie aktualnej formy drużyn i poszczególnych graczy przez patchmakerów staje się bardzo trudne, bądź niemożliwe dla osoby, która nie dysponuje setkami godzin wolnego czasu.

Fakt, że 99% ukrytych statystyk jest ukryte "na dobre" sprawia, że wykrycie wszystkich ulepszonych zawodników staje się możliwe jedynie metodą prób i błędów. Problem pierwszego składu wystawianego przez komputer najłatwiej rozwiązać kilkukrotnym rozpoczynaniem pucharu/ligi, gdzie edytowany aktualnie zespół stawiamy jako swojego pierwszego rywala. W ten sposób dowiadujemy się, jaki skład najbardziej odpowiada wirtualnemu przeciwnikowi, i jak musimy dalej manewrować, by był on jak najbardziej zbliżony do aktualnej koncepcji trenera danej drużyny.

Trudniejsze natomiast jest wyszukiwanie poszczególnych "supermanów". Trzeba w tym celu po prostu godzin testów. Należy poszczególnie wyłapywać tych przeciętnych piłkarzy, którzy w trakcie meczu zbyt często są w posiadaniu piłki, bez przerwy wybiegają na podania, włączają się w akcje ofensywne i defensywne niezależnie od pozycji i przede wszystkim, ciężko im odebrać piłkę. W przypadku ligi/pucharu, największych kozaków można po jakimś czasie wyłapać w "tabeli strzelców i podających".

W ostatecznym rozrachunku wina leży jednak po stronie Konami. Skoro stworzeni przez nich zawodnicy posiadają nie podlegające edycji, indywidualne cechy - mogli po prostu uniemożliwić jakąkolwiek ich edycję, dając w zamian opcję tworzenia nowych slotów. W ten sposób oszczędziliby nam wiele wysiłku.
michael4321
Niewazne kiedy wychodzi v5 uwielbiam v4 i pesa6.5 generalnie, gra na wszystkich stadionach tak zaje****e dopracowanych to jest cos czego rzadna inna pilka nie przebije. No i ta grywalnosc!! Ahh smile.gif
Ta gra sie nie moze znudzic prawdziwemu koneserowi Pesa smile.gif

Gowniane pes 2011 - na najwyzszym poziomie wp****alam 5 bramek na dzien dobry i wygrywam w meczu barca-real 5-0 wbijajac identyczne bramki z tych samych pozycji - to ma byc gra? Wlaczam 6.5v4 i remisuje 1-1 tymi samymi druzynami, bramka pada w sposob jaki nigdy od kilku lat nie strzelilem - to jest gra!

PES6.5 zawsze gora !!!!
derock
CYTAT(Mesjasz @ Jan 30 2010, 11:19) *
No to portugalska może zostać a ekstraklase zamiast other zrobić.. tam są fajne kluby ale patrząc z punktu widzenia gracza to rzadko ktoś ich używa.. a ekstraklasa by była i do kariery używana i ogólnie online by można było polskimi piłkarzami fajnie pograć. wybór należy do was. a jak jest opcja to najlepiej zrobić jakąś sonde, i wtedy wszystko sie okaże.

żarcisz czy o drogę pytasz przecież z others się robi calą ligę, bo przecież na Master nie będzie Europejskich Pucharów z samych ang, włos, czy niemieckich klubów.

Ja jak gram Master Ligue to
pierwsza liga jest GBR-FRA
druga ITA-GER
trzecia ESP-POR
czwarta others

tym sposobem mix w Pucharach

Pięć zespołów z OE w zupełności wystarczy - aż za dużo... pewnie wrzucę Leszka Legie i Wisłę bo jakby nie było w Europie te kluby są znane.
michael4321
Kolo chce polskie druzyny niech zassie orange extraklasa patch - zabladzil czy what da f**k?

Polecam do v5 Camp nou od niejakiego Taribo: http://www.issonline.pl/board/lofiversion/...php/t18047.html .
Jest duzo lepsze od tego z v4, warto byloby je zapodac do v5 zarowno na LM jak i LFP.

Jakies nowe informacje w sprawie terminu wydania v5? :->

For3st06
kiedy patch ? o ile wyjdzie.
eSeL_15
Mysle ze patch wyjdzie najpredzej na poczatku przyszlego roku (o ile wyjdzie miejmy nadzieje).

WKS
A ja myśle ze mod pownien warnowac za takie głupie posty

A druga myśl to taka że brakuje grafika . A to nie byle jaka robota.
E 9
CYTAT(WKSRKS @ Nov 11 2010, 21:17) *
A ja myśle ze mod pownien warnowac za takie głupie posty

A druga myśl to taka że brakuje grafika . A to nie byle jaka robota.

W.w. osoby już wcześniej zostały przeze mnie nagrodzone, tak jak i obiecałem...

Kubbas, zapytam wprost: Mam zamknąć temat do czasu ew. wydania? rolleyes.gif
Kubbas
CYTAT(E 9 @ Nov 11 2010, 21:58) *
Kubbas, zapytam wprost: Mam zamknąć temat do czasu ew. wydania? rolleyes.gif

Nie, ale jak możesz to zaglądaj co jakiś czas czy jest porządek bo mi Orange i Timak dawał moda, ale nie mam nadal uprawnień.
szejk
CYTAT(Kubbas @ Nov 11 2010, 23:00) *
Nie, ale jak możesz to zaglądaj co jakiś czas czy jest porządek bo mi Orange i Timak dawał moda, ale nie mam nadal uprawnień.

uuufff.... całe szczescie dla tego upadajacego juz forum.
WKS
CYTAT(szejk @ Nov 14 2010, 13:12) *

Chyba dział miałeś na myśli , forum ma się dobrze , userzy są aktywni jak nie w Edycjach to i w dziale z pesem 11. 

PS. Sorry za OT

michael4321
Nie mogac sie doczekac v5 postanowilem wrzucic sobie patch Shollym patch 2011 - http://www.youtube.com/watch?v=BtR0bq7Cpc8 .
Mysle ze jest to dobry kąsek dla tych ktorzy denerwuja sie w sprawie v5, przynajmniej dla tych ktorzy chca grac majac nowe sklady - OF jest na ten sezon i nie doszukalem sie niedociagniec.

Jednak ten ani zaden inny patch nie jest w stanie zastapic 6.5 p-e patching i przekonalem sie o tym po raz setny.

Aha, tak przy okazji, Panowie z p-e patching, wiele miesiecy gralem z komentarzem ang. ale ostatnio zagralem pare meczow z polskim - szpaku i szaranowicz - no po prostu nie tyle co sie smiac ale poplakac sie mozna. Nie robcie tego samego beldu w v5 - albo go usuncie albo dajcie inny albo inny jezyk w ogole. Ten komentarz jest po prostu zenujacy.

Jeszcze jedno pytanko do patch makerów - dlaczego na stadionie barcy Camp Nou nie ma wywieszonych flag? Sa jak gram na wyjezdzie ale jak gra sie barca nie ma nigdy na trybunach flag (ani jednej). Ten stadion jest taki skopany?
Kubbas
CYTAT(szejk @ Nov 14 2010, 13:12) *

Moda mam już od kilkunastu miesięcy więc coś Ci nie pykło z tą docinkom mały, nie mam tylko na 1 dział v5 bo chłopaki mieli problemy w panelu.

Tak jak kolega wyżej napisał zainstalujcie sobie na razie innego patcha, który jest aktualny bo ja wydania nie obiecuje, pracujemy nad tym, ale to nic pewnego, przegapiliśmy czas na wydanie gdy wszystko było gotowe i tylko kilku rzeczy brakowało a teraz here we go again.
michael4321
Panowie trzeba koniecznie w v5 zapodac publicznosc taka jak jest w Shollym patch - wyglada rewelacyjnie, jak w nowych pesach i wstaje jak idzie akcja blisko bramki. Fantastyczna sprawa jak na pes6, to musi byc w nowym 6.5.

Gral ktos juz w Shollyma patch? - mam 2 pytania, wydaje mi sie ze gra jest troche ciezsza niz v4, nie wiem czy cos zmieniali w gameplayu tam (jesli w ogole mozna), a drugie - nie podoba mi sie ze w modzie champ. league nie ma reklam takich jak na l.mistrzow (tak jak w 6.5v4 - 2 rodzaje stadionow - na lige i lige mistrzow, np. Camp Nou).

Kubbas - czy v4 jest tez troche ,,podkrecona'' w stosunku do oryginalnego pesa? Wydaje mi sie ze gra jest identyczna, jesli chodzi o trudnosc.

Pzdr.!

WKS
Ja sciągnełem tego Shollyma , niby wszystko ładnie pięknie jednak niezbyt mi sie podoba(głównie przez brzydkie scoreboardy) , w dalszym Ciągu czekam tylko i wyłącznie na PES 6.5 ten jest tylko "Alternatywa". Pozdrawiam
derock
cze wszystkim

pytanie nie na temat, bo to dyskusja o pes 6.5 v5, ale jak już zaczęliście rozmowe o alternatywie jeszcze nie wydanego 6.5v5 chciałem zapytać, który patch uważacie jest lepszy shollym 10/11 czy pes7 10/11. Czytałem opinie, że pes7 też jest b. dobry... Nie wiem za którego ściąganie mam się wziąć...

dzięki za odpowiedzi...
bukajfcb13
CYTAT(derock @ Nov 21 2010, 03:25) *
cze wszystkim

pytanie nie na temat, bo to dyskusja o pes 6.5 v5, ale jak już zaczęliście rozmowe o alternatywie jeszcze nie wydanego 6.5v5 chciałem zapytać, który patch uważacie jest lepszy shollym 10/11 czy pes7 10/11. Czytałem opinie, że pes7 też jest b. dobry... Nie wiem za którego ściąganie mam się wziąć...

dzięki za odpowiedzi...

elo
ja osobiscie gram na Shollym patch, w pes 7 nie gralem, ale moge polecic Ci Shollyma. Gram od paru dni i nie narzekam.
Jednak czekam na 6.5... smile.gif
michael4321
Przetestowalem te patche.
* Shollym - dosc dobry, ale fatalnie podkrecona rozgrywka, jest trudniejszy, obroncy maja super zdolnosci co momentami dobija. W v4 np. LM gram chelsea wyniki sa jak w prawdziwych meczach, w Shollym potrafie przegrac 0-3 u siebie gdzie w v4 wygrywam normalnie 2-1 / 3-1. Beznadzieja. No i kilka niedociagniec graficznych. Fatalne przyspiewki, wole oryginalny dzwiek pesa. Kolejny minus - tylko 2 pelne ligi europejskie, reszta lig to pomieszane po 6 lig, tragedia!! Szybko usunalem.
* PES 7 - daje rade ale pare niedociagniec, tez usunalem.
* ISS - jest bardzo niedopracowany, czesto wywala do wina, nikt na forach evo web go nie poleca, nie warto sciagac.

W Shollyma warto pograc na zasadzie sprawdzic, ponarzekac, wywalic. Plusem jest ze dali torrent i sa aktualne sklady.

Po grze w te patche wrocilem do v4, popracowalem chwile nad najwazniejszymi transferami i znow gram i jestem bardzo zadowolony.

A na marginesie czy wie ktos (tak z ciekawosci) co w v4 zostalo podkrecone w rozgrywce w stosunku do oryginalnego PES6?
Jakie statystyki graczy?

Po raz kolejny: niech zyje pes6.5 !!!!!

P.s: gdyby nie pes6.5 gralbym w pes6 oryginalnego bo zaden inny patch moim zdaniem nie daje rady.

szejk
^^^^^^^^^^^
lizu lizu dalej laugh.gif
lukasz44
CYTAT(szejk @ Nov 22 2010, 16:44) *
^^^^^^^^^^^

No dokładnie to jest dobijające, liżecie dupy a on i tak nie wyda tego patcha, o czym już pisał...
WKS
Nadzieja umiera ostatnia a na tym angielskim shicie nie idzie grac ^^
__SaNd1__
CYTAT(Kubbas @ Nov 15 2010, 19:41) *
Tak jak kolega wyżej napisał zainstalujcie sobie na razie innego patcha, który jest aktualny bo ja wydania nie obiecuje, pracujemy nad tym, ale to nic pewnego, przegapiliśmy czas na wydanie gdy wszystko było gotowe i tylko kilku rzeczy brakowało a teraz here we go again.

W minelym roku patch byl tez wydany z spoznieniem - 1 Grudnia - i byl aktualny na poczatku sezona i wszystko bylo dobrze w czym problem - wazne zeby byl mod aktualny na poczatek tego sezonu - sezon nie zaczyna sie wiosny rolleyes.gif Mam nadzjeje ze wydacje tego moda tyle duzo czekamy juz rolleyes.gif Pozdrawiam smile.gif
michael4321
CYTAT(szejk @ Nov 22 2010, 16:44) *
^^^^^^^^^^^

Prostaku po co whcodzisz na to forum - temat to pes6.5v5 , ty powinienes poszukac forum ,,lizanie dupy'' i tam wpisywac sie, forum pedalskie jest idealne dla ciebie.
Ja tu wiecej nie wejde wiec pisz co chcesz, zygam tym forum bo sa tu tacy jak wy, krytykujacy Kubbasa i patalachy ktore zarzucaja cos komus kto napisal pozytywny post na temat v4/v5.
Robertto
Spokojnie panowie nie ma co się na trolla spinać smile.gif
E 9
CYTAT(michael4321 @ Nov 23 2010, 15:20) *
Prostaku po co whcodzisz na to forum - temat to pes6.5v5 , ty powinienes poszukac forum ,,lizanie dupy'' i tam wpisywac sie, forum pedalskie jest idealne dla ciebie.
Ja tu wiecej nie wejde wiec pisz co chcesz, zygam tym forum bo sa tu tacy jak wy, krytykujacy Kubbasa i patalachy ktore zarzucaja cos komus kto napisal pozytywny post na temat v4/v5.

Dostałeś znowu po %, proponuję przystopować.

Nikt Cię tu nie obraził (a Ty to zrobiłeś), a szejk w zasadzie napisał to co widać. Spamujecie mu w tym temacie o jakimś zagranicznym ''Szuru-Buru'' Patch (Who cares?) i słodzicie w nieskończoność, to nie jest fajne i w zasadzie nic nie daje.

Powiem wprost ludziom którzy na prawdę nie mają o czym pisać... Shut Up! Dajcie im pracować.
Kubbas
Pracujemy, i tak jak e9 napisał trochę spokoju...
michael4321
Wlasnie powrzucalem w v4 stadiony z murawami HQ produkcji stonecold (murawy sa chyba z pesa10 albo 11), Kubbas chyba nie ma opcji zeby nie pojawily sie w v5 co. Sa fantastyczne, gra sie jak w zupelnie inna gre (oczywiscie jesli chodzi o wyglad).
Kubbas
Tak, będą na bank
__SaNd1__
Moze jakiesz screeny z patcha - cos z nowej grafiki obojetnie smile.gif Pozdro rolleyes.gif P.S. Gratuluje wszystkim awans z fazy grupowej Lecha Poznan do fazy pucharowej w Lidze Europejskiej smile.gif
zgodulec
no i patcha nie ma :/ szkoda...
eSeL_15
Wiadomo cos konkretnego w sprawie patcha czy to tylko czyste spekulacje ze nie wyjdzie?
Mateusz13
Panowie po co ciągnąć ciągle te pytania kiedy wyjdzie...
Miał wyjść już prawie rok temu, więc zaczynam wątpić, Kubbas nie próbuj mówić kiedy tylko powiedz jak dużo pracy wam zostało?
Jason Bourne
Dokładnie, jeśli nie macie czasu, macie problemy i wiecie, że nie dacie rady go scalić to napiszcie to zrozumiałe, że nie żyjecie tylko pes. Dla wszystkich chętnych nowych wrazen polecam patcha 7 jest niesamowity i aktualny wydany w grudniu smile.gif
http://forums.evo-web.co.uk/showthread.php?t=56628
Jest to doskonalszy produkt od naszych polskich patchmakerów
michael4321
Ciekawe co w nim takiego doskonalszego. Ostatnio probowalem pare nowych patchy (np Shollym ale to totalny badziew) i zawsze wracalem do naszego v4. Co w takim patchu moga zrobic dobrego poza aktualnymi skladami, nowa muzyka i nowym menu. NIC. NIC. NIC.
Sam moge zrobic takiego patcha i powiem nawet ze zrobilem. Wlasne menu, wlasna muza, pare najwazniejszych transferow i jest aktualny patch do pesa (nowe grafiki typu stadiony, hairy mozna sciagnac szybko z evo web, itp).
Po parudziesieciu minutach grzebania na forach przecietny czlowiek moze skumac jak zrobic sobie takiego patcha. Mozna nawet szybko skumac jak edytowac i tworzyc stadiony itd.
Kwestia zrobienia patcha to tylko czas czas czas. A poniewaz nie mam go prawie wcale oczekuje na v5 !!! smile.gif
Jason Bourne
Nie masz racji niestety. Pes 7 jest lepsza i nie kłóć się bo pogrążasz się tylko.PEs v 4 rónież jest świetna lecz są słabe zespoły w trybie i sporo błędów i największy mankament- trzeba czekać rok. Shollym jest słaby, ale Iss 10/11 jest boski.
PS Jestem ciekaw twego tworu więc do dzieła. Sam to go zrobisz w 3 lata
For3st06
moze ktos powiedziec w przyblizeniu do miesiecy kiedy bd patch ? bo chcialbym na probe sciagnac PES7 ?
GooFy
Nazwa tematu niewyraźna ? Załóżcie sobie w odpowednim dziale, temat w którym będziecie się spierać co do doskonałości PES7. Semenya, skoro PES7 jest "doskonalszy", po chusteczkę tu zaglądasz ?
Jason Bourne
Goofy
Z sentymentu i z sympatii do Waszych produktów. Obiektywnie to są porównywalne, choć przewaga jest nieco po stronie 7. Wasze produkty są świetne, a jedyny minus to teamy słabe w others no i czas na który trzeba czekać na patcha. Ale to zrozumiałe, że nie jest on wydawany co pół roku, gdyż taki produkt w kilka minut nie zrobi się.
Pozdrawiam i przyznam . .. . że v 4 jest slabsza od 7, lecz v 5 pewnie będzie lepsza, tak więc niecierpliwie czekam.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.