Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: NOWE Screeny - PES 6.5 v5
board.issonline.pl > Edit Mode: P-E Patching > P-E Patching > PES 6.5 v5 > Dyskusja
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14
damiank9
chyba ze by wydali 2 versje of-a jedna holenderska druga portugfalska kazdy by wybrał co dla niego najlepsze lecz potrzebowali by kogos kto zajmował by sie edycją ligi holenderskiej.
Kubbas
Dobry pomysł, już kiedyś nad tym myślałem, ale brak czasu, + patch ważyłby więcej o 3-5 gb
__SaNd1__
Ktore 4 kluby ewentualnie bedom w patchu z Ekstraklasy rolleyes.gif Jak nie bedzie Ekstraklasy albo Eredivisie choc by zespoly jak Boca Juniors i River Plate to swietnie by sie przydaly do V 5 biggrin.gif

Kubbas
Najlepsze, top 4 co będzie w czołówce to będzie, ale to nadal jest może
__SaNd1__
CYTAT(Kubbas @ Feb 4 2010, 15:21) *
Najlepsze, top 4 co będzie w czołówce to będzie, ale to nadal jest może

Niezle a moze bedzie jakasz lista z druzynami w Others sekcii tak jak byla do czwartej wersij patcha ? rolleyes.gif
Kubbas
Nic nie jest jeszcze postanowione
Kubbas
Po naradzie postanowiliśmy oddać Polakom co nasze, i w 6.5 v5 będzie 5 najlepszych drużyn z Ekstraklasy

Finalna Lista

162,"Other Teams A\Rubin Kazan"
163,"Other Teams A\Club Brugge"
164,"Other Teams A\Red Bull"
165,"Other Teams A\Feyenord"
166,"Other Teams A\Anderlecht"
167,"Other Teams A\Olympiacos Piraeus"
168,"Other Teams A\Twente"
169,"Other Teams A\PSV Eindhoven"
170,"Other Teams A\Panathinaikos"
171,"Other Teams A\Ajax Amsterdam"
172,"Other Teams A\CSKA"
173,"Other Teams A\APOEL FC"
174,"Other Teams A\Celtic Glasgow"
175,"Other Teams A\Glasgow Rangers"
176,"Other Teams A\FC Shakhtar Donieck"
177,"Other Teams A\Zenit St. Petersburg"
178,"Other Teams A\Fenerbache SK"
179,"Other Teams A\Galatasaray SK"
180,"Other Teams A\Dynamo Kiev"

Other Teams B

181,"Other Teams B\Bot"
182,"Other Teams B\Chorzow"
183,"Other Teams B\Lech Poznań"
184,"Other Teams B\Legia"
185,"Other Teams B\Wisla Krakow"
__SaNd1__
Swietne ze wybrane others wiec czekamy na jakiesz screeny - z menusow naprzyklad rolleyes.gif P.S. Czy bedom nowe kitsy dla zespolow co zmienili sponsory - jak AZ Alkmaar naprzyklad i czy bedom nowe scoreboardy rolleyes.gif
__SaNd1__
Kubbas te adboards Ligi Mistrzow i Ligi Europejskjej przydaly by sie do patcha ---> http://forums.evo-web.co.uk/showthread.php...111#post1875111 P.S. Wisla Krakow ma nowy sponsor na koszulkach Telefonika rolleyes.gif
Chomas!
Jaka ona nowa.. biggrin.gif
Stara jak but tylko dawno jej nie było biggrin.gif
Pamiętaj sando- polska piłka jest tak powalona że sponsor jest i go nie ma, jest i go nie ma ale i tak jest ten sam (zrozumiał to ktoś ? biggrin.gif)
Kubbas
Prace nadal trwają, przepraszam za brak informacji, ale brak czasu tak działa. Mam nadzieję, że niedługo uda się ukończyć v5.
__SaNd1__
CYTAT(Kubbas @ Mar 10 2010, 21:10) *
Prace nadal trwają, przepraszam za brak informacji, ale brak czasu tak działa. Mam nadzieję, że niedługo uda się ukończyć v5.

Dobry news - moze podasz jakiesz nowe screeny jak bedziesz mial czas i czy bedom tez uaktoalnione kitsy na wiosne ? rolleyes.gif
GooFy
To chyba jasne. Kitsy są uaktualniane na bierząco.
Kubbas
Nie ma co skrinować, wszystko znacie, i niedługo poznacie sami
Stuart17
Troche screenow wink.gif

Abu17
Przy tworzeniu drużyny w karierze zostawcie czy dodajcie loga do wyboru bo v4 chciałem dać na koszulkę np. logo adidas to pisało że nie ma.
Pozdrawiam
__SaNd1__
Swietnie screeny a poprosilbym o screenach z menusach - przynajmjej tak mowiliscie ze beda nowe menusy rolleyes.gif
Stuart17
Gdybym posiadal aktualnego o_texta na pewno zarzucilbym skrinami z menu happy.gif
Kubbas
CYTAT(Abu17 @ Mar 14 2010, 08:13) *
Przy tworzeniu drużyny w karierze zostawcie czy dodajcie loga do wyboru bo v4 chciałem dać na koszulkę np. logo adidas to pisało że nie ma.
Pozdrawiam

Chodzi Ci o te loga, które są jako loga lig w trybie kariery?

CYTAT(__SaNd1__ @ Mar 14 2010, 15:01) *
Swietnie screeny a poprosilbym o screenach z menusach - przynajmjej tak mowiliscie ze beda nowe menusy rolleyes.gif

Będą, pracujemy nad tym
damiank9
a wiesz jak już zmienic druzyny klasyczne i czym to zrobić?
Kubbas
Tak

; >

Już dawno mamy dodane nowe repry
damiank9
a powiesz jak to zrobić ? please biggrin.gif
Abu17
Chodzi mi o te loga przy tworzeniu własnego zespołu ("logo na piersi") w trybie kariery:
http://img691.imageshack.us/i/13398732.jpg/
http://img52.imageshack.us/i/12952930.jpg/

i gbyście mieli możliwość to wrzućcie jakieś nowe np. Jako, Diadora albo jakieś inne...

Myślę, że to fajna sprawa smile.gif
Kubbas
CYTAT(damiank9 @ Mar 14 2010, 19:17) *
a powiesz jak to zrobić ? please biggrin.gif

Nie, to jest tylko dla 6.5

CYTAT(Abu17 @ Mar 14 2010, 21:16) *
Chodzi mi o te loga przy tworzeniu własnego zespołu ("logo na piersi") w trybie kariery:
http://img691.imageshack.us/i/13398732.jpg/
http://img52.imageshack.us/i/12952930.jpg/

i gbyście mieli możliwość to wrzućcie jakieś nowe np. Jako, Diadora albo jakieś inne...

Myślę, że to fajna sprawa smile.gif

Nie da rady chyba, może spróbujemy do OF'a i wtedy w tym trybie będzie można je wybrać
Abu17
Właśnie o to chodzi
Tak jak mówisz że w OF`ie

http://img704.imageshack.us/i/98713958.jpg/

i tak jak mówię jak macie możliwość to wrzućcie jakieś nowe.
Abu17
Mam jeszcze takie pytania:
Czy dodacie do ballservera piłkę z MŚ 2010 "Jabulani"?
Czy będzie inny scoreboard bundesligi niż w v4?

Stuart17
Jabulani na pewno bedzie, nie mogloby sie bez niej obejsc.
Abu17
To fajnie smile.gif
__SaNd1__
Czy jest szans zeby patch pojawil sie do konca miesiaca ? rolleyes.gif Pozdro smile.gif

pedrossi
Pytanie może wydać się dziwne, ale czy będziecie coś kombinowali przy id graczy?? I kiedy można spodziewać się OF??
Kubbas
Tak

Razem z patchem
pedrossi
Tzn. będziecie zmieniali id graczy, którzy już istnieją?
Kubbas
Tak to chyba jasne i oczywiste
pedrossi
No dla mnie to nie konieczne takie oczywiste. Bo jak np. Fabregas miał w 6.5 v4 id.9999, to chyba powinno mu takie zostać.
__SaNd1__
Czekam na premiere patch jak zawsze bedzie najlepszy dzieki calej ekipy P-E Patching ze ulepszacie najlepsza czesc Pro Evolution Soccer - a wink.gif
Stuart17
CYTAT(pedrossi @ Mar 22 2010, 13:11) *
No dla mnie to nie konieczne takie oczywiste. Bo jak np. Fabregas miał w 6.5 v4 id.9999, to chyba powinno mu takie zostać.

Troche bezsensowny przyklad podales, bo czemu mielibysmy zmieniac Fabregasowi ID. Owszem pojawily sie zmainy ID jak zawsze z reszta, bo to jest nieuniknione, ale zmian duzo nie jest. A czemu w ogole pytasz o te zmiany, przeciez pobierajac calego pacza nie ma roznicy czy ktos ma ID. 1 czy 9999. Pozdro.
GooFy
Podejżewam, że zamierza załatwić sobie samego Ofa i dopasować pod swój F&H.
pedrossi
CYTAT(.GooFy)
Podejżewam, że zamierza załatwić sobie samego Ofa i dopasować pod swój F&H.

To jedna sprawa, a druga to to, że buty w v4 są dość słabej jakości i nie ma nowych. Sam staram się to aktualizować na bieżąco.
demiano7
Nie ma nowych bo wtedy nie było jeszcze tych co są obecnie, to też chyba jasne... Osoba odpowiedzialna za buty zbiera je tak jak ty tongue.gif buty będą tym razem lepszej jakości bo w ver.4 były plastiki...
Jason Bourne
Czy w v 5 będą jeszcze większe wymagania systemowe niż w v 4 ? Jesli tak czy bedje dzieliły lata świetlne czy będą to tylko poprawione błędy z v 4( jeśli takowe były:)) ?
PS Mam nadzieję , że nie w v 5 nie przegapicie takich detali jak np. bramkarz jako dodatkowe umiejętności ma rozgrywanie itp. smile.gif
GooFy
иιє вóנ¢ιє ѕιє тσωαяzуѕzє, ωѕzуѕткιє ραяαмιєтяу вυ∂zιєт נαк иαℓιєżу. ωумαgαиנα ѕρяzęтσωє иιє zмιєиιωѕzу ѕιę zиα¢zиιє, ¢σиαנωуżєנ тяσѕzє¢zкυ ωιę¢єנ óω ραт¢н вę∂zιє ωαżуℓ.
__SaNd1__
W minelym roku patch byl po swietach mam nadzjeje ze w tym miesiacu bedzie patch ale to zalezy tylko od was tworcow wink.gif Wesolych swiat caley ekipy P-E i wszystkich na forum tongue.gif EDIT: Kubbas czy beda jakiesz nowe scoreboardy bo na X Fire widzialem N Sport bardzo ladny scoreboard wink.gif A Co to za logo Anglii - male logo Anglii i pod nim jescze jakiesz mellow.gif ? rolleyes.gif
flex
tez czekam z niecierpliwoscia, mam nadzieje, ze w miare na czasie sie ukaze- nie na w przerwie letniej kiedy beda sie szykowac nastepne zmiany smile.gif
__SaNd1__
Nigdy az tak nie bylo - wiem ze kazdy ma swoje zycie prywatne - szkola,praca itp. - tak jak my wszystkie ludzi, tez wiem ze ciezko sie robi tak doskonaly mod jak PES 6.5 series,szanuje to co robicie dla nas fanow tej gry wink.gif ale zadne info nie ma przynajmjej mam nadzjeje ze podacje jakiesz - czy ten patch wogole powstanie, czy nie dla nas duzych fanow P-E Patching zebysmy wiedzieli czekamy z cierpliwoscia przynajmjej jakiesz screeny czy cos tam rolleyes.gif Pozdro smile.gif
demiano7
Powiem od siebie (gdyż nie jestem głównym autorem patcha a jedynie osobą odpowiedzialną za F&H) że wszyscy członkowie są obecnie zajęci ale Patch raczej powstanie, prace nad F&H, boots oraz Uni trwają więc przynajmniej te foldery zostaną wydane jeśli Patch nie wyjdzie. Ale bądźcie dobrej myśli ponieważ Kubbas jest profesjonalistą i jak znajdzie troche czasu to napewno prace nad resztą także ruszą smile.gif

PS. co do loga Sand to jest takie ponieważ nie da się inaczej zrobić gdy w miejsce klasycznych drużyn są nowe repry..
Kubbas
90% to moje problemy z czasem, patch będzie, ale kiedy nie wiem, kto nie chce niech nie czeka.
arzu
czy ten patch 6.5 zmienia gamplay gry? ingeruje jakoś w inteligencje zawodników sprawiając że gra jest bardziej realistyczna? itd.?
demiano7
CYTAT(arzu @ May 8 2010, 13:54) *
czy ten patch 6.5 zmienia gamplay gry? ingeruje jakoś w inteligencje zawodników sprawiając że gra jest bardziej realistyczna? itd.?

Nie wymagaj cudów wink.gif poprostu zmienione (usprawnione) są statystyki piłkarzy..
__SaNd1__
Moze jako propozycje do patcha dodac nowego mistrza Bulgarii PFC Litex Lovech - stroje mam zrobione faces & hairs tez rolleyes.gif

Stuart17
Chyba za wczesnie jeszcze na to, bo ciekawe czy dostana sie do jakischs pucharow, ale do kolejnej wersji mozna bedzie pomyslec
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.