Gregor20
Aug 9 2010, 07:57
Witam. Jestem nowy na tym forum. Panowie gdybyście potrzebowali jeszcze pomocy przy stworzeniu kilku twarzy dla poszczególnych zawodników to służę swoją pomocą

Bo szkoda by było gdyby znów kilku dość znanym graczom brakowało mordek
Jaliens
Aug 9 2010, 11:43
Jako, że już patch dopracowany i w niedługim czasie będzie gotowy, ja osobiście jestem rozczarowany tym że nie ma Ekstraklasy a nawet 1 ligi polskiej.
Od tego są Ekstraklasa patche wydawane przez pro-evo ale bodajże Kubbas wcześniej wspomniał że w tym roku już chyba nie bedą wydawać. Moim zdaniem granie na statach min. 80 mija sie z celem, i sądze wręcz przeciwnie niż ktoś wcześniej napisał że to właśnie gra słabszymi zespołami przynosi więcej przyjemności z gry niż gra np. którymkolwiek zespołem z innej ligi nie wspominając już o zespołach typu Barcelona czy Chelsea
Ale trudno, zobaczymy jak będzie. Tyle ode mnie.
PS. Wie ktoś dokładnie jak to będzie w tym sezonie z tym patchem ekstraklasy z pol evo?
Stuart17
Aug 9 2010, 11:55
CYTAT(Jaliens @ Aug 9 2010, 12:47)

PS. Wie ktoś dokładnie jak to będzie w tym sezonie z tym patchem ekstraklasy z pol evo?
Czy ten temat dotyczy ekstraklasa patch? Zastanow sie troche...
5 teamow z polskiej ligi powinno w zupelnosci wystarczyc, a i tak jest ich za duzo, patrzac na to jaki poziom prezentuja i jaka role odgrywaja w europejskiej pilce.
Jaliens
Aug 9 2010, 12:15
Nie no sory, lepiej grać chociażby Ajaxem i zdobywać bramki z co 2-ego strzału
Stuart17
Aug 9 2010, 12:22
To chyba grasz na innym paczu, albo na poziomie poczatkujacym...
Jaliens
Aug 9 2010, 12:27
No chyba niestety nie gram na poziomie początkującym, wnioskuje to po lidze jaką grałem Chelsea London i osiągnąłem bilans 18 1 0 po I rundzie ( oczywiście na czempionie)
Mesjasz
Aug 9 2010, 15:05
To w takim razie jesteś bardzo dobry. Zapisz sie na jakieś turnieje i tam graj jak ci mało wrażeń albo stwórz sobie i wgraj polskie ligi..
P.S szkoda że nie ma ligi polskiej zamiast np. francuskiej ale wiem jak jest z rozwojem i osiągnieciami
polskich drużyn i nie zasługuja na miejsce w patchu.
Wiadomo kiedy będzie można pobrać patch.?
Jaliens
Aug 9 2010, 15:24
Żebym umiał wgrać i pozamieniać wszytsko heby, twarze to oczywiście nie pisałbym tutaj...
Stuart17
Aug 9 2010, 15:46
CYTAT(Jaliens @ Aug 9 2010, 16:28)

Żebym umiał wgrać i pozamieniać wszytsko heby, twarze to oczywiście nie pisałbym tutaj...

Prosze, nie rob z tego tematu smietnika, bo caly czas wypisujesz rzeczy, ktore malo maja wspolnego z patchem...
eSeL_15
Aug 9 2010, 15:53
Proponuje dodać do patcha Dnipro Dniepropietrowsk które zagra z Lechem w czwartej rundzie el.Ligi Europy wiec awans do fazy grupowej maja zapewniony
Stuart17
Aug 9 2010, 15:55
Spokojnie. Lech jeszcze nie przegral tego dwumeczu, a temat skladu druzyn do v5 jest juz chyba zamkniety.
a co będzie ze stabilnością PES'a ? Często na Ekstraklasa patch po połowie lub w jakimś momencie meczu wyskakuje mi błąd aplikacji, a chciałbym tego uniknać ;P
CYTAT(Jaliens @ Aug 9 2010, 12:47)

Jako, że już patch dopracowany i w niedługim czasie będzie gotowy, ja osobiście jestem rozczarowany tym że nie ma Ekstraklasy a nawet 1 ligi polskiej.
Od tego są Ekstraklasa patche wydawane przez pro-evo ale bodajże Kubbas wcześniej wspomniał że w tym roku już chyba nie bedą wydawać. Moim zdaniem granie na statach min. 80 mija sie z celem, i sądze wręcz przeciwnie niż ktoś wcześniej napisał że to właśnie gra słabszymi zespołami przynosi więcej przyjemności z gry niż gra np. którymkolwiek zespołem z innej ligi nie wspominając już o zespołach typu Barcelona czy Chelsea

Nie rozumiem o czym piszesz z tymi statami, ale chyba grasz na jakimś innym patchu
CYTAT(Jaliens @ Aug 9 2010, 13:19)

Nie no sory, lepiej grać chociażby Ajaxem i zdobywać bramki z co 2-ego strzału

Gratuluje przyjemności z gry
CYTAT(Stuart17 @ Aug 9 2010, 16:50)

Prosze, nie rob z tego tematu smietnika, bo caly czas wypisujesz rzeczy, ktore malo maja wspolnego z patchem...

+1 następne posty będę usuwał, te w podobnym tonie.
CYTAT(XxKuRkAxX @ Aug 9 2010, 19:14)

a co będzie ze stabilnością PES'a ? Często na Ekstraklasa patch po połowie lub w jakimś momencie meczu wyskakuje mi błąd aplikacji, a chciałbym tego uniknać ;P
Nic na to nie poradzimy, takie już wady obszerności KS'a
Jaliens
Aug 9 2010, 21:04
CYTAT(Stuart17 @ Aug 9 2010, 16:50)

Napisałem sowoje zdanie nie oczekiwałem na nie odpowiedzi. Skoro ty cały czas odpowiadasz to dlaczego ja miałbym nie odpowiedzieć.

Kubbas staty powyżej 80 chodzi o to że w innych zespołach niż polskie każdy praktycznie z napastników prędkośc i przyspieszenie ma ponad 80. to samo ze strzałami celnością i techniką.
Definitywnie grasz na innym patchu kolego
Tymbardziej, jeśli uważasz, że na naszym patchu co drugi strzał to gol.
Stuart17
Aug 9 2010, 22:05
Zalezy tez do ktorej bramki strzelasz...

Nie wiem skad ty takie opinie bierzesz. Duzo osob gra na naszym paczu i nikt jeszcze czegos takiego chyba nie napisal.
Jeszcze nie mieliśmy widocznie tak dobrego usera patcha, fenomen
Dziwne, że ligi Issonline PES6 się jeszcze o Ciebie nie biją, pewnie byś dostał syty kontrakt
Konrad340
Aug 9 2010, 23:42
Zwykły pozer.
Plonowiec
Aug 10 2010, 06:50
CYTAT(Jaliens @ Aug 9 2010, 22:08)

Napisałem sowoje zdanie nie oczekiwałem na nie odpowiedzi. Skoro ty cały czas odpowiadasz to dlaczego ja miałbym nie odpowiedzieć.

Kubbas staty powyżej 80 chodzi o to że w innych zespołach niż polskie każdy praktycznie z napastników prędkośc i przyspieszenie ma ponad 80. to samo ze strzałami celnością i techniką.
wsumie to prawda ja w trybie master league Panathinaikosem zmiatam każdą druzyne nie jestem jeszcze dobrym graczem w pesa ale powieśc Milan 4-0 w rewanżu 3-0 jestem mistrzem ligi przed 5 czy 6 kolejkami
Jaliens
Aug 10 2010, 07:52
CYTAT(Plonowiec @ Aug 10 2010, 07:54)

wsumie to prawda ja w trybie master league Panathinaikosem zmiatam każdą druzyne nie jestem jeszcze dobrym graczem w pesa ale powieśc Milan 4-0 w rewanżu 3-0 jestem mistrzem ligi przed 5 czy 6 kolejkami
I w tym rzecz.
Gram na Ekstraklasa patch 09\10
Stuart, to sprawdź sobie w swoim patchu jakichkolwiek 4 zawodników, napastników z ligi angielskiej, francuskiej, czy hiszpańskiej. Jestem pewny że mają prędkość,przyspieszenie, i strzały powyżej 80.
Kubbas nie zgrywaj się tu teraz, bo po prostu piszę jak jest i te twoje podteksty za wiele nie wnoszą.
Jaliens jak sprawdzasz najlepszych w swej lidze to nie dziwne że staty mają wysokie, bo w rzeczywistości są świetnymi graczami...Jaliens, poza tym nie miales chyba do czynienia z patchami grupy P-E skoro mowisz ze wszyscy maja staty ponad 80..
Stuart17
Aug 10 2010, 09:29
CYTAT(Jaliens @ Aug 10 2010, 08:56)

I w tym rzecz.
Gram na Ekstraklasa patch 09\10
Parodia...

Skoro grasz na ekstraklasa patchu, a mowisz ze wygrywasz kazdy mecz, majac na mysli 6.5. Cos ci sie chyba pomieszalo.
Mesjasz
Aug 10 2010, 10:38
Ja mam pytanie zupełnie z innej beczki. Mianowicie chodzi mi o to czy to jest jakiś bład czy tak poprostu jest albo mam farta gdy gram załozmy Valencia C.F kariere i przychodzi mi mecz z jedna z lepszych drozyn w lidze Barcelona czy Realem i wygrywam bez zadnych problemow 3:0 , 4:1 a gdy mierze sie z druzyna np. real valadoid albo osasuna lub xerez (wiadomo ze te druzyny sa dużo słabsze od Barcy czy Realu) to mecze sie z nimi niesamowicie i wyniki sa 1:0 , 0:0 albo nawet trace 3 pkt. Nie wiem od czego to zalezy czy jest jakas taktyka czy poziom gry albo jakoś ustawione to jest ze słabsze druzyny lepiej graja.?
Falcon
Aug 10 2010, 10:54
QUOTE (Mesjasz @ Aug 10 2010, 09:42)

Ja mam pytanie zupełnie z innej beczki. Mianowicie chodzi mi o to czy to jest jakiś bład czy tak poprostu jest albo mam farta gdy gram załozmy Valencia C.F kariere i przychodzi mi mecz z jedna z lepszych drozyn w lidze Barcelona czy Realem i wygrywam bez zadnych problemow 3:0 , 4:1 a gdy mierze sie z druzyna np. real valadoid albo osasuna lub xerez (wiadomo ze te druzyny sa dużo słabsze od Barcy czy Realu) to mecze sie z nimi niesamowicie i wyniki sa 1:0 , 0:0 albo nawet trace 3 pkt. Nie wiem od czego to zalezy czy jest jakas taktyka czy poziom gry albo jakoś ustawione to jest ze słabsze druzyny lepiej graja.?
Mocniejsze drużyny grają bardziej ofensywnie przez to w PES wystarczą szybcy skrzydłowi i się rozbija takie drużyny łatwo( przynajmniej ja tak mam), natomiast słabsi grają bardzo defensywnie przez to trudniej strzelić gola.Poza tym zauważyłem że mocniejsze drużyny grają jakimiś dziwnymi ustawieniami np. Barca ostatnio tak u mnie grała
BR
OŚ OŚ OL
WOP
PŚ
PŚ
PŚ
NŚ NŚ NŚ
Jaliens
Aug 10 2010, 13:58
CYTAT(Stuart17 @ Aug 10 2010, 10:33)

Parodia...

Skoro grasz na ekstraklasa patchu, a mowisz ze wygrywasz kazdy mecz, majac na mysli 6.5. Cos ci sie chyba pomieszalo.
Mniejsza z tym o jaki patch chodzi, i na jakim sie gra przecież wszystko jest w miarę porównywalne niema różnic typu +,- 10
Tak jak już wcześniej wspomniałem chodzi o to iż grając taka Chelsea wygrywa się praktycznie każdy mecz, to samo z resztą zespołów Barca, Real, Manu, ale też i tymi teoretycznie słabszymi Blacburn, właśnie przed chwilą sobie włączyłem żeby z ciekawośći sprawidzić no i proszę Jason Roberts jeden ze słabszych napastników w Blacburn staty
Prędkość 85
Przyspieszenie 82
Cel Strzału 77
Siła Strzału 82
Technika Strzału 78
reszta stat też większość zielona i żółta.
I powiedzcie że trudno nie wygrać takimi drużynami, no chyba że w tym innym patchu staty są o -20 w co oczywiście wątpie.
Nie chodzi mi też o to żeby poobniżać dla nich staty bo np. porównując do polskich piłkarzy rzeczywiście powinne one być takie jakie są, lecz przynjamniej ja tak mam że grając zespołami z polskiej ligi mecz przynjamniej jest wyrównany.
Dlatego też według mnie Ekstraklasa a nawet 1liga powinne być.
Zakończmy już to polemikę bo i tak ja wiem swoje a wy swoje.
Gregor20
Aug 10 2010, 17:44
bardzo ciekawa nic nie wnoszaca rozmowa. ponawiam swoje pytanie. Potrzebujecie jakichs twarzy do v5? np w polskich klubach jest sporo nowych graczy
Konrad340
Aug 10 2010, 19:14
Twarzy arbitrów najlepiej.
Gregor20
Aug 10 2010, 20:13
CYTAT(Konrad340 @ Aug 10 2010, 20:18)

Twarzy arbitrów najlepiej.
pytanie tylko czy koledzy wiedza juz jak zainstalowac prawdziwe twarze sedziom. Bo o ile pamietam to w v4 chyba nie wiedzieli jak to zrobic. Choć moge sie mylić. W necie jest kilka twarzy arbitrów z tego co sie orientuje. Jesli jest to wykonalne to moge zrobic kilka facjat. niech twórcy patcha sie tylko wypowiedza...
Konrad340
Aug 10 2010, 21:12
@up
CYTAT("MUFAN")
Kubbas udało wam się zrobić żeby byli realni sędziowie i ich twarze??
CYTAT("Kubbas")
Nie mamy twarzy
CYTAT("MUFAN")
A jakich ci potrzeba postaram się coś wykombinować.
CYTAT("Kubbas")
Najlepiej aktywnych "gwizdków"
Kubbas
Aug 10 2010, 21:34
Możesz wykonać wiemy jak, tylko nie można fryzur wrzucać
portier
Aug 10 2010, 22:34
Bedzie duzo mlodych graczy? Np Chelsea na ten sezon wpisala kilku mlodych a prz wielu odejsciach tacy gracze jak: Sturridge, Matic, Hutchinson, Mancienne, Bruma, Borini, Kakuta czy Van Aanholt, powinni dostac sporo szans, skoro sa w kadrze I zespolu
Tylko wiem, ze moze byc problem ze statami ale licze, ze cos wymyslicie
Stuart17
Aug 11 2010, 10:13
CYTAT(portier @ Aug 10 2010, 23:38)

Bedzie duzo mlodych graczy? Np Chelsea na ten sezon wpisala kilku mlodych a prz wielu odejsciach tacy gracze jak: Sturridge, Matic, Hutchinson, Mancienne, Bruma, Borini, Kakuta czy Van Aanholt, powinni dostac sporo szans, skoro sa w kadrze I zespolu
Tylko wiem, ze moze byc problem ze statami ale licze, ze cos wymyslicie
Wszyscy przez ciebie wymienieni znajduja sie w naszym ofie.
portier
Aug 11 2010, 15:50
Ale tak ogolnie mi tez chodzi, o mlodziez. Nie tylko ta Chelsea. Nawet w Legii jakichs mlodych maja w I zespole teraz
Stuart17
Aug 11 2010, 16:05
To chyba oczywiste. Mamy duza baze talentow nie tylko w klubach, a takze w Free Agents, gdzie znajduja sie utalentowani gracze z ligi brazylijskiej i argentynskiej.
Mesjasz
Aug 11 2010, 20:19
Wiadomo już kiedy patch wyjdzie. ??
Stuart17
Aug 11 2010, 20:41
CYTAT(Mesjasz @ Aug 11 2010, 21:23)

Wiadomo już kiedy patch wyjdzie. ??
Jak masz zadawac takie pytania to moze lepiej nic nie pisz. Czemu nie zapytasz na przyklad czy nie potrzebujemy pomocy itp.?
portier
Aug 11 2010, 22:08
To ja jeszcze zadam, bo sobie przypomnialem
Kadry narodowe beda mialy sklady z Mundialu? Robilem takiego OFa na PP od Orange i tam bylo 31/32, skompletowaliscie wszystkie 23 osobowki?
Wiek graczy bedzie uaktualniany na rok 2010 czy zalezne od urodzin w tym br ?
mistrz1990
Aug 11 2010, 22:13
panowie dawajcie tego patcha bo 6,5 v 4 to byla najlepsza pileczka jaka gralem na kompie a na kolejna wersje zacieram rece i wchodze codziennie na forum z nadzieja ze wkoncu dacie link do sciagniecia ;]
Stuart17
Aug 11 2010, 22:33
CYTAT
Kadry narodowe beda mialy sklady z Mundialu? Robilem takiego OFa na PP od Orange i tam bylo 31/32, skompletowaliscie wszystkie 23 osobowki?
Wiek graczy bedzie uaktualniany na rok 2010 czy zalezne od urodzin w tym br ?
Tak mamy wszystkie kadry, a co do wieku to mozliwe, ze bedzie uaktualniony juz na rok 2011.
CYTAT
panowie dawajcie tego patcha bo 6,5 v 4 to byla najlepsza pileczka jaka gralem na kompie a na kolejna wersje zacieram rece i wchodze codziennie na forum z nadzieja ze wkoncu dacie link do sciagniecia ;]
Dobrze ze patch ci sie podoba, ale spokojnie. Takie posty sa nie potrzebne. Patch ma byc i bedzie, a daty chyba nawet Kubbas czy GooFy nie zna.
Oczywiście, że nikt nie zna. Przyznam jednak bez bicia, że głównie moja działka chwilowo opóźnia datę wydania. Jutro-pojutrze z powodu choroby będę miał mnóstwo czasu, więc postaram się skończyć robotę. Reszta zależeć będzie od Kupasa.
Gregor20
Aug 12 2010, 11:43

jesli chodzi o arbitrów wczoraj udalo mi sie wykonac cos takiego

szalu nie ma ale... co myslicie?
Kubbas
Aug 12 2010, 12:12
Nieźle
Patryk123456789
Aug 12 2010, 13:31
Nawet nieżle przydało by sie to do pacza
Gregor20
Aug 12 2010, 13:45
Sory za jakosc wykonania ale zeby to wygladalo naprawde dobrze to musialbym naprawde wiele czasu poswiecic... jak skoncze cala 10 arbitrów to wrzucę ja gdzies zeby mozna bylo sciagnac. Jestem wlasnie na koncu roboty z Massimo Busacca i Mejuto Gonzalesem. Mysle ze dobrze bylo by jeszcze zamiescic takich sedziow jak Frank Debleeckere, Herbert Fandel, Lubos Michel, Rawzan Irmatow i Yuichi Nishimura. Chyba ze macie inne propozycje.
Stuart17
Aug 12 2010, 13:47
Dla mnie jak najbardziej. Irmatova i Nishimure uwazam za najlepszych sedziow mudialu a przyda sie ktos nie z Europy.
Konrad340
Aug 12 2010, 14:36
Busacca jest koksem. Przyłóż się do jego facjaty.
A co myślicie o moim Webbsterze
lukasz44
Aug 12 2010, 19:24
Gregora bardziej podobny, choć i tak ma trochę za małą morde
Stuart17
Aug 12 2010, 19:29
Dobry Webb. Nie musi byc przeciez az tak idealnie odwzorowany jak na razie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.