Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: NOWE Screeny - PES 6.5 v5
board.issonline.pl > Edit Mode: P-E Patching > P-E Patching > PES 6.5 v5 > Dyskusja
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14
MUFAN
jak chcecie pomóc to poszukajcie dobrych zdjęć innych gwizdków
Gregor20
teraz sie bedziemy z Mufanem przescigac ktory lepsze mordy robi wink.gif
kolejny pan sedzia smile.gif

Mufan spróbuj zrobic Irmatova i Nishimure bo ich ja fot nie moge dobrych znalezc...
Konrad340
Wyobraź sobie jak on będzie dawał czerwoną kartkę i się uśmiechał. Na boisku nie ma takiego uśmieszku, Przeważnie tak.
Gregor20
CYTAT(Konrad340 @ Aug 12 2010, 21:21) *
Wyobraź sobie jak on będzie dawał czerwoną kartkę i się uśmiechał. Na boisku nie ma takiego uśmieszku, Przeważnie tak.

wlasnie ze bedzie dawal czerwona kartke z usmiechem! tyle ze z ironicznym wink.gif
Mateusz13
Kubbas napisz mi na PW twoje GG i Ci moge wykonać parę sędziów... biggrin.gif
__SaNd1__
Moze nowy scoreboard do Barclays Premier League by sie przydal rolleyes.gif

wooooojt
W najblizszym czasie powinniscie wydac wersje v5. Nie bede pytac o date dokladnego wydania, bo sami pewnie dokladnie nie wiecie, ale pewnie w granicach zamkniecia okienka transferowego.
Jeden z was "kilka" postow wczesniej wspomnial, ze nikt nie pyta jak moze pomoc. Ja chetnie bym wspomogl tworcow najlepszej symulacji pilki noznej, jaka znam. Problem jest taki, ze ja sie slabo lub wrecz wcale, nie znam na grafice, programowaniu itp. Jesli jednak do jakiejs prostej czynnosci typu: "Idz do sklepu po czteropak";-) bedzie ktos potrzebny to chetnie pomoge
pozdrawiam i zycze spokojnej pracy smile.gif
Stuart17
CYTAT
Moze nowy scoreboard do Barclays Premier League by sie przydal rolleyes.gif

Dobra fota nie zaszkodzi tongue.gif.
CYTAT
W najblizszym czasie powinniscie wydac wersje v5. Nie bede pytac o date dokladnego wydania, bo sami pewnie dokladnie nie wiecie, ale pewnie w granicach zamkniecia okienka transferowego.
Jeden z was "kilka" postow wczesniej wspomnial, ze nikt nie pyta jak moze pomoc. Ja chetnie bym wspomogl tworcow najlepszej symulacji pilki noznej, jaka znam. Problem jest taki, ze ja sie slabo lub wrecz wcale, nie znam na grafice, programowaniu itp. Jesli jednak do jakiejs prostej czynnosci typu: "Idz do sklepu po czteropak";-) bedzie ktos potrzebny to chetnie pomoge
pozdrawiam i zycze spokojnej pracy smile.gif

Jesli tak, to mozesz szukac dobry, duzych fot znanych sedziow pilkarskich i wrzucac do tematu wink.gif.
MUFAN
Niewiele się różni ale jednak się różni
wooooojt
KOD
http://www.speedyshare.com/files/23847938/sedziowie.rar

Paru sedziow tam wrzucilem. Nie wiem kogo jeszcze mozna dodac ? I czy takie maja byc te zdjecia ?
MUFAN
Niestety nie nadają się

tak mają wyglądać

hak23
Kubbas mam pytanie, czy nie wstawilibyście stadionów do patcha od tej osoby : http://forum.pesleague.pl/index.php/topic,85708.0.html mają one murawe konwertowaną z PES2010. Pomyśl nad moim pomysłem.
Kubbas
Już dawno je mam. To są edity z evo web.
MUFAN
Kubbas, może masz kogoś kto dałby rade coś takiego zrobić jak na tym filmiku (całe stadiony przekonwertowane z 2009 do PES 6).
http://www.youtube.com/watch?v=G4x-Q7xhXcg...feature=related
wooooojt
KOD
http://www.speedyshare.com/files/23856402/sedziowie.rar

Moze te beda lepsze?
oki200x
spróbujcie zrobić COŚ z kibicami. a raczej z tą wielką plamiastą teksturą.
GooFy
CYTAT(oki200x @ Aug 18 2010, 20:30) *
spróbujcie zrobić COŚ z kibicami. a raczej z tą wielką plamiastą teksturą.

Proszę pisać oficjalne zażalenie do KONAMI.
Rzecz jest do zrobienia, ale tylko 2 ludzi na świecie posiada odpowiednie umiejętności by to zrobić. I właśnie zniknęli... dry.gif
Kubbas
CYTAT(MUFAN @ Aug 18 2010, 14:10) *
Kubbas, może masz kogoś kto dałby rade coś takiego zrobić jak na tym filmiku (całe stadiony przekonwertowane z 2009 do PES 6).
http://www.youtube.com/watch?v=G4x-Q7xhXcg...feature=related

Przecież to są normalne stadiony.
xxxLechxxx
Witam wszystkich wink.gif Jestem nowy i chciałbym podziekować całej ekipie że ma czas robić takie piękne rzeczy biggrin.gif Chciałbym sie zapytać czy jest możliwe zrobienie nazw druzyn zamiast herbów klubowych tak jak w PES 10 ?
__SaNd1__

Okladka na season 2010/2011 do PES 6.5 mam nadzjeje ze sie przyda - kolega z FP zrobil okladke serdeczne podziekowania dla Pepisa wink.gif Juz po 1 meczach w Lidze Mistrzow i Lidze Europejskiej - czy bedzie jakasz nowa lista Others - proponuje do patcha dodac mistrza Bialorusi - FC BATE Borisov - swietnie graja w pucharach w tym sezonie i sa prawie juz w grupowej fazie Lidze Europejskjej wink.gif
Gregor20
no nie było mnie kilka dnia ale za to nastepny gwizdek sie zrobil wink.gif

chyba niezly? smile.gif
__SaNd1__
Nie wiem czy wiecie ale liga portugalska zmienila nazwe lige i znaczek - juz nazywa sie Liga Zon Sagres a tu jest i logo mam nadzjeje ze sie przyda do patcha ->
Jak tam z kitsami do portugalskjej ligi przedtym byly problemy z fotami kitsow rolleyes.gif Pozdrawiam smile.gif
zgredzik90
Kiedy można spodziewać się premiery ?? Patcha
portier
Pewnie zdecydowali sie zaczekac do konca okienka, z reszta slusznie. To juz za 9 dni wiec jaki bylby sens wydac cos teraz jak i tak za 9 dni bedzie update?
zgredzik90
czy ten patch będzie ważył około 7gb czy jak ktos ma 6.5v4 to będzie dla niego jakis mniejszy
__SaNd1__
CYTAT(zgredzik90 @ Aug 22 2010, 11:33) *
czy ten patch będzie ważył około 7gb czy jak ktos ma 6.5v4 to będzie dla niego jakis mniejszy

Odpowiadam zamiast tworcow - to bedzie caly patch nie bedzie ci potrzebny PES 6.5 V 4
zgredzik90
Ale jak ja mam 6.5v4 to będzie takie coś ze bede mógł pobrac tylko jakies aktualizacjie czy nie
hak23
CYTAT(zgredzik90 @ Aug 22 2010, 12:45) *
Ale jak ja mam 6.5v4 to będzie takie coś ze bede mógł pobrac tylko jakies aktualizacjie czy nie

Same pobranie aktualizacji ze składami bo pewnie to masz na myśli nic Ci nie da ponieważ w pliku OF będą znajdować się nowe zespoły które awansowały do poszczególnych najwyższych klas rozrywkowych. Pozostaje więc ściągnięcie Ci calego patcha.
xxxLechxxx
Kubbas nie wiem czy by sie dało ale czy można dorobić jakieś słucawki czy mikrofon na jedne ucho u sedziów ? Troche zrobi sie to realistyczne wink.gif
Kubbas
CYTAT(xxxLechxxx @ Aug 23 2010, 18:16) *
Kubbas nie wiem czy by sie dało ale czy można dorobić jakieś słucawki czy mikrofon na jedne ucho u sedziów ? Troche zrobi sie to realistyczne wink.gif

Trzeba by było to dodać do modeli mord, może ktoś z facemakerów, którzy tutaj robią mordy sędzin się podejmie
Konrad340
Kubbas masz dobre przyśpiewki dla Celticu ?

Na pewno masz, ale prosiłbym żebyś wstawił te(nawet specjalnie ściągałem, konwertowałem do mp3 i wycinałem):

http://www.przeklej.pl/plik/fddjhdf-mp3-001cjt0hd2mv
http://www.przeklej.pl/plik/gdjdgjdg-mp3-001cjt0pe7tb
http://www.przeklej.pl/plik/youll-never-wa...p3-001cjrc7k7tb
Kubbas
Jak możesz to daj jeszcze 4tą, bo są 4 sloty
Konrad340
Okey, łapaj :

http://www.przeklej.pl/plik/hrhtr-mp3-001ckq4t096u
Plonowiec
będą takie zespoły ?
Partizan
Basel
Hapoel
Konrad340
Czytajcie ludziska forum :

http://board.issonline.pl/index.php?s=&...st&p=317139
bd87
Witam! jestem nowy na tym forum,na wstępie chciałem zauwazyć,że patch jest doskonały,grałem w wersje 3 i 4 są rewelacyjne.Pytanie do twórców czy nie myśleliście żeby w miejsce ligi portugalskiej zrobić kolejny zestaw mieszanych drużyn,na wzór "others"? Kilka holenderskich,portugalskich czy polskich smile.gif itd. Pozdrawiam
Plonowiec
CYTAT(bd87 @ Aug 25 2010, 14:00) *
Witam! jestem nowy na tym forum,na wstępie chciałem zauwazyć,że patch jest doskonały,grałem w wersje 3 i 4 są rewelacyjne.Pytanie do twórców czy nie myśleliście żeby w miejsce ligi portugalskiej zrobić kolejny zestaw mieszanych drużyn,na wzór "others"? Kilka holenderskich,portugalskich czy polskich smile.gif itd. Pozdrawiam

to dobry pomysł jestem za
Plonowiec
zamiast Portugalskiej ligi dac zespoły z Europa League
lukasz44
CYTAT(Plonowiec @ Aug 25 2010, 14:16) *
zamiast Portugalskiej ligi dac zespoły z Europa League

Nie wiem co takie posty wnoszą, przecież zespoły już dawno zostały wybrane i na zmiany się nie zanosi ... rolleyes.gif
Edgar149
Mam pytanie nie z tej pułki.

Wie może ktoś z was jak się robi intro do PES 6 ? jakim programem itp.
Gregor20
CYTAT(Edgar149 @ Aug 25 2010, 14:37) *
Mam pytanie nie z tej pułki.

Wie może ktoś z was jak się robi intro do PES 6 ? jakim programem itp.

nie zasmiecaj tematu...

Kubbas wiesz czy moze gdzies w Otext sa pliki z wlosami dla sedziów? Bo bez dopasowanych wlosów to niektorzy jak ich wstawilem do siebie do gry to troche glupio wygladaja, np Webb musi miec wlosy bo w pesie nie ma lysego sedziego... lipa. Przydaloby sie cos tym zrobic.

A co do tych sluchawek i mikrofonow przy twarzach, ja sie tego nie podejmuje.
karwocha
Mam pytanie:
Jak będzie z wiekiem zawodników? Chodzi mi czy piłkarze będą mieli wiek przydzielany rocznik owo? Czy np. patch zostaje wydany na początku września, a piłkarz 30 urodziny obchodzi w listopadzie to w grze będzie miał 29 lat?
Stuart17
W zasadzie staramy sie zrobic wiek juz na 2011. Zobaczymy jak to bedzie. wink.gif
portier
Nie czaje czemu na 2011. Data premiery przesunieta na nast rok czy co? Przeciez mamy jeszcze ponad 4 miechy tego roku
Qrk
Zle to zinterpretowałeś, ja to rozumiem tak, że wiek graczy zostanie ustawiony na taki, jaki będzie w 2011 roku... Przypuśćmy piłkarz rocznikowo jest z roku '90, więc w 2010 roku będzie miał 20 lat, lecz tworcy patcha jako iz ustawiaja wiek na rok 2011, gracz bedzie mial 21 lat... Chyba tak to bedzie wygladac, czyz nie?
xxxLechxxx
Sorry za pytanie ale czy ktoś byłby zdolny podjąć się zrobienia bocznych sedziow jezeli to jest wgl możliwe ? biggrin.gif
Stuart17
CYTAT
Zle to zinterpretowałeś, ja to rozumiem tak, że wiek graczy zostanie ustawiony na taki, jaki będzie w 2011 roku... Przypuśćmy piłkarz rocznikowo jest z roku '90, więc w 2010 roku będzie miał 20 lat, lecz tworcy patcha jako iz ustawiaja wiek na rok 2011, gracz bedzie mial 21 lat... Chyba tak to bedzie wygladac, czyz nie?

Dokładnie. Chcemy zrobić coś takiego. wink.gif
Kubbas
CYTAT(Gregor20 @ Aug 25 2010, 19:34) *
nie zasmiecaj tematu...

Kubbas wiesz czy moze gdzies w Otext sa pliki z wlosami dla sedziów? Bo bez dopasowanych wlosów to niektorzy jak ich wstawilem do siebie do gry to troche glupio wygladaja, np Webb musi miec wlosy bo w pesie nie ma lysego sedziego... lipa. Przydaloby sie cos tym zrobic.

A co do tych sluchawek i mikrofonow przy twarzach, ja sie tego nie podejmuje.

Właśnie z tego co wiem nie da rady, dlatego trzeba robić pasujące pod te od konami

CYTAT(karwocha @ Aug 25 2010, 21:04) *
Mam pytanie:
Jak będzie z wiekiem zawodników? Chodzi mi czy piłkarze będą mieli wiek przydzielany rocznik owo? Czy np. patch zostaje wydany na początku września, a piłkarz 30 urodziny obchodzi w listopadzie to w grze będzie miał 29 lat?

Rocznikowo

CYTAT(xxxLechxxx @ Aug 26 2010, 13:32) *
Sorry za pytanie ale czy ktoś byłby zdolny podjąć się zrobienia bocznych sedziow jezeli to jest wgl możliwe ? biggrin.gif

Nie da rady
portier
CYTAT(XxKuRkAxX @ Aug 26 2010, 11:13) *

Tak to wlasnie zinterpretowalem. I nadal nie rozumiem, dlaczego akurat tak. Mogloby byc w sumie na 2012 juz, bo Euro wtedy bedzie. Ale dobra, zostawmy..

Jest szansa, ze dacie od razu w srode 1.09 ? Byloby super bo jade na pewien forumowy zlot i turniej na nowym patchu bylby ekstra
__SaNd1__
No dobra juz wszystko jasne kto gdzie gra w puchach moze bedzie jakasz lista others - z nowymy druzynami na nowy sezon w LM i LE - lepjej poczekac na patcha z druzynami LM i LE rolleyes.gif P.S. Gratuluje wszystkim awans KKS Lech Poznan do fazy grupowej Ligi Europejskjej - to jest sukces dla polskjej pilki wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.