Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: PES 2010 - Online
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2010
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
ogorek
to nieprawda, lagi są jeśli jest czerwona kropka i wszystko dzieje sie 2 sekundy po tym jak się naciśnie.Zapomnijcie w tym wypadku o robieniu jakichś zwodów bo nieraz nawet podać sie nie da.
zaplutek
Jak sie zmieni nazwy druzyn na oryginalne to nie bedzie problemu z graniem online na PC i XBOX360 ?

Czemu nie mozna sie dolaczyc do turniejow Konami ?

Mało gralem na konsoli i mam pytanie czy jak znajomy sobie kupi konsole bedziemy mogli grac seryjne mecze w pesa ze soba , czy po kazdym meczu do menu tzreba wchodzic ??
kwiatekSTAL
Witam , Czesc .

Czytam te forum , fajnie poczytac komentarze , podpowiedzi na temat PESa 10 . Osobiscie dla mnie jest to naprawde bardzo dobra robota w wykonaniu KONAMI . Przypominają mi się mecze z kilku lat wstecz kiedy to na SP 2 grywało się w ISS 2,3 kiedy to chciało się grać całymi dniami i nocami .

Ja mam pytanie odnosnie gry Online , kupiłem dziś orginalnego PESa 10 i wchodze w menu w "Online" i nie może się polączyć . Czy mam wpisac gdzies jakiś kod jak to wygląda ? Z gory dzieki wielkie za odpowiedz .

Zycze pięknych dlugich nocy przed PES 2010 .

p.s nigdy Fifa nie dorówna . NIGDY !
Kurczak
Ja jak na razie zagrałem 15 meczy (x360) i lekkie opóźnienia niestety są-nie zawsze, ale jednak się zdarzają. Grać się da, tylko czasami na maxa się farci biggrin.gif Sam się dziwie, że wygrałem z tego 11 spotkań i tylko 1 przegrałem ohmy.gif Btw ten rating jest jakiś poryty. Nigdy w pro nie grałem online i go nie ogarniam. Ktoś wyjaśni jak to działa? Nawet za remis z graczem o wyższym ratingu dostałem -2pkt . OCB?
Zdzitt
2 Niemców i Turek sklepani. Fani Barcy, ja brałem Juve, Milan i ManU. Bez lagów na razie.
hala16
U mnie narazie też bez lagów ale coś często mnie wyrzuca "this match..." takie coś, może to kwestia czasu jak to naprawią cool.gif
kwiatekSTAL
Odpowie mi tylko ktos tak krótko , w rejestracji Online na stronce KONAMI , jaki mam wpisać KOD ? . Ten co mi wyskakuje w grze jak wchodze w tryb Online ? Czy który . Sorry ale przez neta jeszcze nigdy nie pykałem w PESa . Elo
TomcioZG
CYTAT(hala16 @ Oct 24 2009, 21:01) *
U mnie narazie też bez lagów ale coś często mnie wyrzuca "this match..." takie coś, może to kwestia czasu jak to naprawią cool.gif

No właśnie chyba jest jakiś problem między platformami AMD i Intel. Nie bardzo wiem o co chodzi.

WIe ktoś jak ustawić pokój 2vs2? Bo ni cholery nie mogę znaleść opcji. I drugie pytanie: jak ustawić pisanie na chacie? Prośba o pomoc.
Pozdro smile.gif
lolek725
Nie wiem jak się uruchamia czat. Ale pokoju 2vs2 się jakoś specjalnie nie tworzy. Muszą wejść 4 osoby i to tyle.
nikanor
Paru poprzedników napisało, że grają online jak ktos ma czerwone kółko....to się nie dziwcie, że gra się laguje, jak czerwone to najslabsze łącza. Gra sie na zielonym w woli przypomnienia.
hala16
To nie zależy od tego mnie rozłączało nawet jak grałem z ludźmi z zielonym kułeczkiem
ogorek
Pisze się klikając ten analog którym robimy manualne podania a potem enter i wpisujemy wiadomość.Co do Barcy, zauważyłem że wszystkie maślaki ją biorą, ja takie słabsze np egipt wisła, arsenal:) btw jak chcecie pograć to pisać 1664300.
woocash
Smieszne rzeczy niektorzy tu wypisuja.Co z tego ze mam zielone,przeciwnik ma zielone,i tak jest opoznienie min.2 sek??????Ku..a,ktora to juz odsłona ze zje....m onlinem???Mam ps3,nie chce mi sie zadnego je.....o kabla podłączac,nie po to jest wifi...Poza tym,po co jest "online options-load game plan data" skoro to nie działa??W poprzednich częsciach działało i nie musiałem ustawiac druzyny od nowa do kazdego meczu...MAMA ŁĄCZE 5MB,ZERO SCIAGANIA,ZERO SKYPEA,ZERO GG,ZERO TLENU,A I TAK ONLINE CHODZI NA ....ZERO.Wyj....e mam juz na tą gre.Konami robi sobie po prostu jaja z nas,graczy.NIe po to wydaje 200 stowy na gre zeby ja za tydzien wyje..c za okno do cholery.
JTK
CYTAT(woocash @ Oct 25 2009, 11:10) *
Smieszne rzeczy niektorzy tu wypisuja.Co z tego ze mam zielone,przeciwnik ma zielone,i tak jest opoznienie min.2 sek??????Ku..a,ktora to juz odsłona ze zje....m onlinem???Mam ps3,nie chce mi sie zadnego je.....o kabla podłączac,nie po to jest wifi...Poza tym,po co jest "online options-load game plan data" skoro to nie działa??W poprzednich częsciach działało i nie musiałem ustawiac druzyny od nowa do kazdego meczu...MAMA ŁĄCZE 5MB,ZERO SCIAGANIA,ZERO SKYPEA,ZERO GG,ZERO TLENU,A I TAK ONLINE CHODZI NA ....ZERO.Wyj....e mam juz na tą gre.Konami robi sobie po prostu jaja z nas,graczy.NIe po to wydaje 200 stowy na gre zeby ja za tydzien wyje..c za okno do cholery.

W PS3 jest słabej klasy karta sieciowa wifi.
woocash
CYTAT(JTK @ Oct 25 2009, 10:19) *
W PS3 jest słabej klasy karta sieciowa wifi.

Tak?Nie wiedziałem...Ciekawe więc dlaczego inne gry smigaja płynnie i bez zadnych opoznien,tylko ta jedna,bidulka,jest taka pokrzywdzona?
JTK
CYTAT(woocash @ Oct 25 2009, 11:24) *
Tak?Nie wiedziałem...Ciekawe więc dlaczego inne gry smigaja płynnie i bez zadnych opoznien,tylko ta jedna,bidulka,jest taka pokrzywdzona?

Biedulko to masz pecha, mi przy przeciwniku z dobrym łączem dobrze działa tongue.gif
Nie wiem jak bardzo zagubiony pakiet przez słabą moc sygnału wpływa na twojego PESa za 200 stówy, ale wiem że część ludzi dała sobie spokój z wifi w PS3, bo komfort na kablu jest nieporównywalnie lepszy.
woocash
CYTAT(JTK @ Oct 25 2009, 10:31) *
Biedulko to masz pecha, mi przy przeciwniku z dobrym łączem dobrze działa tongue.gif
Nie wiem jak bardzo zagubiony pakiet przez słabą moc sygnału wpływa na twojego PESa za 200 stówy, ale wiem że część ludzi dała sobie spokój z wifi w PS3, bo komfort na kablu jest nieporównywalnie lepszy.

No i po co te szyderstwa człowieku?No jeżeli nie ma problemu z onlinem i gra działa idealnie,tylko u mnie jest do dupy,to przepraszam że wogóle sie odzywałem.Aha,odpowiesz mi na pytanie o ten online options?Bo dalej nie widze sensu tej opcji.A tu juz chyba zła karta sieciowa nie ma nic do znaczenia.
JTK
CYTAT(woocash @ Oct 25 2009, 11:10) *

CYTAT
No i po co te szyderstwa człowieku?

CYTAT
MAMA ŁĄCZE 5MB,ZERO SCIAGANIA,ZERO SKYPEA,ZERO GG,ZERO TLENU,A I TAK ONLINE CHODZI NA ....ZERO

Może jednak sprawdź sobie pingi i straty pakietów wewnątrz sieci, bo to co podałeś nie jest wykładnią dobrze funkcjonującego wlanu dry.gif
woocash
CYTAT(JTK @ Oct 25 2009, 10:50) *
Może jednak sprawdź sobie pingi i straty pakietów wewnątrz sieci, bo to co podałeś nie jest wykładnią dobrze funkcjonującego wlanu dry.gif

ping 9ms,4.91mb...wystarczy?
JTK
CYTAT(woocash @ Oct 25 2009, 12:00) *
ping 9ms,4.91mb...wystarczy?

To powiedz jak to sprawdzałeś i co smile.gif

ps
Jak takie masz transfery i ping w wlanie to pogratulować biggrin.gif

ps2
Z kompa do rutera z którego klepie mam 1ms i 100MB po kabelku oraz 0 stratność pakietów biggrin.gif
ostry76
CYTAT(ogorek @ Oct 25 2009, 08:58) *
Pisze się klikając ten analog którym robimy manualne podania a potem enter i wpisujemy wiadomość.Co do Barcy, zauważyłem że wszystkie maślaki ją biorą, ja takie słabsze np egipt wisła, arsenal:) btw jak chcecie pograć to pisać 1664300.

Zapraszam cie do mojej comiunity jesli preferujesz gre innymi druzynami nie jak prawie wszyscy robocopami laugh.gif
Wiselka sie niezle gra sporting tez niczego sobie wiec
Comiunity Barca.
Gram na ps3
Pozd
khalee
Też miałem już wyjeb*** na Konami i gdyby nie gorączka to już pewnie dzień po zakupie poszedłbym do sklepu i grę wymienił na FIFĘ. Podłączyłem kabel i mam najlepszego PESa w historii z bezlagową rozgrywką. Coś na co czekałem od wielu, wielu lat.

Owszem. Tego typu gra powinna wyjść ze dwa lata temu, no ale trudno. Dobrze, że jest.

Także woocash, pozostaje ci czekać na patcha, grać na kablu, albo sprzedać grę. Polecam to drugie. Warto.
ostry76
CYTAT(khalee @ Oct 25 2009, 11:06) *
Też miałem już wyjeb*** na Konami i gdyby nie gorączka to już pewnie dzień po zakupie poszedłbym do sklepu i grę wymienił na FIFĘ. Podłączyłem kabel i mam najlepszego PESa w historii z bezlagową rozgrywką. Coś na co czekałem od wielu, wielu lat.

Owszem. Tego typu gra powinna wyjść ze dwa lata temu, no ale trudno. Dobrze, że jest.

Także woocash, pozostaje ci czekać na patcha, grać na kablu, albo sprzedać grę. Polecam to drugie. Warto.

Grajac na kablu(ps3) nie zauwazyles ze sa opoznienia i to spore czasami np. strzaly, podania nawet jak gram z kims kto ma zolte lub zielone kolko
khalee
CYTAT(ostry76 @ Oct 25 2009, 11:08) *
Grajac na kablu(ps3) nie zauwazyles ze sa opoznienia i to spore czasami np. strzaly, podania nawet jak gram z kims kto ma zolte lub zielone kolko

Gdybym zauważył, to bym nie grał.

Nie ma żadnych opóźnień, nawet z czerwono-żółtymi. Na zielonego jeszcze nie trafiłem. Może zamiast Quich Match spróbuj zagrać z Polakiem albo z Niemcem/Francuzem. Mi źle się gra z Arabami, Turkami i Hiszpanią/Portugalią (z nimi da się grać, ale czuć delikatne opóźnienie).
woocash
CYTAT(JTK @ Oct 25 2009, 11:03) *
To powiedz jak to sprawdzałeś i co smile.gif

ps
Jak takie masz transfery i ping w wlanie to pogratulować biggrin.gif

ps2
Z kompa do rutera z którego klepie mam 1ms i 100MB po kabelku oraz 0 stratność pakietów biggrin.gif

No teraz skypea włączyłem,ale jak go wyłącze to mam 9ms ping.Jak więc widzisz,zadne czary mary
woocash
Odpaliłem pesa2009,gram online,zadnych lagów,zadnych opoznien(!),wiec nie mow mi ze tu o jakąs karte sieciową chodzi.
TomcioZG
CYTAT(lolek725 @ Oct 25 2009, 07:42) *
Nie wiem jak się uruchamia czat. Ale pokoju 2vs2 się jakoś specjalnie nie tworzy. Muszą wejść 4 osoby i to tyle.

Dzieki pozniej sprawdze.

Jak ktos wie jak skofigurowac pada aby odpalic czat to niech da znac. Gram na Logitech Precision. Dzieki!
ostry76
CYTAT(khalee @ Oct 25 2009, 11:22) *
Gdybym zauważył, to bym nie grał.

Nie ma żadnych opóźnień, nawet z czerwono-żółtymi. Na zielonego jeszcze nie trafiłem. Może zamiast Quich Match spróbuj zagrać z Polakiem albo z Niemcem/Francuzem. Mi źle się gra z Arabami, Turkami i Hiszpanią/Portugalią (z nimi da się grać, ale czuć delikatne opóźnienie).

Mieszkam w U.K wiec zawsze siedze na angielskich serwerach i zawsze sa jakies opoznienia(podania, strzal ,zwrot zawodnika).
Konami dalo ciala niestety again,moze jakiegos patcha wypuszcza albo jak.
JTK
CYTAT(woocash @ Oct 25 2009, 12:30) *
Odpaliłem pesa2009,gram online,zadnych lagów,zadnych opoznien(!),wiec nie mow mi ze tu o jakąs karte sieciową chodzi.

Zacznij od zapoznania się z definicjami LAN, WLAN, MAN, WAN, oraz zapoznaj się z strukturą sieci LAN i WLAN (struktura, konfiguracja itd.). Unikniesz głupich odpowiedzi na proste pytania.
Widać Konami dopracowało PES '09 ukrytym patchem i nie zostaje ci nic innego jak grać w niego.

Na szczęście ja dostałem tajną wersję i nie mam lagów przy dobrym połączeniu z drugiej strony biggrin.gif
ogorek
W pełni zgadzam się i rozumiem woocasha.Nie po to wydawał tyle pieniedzy na gre net i konsole, żeby przez debilnie napisany system grania po necie miał cierpieć i sie wnerwiac.

Pytanie do ostry76:Czy da się grać np ty na ps3 a ja na PC? Bo jak ja na PC gram to nie wiem czy moge dolaczyc do community twojej.Acha i jeszcze jedno pytanie, jak tam sie w ogole dolącza? bo ostatnio sprawdzalem i nie działało nic, weźcie pomóżcie.BTW ponawiam, jak chcecie grac to pisac 1664300, odpisze najwyzej pozniej.

woocash
CYTAT(JTK @ Oct 25 2009, 12:04) *
Zacznij od zapoznania się z definicjami LAN, WLAN, MAN, WAN, oraz zapoznaj się z strukturą sieci LAN i WLAN (struktura, konfiguracja itd.). Unikniesz głupich odpowiedzi na proste pytania.
Widać Konami dopracowało PES '09 ukrytym patchem i nie zostaje ci nic innego jak grać w niego.

Na szczęście ja dostałem tajną wersję i nie mam lagów przy dobrym połączeniu z drugiej strony biggrin.gif

Sory miszczu.Widac to za skomplikowane dla mnie.Nie mam pojęcia po co mi router,nie mam pojecia po co mi szybki net,nie mam pojecia po co w ogole z Toba gadam...Widac jestes jakims fanboyem albo nie wiem kim,nie widzisz oczywistych faktow.A fakty sa takie,ze nowy pes jest chu...wy pod względem online.Nie pisał bym tego,gdybym spodziewał sie dostac niedorobiony produkt.Ale na Boga,przeciez konami samo obiecywało grę online na najwyzszym poziomie,bez opoznien i lagow.Nigdzie nie doczytałem w instrukcji do gry,ze potrzebuje podłaczyc je..ny kabel zeby grac elegancko online.Wiec nie pisz mi ze mam ch....wy net,ch...wy routr i kiepska karte w konsli,prosba.
JTK
Aby dokładnie oceniać online trzeba znać nie tylko parametry własnego łącza, ale też parametry połączeń wewnątrz sieci, bo co z tego że "wypingowanie" z poziomu routera będzie idealne, jak inne urządzenie sieciowe z przydzielonym wewnętrznym ip będą gubić systematycznie pakiety (używanie jakiegoś portalu z poziomu przeglądarki internetowej nie jest najlepszym rozwiązaniem). Wifi w konsolach czasami ma problemy przy grubszych lub żelbetonowych ścianach, więc może warto sprawdzić gdzie jest problem skoro innym potrafi działać dobrze.

Majew
Dla mnie online to jest śmiech. Przez lobby i pokój.. 10 na 10 meczy mnie rozłączyło z komunikatem, że połączenie zostało przerwane z ważnych powodów.. itp itd. I wydałem na grę w którą mogę grać przez quick match tylko bo tylko tak się nie rozłącza. Online to jedno wielki opóźnienie w reakcjach.. zawodników.. nie da sie wymierzyć podania z odpowiednią siłą.. bo uda się nam ustawić pasek siły tam gdzie chcemy.. to już dawno jest dalej..

Wszystko wygląda ładnie do momentu wejścia meczu.. grafika cudowna.. ale reakcje.. i sama gra po prostu żałuje , że kupiłem.

Tragedia..
woocash
CYTAT(JTK @ Oct 25 2009, 13:24) *
Aby dokładnie oceniać online trzeba znać nie tylko parametry własnego łącza, ale też parametry połączeń wewnątrz sieci, bo co z tego że "wypingowanie" z poziomu routera będzie idealne, jak inne urządzenie sieciowe z przydzielonym wewnętrznym ip będą gubić systematycznie pakiety (używanie jakiegoś portalu z poziomu przeglądarki internetowej nie jest najlepszym rozwiązaniem). Wifi w konsolach czasami ma problemy przy grubszych lub żelbetonowych ścianach, więc może warto sprawdzić gdzie jest problem skoro innym potrafi działać dobrze.

Tłumaczę Tobie po raz setny.Dlaczego inne gry chodzą mi swietnie,nawet pes2009,a ten ostatni nie?Nie miałem naprawde absolutnie większych problemów z poprzedniejszymi częsciami,grało mi sie dobrze,bez wiekszych lagow.Tu natomiast wszystko jest opóźnione,każde dojsćie do piłki,każde jedno podanie itd.itd...Ty nie masz problemów z opóźnieniami?Wszystko smiga elegancko?Mieszkam w norweskim domku,raczej grubego betonu nie ma tu miedzy scianami wink.gif .Router stoi 3 metry od konsoli.Nie ma to więc zadnego znaczenia.Powtarzam-INNE GRY CHODZĄ BEZ OPOZNIEN,BEZ WIEKSZYCH LAGOW!Poważnie tylko ja mam ten problem?Nie wierzę...
khalee
JTK - problem woocasha to nie kwestia sieci.

Miałem net przez Wifi - opóźnienia 2 sekundowe.

Podłączyłem PS3 kablem do laptopa, który czerpie net z tej samej sieci Wifi. Efekt: zero opóźnień.

Na chłopski rozum takie połączenie powinno być gorsze (Wifi -> laptop -> kabel -> PS3), w praktyce, jeśli chodzi o PESa, to mi naprawiło sprawę.
JTK
CYTAT(woocash @ Oct 25 2009, 14:41) *
Tłumaczę Tobie po raz setny.Dlaczego inne gry chodzą mi swietnie,nawet pes2009,a ten ostatni nie?Nie miałem naprawde absolutnie większych problemów z poprzedniejszymi częsciami,grało mi sie dobrze,bez wiekszych lagow.Tu natomiast wszystko jest opóźnione,każde dojsćie do piłki,każde jedno podanie itd.itd...Ty nie masz problemów z opóźnieniami?Wszystko smiga elegancko?Mieszkam w norweskim domku,raczej grubego betonu nie ma tu miedzy scianami wink.gif .Router stoi 3 metry od konsoli.Nie ma to więc zadnego znaczenia.Powtarzam-INNE GRY CHODZĄ BEZ OPOZNIEN,BEZ WIEKSZYCH LAGOW!Poważnie tylko ja mam ten problem?Nie wierzę...

To pograj offline. Jest duża różnic między tym co było, a jest i bez nauki timingów tak jak przykładowo w WE2k2 Messi sam nie będzie skręcał i kopał piłeczki na zawołanie tak jak w 09. Ja też nie mam idealnych warunków w meczach na dalszą odległość, ale przy bliskim i dobrym połączeniu jest bardzo dobrze bez cięć (kilka razy zdarzył mi się nieuzasadniony lost, a o uciekinierach nie ma co wspominać).

CYTAT(khalee @ Oct 25 2009, 14:52) *
JTK - problem woocasha to nie kwestia sieci.

Miałem net przez Wifi - opóźnienia 2 sekundowe.

Podłączyłem PS3 kablem do laptopa, który czerpie net z tej samej sieci Wifi. Efekt: zero opóźnień.

Na chłopski rozum takie połączenie powinno być gorsze (Wifi -> laptop -> kabel -> PS3), w praktyce, jeśli chodzi o PESa, to mi naprawiło sprawę.

W przypadku gdy mocniejsza jest karta sieciowa w laptopie niż w PS3 to będzie lepsze połączenie.
TomcioZG
CYTAT(Majew @ Oct 25 2009, 13:31) *
Dla mnie online to jest śmiech. Przez lobby i pokój.. 10 na 10 meczy mnie rozłączyło z komunikatem, że połączenie zostało przerwane z ważnych powodów.. itp itd. I wydałem na grę w którą mogę grać przez quick match tylko bo tylko tak się nie rozłącza. Online to jedno wielki opóźnienie w reakcjach.. zawodników.. nie da sie wymierzyć podania z odpowiednią siłą.. bo uda się nam ustawić pasek siły tam gdzie chcemy.. to już dawno jest dalej..

Wszystko wygląda ładnie do momentu wejścia meczu.. grafika cudowna.. ale reakcje.. i sama gra po prostu żałuje , że kupiłem.

Tragedia..

No wlasnie nie wiem p co chodzi z tym komunikatem. Cos widzialem jak ludzie na pokojach pisza AMD albo Intel. Gralem z moim kolesiem, ktory ma AMD a ja mam procek Core2Duo i non top nas wywalalo. Jakby istnial jakis problem miedzy platformami :/
PolChicken
Mam wrażenie, że to nie problem kodu gry a serverów konami. Grałem wczoraj z Niemcem i Szkotem w "legends". Nie obyło się bez problemów. Dowiedziałem się jednak, że konami ma coś z tym zrobić we wtorek. Poza tym przynajmniej u mnie problemy zaczęły się pojawiać wraz ze wzrostem liczby graczy online. Zaraz po starcie serverów wszystko było ok.
woocash
Odpowie mi ktoś na pytanie o "online options-load game plan data"?Dlaczego to nie działa?Dlaczego nie są wczytywane domyślne ustawienia użytkownika i trzeba za kazdym razem ustawiać taktyki i line up od początku?

maraglear
po prostu nie dziala, pewnie jest zbugowane
ogorek
Łukasz rozumiem Cię, poczekaj tydzień i powinni zrobić patche które to odbugują.
Kurczak
Mnie krew zalewa jak muszę grać mecze z ludźmi o dużo niższym ratingu (nie można go sprawdzić przed meczem a tylko w momencie kiedy ustawia się formacje itp.) przez to tracę ciężko zdobyte punkty... np. przed chwilą miałem remis z kolesiem który dopiero zaczyna i dostałem -18 PARANOJA :| 19 zwycięstw i 6 remisów w 28 meczach i 568 ratingu zaraz klawiaturę rozwalę albo wywalę konsole do kubła :/

Btw. obrońcy zachowują się jakby byli upośledzeni albo coś-latają w bez celu i prokurują niedorzeczne sytuacje. Do tego przełączanie między zawodnikami nadal kuleje.
woocash
CYTAT(ogorek @ Oct 25 2009, 19:17) *
Łukasz rozumiem Cię, poczekaj tydzień i powinni zrobić patche które to odbugują.

Ja wiem wiem wink.gif .Ale wk...ia mnie,ze znowu bunczuczne zapowiedzi,obietnice,zapewnienia panow z konami odnosnie perfekcji trybu online mozna o kant dupy potłuc.Po co te sciemy?Nie daja sobie rady z kodem sieciowym,nie pierwszy raz niestety...
hala16
"Mnie krew zalewa jak muszę grać mecze z ludźmi o dużo niższym ratingu (nie można go sprawdzić przed meczem a tylko w momencie kiedy ustawia się formacje itp.) przez to tracę ciężko zdobyte punkty... np. przed chwilą miałem remis z kolesiem który dopiero zaczyna i dostałem -18 PARANOJA :| 19 zwycięstw i 6 remisów w 28 meczach i 568 ratingu zaraz klawiaturę rozwalę albo wywalę konsole do kubła :/"

Kurczak wyluzuj to tylko gra. Poza tym zauważyłem że większość gra realem i ustawiają z jednej strony kake a z drugiej krystynę i wtedy ma się zero przyjemnosci z gry, wszystko grają na nich i jazda i nie idzie ich dogonić ale to nie ważne bo liczy się przyjemność z gry a nie jakiś rating i mam nadzieje że poprawią ten online bo narazie jest zrypany. Wszystko chodzi niby płynnie ale częstość wyrzucania ze spotkań przeraża, zagrałem ze 20 meczy a skończyłem tylko 5!
Robson...pl
z tego co zdążyłem porozmawiać ze znajomymi z PES 2009 to podobno jest problem z obsługą procków.. jeżeli Ty lub inny użytkownik z którym sie połączysz ma AMD, na 100 % Cie wywali.. z INTELEM podobno tego nie ma.. nie pytaj tylko dlaczego bo sam nie wiem.. i mój angielski nie jest na takim poziomie abym wszystko tu przytoczył.
z opóźnieniami konami już podobno walczy.. zobaczymy ile patch'y trzeba będzie załadować huh.gif
wszyscy chcielibyśmy aby wszystko grało cacy, lecz jak w życiu to bywa na początku nie obędzie się bez poprawek..
cierpliwości ludziska.. cały rok przed nami....!!! biggrin.gif

ps. Jest czas na zrobienie porządnego profilu do LEGEND's biggrin.gif
Kurczak
To ja wole w tym czasie pograć w fifę10 tongue.gif
Sylk_PROforma
Grając w fifę10 nigdy nie poznasz emocji i grywalności PES ... zacząłem w 2006 roku i jakoś nie mogę przestać ... a co do problemów, które też mam z grą przez Net ... spokojnie to tylko Awaria ... jestem dobrej myśli smile.gif YO
Kurczak
Nie musisz mi mówić nic o grywalności PESa, bo grałem w każdą część od 98roku tongue.gif A za fifą nigdy nie przepadałem, ale w tym roku jest na prawdę dobra-szczególnie online (chodzi mi o wersję konsolową, gdyż ta z PC nie ma z nią nic wspólnego).
bober
witam

dzisiaj mi przyszedl wlasnie orginal i chcialem zagrac sobie online zajerestrowalem sie itd wpisuje daje login a tu mi wyskakuje your version of pes 2010 is incompatibile ? o co kaman ?
mulit100
Mam jedno zasadnicze pytanko. Nie mam PES2010 orginału, mam pirata, gra mi sie bardzo podoba, lecz niechcem zrobić tego błędu co rok temu, gdy kupiłem PES2009 dla Online a okazało się że granie online to porażka. Więc moje pytanko brzmi czy opłaca się kupić PES2010 na tryb Online ? Czy nie ma bugów i czy warto, poproszę jakies opinie - bo są dla mnie najważniejsze
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.