Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: PES 2010 - Online
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2010
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
szmitek19
Witam Panowie i Panie otoz mam taki problem
grałem w pes-a 2010 nie ukrywam bo to byl pirat chcialem rowniez sprawdzic sie w grze online (na piracie) wszystko zrobiłem jak potrzeba wpisalem konami id czy co tam bylo do wpisania lecz nie odpalało mi... pomyslalem trudno na piracie sie nie da.... Ale wiedzialem jaka jest gra pasowalo mi wiec zakupilem orginal pesa 2010... pomyslalem ze jak nie da sie grac na piracie online to pogram na orginalnej. A tu tez dupa wchodze w gre online... a tu po pierwsze nie ma nic do wpisania zadnych konami id hasła kody rejestracyjnego nic kompletnie tylko ciagle wyskakuje mi ze wystapil blad... Wyłaczylem firewalla w systemie w ruterze tak samo odinstaliowalem wszystkie moje pesy od 06 do samej 10... nic nie pomaga ciagle tylko wyskakuje blad w polaczeniu... Sam zadaje sobie pytanie czy bylo warto wywalic pieniadze w bloto... ale mam taka cicha nadzieje ze znajdzie sie ktos taki ktory mnie naprowadzi i pomoze mi wkoncu dostac sie do tej strefy online w pesie 2010
mati00727
chce grać w trybie online choć zatrzymuje sie na pewnym etapie którego nie umiem rozwiązać. wszystko ładnie wpisuje te KONAMI ID no i ładuje mis sie nagle gra mi sie minimalizuje i pisze ze nie mam nowej wersji i wyskakuje mi strona z której mam sciagnąć aktualizacje, sciagam ją instaluje no i dupa, nie działa nie wiem o co chodzi?

mam nadzieje że ktoś z was pomoże mi w tej sprawie.
z góry dzieki wink.gif

tomcho
Panowie jak to jest z leaverami? Wygrywam z gościem 3:0 a on sobie wychodzi i ja nie dostaje punktów, podczas gdy mi raz przymulił internet to dostałem walkowera!!
Jak to jest z tymi walkowerami, gdy ktoś przegrywa to może sobie wychodzić bez żadnej konsekwencji i nie traci punktów ani nic?
sajmonek13
Witam.
Mam problem dotyczacy gry online. Chce sobie zagrac-no i sprawdza srodowisko sieciowe pozniej tam okienka wyskakuja no i sie loguja a tu nagle wyskakuje komunikat ,,Twoja Wersja Pro Evolution Soccer 2010 jest niekompatybilna". Robilem wszystko co jest pisane tutaj na forum.Pobieralem Patche i dlc 1.7 ale nic to niepomoglo. Moze dlatego ze mam społszczoną wersje pesa lub gram na cracku ? Prosze o porade co mam zrobic w tej sprawie;) Dziękuje.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.