messjash
Oct 26 2009, 14:14
CYTAT(bober @ Oct 26 2009, 14:01)

witam
dzisiaj mi przyszedl wlasnie orginal i chcialem zagrac sobie online zajerestrowalem sie itd wpisuje daje login a tu mi wyskakuje your version of pes 2010 is incompatibile ? o co kaman ?
O to kaman że musisz sobie patcha zainstalować od konami który jest na ich stronie.
hala16
Oct 26 2009, 14:15
musisz sciągnąc patcha 1.01
hehe dzieki ale probowalem tylko ze jak chce go zainstalowac to sie instalacja jego wiesza za kazdym razem wrrr!
CYTAT(bober @ Oct 26 2009, 14:21)

hehe dzieki ale probowalem tylko ze jak chce go zainstalowac to sie instalacja jego wiesza za kazdym razem wrrr!
Nie wiesza się tylko trzeba poczekać nawet kilka minut na to, żeby opcja "update" stała się aktywna. Czasem warto uczyć się języków obcych.. nad przyciskiem update masz napisane, że instalacja może potrwać kilka minut i że przycisk może być nie aktywny.
radekPL
Oct 26 2009, 20:18
a wiec jesli ktos sobie chce pograc online zeby nie rozlaczalo radze szukac po pokojach graczy np z procesorkiem Intela badz Amd w zaleznosci jaki macie ja narazie gralem z paroma kolesiami co mieli intela no i fajnie sie gralo nie wyrzucilo
TomcioZG
Oct 26 2009, 20:53
CYTAT(bober @ Oct 26 2009, 14:01)

witam
dzisiaj mi przyszedl wlasnie orginal i chcialem zagrac sobie online zajerestrowalem sie itd wpisuje daje login a tu mi wyskakuje your version of pes 2010 is incompatibile ? o co kaman ?
Patcha sciagnij! Po tym jak pisze, ze masz niekompatybilna wersje powinno sie odpalic okno z linkiem do patcha. Sciagnij, rozpakuj, zainnstaluj i restartnij gre!. Pozniej zaloguj sie od nowa. Pozdro
Dla mnie rozgrywka sieciowa.. to po prostu coś niesamowitego w negatywnym znaczeniu.
Mam PC : Intel® Core2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz x 4 (2.83Ghz) + NVIDIA GeForce GTX 280 + 4 GB RAM
Mam konsole xbox 360 elite
Na obie te platformy zakupiłem Pro Evolution Soccer 2010..
Ocena?
Sama gra jest fajna.. ale gra po sieci.. na PC to tragedia.. piłkarze suną po lodzie.. a nie biegną.. wystarczy szybszym zawodnikiem dobrze skręcić.. i już jesteś pod bramką.
AMD? Intel? Co oni ( Konami ) z siebie robią? Wygląda to komicznie kiedy w opisie pokoju widać "only Intel" "Only AMD" - wiem może wymagam.. za dużo.. od rozgrywki po sieci.. po tym czasie który minął.. dopiero.. ale wybaczcie.. jeśli.. za 119zł/199zł wymagam.. dobrej gry.. - bo kupiłem.. je tylko dla gry po sieci.. i co dostaję.. ? Szkoda gadać. Opóźnienia w reakcjach..
Xbox 360: Tutaj już jest lepiej.. i od jutra.. przerzucam się na konsole.. tam widać różnice.. nie ma głupich opóźnień.. i nie odczuwam aż tak sunięcia po lodzie.. gra się po prostu lepiej. I nie chodzi tutaj o przyzwyczajenie się do nowego gameplay-a. W Pro Evolution Soccer 2009 które posiadam na PC oraz Xbox 360 jest identycznie.. na PC zawsze jest gorzej.. na konsole ciut lepiej..
Liczę na patche.. ale jak znam życie.. to raczej.. trzeba będzie się zadowolić tym co się dostało.
Kurczak
Oct 26 2009, 21:57
Takie małe pytanie... po co kupowałeś tą grę na obie platformy?
I na xboxie też są opóźnienia-być może na razie miałeś szczęście się z nimi nie spotkać.
kwiatekSTAL
Oct 26 2009, 22:20
Dzis zagralem swoje pierwsze 10 meczy Onlinne . Gram na PC wrazenia calkiem dobre , nie bylo wiekszych problemow , czasem przytnie ale ogolnie milo się gra .
Mozna wyszukac jakos znajomego zeby z nim zagrac ? Czy tylko kogo Ci polączy z tym zagrasz ?
pozdrawiam
CYTAT(Kurczak @ Oct 26 2009, 22:01)

Takie małe pytanie... po co kupowałeś tą grę na obie platformy?
I na xboxie też są opóźnienia-być może na razie miałeś szczęście się z nimi nie spotkać.
Bo na obu platformach będę w nią grał. Generalnie XBOX sprawia ogólnie lepsze wrażenie z gry po sieci niż PC. Dla mnie przynajmniej.
TomcioZG
Oct 27 2009, 01:00
Siema! Jka odpalić pokój 2vs2? Za nic nie mogę załapać jak to zrobić? HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ogorek
Oct 27 2009, 14:10
TomcioZG człowieku naucz sie jakiejś normalnej komunikacji a nie jak pokemon.
To że dasz miliard wykrzyknikow nie znaczy ze ludzie zbiorą sie z calego kraju i Ci rzucą sie na odpowiedź...
Odpalasz zwykły pokoj i wchodzi do nniego 4 osoby, koniec.
A ty Majew też nie wiem czemu co słowo ".." piszesz, nie pomaga to w czytaniu.Mam pytanie, czy można grać PC vs Xbox w pesa 2010?
A powiedzcie mi proszę, nie ma problemu żeby mieć kilka loginów na jednym oryginale ??
TomcioZG
Oct 27 2009, 15:56
CYTAT(ogorek @ Oct 27 2009, 14:14)

TomcioZG człowieku naucz sie jakiejś normalnej komunikacji a nie jak pokemon.
To że dasz miliard wykrzyknikow nie znaczy ze ludzie zbiorą sie z calego kraju i Ci rzucą sie na odpowiedź...
Odpalasz zwykły pokoj i wchodzi do nniego 4 osoby, koniec.
A ty Majew też nie wiem czemu co słowo ".." piszesz, nie pomaga to w czytaniu.Mam pytanie, czy można grać PC vs Xbox w pesa 2010?
Te... ogorek a ja tobie proponuję człowieczku łyknąć coś na nerwicę. Jeśli będę miał kaprys to dam tyle wykrzykników ile będę chciał. Czepiasz się mnie i Majewa jak stara baba w ciąży. Proponuję znaleść dziewczynę to ciśnienie zejdzie. Ile można łupać w PESa? A tak a propos to Ci coś wyjaśnię kolego - to jest forum. Wiesz co to jest? Jest to moejsce gdzie się zadaje pytania, odpowiada i dyskutuje. Jeśli Ci nie pasi moje pytanie to nikt Cie nie zmusza do odpowiedzi - kapewu? I jeszcze jedno - niezły z Ciebie pokemon skoro z mojego pytania wywnioskowałeś, że żądam odpowiedzi połowy forum. Wyluzuj chłopie i nie czepiaj się każdego o byle g...
Pozdrawiam
PES4FAN
Oct 27 2009, 17:07
witam
mam pada logitech i nie ma tam analogów - jak mogę pisać znaczy włączyć tryb zęby odpisać w grze... nie którzy pytają jaki procek mam zeby nie wysypywało a ja nie wiem jak odpowiedzieć dzięki
PES4FAN
Oct 27 2009, 17:24
mAM pytanie
zrobiłem wszystkoz godnie zinstrukcją rozegralem meczyk a teraz wyskakuje mi ze mam niekompatobilna wercje - oczywiście patcha zaladowalem ale po meczu wyszedlem do windowsa i wyskakuje ze niekompatobilna wersja ladowalem goz 3 razy - patach przeinstalowalem gre tez z 3 razy ktos wie jak temu zaradzic
Robson...pl
Oct 27 2009, 17:26
CYTAT(PES4FAN @ Oct 27 2009, 17:11)

witam
mam pada logitech i nie ma tam analogów - jak mogę pisać znaczy włączyć tryb zęby odpisać w grze... nie którzy pytają jaki procek mam zeby nie wysypywało a ja nie wiem jak odpowiedzieć dzięki
zanim odpalisz grę, wejdź w ustawienia SETTINGS następnie w KEYBOARD i po prawej stronie do przedostatniego klawisza o nazwie ''R'' odpowiadającego za prawy analog przypisz jakiś klawisz z klawiatury. klawisz ten posłuży Ci do pisania w czasie gry..
_anarky_
Oct 27 2009, 19:08
NO to widze, że musze się zacząć bać bo zamówiłem już PESA 10 na allegro i aż boje się juz teraz odpalać na Online...no nic poczekam aż przyjdzie i sam ocenie....eh.....Zrobili by wreszcie Multiplayera bez Lagów...lipa
woocash
Oct 27 2009, 20:07
Ja online na razie odpusciłem(ps3).Czekam na jakąś łatkę.Nie da sie grać,mimo iz podłączyłem kabel do konsoli to i tak występują opoznienia,niestety.Za to dzisiejszy dzien upewnił mnie w przekonaniu ze jednak jest to doskonała odsłona pesa i najlepsza gała jak wogóle wyszła!Proponuje pokombinować z taktykami,to na prawde jest mega wkręcające.Wystarczy ze powiem iz na ponad 30 meczow,konsola nie pokonała mnie ani razu,SZOK,a gram cały czas na top playerze.Uprzedze pytania o to czym gram-LAZIO,dla mnie potęga!Szczegóły odnośnie taktyki,jeśli kogoś to wogóle interesuje,odsyłam do osobnego tematu ktory tu juz fukcjonuje.Pozdro.
r.a.j.a.n
Oct 27 2009, 21:41
CYTAT(woocash @ Oct 27 2009, 20:11)

Ja online na razie odpusciłem(ps3).Czekam na jakąś łatkę.Nie da sie grać,mimo iz podłączyłem kabel do konsoli to i tak występują opoznienia,niestety.Za to dzisiejszy dzien upewnił mnie w przekonaniu ze jednak jest to doskonała odsłona pesa i najlepsza gała jak wogóle wyszła!Proponuje pokombinować z taktykami,to na prawde jest mega wkręcające.Wystarczy ze powiem iz na ponad 30 meczow,konsola nie pokonała mnie ani razu,SZOK,a gram cały czas na top playerze.Uprzedze pytania o to czym gram-LAZIO,dla mnie potęga!Szczegóły odnośnie taktyki,jeśli kogoś to wogóle interesuje,odsyłam do osobnego tematu ktory tu juz fukcjonuje.Pozdro.
Mnie to interesuje, tylko napisz jaki to temat? (np. link) Bo funkcjonują w zasadzie dwa, ale w żadnym nie ma Twojego wpisu...
ogorek
Oct 27 2009, 22:08
CYTAT(TomcioZG @ Oct 27 2009, 16:00)

Te... ogorek a ja tobie proponuję człowieczku łyknąć coś na nerwicę. Jeśli będę miał kaprys to dam tyle wykrzykników ile będę chciał. Czepiasz się mnie i Majewa jak stara baba w ciąży. Proponuję znaleść dziewczynę to ciśnienie zejdzie. Ile można łupać w PESa? A tak a propos to Ci coś wyjaśnię kolego - to jest forum. Wiesz co to jest? Jest to moejsce gdzie się zadaje pytania, odpowiada i dyskutuje. Jeśli Ci nie pasi moje pytanie to nikt Cie nie zmusza do odpowiedzi - kapewu? I jeszcze jedno - niezły z Ciebie pokemon skoro z mojego pytania wywnioskowałeś, że żądam odpowiedzi połowy forum. Wyluzuj chłopie i nie czepiaj się każdego o byle g...
Pozdrawiam
Po pierwsze, nie znasz mnie i nie wiesz ile gram w PESa więc się nie odzywaj.Po drugie może jesteś zbyt ograniczony żeby to zrozumieć, ortografia i interpunkcja wiele mówi o osobie i jak dajesz 10 wykrzykników choć mogłeś dać 1 to nawet jak nie chcesz odp polowy forum, to innych to może wnerwiać.O byle gówno sie nie czepiam, po prostu nie lubię czytać co 2 słowo 2 kropki, albo twoich wykrzykników.Jak chcesz być traktowany poważnie to chociaż bądź poważny.I nie nie kapewu, czy jak tam napisałeś.
można mieć 2 profile on line? tak jak to było w pes 6????
CYTAT(ogorek @ Oct 27 2009, 14:14)

A ty Majew też nie wiem czemu co słowo ".." piszesz, nie pomaga to w czytaniu.
Wybacz, pomagać w czytaniu Ci nie mam zamiaru.
TomcioZG
Oct 27 2009, 22:52
CYTAT(ogorek @ Oct 27 2009, 22:12)

Po pierwsze, nie znasz mnie i nie wiesz ile gram w PESa więc się nie odzywaj.Po drugie może jesteś zbyt ograniczony żeby to zrozumieć, ortografia i interpunkcja wiele mówi o osobie i jak dajesz 10 wykrzykników choć mogłeś dać 1 to nawet jak nie chcesz odp polowy forum, to innych to może wnerwiać.O byle gówno sie nie czepiam, po prostu nie lubię czytać co 2 słowo 2 kropki, albo twoich wykrzykników.Jak chcesz być traktowany poważnie to chociaż bądź poważny.I nie nie kapewu, czy jak tam napisałeś.
Dalej nie rozumiem jak można czepiać się o kilka wykrzykników ale nic to... Równie dobrze mogę się czepić o twoją interpunkcję i styl pisania. Wnerwia mnie, że:
1. Po odp nie dałeś kropki
2. Po kropce na końcu zdania nie robisz spacji
3. itd.
Szkoda mi na to czasu wolę pograć w piłkę, wiesz? A te moje kilka wykrzykników po moim słowie HELP świadczyło o tym, że zależy mi na odpowiedzi, tutaj masz rację. Tylko zauważ jedną rzecz: NIKT się nie czepił tylko ty. Może pora się nad tym zastanowić a nie stresować innych użytkowników forum.
Mimo wszystko dzięki za odpowiedź na moje pytanie.
_anarky_
Oct 28 2009, 09:14
hehe spokojnie Panowie.....a wracając do Gry Online miejmy nadzieje, że wyjdzie porządny Patch który załata wszystkie dziury i lagi w Necie.
Dzis powinienem dostać PESA (oryginal).....wiec obczaje jak wygląda ten Online.
pzdr
raider
Oct 28 2009, 15:06
CYTAT(_anarky_ @ Oct 28 2009, 08:18)

hehe spokojnie Panowie.....a wracając do Gry Online miejmy nadzieje, że wyjdzie porządny Patch który załata wszystkie dziury i lagi w Necie.
Dzis powinienem dostać PESA (oryginal).....wiec obczaje jak wygląda ten Online.
pzdr
jak sie ma otwarte porty i niezlego neta to nie ma zadnego laga, gralem juz z 10 meczy z ktorego tylko 1 lagowal prawdopodobnie dlatego ze koles byl z turcji
mam cpu intela i gralem przed chwila z typem z amd i tez wszystko dobrze dzialalo, takze chyba poprawili ten bug juz?
ogorek
Oct 28 2009, 15:42
Raider, czasem właśnie nie wywala, albo dopiero pod koniec, a nieraz nawet nie chce sie połączyć.
woocash
Oct 28 2009, 16:23
CYTAT(r.a.j.a.n @ Oct 27 2009, 21:45)

Mnie to interesuje, tylko napisz jaki to temat? (np. link) Bo funkcjonują w zasadzie dwa, ale w żadnym nie ma Twojego wpisu...
Sorki,praca mnie zjadła

.Już zabieram sie do pisania.
raider
Oct 28 2009, 17:05
CYTAT(ogorek @ Oct 28 2009, 14:46)

Raider, czasem właśnie nie wywala, albo dopiero pod koniec, a nieraz nawet nie chce sie połączyć.
nie wiem mi narazie ani razu nie wywalilo, tylko czasami nie chcialo sie polaczyc, co moze byc rozniez przyczyna slabego lacza itp przeciwnika
Trzeba czekać na patch'a. Własnie udało mi się zagrać pierwszy mecz bez opóźnień. Przegrałem 4-3 ale moralnie czuje się zwycięzcą bo grałem Marsylia przeciw Barcelonie.s
Rasialdinho0
Oct 28 2009, 19:10
barcelone powinni zbanowac <.< ciagle musze sie meczyc z noobami ktorzy na skrzydle biegna henrym albo messim
hahaha a jak zagraja realem, to cristiano ( w dobrej formie ) na skrzydle nikt nie dogoni

O co kaman ? na jednym kompie gramy z bracikiem a na drugim mam taki komunikat ????
ogorek
Oct 28 2009, 20:44
a macie 2 pesy kupione?
Zdzitt
Oct 28 2009, 21:56
Mnie się tak online podoba, że w inne tryby nawet nie zagrałem. Na razie rating mam 593
QUOTE (ogorek @ Oct 28 2009, 21:48)

a macie 2 pesy kupione?
Czyli żebym ja sobie pograł muszę mieć własny oryginał ?!?!?!?!
No oczywiste. Nie można jednej gry używać do gry w sieci z 2 kompów. Wtedy mógłbyś ponagrywać i dać piraty znajomym, oni swoim znajomym... I mało kto kupowałby PES'a, bo tryb online byłby w "piracie".
Kurczak
Oct 29 2009, 00:05
CYTAT(Rasialdinho0 @ Oct 28 2009, 19:14)

barcelone powinni zbanowac <.< ciagle musze sie meczyc z noobami ktorzy na skrzydle biegna henrym albo messim
Jaki masz problem?-graj barcą
Tym postem mnie obraziłeś
raider
Oct 29 2009, 01:46
owszem barca (messi, henry) oraz real (kaka, cr9) jak sa w formie to kazdy atak przez nich leci, zal do tego real caly sklad ma wiezowcow po 2 metry na obronie metzelter i pepe w ataku rvn -,-
stef1980
Oct 29 2009, 10:24
Ja dziś grałem z Tunezyjczykiem oczywiście grał Realem po jednej stronie kaka po drugiej stronie krystyna nie da sie ich dogonić
Zdzitt
Oct 29 2009, 11:14
Grałem mecz on Rosenborg, ja Shaktar Donieck. Ktoś zazdrości?
thmc88
Oct 29 2009, 11:56
sorry ale co to znaczy nie da się ich dogonić ? może to tylko kwestia umiejętności ?
Ja gram sobie na 1 pc Valencia vs Barcelona / Lyon vs Barcelona i nie mam specjalnie problemów z ustawieniem obrony żeby się urywali skrzydłowi.
W pesie 6 ciągle grałem Atletico / Lyon / Australia i też nie było problemów (przy braku większych lagów).
Wole grać "swoim" zespołem, który dobrze znam, dobrze się z nim czuje niż na siłę silnym bo nic z tego nie wyjdzie.
CYTAT(raider @ Oct 29 2009, 01:50)

owszem barca (messi, henry) oraz real (kaka, cr9) jak sa w formie to kazdy atak przez nich leci, zal do tego real caly sklad ma wiezowcow po 2 metry na obronie metzelter i pepe w ataku rvn -,-
Wczoraj na 8 meczy (QM) trafiłem na 2 Barcelony i obie odesłane z kwitkiem 1-0 i 2-0, więc da się (do tego stopnia że pierwszy oponent na końcu dostał dwie czerwone

).
Bramka z drugiego meczu:
http://www.youtube.com/watch?v=uawY569hKT4
r.a.j.a.n
Oct 29 2009, 12:11
Oczywiście, że się da, ale to też zależy od gracza.
Ostatnio też trafiłem na Barce, przegrywałem 0:1, potem dostałem czerwoną kartkę, ale to mi nie przeszkodziło w wygraniu meczu 2:1
raider
Oct 29 2009, 12:54
pewnie ze sie da, ale nie sadzicie ze troche glupio jak 70% noobow gra tylko realem badz barca ?
a tak btw. dodalem usera do friend listy, ale jak próbuje wejsc do friend listy pokazuje sie napis not registered, wie ktos o co chodzi? chcialbym sie z nim jeszcze raz umowic na gierke ale nie wiem jak :/
Felek?@1
Oct 29 2009, 16:49
witam mam problem mianowicie wywala mi error ze cos tam wersje mam zla i kaze patcha sciagnac a wiec sciagam i nie moge uruchomic bo mam RIP'a (pirat) a na piracie mozna grac (podobniez) moze ktos pomoc?
raider
Oct 29 2009, 16:55
CYTAT(Felek?@1 @ Oct 29 2009, 15:53)

witam mam problem mianowicie wywala mi error ze cos tam wersje mam zla i kaze patcha sciagnac a wiec sciagam i nie moge uruchomic bo mam RIP'a (pirat) a na piracie mozna grac (podobniez) moze ktos pomoc?
lol, nie slyszalem zeby na piracie mozna bylo grac to raz a dwa chyba nie powinienes sie tym zbytnio chwalic ?
zreszta nie masz oryginalnego cd keya wiec nie pograsz proste
_anarky_
Oct 29 2009, 19:56
CYTAT(raider @ Oct 29 2009, 16:59)

lol, nie slyszalem zeby na piracie mozna bylo grac to raz a dwa chyba nie powinienes sie tym zbytnio chwalic ?
zreszta nie masz oryginalnego cd keya wiec nie pograsz proste
Jestem juz po pierwszych meczach na Online..mogę powiedzieć, że i dwa razy mnie wywalilo..i raz wolno strasznie chodzilo...
Ale jak sie gra AMD vs AMD lub INTEL vs INTEL gra chodzi dobrze wiec jest ok...no ale wymaga to poprawy..trzeba czekac na patche
City vs United 0-2

Oczywiscie w przód dla mnie

Pozdrawiam

heh
ogorek
Oct 29 2009, 21:26
Grałem z gosciem top30...remisuje z nim sevillą 1:1, mozolnie stwarzam akcje a ten tylko CR i nawet kierunku nie zmienia i wszystko na sprincie, no i przegralem strzelil w 90 min na 2:1:|
raider
Oct 29 2009, 23:14
CYTAT(ogorek @ Oct 29 2009, 20:30)

Grałem z gosciem top30...remisuje z nim sevillą 1:1, mozolnie stwarzam akcje a ten tylko CR i nawet kierunku nie zmienia i wszystko na sprincie, no i przegralem strzelil w 90 min na 2:1:|
tez z takimi gralem, kolo rank ok 620 caly czas do pato na gazie gral i nim chcial obkiwac cale boisko, no i fartownie mu sie udalo bo moi sami sie odsuwali od pato :/
z kolei jak ktos gra realem i barca to tylko pilka na kake cr9 henrego i messiego, bezsens
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.