Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: PES 2010 - Online
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2010
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Terry27
Bober mnie rowniez sie Fifa nie podoba (pewnie sie komus zaraz naraze wiec mowie: luzujcie majty to tylko gra). Czuc od niej arcade. Szkoda ze Pes ma mnostwo bledow bo tak to fajnie sie gra. Dzis niestety rowniez mialem stycznosc z cziterem i to 2 mecze pod rzad z tym samym w turnieju. Gosc gral normalnie do czasu az mu nie strzelilem gola. Wtedy gra zaczela dziwnie przycinac i koniec gry. W nastepnym meczu ten sam gosc mi napisal ze i tak nie wygram tego spotkania. Slowa dotrzymal. Prowadzilem 1:0 w pierwszej polowie ale drugiej nie mialem przyjemnosci zagrac. Takim to ban na konto smile.gif ale kogo to obchodzi......bo na pewno nie Konami.
bober
e tam nie trzeba nie narażać od razu bo nie mówimy przecież , że Fifa to gówno tylko po prostu nam się nie podoba i juz.No mi się udało wczoraj a raczej dziś w nocy dojść do finału Konami cup ale pierwszy raz przegrałem finał hehe no ale i za drugie miejsce 40pkt dostałem hehe:).No ja najgorzej trafiłem na takiego czitera wiesz przerwał mecz i wchodze z powrotem to next mecz i znowu jego wylosowałem hahah najgorzej.
tomaszek0402
CYTAT(bober @ Mar 1 2010, 11:49) *
e tam nie trzeba nie narażać od razu bo nie mówimy przecież , że Fifa to gówno tylko po prostu nam się nie podoba i juz.No mi się udało wczoraj a raczej dziś w nocy dojść do finału Konami cup ale pierwszy raz przegrałem finał hehe no ale i za drugie miejsce 40pkt dostałem hehe:).No ja najgorzej trafiłem na takiego czitera wiesz przerwał mecz i wchodze z powrotem to next mecz i znowu jego wylosowałem hahah najgorzej.

po co narazac odrazu jaka fifa lepiej do pesa 09 wrocic jak juz ! ale walczmy panowie walczmy z porazkami konami moze bedzie lepiej
tomaszek0402
no moze dolacze panowie do grona zdobywcow pucharow ale bedzie ciezko z brazylia w finae i gosc ,a 613 pkt
tomaszek0402
nie taka brazylia straszna 3-1 do przodu i pierwsze trofeum bober jak ci za 2 miejsce 40 pkt dalo mi za zwyciestwo w turnieju tyle tylko co za mecz z lepszym przeciwnikiem bo mial 613 a ja 546 chyba ,jak to z tym jest liczone .zwyciezca dostaje puchar a przegrany w finale punkty wink.gif
JTK
Minęło trochę czasu i można jeszcze z dalszej perspektywy ocenić nie tyle grę, ale politykę Konami wobec graczy.
Niestety to co robi wielki "S" wskazuje, że mają gdzieś własnych klientów i spełniają jakieś własne urojenia.
Rozumiałem problemy na początki oraz przymykało się oko na standardowe problemy serii, tyle że mi już ręce opadają kiedy grając Polską prowadzi się z silnym zespołem i w 89 min albo po stracie "ntego" gola przez przeciwnika "laguje" łącze w taki sposób aby był "canceling" dry.gif Po ostatniej aktualizacji która dopakowała dopakowanych rozwarstwienie drużyn jest ponad ludzkie wyobrażenie, a dodatkowo spotęgowało akcje na cyborgi, random dla cyborgów i ogólnoświatowe trzymanie R1, a wyczytany tekst jako by Konami znalazło winowajce spłycenia rozgrywki zwalając winę na tempo gry nie wróży dobrze dla następnej odsłony.

Jeżeli wyjdzie wersja Fify na PC z konsol na pewno przemyślę sprawę jej zakupu, a jak nie to nic się nie dzieje bo mamy wieczne WE2K2 smile.gif

Ps
Na szczęście mamy BF BC2 do multi po następnym zgonie dobrego tytułu, czyli CODa smile.gif
bober
hehe mnie goście 613 nie straszni bo sam mam 638 punktow ;p hehe ale ostatnio gralem w pucharze w pol finale i mial 714 puntkow a wygralem 3;0 no i brazylią oczywiście cisnoł ;p hehe Tomaszek a za wygranie konami cup tez jest 40 pkt jak za drugie miejsce? czy 80 pkt?:> no ja ostatnio próbuje arsenalem puchar zawojować nawet nie jest tak ciężko wręcz przeciwnie im jest cięzej bo jak sie gra ze słabszą druzyną to zauważyłem , ze trudniej sie gra tym co realami i brazyliami grają no tylko trzeba umieć grać tymi słabszymi.
Creschlan
Siema, gram w PESa od 2000 roku jeszcze za czasów PSX, zawsze uważałem go za najlepsza symulacje piłki kopanej no ale najnowsza odsłona(jak i 2 poprzednie) niestety zrobiły z tej gry(cały czas aktualnie mówię o wersji PC) nafaszerowana kosmicznymi błędami Arcade.
Tutaj chciałem podzielić się moimi kilkomiesięcznymi przygodami z PES 2010 online. Gdy słyszało się w poprzednim roku wielkie zapowiedzi Konami o tym czego to oni nie wprowadza do najnowszego PESa kazdy fan w ciemno zamawial pre ordery, ja oczywiscie zrobiłem to samo, a szczegolnie zachecil mnie podobno mający w 100% działać tryb online ponieważ za czasów PSX i PSX cioralo się w większości z kumplami, jeździło po konwentach itp. od 2006r skazany zostałem na grę w pctowskie wersje PESa no i mało co miałem okazje pograć z kimś poza sztuczna inteligencja.
Wiadomo ze pierwsze miesiące gry były jeszcze jakoś do wytłumaczenia sobie, ze przecież świeże serverki, nowa gra itp. jednak teraz mijają już miesiące a rozgrywki online wyglądają jak czysty przypadek.
Powiedzcie mi bo zapewne na lamach wielu for były takie rozmowy i ktoś tutaj zapewne zna problem, od czego zależy czy mecz zostanie zaliczony walkowerem po rozłączeniu jednego z graczy?? albo od czego zależy częsta rozgrywka gdzie czas pomiędzy kliknięciem w pada a reakcja na monitorze wynosi 10 s i wypięcie pada przynosi większe korzyści niż próba grania?
Dzisiaj miałem sytuacje trafienia na kolesia z Francji, 575 rating wiec mysle ze normalny meczyk, tylko ze gościu miał na maxa spłaszczoną piłeczkę przy nicku wiec coś juz mi dziwnie śmierdziało. Gra z kolega wyglądała tak ze ciągle kosił moich zawodników i strzelał z polowy boiska, jak w 60 min strzeliłem na 3-0 oczywiście wyszedł najpierw przeczekując bezczelnie 120s na pauzie. Po 3 min odczekiwania włączyłem następny meczyk i oczywiście przy 500 graczach online trafiłem znowu na tego samego kolegę. 2 mecz wyglądał tak ze od 20 min prowadziłem 3-0 wiec kolega postanowił sobie przez 15 min dostać 3 czerwone kartki kosząc wszystko wszędzie po czym wyszedł znowu pod koniec 1 polowy, oczywiście żadne z tych spotkań nie zostało przyznane mi jako zwycięstwo walkowerem przez system gdzie mi przez 4 miesiące zdazyly się 3 disconecty z mojej strony i raz to byla 2 min raz 90 i zawsze meczyk przegrywałem walkowerem.
Druga sprawa to przyjemność rozgrywki online, mam na koncie mało bo około 160 meczy z czego 140 to była gra z Realem lub Barca z schematem gry jakby go sprzedawali w pudelku z gra(2 skrzydła kozaków którzy na wciśniętym R1 w linii prostej biegną z 4 obrońcami na plecach nic sobie z tego nie robiąc plus wysokie bydlaki w polu karnym gdzie 95% wrzutek kończy się bramka) ale nie będę tu narzekać bo na wszystko jest sposób jak się grac troszkę umie ale przez ta sytuacje ratingi są nie ważne bo gra z gościem co ma 400 może być trudniejsza od gry z ziomkami z 800. Nie wiem czy grając zauważyliście w najnowszej odsłonie PESa ze w Japonii musieli zrezygnować w piłce nożnej z rzutów karnych, w obecnym PESie najbezpieczniejszym miejscem do koszenia na całym boisku jest własne pole karne gdzie w 90% nie ma karnego, co zauważyłem przez 4 miesiące gry to 3 karne przez 4 sezony ML, grając online zawsze jak idzie kosa na zawodnika który biegnie środkiem boiska 25-30 metrów od bramki sam na bramkarza to jest żółta kartka albo nic:D oczywiście średnia musi zostać zachowana i czerwone kartoniki są i to bardzo często gdy wejdziemy na X w zawodnika od tylu pod jego bramka:D albo gdy skosimy przeciwnika z tylu lub z boku wszędzie poza polem karnym, troszkę ta filozofia jest chora no ale co zrobić.
Ostatnio byłem u kolegi co od 2 lat zachwala FIFE na którą to od 9 lat nie spojrzałem nawet na banerze reklamowym w necie. Po tym co zobaczyłem w wersji 09 i 2010 oczywiście tylko i wyłącznie konsolowej mogę stwierdzić bez gadania ze jest to nasz stary dobry PES, symulator kopanej, mający oczywiście tez kilka błędów ale nie przeszkadzających w rozgrywce online tylko bardziej w solowych podbojach boisk.
W pesa 2010 online i tak będę grac dalej chociaż normalny mecz gdzie gra nie skacze, nie tnie i komendy pada docierają normalnie do kompa zdarza mi się 1/5 ale niestety na PS3 narazie mnie nie stać biggrin.gif
Pozdro all maniaków PESa, może kiedyś jeszcze ta gra wróci.
novastar
Arcade ? Chyba nie grałeś w PESa 6. Tam dopiero istniało R1 + Adriano albo hidden shoty...
No online jest akurat zjebany...
Co do rajdów z r1 to radą jest na to dobre ustawienie formacji oraz ćwiczenie gry w obronie smile.gif
Czasami sędziowie nie odgwizdują oczywistych fauli ale jak gram z jakimś kumplem na offline to zdarza się to niezmiernie rzadko. Z AI może to naprawdę tak wyglądać jak mówisz... Najlepiej przejrzeć sobie 3x powtórkę i zastanowić się czy rzeczywiście był faul.
Terry27
Mozna wygrywac mecze a co lepsze turnieje tylko jest to wyzwanie. Niekiedy same umiejetnosci nie wystarcza bo i na lagach mnie sie zdarza zagrac i wtedy to tylko wybijanie pilki z obrony na pałe i ew. kontra jakims szybkim skrzydlowym.
Dzisiaj udalo mi sie w koncu wygrac D3 Cup.
http://img24.imageshack.us/img24/2209/11774858.jpg
3 razy grajac z kolega w druzynie przegrywalismy ten final, raz zreszta sam tez przegralem ale w koncu sie udalo a mialem obawy gdyz...
Lagi byly niemilosierne. 3 sekundowe opoznienia. Gosc gral normalnie, bylo widac ze mu nie laguje. Ale byl po prostu za slaby by strzelic mi gola na lagu. Wiec jakim cudem doszedl do finalu ? A no takim ze kazdy kto gral przeciwko niemu musial przezywac katusze z powodu opoznien. Bronilem sie calutki mecz, przez te opoznienia czesto jego akcje przerywalem faulami i Marcelo (u mnie lewy obronca) musial przedwczesnie opuscic boisko za czerwona kartke. Mysle sobie ze jestem juz w dupie. Na szczescie udala mi sie jedna kontra po ktorej wrzucajac pilke Higuainem w pole karne strzelilem gola głową Ronaldo. Caly mecz gralem z zacisnietymi zebami. Rzadko kiedy zerkalem na czas bo wiedzialem ze jakakolwiek proba gry na zwloke skonczy sie pewnie utrata gola. Przy takich lagach to przewaznie kwestia czasu. Typ raz nawet mial 100% okazje by strzelic gola na pusta bramke ale moi obroncy w ostatniej chwili go zablokowali. Wiec udalo mi sie wygrac a Dudek (Casillas mial slabsza forme) zachowal czyste konto. Co do mojego rywala to jestem przekonany ze gosc zdaje sobie sprawe ze wszystkim (moze nie doslownie) grajacym przeciwko niemu strasznie laguje a on nic sobie z tego nie robi. W sumie sie nie dziwie. Tylko ze Konami powinno cos z tym zrobic. Dodam ze gosc byl z Rosji wiec standardowy mega lager (faker).
Pozdrawiam.
tomaszek0402
Terry a jak u ciebie z punktami za D3 Cup dostales cos za zwyciestwo bo ja nic tyle co za mecz dalo 11 pkt . Terry, bober kiedy was mozna spotakac w jakims turnieju bo ostatnio wogole malo polakow widuje
Terry27
Tomaszek nic nie dostalem za zwyciestwo w turnieju. Moze dlatego ze to byl moj 5 finał w d3 (drugi grajac indywidualnie) i mozliwe ze wczesniej juz dostalem jakies punkty chocby za sam final ale watpie. Nie wszystkie turnieje sa nagradzane 40 punktami.
Co do mojej aktywnosci to raz gram raz nie gram. To zalezy czy najdzie mnie ochota. Mam jednego skrina tomaszek z toba w roli glownej. Mianowicie kiedy udalo mi sie cos tam zdobyc w Online to w klasyfikacji 16 najlepszych turnieju widnial twoj nick smile.gif
KLAWO
O rany real, barca, inter, manu, brazylia, argentyna, hiszpania, anglia no żal.pl się przyznawać gdzie tu skill gdzie ambicje, ale ludzie to pały i lubią wszystko robić na pałe, dobrze że już w to nie gram, pamietam jak trudno bylo znalezc kogos kto nie gra tymi dream teamami
yeya
Siemanko Jak ktoś gra z tego forum online i gra dobrze zwłaszcza dobrymi drużynami mam na myśli Brazylia,Real itp To niech się zgłosi do mnie na gg pod nr 11536297 będe miał dla tych osób propozycje jeżeli naprawde są dobre pozdro
bober
tomaszek ja codziennie gram w turnieju po 23 jak jest konami cup online albo pes championship
tomaszek0402
ja moze dzis nocke na turnieje poswiece zalezy jak bedzie chodzilo bo raz jest dobrze a raz porazka z gra nie chodzi juz o lagi tylko zawodnicy zamiast sie ruszac to spia na boisku i nie mam pojecia od czego to zalezy,wczoraj spali jak gralem to moze dzis pobiegaja co nieco
Terry27
Jak do mnie kolega wpadnie to moze z nim zagram w turnieju jakims wiec byc moze sie zobaczymy Panowie.
yeya
Ludzie gra ktoś z was dobrze w pro evo jak tak to pisać mi na gg 11536297 pilna sprawa poszukuje ludzi do klanu!!!
bober
no mnie to upc juz irytuje od 19 do 23 nie idzie nic robic zamiast 30 mb na testcie mam 1,5 mb dlatego tez gram dopiero po 23. nie wiem czy to w katowicach im serwy nie wyrabiaja czy w innych miastach tez tak jest.
Terry27
bober ale nie liczy sie download tylko upload
tez mam upc (10mb/s download i ponad 1 mb/s upload) i z tym 1 mb/s gra mi sie bardzo przyjemnie
jak juz mam lagi to sporadycznie i przez jakis czopow z Rosji itp happy.gif
bober
Terry bardzo się mylisz i nie masz racji w ogole bo upload mi sie nigdy nie zmienia ciagle mam 1,70 do 1,90 nawet od 19 do 23:) a jak maleje download ponizej 7 mb to mam lagi w pesie serio juz to sprawdzalem na wszystkie sposoby i oni po prostu tyle ludzi najprzyjmowali i serwerow pewnie nie zwiększyli a w tych godzinach jest największe natęzenie ludzi a jak zadzownilem to kolo mi mowi ze mam syf na kompie <sciana> myslalem , ze go zabije przez ten telefon sprawdzalem u znajomego i u 3 innych w bloku i obok i maja to samo w tych samych godzinach takze wina jest upc no i domyślam się , że wlasnie przez nie wyrabianie się serwerów.
bober
jak coś to o 23.25 bede gral w internotial cup:) może uda sie go wrescie zdobyc:P
tomaszek0402
tez sie pisze na ten turniej im wiecej nas tym lepiej dopiero gralem i nie jest za dobrze nie wiem co sie dzieje z tymi zmianami zawodnikow nie bardzo łapia,bober ja tez upc mam i upload 0.98 i dobrze gra chodzi tylko meczy mnie te zmienianie i czasem sa dziwne jakies podania np chce puscic pilke po lini a tu podanie idzie pod moje pole karne i to do przeciwnika mojego zadnego nawet tam nie ma i nie wiem o co z tym chodzi to juz napewno nie wina neta
bober
a nie puszczasz za szybko kierunku przy podawaniu? albo za długo przycisk trzymasz i wtedy bardzo mocne robi hehe bo ja czasem robie normlanym wysunięciem takie na wysokości klatki piersiowej nie po ziemi samym wysunięciem bez r1 czy tam r2 hehe ja gram na klawie to mi sie to myli:)
tomaszek0402
no mysle ze robie wszystko dobrze
bober
k*** i znowu tylk wkur*** przez zasranego haxa pause zrobil i mial bym wygrany mezcz na 9 pkt a tak zagralem i mialem remis i skonczylem z 7 ;/ czekam do 1,30 na nastepny pes champion ship czy co tam jest
bober
tomaszek masz taki sam nick w grze? moze sobie zagramy jakies meczyki co myslisz??
tomaszek0402
nic nie mow mnie juz morda boli od kur...... jak tu grac jak glupio sie zawodnicy zastanawiaja nad strzalem czy podaniem nie wiem nad czym oni mysla cisne te podanie a tu nic przyjmuja 90% to same straty pilki juz nie czaje tego raz dobrze sie gra a nieraz takie sceny i straty punktow
tomaszek0402
CYTAT(bober @ Mar 6 2010, 00:38) *
tomaszek masz taki sam nick w grze? moze sobie zagramy jakies meczyki co myslisz??

tak spoko to rob pokoj jakis i daj znac
tomaszek0402
w grze Tomaszek0402 odbierz zaproszenie
bober
no odebralem napisalem ci gdzie jestem:) lobby eu-01 i en-04
lkosma
Witam,
Mam taki problem.

oczywiście gra oryginalna. Kupiona wczoraj. Ustawienia w settings są ok. Jak myslicie co to może być ? Dla dobrej duszy piwo za rozwiązanie.
gumolek9
Witam.

Może mnie znacie z online a może nie smile.gif

gumolek9 .. swojego czasu na 16 19 21 miejscu obecnie 36 ... zapraszam do gry ... mam problem po pierwsze dlc 1.05 hmmm jak mam to ściągnać??? po drugie jak grać w turniejach - proszę to szczegółowo opisać ... kiedyś udało mi się zagrać bo dostałem jakiś list ... biggrin.gif ale odpadłem ...

wrażenia gry:

po pierwsze wkurzają mnie cioty z rosji ... oni zamiast internetu niech kupią sobie kosiarki do sniegu ...czytałem trochę mnie 3 razy rozłączyło z internetu i łącznie staciłem około 60 punktów ... a wszystko dlatego że grałem na szybki mecz i jakieś buraki z kurwistanu i jeden z francji i nie wiem dlaczego ale niby to ja uciekłem i było coś tam server is fild i czerwony wykrzyknik !!! głupie jest to że nie można wyjść jak ktoś ma flaka zamiast piłki i trzeba grać na lagach.

włosi nie umieją przegrywać jak jest 2 lub 3 zero to uciekają.

proszę opiszcie jak grać w turniejach ...
tomaszek0402
panowie pomozcie co moge zrobic instalowalem od nowa gre i nie dziala ID HASLO I KOD z rejestracji jakis blad wyskakuje
jero-83
CYTAT(tomaszek0402 @ Mar 19 2010, 21:02) *
panowie pomozcie co moge zrobic instalowalem od nowa gre i nie dziala ID HASLO I KOD z rejestracji jakis blad wyskakuje

ja też tak miałem jak pobrałem dlc 1.5 też miałem problem z wejściem do online ale rozwiązałem go tak :
1. reinstalacja gry
2. wgrać oficjalne patche konami 1.1 , 1.2, 1,3
3. pobrać dlc 1.5
4. nie wgrywać żadnych nieoficjalnych patch-y w moim przypadku winowajcą był PESEdit patch
Mam nadzieję że ci pomogłem
tomaszek0402
CYTAT(jero-83 @ Mar 20 2010, 15:03) *
ja też tak miałem jak pobrałem dlc 1.5 też miałem problem z wejściem do online ale rozwiązałem go tak :
1. reinstalacja gry
2. wgrać oficjalne patche konami 1.1 , 1.2, 1,3
3. pobrać dlc 1.5
4. nie wgrywać żadnych nieoficjalnych patch-y w moim przypadku winowajcą był PESEdit patch
Mam nadzieję że ci pomogłem

DZIEKI JA CHYBA TEZ PRZEZ 1.5 TAK MAM SPROBUJE TAK JAK MOWISZ MAM NADZIEJE ZE POMOZE BO LIPA BEZ ONLINE
mostostal
Mógłby mi ktoś wytłumaczyć w jaki sposób działa ranking punktowy w nowym pesie na multi ? Wydawało mi się że za wygranie słabszą drużyna się dostaje więcej a za wygranie silniejszą mniej.Dziś grałem Mallorcą(ja) vs Inter(ML- same gwiazdy ferdek messi puyol itd) i przegrałem straciłem 6 pts natomiast zwyciezca zyskał 6,później grałem chelsea vs liverpool i za wygraną dostałem tylko 1 pts , ktoś wie o co kaman tongue.gif?
jero-83
CYTAT(mostostal @ Mar 24 2010, 03:54) *
Mógłby mi ktoś wytłumaczyć w jaki sposób działa ranking punktowy w nowym pesie na multi ? Wydawało mi się że za wygranie słabszą drużyna się dostaje więcej a za wygranie silniejszą mniej.Dziś grałem Mallorcą(ja) vs Inter(ML- same gwiazdy ferdek messi puyol itd) i przegrałem straciłem 6 pts natomiast zwyciezca zyskał 6,później grałem chelsea vs liverpool i za wygraną dostałem tylko 1 pts , ktoś wie o co kaman tongue.gif?

1. jeśli przegrywasz musisz liczyć się z stratą punktów obojętnie kim grasz
2. jeśli grasz słabszą drużyną niż ma przeciwnik tracisz mniej(jeśli przegrasz) lub dostajesz więcej(jeśli wygrasz) punktów oczywiście zdobycz punktowa jest zależna też od zawodników jaki mają poziom ratio np: zawodnik z ratio 650 wygrywa z zawodnikiem z ratio 400 1-0 oczywiście zawodnicy grają tą samą drużyną zawodnik zwyszym ratio może dostać np 1pkt
mostostal
CYTAT(jero-83 @ Mar 24 2010, 18:14) *
1. jeśli przegrywasz musisz liczyć się z stratą punktów obojętnie kim grasz
2. jeśli grasz słabszą drużyną niż ma przeciwnik tracisz mniej(jeśli przegrasz) lub dostajesz więcej(jeśli wygrasz) punktów oczywiście zdobycz punktowa jest zależna też od zawodników jaki mają poziom ratio np: zawodnik z ratio 650 wygrywa z zawodnikiem z ratio 400 1-0 oczywiście zawodnicy grają tą samą drużyną zawodnik zwyszym ratio może dostać np 1pkt

No cóż dalej nie rozumiem , skoro moj oponent z którym przegrałem miał ranking 490 , ja natomiast 510 i straciłem 6 pts grając drużyną kilka razy słabszą. To czemu dostałem tylko 1 pts grając z graczem z większą ilością punktów, równymi drużynami (560) ?
rozaldinho
heh nikt nie ma racji smile.gif
gumolek9
Witam.

gumolek9 .. swojego czasu na 16 19 21 miejscu obecnie 36 ... zapraszam do gry ... mam problem po pierwsze dlc 1.05 hmmm jak mam to ściągnać??? po drugie jak grać w turniejach - proszę to szczegółowo opisać ... kiedyś udało mi się zagrać bo dostałem jakiś list ... biggrin.gif ale odpadłem ...

wrażenia gry:

po pierwsze wkurzają mnie cioty z rosji ... oni zamiast internetu niech kupią sobie kosiarki do sniegu ...czytałem trochę mnie 3 razy rozłączyło z internetu i łącznie staciłem około 60 punktów ... a wszystko dlatego że grałem na szybki mecz i jakieś buraki z kurwistanu i jeden z francji i nie wiem dlaczego ale niby to ja uciekłem i było coś tam server is fild i czerwony wykrzyknik !!! głupie jest to że nie można wyjść jak ktoś ma flaka zamiast piłki i trzeba grać na lagach.

jero-83
CYTAT(gumolek9 @ Mar 29 2010, 12:58) *
Witam.

wrażenia gry:

1. wchodzisz na turnieje
2. wybierasz turniej który cię interesuje np: konami cup po prawej stronie są cyfry te cyfry oznaczają godzinę o której turniej się rozpoczyna najlepiej co do minuty wejść do turnieju bo inaczej się spóźnisz i pozamiatane
KLAWO
CYTAT(novastar @ Mar 3 2010, 19:29) *
Co do rajdów z r1 to radą jest na to dobre ustawienie formacji oraz ćwiczenie gry w obronie smile.gif

Jasne, już większość z nas umie się bronić ale gdy gram przeciwko realowi barcie itp to mam przed oczami tępego jak suche gówno kolesia po drugiej stronie z pryszczami i wrzodami na ustach z wywieszonym ozorem, który przez cały ten czas nie nauczył się niczego, tylko pędzić na wprost messim ronaldo lub inną ciotą, to jest ku..a nudne ! swojego czasu sprawdzalem kto kim gra, ale to tez jest meczace, nazwa pokoju "no real no barca" jak lep na muchy przywołuje te cioty, naprawde koles co gra Napoli albo Evertonem z rankingiem 500 jest o wiele ciekawszym i trudniejszym przeciwnikiem niż pizda 700 co gra barceloną. Po prostu brzydze się takimi pryszczami bleeee
SyntheticAmok
Witam!
Jak można sprawdzić jaki mam kolor kropki przy grze online, bo po instalacji patcha jest cały czas szara, a chciałbym wiedzieć jaki mam aktualnie kolor.
glosnik
Witam wszystkich smile.gif
Chciałbym poruszyć 2 kwestie.
Po 1, jeżeli chodzi o LAGI w grze i prędkości łącza. Tak na prawdę, to jaki masz upload (jego wielkość) nie ma większego znaczenia dla jakości rozgrywki. Najważniejszą sprawą są PINGi. Przykład: posiadam łącze Vectra - 8Mb download/ 256kb upload. I nie ma to najmniejszego znaczenia dla jakości rozgrywki, bo jeżeli nikt na mieszkaniu nie zamula mi łącza (szczególnie mając włączone P2P), to PINGi wahają się między 16 a 35ms. I to wystarcza w zupełności do bezproblemowej rozgrywki. Pamiętać jeszcze trzeba tylko, że druga strona musi mieć równie sprawne łącze. Do sprawdzenia Waszych pingów polecam: http://www.pingtest.net/index.php

2 sprawa dotyczy TopTeamów. Rzeczywiście jest to wielki i nierozwiązany przez Konami problem. Po tylu latach mogliby się nauczyć, że gra BocaJuniors vs Barca powinna przynieść olbrzymią ilość pointów... Już nie chodzi nawet o same stukanie tych punkcików (które przecież, oprócz możliwości wzięcia udziału w dodatkowych 2-3 turniejach dziennie nie dają kompletnie niczego), ale o to, że dzieciaki wybierające tylko Top straciłyby głupkowatą radochę z ogrywania duuużo słabszych zespołów. W końcu przestały by wybierać tylko te, a rozgrywka Quick Match stałaby się o wiele ciekawsza!
Sam jak widzę po raz setny Barce czy Real (a w poprzedniej części ManU) dostaję białej gorączki. Ale nauczyłem się, że znakomitą ripostą jest Brazylia ;pp Przy czym trzeba jasno stwierdzić, że nie jest to najlepszy team w grze... Wymienionymi drużynami + Anglia, Argentyna czy Hiszpania, wprawiony gracz robi z Canarinhios omlet. Stąd też nie zgodzę się, że Brasil jest w 100% topową drużyną. Ale, to przecież zdanie subiektywne - można się nie zgodzić ;pp

Pozdrawiam wszystkich graczy smile.gif acha jeszcze jedno smile.gif jak nie macie ochoty użerać się ani z Lagami, ani Topami, organizujcie turnieje w swoich miastach smile.gif u mnie w Raciborzu w zeszłym roku mieliśmy Ligę smile.gif turnieje co 2 poniedziałek, jeden lokal. Przychodzili i starzy wyjadacze i nowi playerzy smile.gif polecam!!!
smile.gif PES smile.gif
hardstyle87
Różowa koperta w prawym górnym rogu ekranu...

Co zrobić, domyślam się, że to jakaś wiadomość. Gdzie mam wejść żeby ją oczytać ?
Od niedawna zacząłem grać online, stąd moje pytanie.
Scouser
Witam serdecznie... powiedźcie mi czy działał Wam dziś PES ON-LINE? Do dzoś popołudnia wszystko było ok... niestety jak sobie dziś włączyłem PESa tak jak zawsze o 22, na turniej o 22 10... wyskoczyło jakże nielubiane przeze mnie 'an error has occured'. Czy u Was wszystko było dziś ok?
glosnik
Scouser: ja meczyk zagrałem smile.gif zrestartuj łącze itp. Powinno chodzić smile.gif

hardstyle87: Różowa koperta może oznaczać zarówno wiadomości wysłane do Ciebie, jak i zaproszenia do grona znajomych itp. Będąc w PES Online wejdź w ustawienia smile.gif wszystko znajdziesz bez problemów smile.gif poszperaj i tyle ;pp
jero-83
Witam i mam pytanko czy można grać na jednym kluczu gry na dwóch różnych konami id oczywiście nie jednocześnie proszę o odpowiedź zorientowanych graczy i dzięki z góry
fabinho
Mam pytanie: jak szybkie trzeba mieć łącze, żeby grać w miare bez lagów? przed chwilą robiłem pomiar i downolad wyszedł mi 1140 kbps, a upload 334 kbps. Bardzo proszę o odpowiedź, bo nie wiem czy kupować tego pesa. z góry dziękuję.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.