Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: PES 2010 - Online
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2010
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
tomaszek0402
CYTAT(bober @ Jan 30 2010, 01:29) *
kurwa ale chujnia sie robi w tym online wygralem praktycznie z 3 typami ale kazdy w 90 minucoe zrobil pauze i sie rozlaczyl i nie dostalem punktu za zaden mecz... idz pan w chuj z takim czyms

a ty w grze jestes bober186
jero-83
CYTAT(KLAWO @ Jan 31 2010, 10:45) *
Pisałem już o tym, po pierwsze ilość naliczonych punktów zależy od różnicy ratingu pomiędzy graczami, po drugie zależy od drużyny jaką się gra im słabsza drużyna tym więcej punktów można nią wycisnąć, różnice są małe niestety ale są smile.gif szczegolnie to widac przy remisach - przykład: gracz rating 550 (real madryt) zremisuje z graczem rating 610 (arsenal) i cieszy sie ze mu naliczy punkty, niestety to arsenal dostaje punkty za to że w grze jest uznany za dużo słabszy ... nie ma niestety ogolnego podzialu ktora druzyna do jakiej kategorii nalezy bo to ze real jest super a wisla mizerna (w grze smile.gif) to wszyscy wiedzą, ale gdzie wstawic np. Arsenal (arsenalem zdobywam znacznie wiecej punktow niż np. Barcą, ale czy arsenal jest taki słaby ?) w PES 6 kazda drużyna opisana była gwiazdkami od 0 do 5 i było wszystko jasne, tutaj nie moge się rozeznać

Wielkie dzięki ale mam jeszcze jedno pytanko czy w zawodach dostaje się więcej punktów niż w pojedyńczym meczu z góry dzięki za odpowiedź
bober
CYTAT(tomaszek0402 @ Feb 2 2010, 10:42) *
a ty w grze jestes bober186

no tak zgadza sie a co?:>
tomaszek0402
CYTAT(bober @ Feb 3 2010, 01:45) *
no tak zgadza sie a co?:>

bo piszesz ze porazka sie robi w online i co niektorzy uciekaja a jak gralem z kolezka w turnieju przeciwko tobie i dostawales 3-0 w pierwszej polowie to czego ty uciekasz a nie grasz do konca
bober
tak tylko jest rożnica oni robia to tak , że mecz jest nie liczony i nie ma go pozniej w twoich rozegranych meczach i nie dostajesz punktów a ja to zrobilem normalnie wiec ja straciłem a Ty i tak wygrałeś 3-0.
KLAWO
To ja mam lepszy przykład, wygrywam mecze i w końcówce to ja !!!! się rozłączam ????? (K**WA KONAMI MAĆ BYŁA) = trace punkty, piłka flaczeje, wkur....nie wzrasta i mam ochote zabić całe konami !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! chyba napisze to tych tępych żółtków żeby mi kase oddali, co za gówno !!!!!
bober
a to chyba normlane , ze jak ty sie rozłączasz bez żadnych trickow to tracisz punkty a ja sie tylko wtedy rozłaczam kiedy nie da sie grać i są lagi bo to nie ma sensu taka gra.
tomaszek0402
CYTAT(bober @ Feb 3 2010, 15:11) *
a to chyba normlane , ze jak ty sie rozłączasz bez żadnych trickow to tracisz punkty a ja sie tylko wtedy rozłaczam kiedy nie da sie grać i są lagi bo to nie ma sensu taka gra.

ja gram do konca jak sa lagi to juz nie wazne czy sie dostaje 3 czy 5 bramek na to chyba nic nie poradzimy
chrisvert
A ja do tej pory nie wiem jak sie zapisac do turnieju!! Wyskakuje napis "etries is now closed". Chociaz kilkanascie razy w ciągu dnia próbowałem na jakis wbic.
bober
oh my good:) chivsert musisz wejsc rowno z godzina rozpoczęcia:)
Fornal
Pomocy gram z kolesiami i np.w 65 minucie gry mecz sie rozlacza i powracam do lobby. dodam jeszcze ze nie dodaje mi punktow i pilka mi flaczeje mad.gif

y
Terry27
chrisvert zwracaj uwage o ktorej turniej sie rozpoczyna
musisz wejsc jak najszybciej, ja ze stoperem w reku wyczekuje i wchodze z max sekundowym opoznieniem
TheMichal
ponieważ nikt nie odpowiedział odnośnie community w PES2010, to postanowiłem sam takie stworzyć. Dołączajcie do PES Polska - hasła nie ma. Zawsze lepiej grać z Polakami happy.gif
bober
Terry ja tak samo odpalony zegar z kompa okno pomniejszone z pesa i wchodzę hehe widzialem ostatnio , ze grales hiszpanią w cupie:) ja ostatnie z polakiem grałem finał i w sumie juz 3 razy wygralem:P
Terry27
Hiszpanią cos tam gralem a raczej gralismy bo ja tylko z kolega gram. Samemu to mi sie nie chce. Na turniejach widuje czasem tez naszego bywalca forum czyli Tomaszka.
bober
nie grajcie z polakiem o nicku Limax neo dziecko i w ogóle tragedia.
mogwil
mam zamiar kupic sobie pes 2010 ale zastanawia mnie tryb online napiszcie przykladowo ile np na 10 meczy da sie rozegrac normalnie w kazdym sa lagi czy zdarzaja sie mecze bez ? closedeyes.gif
KLAWO
CYTAT(mogwil @ Feb 8 2010, 17:22) *
mam zamiar kupic sobie pes 2010 ale zastanawia mnie tryb online napiszcie przykladowo ile np na 10 meczy da sie rozegrac normalnie w kazdym sa lagi czy zdarzaja sie mecze bez ? closedeyes.gif

Nie kupuj PES 2010, graj na piracie, za dużo nerwów i zdrowia traci się na online, ja już 50 mecz wygrywałem w 80 minucie gra się rozłącza i to ja trace punkty, tryb zawodów "competition" zalany jest przez laggerów i cheaterów, tryb quick match to sami cheaterzy którzy się rozłączają, online cieszy jedynie friendly match 2v2 i to z dobrymi kolegami, jak nie masz kolegów, którzy w to grają to po prostu nie kupuj chyba że za 9,99 zł pozdrawiam
mogwil
CYTAT(KLAWO @ Feb 8 2010, 22:17) *
Nie kupuj PES 2010, graj na piracie, za dużo nerwów i zdrowia traci się na online, ja już 50 mecz wygrywałem w 80 minucie gra się rozłącza i to ja trace punkty, tryb zawodów "competition" zalany jest przez laggerów i cheaterów, tryb quick match to sami cheaterzy którzy się rozłączają, online cieszy jedynie friendly match 2v2 i to z dobrymi kolegami, jak nie masz kolegów, którzy w to grają to po prostu nie kupuj chyba że za 9,99 zł pozdrawiam

kupilem pogralem i jest dobrze smile.gif zagralem jeden mecz realem ale widzac ile ludzi nim gra teraz gram sobie porto wink.gif jakby ktos chcial zagrac kiedys to mogwil albo pisac na gg 2766767 wink.gif oplacalo sie kupic lagow jak na razie duzych nie uswiadczylem ;P
jero-83
CYTAT(mogwil @ Feb 8 2010, 17:22) *

Ja mam inne zdanie napewno opłaca się kupić PES 2010 ja uświadczam bardzo mało lagów i jak najbardziej jest grywalny online a jesli się przegrywa to nie szukajmy tylko przyczyn w lagach tylko uświadomić trzeba sobie że ktoś naprawdę może być lepszy niż ja czy ty
mogwil
no ja w sumie mam jeszcze jeden problem nie moge pisac na czacie ktos mial juz taki problem ?
ktos wie prosze napiszcie RT nie dziala w sumie nic nie dziala :/
Terry27
Muszę się pochwalić ale dzisiaj udało mi się grając z kolegą w druzynie wygrac Realem Madryt PES CHAMPIONSHIP.
Zamieszczam na samym dole skriny jakby ktos chcial sobie zobaczyć jak wyglada puchar.
Dodam ze mecz finałowy byl najdziwniejszym meczem w moim zyciu (i kolegi rowniez).
Wygralismy go 10:0 (tak skromnie, bo nie chcialo nam sie czekac az komputer rozpocznie za niego grę od srodka) a to dlatego ze gosc w ogole nie grał. Czasem zrobił kilka krokow jednym pilkarzem lub wcisnal start (by pogrzebac w Game Plan ?). I od razu mowie ze nie wygladalo to by gosc mial lagi bo po prostu prawie w ogole sie zawodnikami nie ruszal.
Zapraszam do lookniecia skrinow.
http://img35.imageshack.us/img35/2734/38229498.jpg
http://img29.imageshack.us/img29/6169/76180259.jpg
http://img10.imageshack.us/img10/8461/60924931.jpg
Mr.G
CYTAT(Terry27 @ Feb 11 2010, 02:22) *
Muszę się pochwalić ale dzisiaj udało mi się grając z kolegą w druzynie wygrac Realem Madryt PES CHAMPIONSHIP.
Zamieszczam na samym dole skriny jakby ktos chcial sobie zobaczyć jak wyglada puchar.
Dodam ze mecz finałowy byl najdziwniejszym meczem w moim zyciu (i kolegi rowniez).
Wygralismy go 10:0 (tak skromnie, bo nie chcialo nam sie czekac az komputer rozpocznie za niego grę od srodka) a to dlatego ze gosc w ogole nie grał. Czasem zrobił kilka krokow jednym pilkarzem lub wcisnal start (by pogrzebac w Game Plan ?). I od razu mowie ze nie wygladalo to by gosc mial lagi bo po prostu prawie w ogole sie zawodnikami nie ruszal.
Zapraszam do lookniecia skrinow.
http://img35.imageshack.us/img35/2734/38229498.jpg
http://img29.imageshack.us/img29/6169/76180259.jpg
http://img10.imageshack.us/img10/8461/60924931.jpg

Nie napewno mu sie nie chciało grać, proste, że pewnie miał lagi, dlatego wygraliście 10 do joja
Terry27
Doszedlem do wniosku ze ta teza jest bledna poniewaz skad mogl wiedziec ze ma lagi jesli nawet na poczatku meczu nie raczyl rozpoczac spotkania standardowym podaniem pilki do partnera. Grę rozpoczal za niego komputer i od tamtego momentu prawie w ogole w meczu sie nie ruszal. Mogl miec roztrojenie żołądka albo zadzwonila do niego dziewczyna i zwyczajnie nie mogl grac. Ale to i tak dziwne bo doszedl do finalu i zwyczajnie sobie najwaznieszy mecz odpuscil smile.gif
KLAWO
CYTAT(jero-83 @ Feb 9 2010, 19:11) *
Ja mam inne zdanie napewno opłaca się kupić PES 2010 ja uświadczam bardzo mało lagów i jak najbardziej jest grywalny online a jesli się przegrywa to nie szukajmy tylko przyczyn w lagach tylko uświadomić trzeba sobie że ktoś naprawdę może być lepszy niż ja czy ty

Szczegolnie gdy ja mam ranking 640 i przegrywam 4:0 z kolesiem rating 410 ja mam opoznienia 5 sekund a on podaje z klepki i wszystko mu wchodzi, poza tym jakby ktos z was jeszcze nie wiedział, lagi ma sie z powodu łącza przeciwnika, jeśli ja czy ty mamy dobre łącze to dzieki temu przeciwnik nie ma lagów ( UPLOAD 2 MB !!!!!!!!)
Terry27
Klawo uwazam podobnie jak ty. Nie raz gralem z gosciem z jakiegos Azerbejdzanu czy Turkmenistanu i on klepał a ja mialem lagi. Dodam ze kropkę typ mial czerwoną.
jero-83
CYTAT(KLAWO @ Feb 13 2010, 10:56) *
Szczegolnie gdy ja mam ranking 640 i przegrywam 4:0 z kolesiem rating 410 ja mam opoznienia 5 sekund a on podaje z klepki i wszystko mu wchodzi, poza tym jakby ktos z was jeszcze nie wiedział, lagi ma sie z powodu łącza przeciwnika, jeśli ja czy ty mamy dobre łącze to dzieki temu przeciwnik nie ma lagów ( UPLOAD 2 MB !!!!!!!!)

Klawo troszeczkę masz rację ale ja do niedawna miałem też rating ok 430 bo 11 letni siostrzeniec grał na moim profilu i co ciekawe wygrywam z zawodnikami np. twojego pokroju a nawet wyżej oczywiście bez pomocy lagów teraz mam rating 531 ale ciągle rośnie jeśli mam czas na grę więc jak mówiłem rating jest o dupę potłuc bo to nie rating gra tylko gracz
1.ustawienie taktyczne przeciwnika ma bardzo duże znaczenie mało kto przykłada z graczy do tego wagę
2. Gracze mają też formę raz mamy zwyszkę raz dół
3.lagi jeśli występują to napewno jest utrudnieniem dla nas ale powiem wam że niektórzy naprawdę nierozróżniają lagów i wszystko nanie zwalają
Oczywiście to co TERRY i KLAWO opisują to są lagi i przyznaję rację
Terry27
Zgodze sie ze ranking o kant d..y potluc. Patrzac na tych co sa na jego czele a scislej mowiac na ilosc zdobytych pucharow (czesto orkagle 0) to wydaje sie ze wiekszosc tych graczy (nie ujmujac nikomu z was) nabija sobie punkty na kolegach, czitujac, lub grajac tylko towarzyskie ze slabymi. Jak juz ktos chce sie pochwalic jaki jest good niech pokaze galerie trofeow (zeby nie bylo ze ja sie chwale bo widzialem typa co mial 8 pucharow w galerii wiec ja przy takim wymiekam).
KLAWO
CYTAT(Terry27 @ Feb 15 2010, 04:56) *
Zgodze sie ze ranking o kant d..y potluc. Patrzac na tych co sa na jego czele a scislej mowiac na ilosc zdobytych pucharow (czesto orkagle 0) to wydaje sie ze wiekszosc tych graczy (nie ujmujac nikomu z was) nabija sobie punkty na kolegach, czitujac, lub grajac tylko towarzyskie ze slabymi. Jak juz ktos chce sie pochwalic jaki jest good niech pokaze galerie trofeow (zeby nie bylo ze ja sie chwale bo widzialem typa co mial 8 pucharow w galerii wiec ja przy takim wymiekam).

Jasne że ranking nie zawsze sie pokrywa, widzialem typa ShrekuPL co ma ponad 800 gra tylko z ludzmi ponizej 500 i jak przegrywa to sie rozlacza hehe, nigdy nie widzialem zeby przyjal wyzwanie, z kolei trofea hmm jak ktos ma czas to gra o trofea, jedyne za co mozna miec uznanie to wytrwalosc, ale nie znaczy to ze ktos dobrze gra khem (reprezentacja Urugwaju ma więcej "trofeów" niż np. Hiszpania, a jednak wydaje mi sie ze hiszapanie sa ciut lepsi), a jak ktos jest good to niech nie pokazuje galerii trofeow, tylko po prostu przyjmie wyzwanie od kogoś kto uważa się za lepszego, taka jest metoda sprawdzania się, pojedynki, ps. a ja np. mam znowu płaską piłke bo ciągle wyskakuje mi abandoned sroned albo transmission cos tam i co, znowu jestem postrzegany jako cheater a konami dłubią w nosie -.-
mogwil
a ja po paru dniach grania mam jedno do powiedzenia czy jesli kogos stac na kupienie pes-a i posiadania dobrego kompa to naprawde nie stac go w 2010 roku na porzadne lacze internetowe !!! przeciez szlag trafia z takimi matolami z laczami 1 lub 2 mb grac sie nie da :/
KLAWO
CYTAT(mogwil @ Feb 15 2010, 19:01) *
a ja po paru dniach grania mam jedno do powiedzenia czy jesli kogos stac na kupienie pes-a i posiadania dobrego kompa to naprawde nie stac go w 2010 roku na porzadne lacze internetowe !!! przeciez szlag trafia z takimi matolami z laczami 1 lub 2 mb grac sie nie da :/

No widzisz, witaj w gronie ludzi co kupili PESa i tracą zdrowie na nerwy, a ja uprzedzałem tongue.gif, a łącze to można mieć 20 mb nawet liczy się tylko UPLOAD
mogwil
ale i tak bylo warto kupic tongue.gif poza tym czym wieksze lacze tym wiekszy upload a jak matol ma kase na pes to powienien miec na wieksze lacze to nie jest 2000 a 2010 rok !
Terry27
KLAWO dla mnie umiejetnosci maja wielki wplyw na turniej online. Duzo, duzo trudniej gra sie niz z kompem. Bez jako takich umiejetnosci nie wygrasz turnieju. Ja nie odrzucam wyzwan bo gram tylko turnieje (ostatnio z kumplem zrobilismy sobie przerwe od pes'a) a jak wiadomo tam trzeba grac mecz do konca. I nie raz gralem z jakimis pseudo bosami. Kiedys na forum wspomnialem ze typ byl drugi w ranku a ja bylem w rankingu nie wspomne ktory bo az zal i wygralem z nim 1:0 w turnieju w fazie eliminacyjnej i wyszlo na jaw jaki z niego kozi boy bo nabijal punkty na slabszych w towarzyskich meczach rankingowych i jeszcze mnie zwyzywal po angielsku po meczu bo chyba myslal ze skoro ma 800 punktow to sie prze dnim poloze i bede dziekowal za strzelone gole. A prawda taka ze troche przycisnal w koncowce Brazylia (ta druzyna to domena high skilli) a nieco wczesniej nadzial sie na kontre i mu strzelilem.
bober
ej jaki ranking sie liczy do gry w pucharze champions league bo nie kumam tego pisze ranking 3000 ale to wiadomo , ze to nie jest ranking online ogolnie w pesa więc jaki?
Terry27
Bober z tego co ja zrozumialem to pierwsze 3000osob w rankingu ma prawo gry Lidze Mistrzow. Pozostali uciekinierzy i ci powyzej 3000 miejsca musza sobie na dana chwile odpuscic.
woocash
CYTAT(KLAWO @ Feb 15 2010, 20:44) *
No widzisz, witaj w gronie ludzi co kupili PESa i tracą zdrowie na nerwy, a ja uprzedzałem tongue.gif, a łącze to można mieć 20 mb nawet liczy się tylko UPLOAD

Brawo ten Pan.
Tak przy okazj,ostatnio sprawdziłem sobie ile osób urzęduje w tym drętwym trybie szumnie przez sronami nazwanym "online".Dla porównania,rok temu,o tej porze,nie mozna było się dopchać do lobby poprzedniczki.Teraz?Zero problemu.Wszędzie da się wejść ale co z tego.Świat online w pro evo,świeci pustkami...Ciekawe,dlaczego?Bo ludzie mają słaby upload?Nie sądzę.Przyznaję,zdradziłem pesa,po prawie 6 latach...kupiłem fife.Już nie będę rozpisywał się czy jest lepsza od pesa czy nie,wiem jedno-ONLINE DZIAŁA.Aha,uzywam ps3,tak dla jasności.PS3,z tą fatalną kartą sieciową,z która pro evo nie daje sobie rady...
novastar
Z tego co wiem i widziałem to gra na konsolach a szczególnie na XBOX360 choć na PS3 też tak jest = zero lagów i nie na internecie o uploadzie 20mb
woocash
CYTAT(novastar @ Feb 19 2010, 08:57) *
Z tego co wiem i widziałem to gra na konsolach a szczególnie na XBOX360 choć na PS3 też tak jest = zero lagów i nie na internecie o uploadzie 20mb

No dokładnie.Fifa śmiga elegancko cool.gif
Terry27
co z tego ze smiga elegancko jak wielu osobom nie podoba sie ta gra
ja u siebie w online pro evo nie mam zadnych problemow
poza tym swieci pustkami ? dziwne sprobuj dolaczyc do turnieju minute po rozpoczeciu to pocalujesz klamke
woocash
CYTAT(Terry27 @ Feb 19 2010, 18:47) *
co z tego ze smiga elegancko jak wielu osobom nie podoba sie ta gra
ja u siebie w online pro evo nie mam zadnych problemow
poza tym swieci pustkami ? dziwne sprobuj dolaczyc do turnieju minute po rozpoczeciu to pocalujesz klamke

Tak jak wielu osobom nie podoba się w tej chwili pro evo;kwestia gustu albo zdeptanych przez konami nadziei.Mnie osobiście,w tej chwili lepiej gra się w fife,być może dlatego że zrobiło ją wiele osób związanych wcześniej z pro evo właśnie.
I nie chcę dosrywać ani Tobie,ani kolegom lubującym się w nowej odsłonie PES'a.Jak napisałem wcześniej,grałem w pro evo od jakichś 6 lat,nie zwracając uwagi na fife,ale w tym(zeszłym?)roku miara rozczarownia przelała czarę goryczy...Jest mi z tego powodu bardzo przykro.Ale w sumie olać to,przeciez jest to tylko gra,coś co powinno dostarczać rozrywki.A tej dostracza mi obecnie więcej je..na fifa wink.gif .Aha,w zeszłej odsłonie PES'a dzien w dzien pozajmowane były wszystkie serwery,począwszy od tego niby angielskiego,gdzie w ch..j ziomków sie ogrywało hehe,kończąc na lipnych francuskich(lipnych z powodu dystansu,a co za tym idzie,gównianego połaczenia).Przez ciekawosć,wszedłem ostatnio w online nowej odsłony-4789 dostępnych...haha.Przy ponad 15 tyś dziennie rok temu to sa dla mnie pustki,wybacz.
mogwil
ponawiam pytanie nie moge pisac w trybie online zna ktos przyczyne lub napisze jak to trzeba robic tongue.gifP poza tym zauwazylem jedna dziwna rzecz jak gram z kims kiedy on atakuje gra sie ok a kiedy zaczynam atakowac ja automatycznie gra sie przycina wkurw*** to jest :/ i jeszcze raz oficjalnie stwierdzam ze online jest zdupczony na maksa albo niech to naprawia albo niech grac moga ludzie z laczem min 5mb wtedy nie byloby wielu problemow :/
bober
żaden upload sie nie liczy ja zauważyłem , że mam lagi tylko od 20 do 23 choć mam neta 30 mb upc to juz skumałem , ze upc leci w chuja bo im serwery nie wyrabiaja i np rano mam 30 mb po poludniu 16 a od 20 do 23 kiedy jest największe natężenie ludzi mam 2 mb a po 23 znowu 30 mb ;/
macieksm
słuchajcie sam pes nie wymaga dużego upload, najważnieszy jest ping panowie PING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pozdrawiam nie mam problemów z Pes 2010 online chodzi elegancko.
tomaszek0402
witam panowie jak wam sie gra po ostatniej aktualizacji i nowej wersji 1.05 u mnie jest ze za kazdym razem musza przyjac pilke brak podan z pierwszej i znowu mam problem ze zmiana zawodnika dopoki sam nie zmienie to nie zareaguje i staje sie to dokuczliwe szczegolnie w polu karnym jak jest jakies zamieszanie to wtedy juz calkiem nie wiem na ktorego mi zmieni juz gralo sie bardzo dobrze a tu znowu taka dziwna akcja, pad nowy funkcjonuje bardzo dobrze
KLAWO
Hurrra biggrin.gif prośby graczy odnośnie wyrównania poziomu drużyn zostały wysłuchane. Nareszcie messi i ronaldo już nie są cyborgami tylko są bogami hurrrraaa teraz można nimi biegać wszeż wzdłuż i na ukos nie oddając piłki hurrra wszyscy marzyliśmy o ulepszeniu realu i barcelony hurrrraaaa, z niecierpliwością czekam na kolejny DLC 1.06 .......... KONAMI sobie chyba kpi ..... firma jednego przeboju .... od kilku lat totalna klapa i odmóżdzenie.
Terry27
Faktycznie polepszyli Ronaldo i Messiego. Overall tego pierwszego wynosi 94 a wczesniej mial 93. Ale nie wiem czy zauwazyles ze zmniejszono wartosc "Form" tymze pilkarzom na 4. Z tego co pamietam mieli po 5. Oznacza to tyle ze grajac Argentyna, Barceloną, Portugalią lub Realem ci zawodnicy czesciej beda przejawiac slabsza dyspozycje (slaba forme).
bober
nie macie tak , że czasem naciskacie podanie i nic? w sensie no po prostu jak byś nie nacisnoł podania dopiero za drugim razem łapie.
Terry27
mnie irytuje ze kiedy wciskam szybko dwa razy x to markuje podanie
czesto w polu karnym gdy jest kociol chce wybic pilke do przodu to odruchowo naciskam kilka razy a moj zawodnik markuje "passa" i traci pilke a w konsekwencji moja druzyna gola
ta gra jest mega zbublowana
co rok obiecuja a dostajemy niedopracowany produkt
w online coraz mniej ludzi
szkoda bo tak uznana marka ktora dominowala przez tyle lat nagle przez zwykle niechlujstwo oraz przez ludzi na nieodpowiednich miejscach po prostu kuleje
i jeszcze ci cziterzy..gram z kumplem i cisniemy goscia co ma ponad 600 punktow (pilka flak of kors) nagle gosc robi pauze jego koleczko czerwone zaczyna dziwnie sie zachowywac pojawia sie krzyzyk i mysle sobie " o bedzie walkower " i takiego wała...bo gra uznala ze z powodu lagow mecz zostaje przerwany
to ja sie k...a pytam czemy kiedy mam opoznienia z jakims typem z kurwistanu to mnie nie rozlacza ?
KLAWO
Ja już nie gram w tą gre, faktycznie drastycznie spadła liczba graczy online, ale wątpie żeby skośne oczy dojrzały w swoim produkcie jakiś błąd
bober
no juz pisałem o tych cziterach Terry przez takich nie przejdziesz dalej w pucharze bo Ci czasu nie starczy:) ja niekiedy wygrywałem juz 2;0 do 30 minuty to sie już rozłączali. Ale ostatnio nie trafiam na takich na szczęscie. Ja i bym może sie przerzucił na fife 2010 ale no rozegrałem na niej 30 meczów na ps3 i nie podoba mi sie smiesznie sie tam poruszaja w ogóle jak biegniesz bez przyspieszenia to podskakują jak kangury:) a mocny strzał tam leci 5 godzin do bramki:)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.