Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kits By Goofy - Derby County 15/16 DOWNLOAD
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Kits Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46
seen
Mi sie ten kits tak średnio widzi, ogólnie nie podobają mi sie twoje prace :/ 6/10.
Dalej bede twierdził ze powienies sie jeszcze wiele nauczyc wink.gif
GooFy
W wolnym czasie dorobiłem Home z zielonymi spodenkami do paczki a zaraz zabiorę się za kitsy do patcha...
@seen szanuję twoje zdanie, ale uważam że gdyby coś takiego wystawił Torin czy Kriss powiedział byś że ekstra...
@arm kto ci powiedział że zrobię kitsy Mali i Gwinei blink.gif ... Niema sensu bo nikt z nich nie skorzysta...
No i wreszcie Comeback... nierozumiem twoich wypowiedzi co ubogo ?? Przecierz kitsa nie wymyślam tylko robię jak w rzeczywistości, miej pretensję do Pumy... A i może łaskawie powiedziałbyś co tu kanciaste jest ?? blink.gif
seen
Cytat(GoooooFy @ Sep 14 2007, 21:38:18) [snapback]183929[/snapback]
@seen szanuję twoje zdanie, ale uważam że gdyby coś takiego wystawił Torin czy Kriss powiedział byś że ekstra...

Torin by czegos takiego nie wstawił, wydaje mi sie ze On zrobiłby jednak to lepiej biggrin.gif
ComeBack
Przeczytaj jeszce raz moja wypowiedz powoli to sie dowiesz...
POZDRAWIAM;)
Corhydron
GoooooFy możesz zarzucić jesszcze raz swoim Zagłębiem? Wcześniejszy link niestety już wygasł sad.gif.
Ricardo
Cytat(Corhydron @ Sep 16 2007, 10:46:14) [snapback]184225[/snapback]
GoooooFy możesz zarzucić jesszcze raz swoim Zagłębiem? Wcześniejszy link niestety już wygasł sad.gif.

Dołączam się do prośby
Orange_91
Cytat(GoooooFy @ Sep 14 2007, 21:38:18) [snapback]183929[/snapback]
W wolnym czasie dorobiłem Home z zielonymi spodenkami do paczki a zaraz zabiorę się za kitsy do patcha...

Jak ci nie pasuja czyjes negatywne komenty to trzeba bylo od razu napisac w temacie ze przyjmujesz tylko dobre oceny.
GooFy
Nie mówię że niechce niegatywnych ocen, ale na tym forum panują pewne względy... Tobie dowale bo cię nie lubię a ciebie kocham to dam ci 6+...
-----
A tu dla tych co chcieli Zagłębie --->KLIK
Ricardo
Dzięki Goofy, strój jest zajebisty.
MaTi10
GoooooFy wykonałbys mi ten kits??? http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=9525
GooFy
No narazie niewiem tongue.gif
Skleję paczkę dla Meksyku:

GooFy
Ulala ile ocen ?! dry.gif
perONE
Cytat(GoooooFy @ Sep 22 2007, 21:10:09) [snapback]185821[/snapback]
Ulala ile ocen ?! dry.gif

bardzo dobre ale mam jedno "ale" mianowicie ten czerwony nie jest za bardzo czerwony?
Ricardo
Stroje są bardzo dobre, mi się podobają i tyle.
dj_adriano
Też mi się wydaje że troche za czerwony ale ogólnie bdb
.:KUNA:.
IMO bdb szycia;]
Bardock
Wyjebany w kosmos stój Gufi.
OskaR
Bayern naparawde ci wyszedl IMO jeden z twoich najlepszych.
GooFy
Kolejny do pakczki.
Fajny najbardziej to mi sie szyca podobaja(nie wiem czemu;])
ComeBack
Jak dla mnie to stroje bardzo nie schludne jakies takie poszarpane sie wydaja...
POZDRAWIAM;)
GooFy
Kolejny
OskaR
ten tez bardzo fajny ale IMO Away najlepszy
Flisak
Z decka chyba nieaktualny. Ostatnio bramkarze grają w nowych kreacjach
Szkoda, ze stary, ale widzialem w lepszych wykonaniach;/
GooFy
ups... No ok mój błąd daje ten najnowszy...
Prz3m4s
bardzo ładny moim zdaniem, chociarz niektóre elementy mają taki dziwny jakby chropowaty kształt
Auriko
Cytat(Prz3m4s @ Sep 25 2007, 13:12:09) [snapback]187086[/snapback]
bardzo ładny moim zdaniem, chociarz niektóre elementy mają taki dziwny jakby chropowaty kształt

Rzeczywiscie sa takie elementy a szkoda bo odbieraja uroku . Jednak nie tak duzo by nie powiedziec ze robisz bardzo dobre kitsy biggrin.gif biggrin.gif
kostek
Nowy GK Bayernu zajebisty IMO...
GooFy
Obiecany koledze... :

W sumie to era Pes6 dobiega końca a z tego co widziałem w Pes 08 kitsy są jakieś wybajerowane i niewiem czy na Pes6 nie zakończy się mój kitsmaking... Dlatego być może ostatnia wydam ostatnią Big Paczke ze strojami Legii, Zagłębia, Bełchatowa, Meksyku i Bayernu...
Kriss91
Kitsy do nowego PESa będą, najprawdopodobniej prawie takie same jak w PESie 6 (PES 6 Template), z tą różnicą, że nie będzie zagięć na texturze.
Co do Legii to najbardziej rzucają się w oczy złe proporcje logosów.
imo za duze logo legi a reszta ok
Prz3m4s
elegancki strój, tylko tak ja zauważył Kriss za duże loga smile.gif
GooFy
Update biggrin.gif
Ladne i lepsze logo legii;]
Auriko
Brawo Brawo laugh.gif laugh.gif Super kitsy biggrin.gif
GooFy
Barcelona na prośbę paru osób...

perONE
gufi mam do ciebie prosbe. czy wykonalbys dla mnie kits realu madryt ale w wersji treningowej. moge zarzucic fotki jak cos.
OskaR
Ładne kitsy ale wole te Adidasa bo ty IMO robisz super szycia a tam jest ich duzo.
GooFy
Co do Realu to mogę zrobić.
KSG1946
barca fajnie zrobiona tylko według mnie troche za ostre kolory
zrobisz cały komplet barcy?
Badyl13
Noo, kitsy cudeńka, ale mam pytanie, i prośbę zarazem... Czy zrobiłbyś pack ze strojami Jagi?
Niestety, nie przeglądałem całego tematu, więc jesli takową paczkę wydałeś, proszę o link.
Pozdro
GooFy
Ja nie, ale wiem że Flisak zamierza wydać więc nie będę robił. Zapraszam do tematu wyżej. rolleyes.gif
Flisak
Cytat(Badyl13 @ Oct 3 2007, 22:06:43) [snapback]188841[/snapback]
Noo, kitsy cudeńka, ale mam pytanie, i prośbę zarazem... Czy zrobiłbyś pack ze strojami Jagi?
Niestety, nie przeglądałem całego tematu, więc jesli takową paczkę wydałeś, proszę o link.
Pozdro

Cytat(GoooooFy @ Oct 3 2007, 22:20:58) [snapback]188845[/snapback]
Ja nie, ale wiem że Flisak zamierza wydać więc nie będę robił. Zapraszam do tematu wyżej. rolleyes.gif

Goofy ma rację w połowie, gdyż już zrobiłem tą paczkę biggrin.gif
http://board.issonline.pl/index.php?s=&...st&p=188638
kostek
Barcelona fajna, kolory ładnie wyszły.
perONE
gufi tutaj masz fotki z treningowymi strojami realu madryt. jezeli bedziesz jeszcze jakies potrzebowal to napisz na pv...
p.s mozessz zrobic te stroje w wersji HD?

Auriko

Bardzo fajny kits Barcy biggrin.gif biggrin.gif Ja bym go w koncu przypial zasluzyl tongue.gif
Jacmen
Bardzo dobry kits Gooooofy bardzo sie poprawiłeś i to mnie cieszy wink.gif
GooFy
Cytat(Badyl13 @ Oct 3 2007, 22:06:43) [snapback]188841[/snapback]
Pozdro

Spróbowałem swoich sił biggrin.gif
reS
Według mnie kolorki trochę za matowe, ale w sumie to sie nie znam xD
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.