Flisak
Jul 30 2007, 11:37
Uuuu Trzęsę się ze strachu... Umieram... Weź mnie nie bij bo niechce tak umrzeć...
Kriss91
Jul 30 2007, 11:44
Heh, faktycznie Flisak. Nie przyjrzałem się temu templatowi ale jest tak jak mówisz.
Nie chcę nic osądzać, ale za takie cyrki GoooooFy możesz chyba spodziewać się bana, zwłaszcza, że już poprzednio dostałeś kilka %.
Gdzie ty masz odcienie ?? Tylko o góry... A zaraz ci dam linka do tematu na French evo z tamtąd mam template
Kriss91
Jul 30 2007, 11:49
Wyraźnie widać części zapopożyczone z innej textury (o innym odcieniu) m. in. w miejscach logosa Bwin, Adidasa oraz Milanu zarówno na koszulce jak i spodenkach.
Poczekaj na linka to zmienisz zdanie.
O w morde, ostro
Teraz tylko czekać na Moda, może on sprawiedliwie osądzi
Flisak
Jul 30 2007, 12:12
Czekam na linka!! (którego nie będzie, bo go nie ma)
Kriss91
Jul 30 2007, 12:34
Jest jeszcze jedna możliwość. Jeżeli faktycznie Gooooofy nie kłamie to, ktoś z zagranicznych stron mógł powyczyszczać białe stroje ze wszelkich wstawek i logosów i dać je do obiegu. No ale czekamy na tego linka
Ja naprawdę niechcę kłótni a przecierz mówiłem zę wzorowałem się na Flisaka Template bo niemiałem z nim nigdy do czynienia.
Poco by mi to było...
Poczekajcie bo to forum ma kłopoty z serwem
www.frenchevo.com
Wpisałem w google, te "Frenchevo" i nie znalazło takiej strony

Znalazł tylko Frenchevolution
My bad xD źle wpisywałem adres i dlatego był błąd. Macie linka
http://www.frenchevolution.com/forums/inde...?showtopic=7579
bobello
Jul 30 2007, 14:37
I wszystko jasne skończta pierdolic a zacznijta robic stroje bo tylko zapieprzacie temat...
artysta germanista
Jul 30 2007, 14:55
kurde zmiencie ten temat na awantura by goofy i flisak
Flisak
Jul 30 2007, 15:40
O kurwa, ale jaja

Tutaj chyba już ban...
artysta germanista
Jul 30 2007, 16:04
no bez litu jaja ciekawe jaki werdykt podejmą w tej sprawie ADMINI
A co to moja wina że jest taka data ?? Naprawdę nichce kłótni. Jezu zaczęło się od głupiego template... Doszło do tego ?? Po co mi by to było. Ja pierdziele co za naród. Jak was to uszczęśliwi to dajcie mi bana i dajcie mi wreszcie spokój... !!! Od początku nie byłem mile widziany na tym pierdolonym forum !!! Zawsze tylko krytyka i podejrzenia.
artysta germanista
Jul 30 2007, 16:29
no z tym musze przyznac racje goofiemu ze robil bardzo dobre kitsy,ale i tak większośc go krytykowała a Flisak wg mnie nie potrafi sobie poradzic ze Goofy robi lepsze od niego kitsy(nie mówie tu o tej awanturze z template tylko ogólnie).Mam nadzieje,że ten spór roztrzygnie sie tak,żeby obydwie strony nie zostały skrzywdzone......tyle z mojej strony sory za nabicie posta
INTELEKT
Jul 30 2007, 17:01
No ciekawa sytuacja, nie mnie was osądzac, jednak uważam, że obaj robicie dobre kitsy i szkoda żeby Goofy zaprzestał przez bana.
ComeBack
Jul 30 2007, 17:50
Bys sie chlopie przyznal ze polowa twoich kitsow to sa przerobki prac innych...zyskasz w ten sposob szacunek...i bana;)
POZDRAWIAM;)
Pierdol sie Huju !!! Masz dowody ?? Oprócz kitsa realu i tego ?? Jaka połowa ?? Połowa twojego muzgu jest kradziona a drugiej niema !!! Co się tak uczepił jeden z drugim przeszkadzam wam tu od początku... Powiedzcie poprostu mi to w cozy a nie pierdolicie od rzeczy. Jeśli za ten tekst dostane 20% to mam bana. I spełniły się wasze marzenia co ?? Bo ja wiem że aż ciarki was przechodzą jak widzicie pozytytwne komentarze do moich kitsów. Zrzera was nienawiść do mnie bo zaczynam stanowić zagrożenie dla starych cwaniaków ! Oto cała prawda. Jeśli dostane bana to chciałem pożegnac kumpli którzy byli ze mną i przy mnie zawsze. Pozdrowionka dla e.adriana, Zbanowanego czarka (za swoje poglądy), CeHy, i Vadima bez którego nigdy bym nie zaczą robić stadionów.
ComeBack
Jul 30 2007, 19:18
Cytat(GoooooFy @ Jul 30 2007, 19:56:31) [snapback]169046[/snapback]
Pierdol sie Huju !!! Masz dowody ?? Oprócz kitsa realu i tego ?? Jaka połowa ?? Połowa twojego muzgu jest kradziona a drugiej niema !!! Co się tak uczepił jeden z drugim przeszkadzam wam tu od początku... Powiedzcie poprostu mi to w cozy a nie pierdolicie od rzeczy. Jeśli za ten tekst dostane 20% to mam bana. I spełniły się wasze marzenia co ?? Bo ja wiem że aż ciarki was przechodzą jak widzicie pozytytwne komentarze do moich kitsów. Zrzera was nienawiść do mnie bo zaczynam stanowić zagrożenie dla starych cwaniaków ! Oto cała prawda. Jeśli dostane bana to chciałem pożegnac kumpli którzy byli ze mną i przy mnie zawsze. Pozdrowionka dla e.adriana, Zbanowanego czarka (za swoje poglądy), CeHy, i Vadima bez którego nigdy bym nie zaczą robić stadionów.
Mozgu jak juz...
Napisalem polowa bo troche dziwne ze jedne kitsy naprawde dobre przeplatasz bardzo slabymi(w ktorych nawet loga sa zle wyskalowane...nie mowiac juz o efektach)
Jesli moge tez pozdrowc to pozdrawiam wszystkich tych ktorych zanm a nie pozdrowilem...
POZDRAWIAM;)
BartekRym
Jul 30 2007, 19:32
Dobre kitsy, ale jak kradzione... cóż... Swoją drogą, zamiast robić kitsy to powinieneś bardziej uważać na lekcjach języka polskiego. huju, muzg, zrzera, brak przecinków... Kurde, ile ty masz lat? Dysleksja szaleje nie ma co...
P.S. Żeby nie było, że cię w jakikolwiek sposób atakuję i żeby nie robić offtopa: kitsy bardzo dobre, nawet jeśli nie twoje, to nie zmienia faktu, że bardzo dobre.
snok3r
Jul 30 2007, 21:12
ehhh...dorosnijcie. jeszcze jedno slowo ktore choc troche bedzie wulgarne = ban. jeszcze jeden post podsycajacy klotnie = ban. jeszcze jedno wyzwisko (nawet pod adresem ojca rydzyka) = ban. jeszcze jeden kradziony kits = ban.
Darekk89
Jul 30 2007, 22:16
zamiast chwalić GoooooF-jego to go krytykujecie, co z tego, że zrobil jeden czy nawet kilka templatów od kogoś, ale wiem jedno że robi lepsze stroje niż niejeden na tym forum!!!!! Zrobił sam dla mnie i dla wszystkich was stroje bełchatowa !!! nie kopiował prać za co wielkie brawa dla ciebie GoooooFy - jesteś the best !!!
Dobra koniec awantury, następne Kitsy:

Niedługo będzie Full set Realu.
EDIT:
Zapomniałem o tym:

A po tym Full Secie zrobie kits Realu na 100- lecie na prośbe jednego z userów.
Fajne stroje
the-bhoys
Jul 31 2007, 12:42
Bardzo ładne
jarek1989
Jul 31 2007, 14:18
bardzo ładne kitsy realu
Kolejny do Paczki jeszcze tylko Thrid i już.
Zrób coś z opaską kapitana
Nie trzeba, bo I tak nie ma kapitana bramkarza w Realu, Dlatego niewiadomo jak wygląda prawdziwa
Auriko
Jul 31 2007, 17:47
Super kitsy napewno skorzystam
Real Madrid Full Set 2007/2008

Auriko
Jul 31 2007, 20:51
I pokazales na co cie stac zajebisty fullsecik Realu

Pozdro
artysta germanista
Aug 1 2007, 15:00
nieźle nieźle czekam na nowe kitsy Motoru
INTELEKT
Aug 1 2007, 18:25
Ostatnie prace na wysokim poziomie, szkoda tylko, że Real i LA zamiast stroje do patcha z drugą ligą
Teraz dla odmiany coś w HD...
Next, Motor Lublin Alternative w wersji normalnej we10
ComeBack
Aug 2 2007, 20:44
Ten kits to alternative?
Bardzo ladnie wyszly ci loga kolor spodenek, natomiast te szycia...porazka...niepodokanczane i kanciaste

szkoda ze na jednych kitsach wychodza ci ladne zaokraglone a na innych takie kaniaste...? ale po czasie dojdziesz do wprawy i wszystkie juz beda pozaokraglane...
POZDRAWIAM;)
Dokładnie, na jednych kanciaste a na drugich ładne bo... w HD muszę przyznać się do błędu się trudniej szycia robi.
ComeBack
Aug 2 2007, 20:52
Jesli na zwyklych tez robisz szycia tym sposobem i wychodza zaokraglone to ja wysiadam
POZDRAWIAM;)
INTELEKT
Aug 3 2007, 08:02
Dobry kits, tylko te szycia trochę specą.
Super kits! Czekam na away!
grzesio1712
Aug 3 2007, 13:37
strój Polski bardzo fajny... tylko te szycia... popraw to, a będzie najlepszym kitsem naszej reprezentacji jaki kiedykolwiek powstał w HD. Zmień jeszcze kolor, bo w tych nowych strojach Pumy, ta biel jest taka... hmm, "oczojebna" a u Ciebie jest szara. I jeszcze jedno, w rzeczywistości ta koszulka też ma takie wzorki na torsie? Pozdrawiam
artysta germanista
Aug 3 2007, 18:11
no dawaj dawaj ten Motor,czekam czekam:D
Motor musi poczekać bo teraz zajmuję się patchem

kitsy Aluminium Konin do 2 liga patch...
i taki screenek

artysta germanista
Aug 6 2007, 16:49
fajne:D
Witam. Mam problem z tymi kitsami od Goofiego. A mianowicie:
I nie dzieje się to tylko ze strojami dla bramkarza.
Prosze o pomoc.
PS
Podejrzewam ze problem tkwi w wielkości tych plikówz obrazami. Sa po prostu w mniejszej rozdzielczości.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.