Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kits By Goofy - Derby County 15/16 DOWNLOAD
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Kits Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46
GooFy
Jasne, że tak. Potrzebuję jednak paczki z dobrymi fotami 0, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 i wszystkimi literami alfabetu (bez polskich). Dopiero wtedy mogę zacząć pracę tongue.gif
Arek.PL
CYTAT(.GooFy @ Dec 9 2009, 16:28) *
Jasne, że tak. Potrzebuję jednak paczki z dobrymi fotami 0, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 i wszystkimi literami alfabetu (bez polskich). Dopiero wtedy mogę zacząć pracę tongue.gif

OK biore się za szukanie smile.gif

Niestety cięzko jest znaleść coś dobrego przesyłam to co znalazłem: DOWNLOAD
polska86
bardzo Poprosił bym o najnowszye stroje
Chicago Fire 2010 HOME & AWAY
http://www.footballshirtculture.com/10/11-...rt-designs.html

i Middlesbrough FC 09/10 HOME
http://www.footballshirtculture.com/09/10-...didas-kits.html

Middlesbrough FC 09/10 AWAY
http://www.footballshirtculture.com/09/10-...s-away-kit.html

Byłby bardzo bardzo wdzięczny
GooFy
Dawno nic nie postowałem, nikt nie komentował.
Czarnogóra do 6.5

Download

I Mariolka:

DOWNLOAD
Tolox11
Niesamowite Mallorca, wspanialy pracy wink.gif can you make new Wisla Kraków kit for Pes 6 prosze bardzo? 
GooFy
I think there's no sense to make Wisła kits again, becouse Torin made it outstanding. If he won't update sponsor logo, I will. Hope he dont mind rolleyes.gif
Robcio
świetne kitsy biggrin.gif
__SaNd1__
CYTAT(.GooFy @ Mar 14 2010, 13:42) *
I think there's no sense to make Wisła kits again, becouse Torin made it outstanding. If he won't update sponsor logo, I will. Hope he dont mind rolleyes.gif

+ 1 przydaly by sie aktualizacje strojow i sponsorow dla klubow ktore ich zmienili na wiosne do 6.5 biggrin.gif Swietne kitsy dla Montenegro rolleyes.gif
Stuart17
Swietne kitsy. W koncu klasowa Czarnogora biggrin.gif
__SaNd1__
Goofy moze bys wykonal nowe stroje Lecha Poznan z napisem Przez zycie wiara w Lecha ? rolleyes.gif
siwers99
świetne;)
GooFy
Preview Lecha:
Robcio
Kapitalnie biggrin.gif
__SaNd1__
Swietne stroje no PES 6.5 V 5 bedzie najlepsza z wszystkich do tych pory wink.gif

czubinho
Super stroje Kolejorza wink.gif.
Czekamy na secika xD
Mateusz13
Super tongue.gif , dzieki przydadza sie do previevow biggrin.gif
GooFy
Model: 45 collar: no wink.gif
GooFy

Download
W paczce także kitsy Ligi Europejskiej.
Stuart17
Super kitsy Mistrzu biggrin.gif dzieki za download
jaro9
Świetna robota wink.gif Dzięki za KKS
Mahi
Wielkie dzięki !!
Rządzisz człowieku!
__SaNd1__
Jedno slowo - fenomenalne stroje Goofy moze bys pokazal stroje drugich polskich zespolow ktore beda v nowej wersij PES 6.5 V 5 ? 10/10 wink.gif

Kubbas
Miazga.
Galaktyczny
Piękna sprawa
siwers99
piękne;)
Tolox11
Swietny !!! Super kits, hope you can make Wisla z nowe sponsor Telefonika tez wink.gif
Robcio
KOZAK
Kucik
Genialne kitsy!
GooFy
Zastanawiam się nad zrobieniem kilku setów Ekstraklasy, takich jak Śląsk Wrocław, może Wisła. Co o tym sądzicie ? Muszę wiedzieć czy są chętni.
popolupo
dzieki za Leszka
oczywiscie, ze sa chetni - ostatnio cos kiepsko z nowymi z kitsami sad.gif
siwers99
ja jestem chętny;)
__SaNd1__
CYTAT(.GooFy @ Mar 29 2010, 21:56) *
Zastanawiam się nad zrobieniem kilku setów Ekstraklasy, takich jak Śląsk Wrocław, może Wisła. Co o tym sądzicie ? Muszę wiedzieć czy są chętni.

Oczywiscie licze ze rowniesz 5 polskie kluby ktore beda w patchu tak jak pozostale tez beda mieli swoje aktualne stroje robisz swietnie stroje tongue.gif
perONE
Chętnych myślę nie zabraknie wink.gif
Mahi
Robisz świetne stroje! Oczywiście, że jestem chętny biggrin.gif
GooFy
Pomyślimy o Wiśle, póki co:
Mallorca Update:

Download
Flisak
Ja już mówiłem, że praca spoko. Ale czemu takie opóźnienia w Polsce? tongue.gif
GooFy
Zapomniałem wrzucić ich tu tongue.gif. Coś słabo i zagramanicą i w Polsce z komentami ;/
Mateusz13
GooFy klasa biggrin.gif
siwers99
Mallorca super;)
__SaNd1__
Goofy moze Wiselka i pytanie czy beda zaaktualizowane pozostale 4 polskie teamy(PGE GKS Belchatow,Ruch Chorzow,Legia Warszawa,Wisla Krakow rolleyes.gif ) co beda w 6.5 - naprawde klasowe stroje jak zawsze co wiecej mozna powiedziec 10/10 wink.gif Wesolych swiat wszystkim smile.gif
grzybu_1922
Jak najbardziej! Także jestem za koszulkami do drużyn ekstraklasy naszej wink.gif
GooFy
Z Ekstraklasą poczekamy na nowy sezon, jeśli Torin nic nie zmajstruje. Teraz Chicago Fire, następnie mała niespodzianka.

Jeszcze zmyślone kitsy dla CD Trofense, którymi gram ML

Stuart17
Widze, ze forma jest biggrin.gif az szkoda, ze ich nie mam w ofie tongue.gif
GooFy
Dzięki Stu' za komenta, widzę, że to forum umarło... Nad tym dodatkiem trochę pracowałem, kołnieżyk doprowadził mnie do szaleństwa... Ale oto jest :

DOWNLOAD PES REFEREE's KITSPACK
Edi092
mistrzostwo smile.gif
E 9
Kapitalna robota... Dobrze, że są tu jeszcze tacy ludzie jak Ty... wink.gif

VINTAGE ISS! closedeyes.gif
JustMe1987
Mniam tongue.gif
Tolox11
Swietna robota !! fantastycznie pracy !! dziekuje bardzo 
czubinho
Magia, świetne kitsy dla arbitrów
Jamnik
Bardzo ładnie Ci to wyszło smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.