Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kits By Goofy - Derby County 15/16 DOWNLOAD
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Kits Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46
Pepis21
Łap fotkę gk away dla Sochaux: Klik To ten sam kits co ten czerwony wink.gif Dodatkowo znalazłem jeszcze kits retro, w którym grali w tym sezonie Klik?.

Stroje jak zawsze mistrzostwo wink.gif
GooFy
Apdejt hołm. Oraz ałej:

Varies.
away mniam,mniam smile.gif
GooFy
Mam secine biggrin.gif Downa niema póki co tongue.gif

Sebinhoo
Oni się powinni nazywać Estrela Canabis tongue.gif Bo stroje to mają w kolorach jakis rasta biggrin.gif
Good jod Gufi wink.gif
Pepis21
Takie Meksykańsko-Afrykańskie z nutką rastafarianizmu te stroje tongue.gif Kolejna bardzo dobra robota wink.gif
arm
Fajne kitsy!
GooFy
Teraz team z zaplecza Ligi Sagres, który znajdzie się w patchu biggrin.gif
Jacmen
No no widzę, że temat z kitsami jest teraz coraz częściej odwiedzany ;p Kawał dobrej roboty pzdr ;p
Sebinhoo
Człowieniu... skończysz tego teama i mamy kitsy dla CAŁEJ Ligi Sagres ! biggrin.gif Zajebiaszczo smile.gif
Varies.
No zajebiaszczo,zajebiaszczo smile.gif.
A guf jak zwykle rozpieszcza xD.
Pozdro.
Kubbas
Mistrzostwo.
arm
Jak zwykle good job!
GooFy
Gotowy set, skromny - ale do folderu GDB patchowego zrobiłem w Ch***j miksów spodenek, getrów itd.

Kubbas
Świetnie ;]
Varies.
Brawo Panie :].Aha do Sochaux dorób jeszcze czarny GK wink.gif.Fotek nie mam sad.gif
__SaNd1__
CYTAT(.GooFy @ Jan 25 2009, 15:34) *
Gotowy set, skromny - ale do folderu GDB patchowego zrobiłem w Ch***j miksów spodenek, getrów itd.

Czy juz jest pelna paczka z kitsami do Ligi Sagres biggrin.gif ? EDIT:OK Goofy Swietnie Patch bedzie wymiatal wink.gif
GooFy
Tak, liga Sagres w 100% gotowa biggrin.gif
Pepis21
No to teraz chyba czas na 1 ligę ;p Co to za firma co ubiera ten team bo widzę, że nie znana mi ona jest. Ładne stroje.
Varies.
Taka krzaczasta - Lacatoni xDDD.Coś podobnego do ziny wink.gif
Sebinhoo
Elegancko fpytke biggrin.gif
arm
Świetnie jak zawsze!
GooFy
Home brakującej "Jajorki", reszta seta później.
Varies.
gr8 wink.gif.Tylko reklamke popraw na pleckach i bedzie giciorek biggrin.gif
perONE
Mariolka bardzo dobra wink.gif
kaka90
Bardzo mi się podobają te stroje no i już zacieram ręce na patcha, cze/
E 9
Zajebista praca gufiak wink.gif , brawo! Jak tak skończysz tą "Mariolke" to może wziałbyś sie za secik dla Litwy?? Jakbyś się zdecydowal to podrzuciłbym foteczki biggrin.gif

pzdR wink.gif
GooFy
Za Litwę się mogę wziąć, czemu niii. Najpierw Mariolka i mała niespodzianka biggrin.gif
Kubbas
Świetne
TomaLL
Zacne, naprawdę b. fajne : D
Daro.
Praktycznie jak w realu... Good Job! wink.gif
E 9
Good job ;] , bd czekał na full-seta choć teraz to nie bd łatwe ;p

Ok, wiec jak skończysz Mariolke to dam tu w temacie fotki do Litwy wink.gif

pzdR wink.gif
UnRA
goofy chyba nie opłaca się robić fulla dla polski bo to są tylko przejściowe stroje. Na meczach eliminacyjnych będą te właściwe
Varies.
Dobre lecz design na koszulce jest błędny wink.gif.Pod pachami powinny być dwa takie szycia pośrodku,których znajduje się siatka wink.gif.I na spodenkach bardziej zaokrąglona ta linia powinna być wink.gif.Logo na spodenkach spłaszcz i troszeczke do góry smile.gif.Reszta wporzo biggrin.gif.
Pozdro.
WKS
Wcale bym sie nie obrazil jakbys wydal Seta o tego stroju , biggrin.gif bardzo fajny i profesjonalnie zrobiony pozdro .
arm
Konkretne stroje jak zawsze!
perONE
Wykonanie świetne ale stroje żałosne imo wink.gif
Sinet18

Goofy mam takie pytanie czy są gdzieś te stroje Vitorii Guimaraes do pobrania? Bo ja nigdzie nie znalazłem sad.gif jak są to zarzuciłbyś linkiem.
Pes6 rlz
CYTAT(.GooFy @ Feb 7 2009, 22:57) *
Za Litwę się mogę wziąć, czemu niii. Najpierw Mariolka i mała niespodzianka biggrin.gif

Stroje wykonane zawaliście, ale brakuje miektórych rzeczy np: (na czerwono)

Flisak
CYTAT(Pes6 rlz @ Feb 10 2009, 12:23) *
Stroje wykonane zawaliście, ale brakuje miektórych rzeczy np: (na czerwono)

W stroju goofyego nic nie brakuje. To co zaznaczyłeś jest w stroju... no chyba że chodzi ci o skórę zawodnika laugh.gif
bojanek2006
CYTAT(Flisak @ Feb 10 2009, 12:41) *
W stroju goofyego nic nie brakuje. To co zaznaczyłeś jest w stroju... no chyba że chodzi ci o skórę zawodnika laugh.gif

Jeśli ktoś chce widzieć to oficjalny projekt stroi ma wyglądać tak :

tu macie link do oficjalnego INFO KLIKAĆ TU
Varies.
Panie wink.gif.
cytuje :
CYTAT
"We are very pleased to announce that the winner of our competition to design a Nike kit for Poland is Antonio Bordallo with his "Białe Orły" design."
By FCH.com

Gufiaksuperekstranormalnielux wie co robi wink.gif
Kubbas
Znajdźcie lepiej away bramkarskie alternative to Gufiak seta wyda ;]
Pepis21
Bojanek to co dałeś to projekt który wygrał konkurs na kitsa Polski, a ten konkurs nie miał nic wspólnego z firmą Nike smile.gif
GK jest zółty i niebieski fot nie trzeba, bo dla Basel robiłeś ten styl więc tylko trzeba kolory rach ciach ciach pozmieniać na niebieski i szary i będzie wink.gif. Away trzeba będziesz musiał wymyślić, bo z Walią gramy cali na biało (dopiero w Marcu mamy dostać normalne stroje) smile.gif
Valencianista
Ma ktos moze nowe stroje Valencii te z logo Unibet
Pes6 rlz
CYTAT(Flisak @ Feb 10 2009, 12:41) *

Właśnie, że brakuje synku biggrin.gif i się nie sprzeczaj, a te stroje co dał bojanek2006 są super biggrin.gif
DOWODY: biggrin.gif
Dorin
nic nie brakuje te czarne elementy sa a ty wrzuć je sobie najpierw do gry a potem gadaj...
Flisak
CYTAT(Pes6 rlz @ Feb 11 2009, 11:43) *
Właśnie, że brakuje synku biggrin.gif i się nie sprzeczaj, a te stroje co dał bojanek2006 są super biggrin.gif
DOWODY: biggrin.gif

Po pierwsze: sprawdź w grze.
Po drugie: jak nie znasz tekstury stroju, to się nie odzywaj.
Po trzecie: dla ciebie PAN, a nie synek biggrin.gif
Sebinhoo
Pięknie Gufinku, pięknie biggrin.gif
GooFy
Wystarczy ?

Malutki Update:
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.