Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kits By Goofy - Derby County 15/16 DOWNLOAD
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Kits Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46
T-Mac
dzieki wielkie

Goofy co ty na to ?

GooFy
Chwilowo mała przerwa od kitsmakingu, ale stroje na nowy sezon będę działał, bez obaw.
krugas
mozesz wrzucic jeszcze raz kits lecha bo nie dziala :/
GooFy
CYTAT(krugas @ Jul 27 2012, 01:55) *
mozesz wrzucic jeszcze raz kits lecha bo nie dziala :/

arek16lodz
Cześć zrobiłbyś dal mnie taki kits ŁKS`u?

Logo to słynna Przeplatanka.
Getry takie jak w Ekstraklasie.
Chyba Arka Gdynia miała takie stroje, może uda Ci się przerobić ?

EDIT: Tu jeszcze kilka fotek. http://www.dzienniklodzki.pl/artykul/63149...aleria-material

arek16lodz
I tu jeszcze kitsy ŁKS`u.

I Bramkarskie, całe niebieskie

Dasz radę coś wyciągnąć ?
GooFy
Powoli wracam do żywych, narazie mocki Spartaka i Shakhtara dla mnie i WKS do ML. Potem może coś z Ekstraklasy.

Downloadu nie daje, bo po co. No chyba, że ktoś by bardzo chciał ;d.
arek16lodz
Dynamo jak Chelsea, a ja mam nadzieję, że zrobisz dla mnie ŁKS`u wink.gif

Dynamo powiadasz ? http://i1.ryjbuk.pl/7f2fd74c4b56fa599459d4...ga-facepalm-gif
__SaNd1__
Swietne stroje jak zawsze mistrzu szkoda ze ruch na forum juz nie ten sam co byl przed 2 - 3 roka rolleyes.gif
pawelaa
Wątek trochę przycichł. Goofy, podasz jakieś info dot. nowych strojów klubów z ekstraklasy, ew. I ligi?
pawelaa
Czy ktoś chociaż obserwuje ten wątek?
arek16lodz
Ja zaglądam.
GooFy
Wracam. Najpierw zrobię kitsy Adidasa, później resztę. Zaktualizowałem pierwszą stronę, są tam linki do kitsów które nie zmieniły się od poprzedniego sezonu.

T-Mac
dzieki
pieknie
Tolox11
Great to see you back ! as always great kits ! hope to could see Lechia i Jaga new kits.

Pozdro
GooFy

kuba12-15
klasa
Roger
i są kitsy na nowy sezon smile.gif
super, jak zawsze najwyższy poziom!
WKS
Ostro ;d ciekawe co next wink.gif
pawelaa
Co do Śląska mógłbym zasugerować dodanie gwiazdki nad herbem i to, że "PAK" przewędrował z prawego pośladka na lewą nogawkę z przodu.
GooFy

Wisła Update:

Śląsk Update:

kuba12-15
Tempo oszałamiające, obyś je utrzymał smile.gif
GooFy

---

Z Adidasa już tylko Lechia i Korona. Coming soon.
T-Mac
swietne prace
B@rt
No, super stroje smile.gif Nie myślałeś kiedyś o zmianie texturki na 51x512? Chyba kiedyś Norwich tak zrobiłeś.
Roger
ale masz tempo wink.gif
świetna robota.
WKS
Komentuje Ci te Stroje komentuje i już się gubie biggrin.gif Ale Tempo! Obyś nie stracił werwy "staruchu" biggrin.gif
GooFy

---

Robiłem wiele kitsów w 512x512. Prawie połowę Ligue1 i Sagres. Z Ekstraklasą jest inna sprawa. Zacząłem robić 512x256, bo było już sporo kitsów Torina. W następnym sezonie żeby nie tracić czasu na ponowne tworzenie kitsów które się nie zmieniły, kontynuowałem w 512x256. W tym sezonie to samo. Gdybym chciał robić 512x512, może na ten moment gotowa byłaby tylko Wisła i Legia.
chelsonik
Genialne !
GooFy

Tolox11
WOW great to see Lechia, in such good quality and so fast to see also Korona kits, always is good to see Ekstraklasa stuff dla PES 6

Dziekuje bardzo mistrz !

Roger
co tu dużo pisać, świetna robota i wielkie dzięki wink.gif
GooFy

Tolox11
Jeszcze raz ! wspaniały kits ! looks great ingame.

T-Mac
lechia najbardziej mi sie podoba smile.gif
wszystko cacy
WKS
Nie spojrzałem na temat a tu kolejne produkcje w porywającym tempie biggrin.gif Pogoń zajebista. Z Koroną miałeś najwięcej zabawy ale wyszło też świetnie! Reszta również na poziomie. Czekamy na pozostałe 4 stroje wink.gif
pawelaa
CYTAT(GooFy @ Dec 7 2012, 16:24) *

Co do Pogoni, to mam wiadomość, że Z.Ch. Police zostało zastąpione przez Grupa Azoty
GooFy

T-Mac
swietnie
dzieki za DL
teraz jaga ??
#Chałwa
widzew ma chyba jeszcze żółty strój bramkarski ale i tak big thx wink.gif
WKS
CYTAT(GooFy @ Dec 12 2012, 20:09) *

Jest i Widzew, pięknie wink.gif
Nalep
CYTAT(GooFy @ Dec 4 2012, 13:18) *

GooFy, jestem pod wrażeniem. Zresztą nie tylko strojów Lechii, ale i całej Eksy. Szacunek i wielkie dzięki.
pawelaa
Coś prace stanęły?
(L)ukash
Sorki, że odkopię trochę wątek sprzed prawie pół roku ale dałoby radę zrobić upload tego pliczku co trzeba wgrać do 0_text, który był do ściągnięcia razem ze scoreboardem? Bo link na sendspace wygasł
GooFy
Proszę: http://www.sendspace.com/file/517o9c

Walczę z kitsami Lecha.
Tygrysek0302
GooFy, a czy mógłbyś mi dać texturę kitsów, a kitsy Lecha zrobiłem. Dałem na forum. :-)
GooFy
Stworzyłem sobie kitsy do ML Online:

Jeśli ktoś bardzo chce mogę zapodać download.

A teraz gwóźdź programu:

Łap teksturkę:

EDIT:

Prosz

Daro.
Dzięki za Leszka. Przednie stroje! wink.gif
#Chałwa
Nareszcie Lech smile.gif i ja poprosze o download Spartaka wink.gif
Tygrysek0302
Dzięki, ale jak widziałeś mam już texturkę... kitsy Lecha ładne. Moje nawe jakbym sam robił nie dorosły by do Twoich. Kto next ?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.