Tolox11
Jan 1 2013, 14:58
Co za prezent !! dziękuje bardzo. Great way to start new year !
wow
Tolox11
Jan 1 2013, 18:08
Wow, i thought the next would be Polonia, but so fast ? incredible job mate !! thanks a lot !
Twoje kitsy są nudne, zawsze bezbłędne
chelsonik
Jan 1 2013, 18:37
Zarówno lech jak i polonia - świetne kitsy
Eksa wykończona w fantastycznym tempie i stylu

Wielkie dzięki. Next, też jakaś konkretna liga ?
dzieki wielkie
komplet ekstraklasy jest cacy
teraz czas na 1 lige
#Chałwa
Jan 2 2013, 20:10
Czy w tym stroju nie brakuje loga under armour po lewej stronie ?
Jason Bourne
Jan 2 2013, 20:19
Zajebiste stroje

że tak powiem

PS Z tego co widzę na innych zdjęciach GK, nie ma na tym ciemnym kroju tego znaczka
#Chałwa
Jan 2 2013, 20:48
Przepraszam za podważenie zdania

z niecierpliwością czekam na 1 ligę.
mistrz
Tolox11
Jan 2 2013, 23:48
Goofy on fire !! fajnie Jaga kits, really great quality, and play Ek with your accurate kits is a real pleasure, long live dla nasza Ekstraklasa !
no i zaczyna sie 1 liga
great
thx
Nie umiesz robić strojów. Lepiej zacznij konwertowac

Nie no Cracovia na poziomie. Nie podoba mi sie jedynie pasiak ale to tylko kwestia gustu bo wykonanie świetne.
Kamiloxx
Jan 5 2013, 23:01
Jak zobaczyłem Cracovię, to aż się zalogowałem.

Wykonanie świetne, ale to, co nam władze sporządziły z home'm, to masakra.. No ale jak wspomniałem, Twoja robota wykonana świetnie.
klasa
wlasnie ich robie w of
bedzie w czym zagrac testowo
swietne tempo
swietna jakosc
dzieki
Świetne kitsy, tylko czekać na kolejne.
fajnie te pasiaste wygladaja
jak zawsze International Level
#Chałwa
Jan 10 2013, 17:11
Znalazłem na evo-web stroje Gieksy, ale nie wiem czy sie przydadzą.

tak zawsze jest

a zrob real to pewnie wiecej bedzie komentarzy
co do kitsa
zawsze mi sie podobala kolorystyka arki wiec dla mnie najlepszy z tych wszystkich
Dzenar
Jan 11 2013, 10:18
Świetna Arka,będzie kim grać w ML.
RavenFCB
Jan 11 2013, 15:18
Czemu nie ma GieKSy w patchu ? Ediotawalem Bukowa 1,wydalem na Evo web forum. Tak jak i stadion Floty i Sandecji.
Goofy- fajne stroje:)
Jak ktos prosze ma OF (nawet i stary) z druzynami Floty,Sandecji,GKS Jastrzebie,Motoru,Resovii,Gornika Leczna niech pisze do mnie PW,dzieki
pawelaa
Jan 11 2013, 16:02
#Chałwa
Jan 11 2013, 17:23
CYTAT(RavenFCB @ Jan 11 2013, 15:18)

Czemu nie ma GieKSy w patchu ? Ediotawalem Bukowa 1,wydalem na Evo web forum. Tak jak i stadion Floty i Sandecji.
Goofy- fajne stroje:)
Jak ktos prosze ma OF (nawet i stary) z druzynami Floty,Sandecji,GKS Jastrzebie,Motoru,Resovii,Gornika Leczna niech pisze do mnie PW,dzieki
Podałbyś link do stadionu Floty ? A na evo-web widziałem też Sandecje, ale bez bramkarskich i to był chyba konwert z pesa 13.
Tolox11
Jan 12 2013, 15:15
Fantasytcznie 1.liga kits, looking great ingame, as always pure class kits, dziękuje Goofy !
juz duzo nie zostalo

dzieki pieknie jak zawsze
Dawno nie było Zawiszy w patchach do PESa6...
Stroje świetne!
RavenFCB
Jan 16 2013, 13:11
Mocniejsze kluby ? Takie jak Termalica Bruk-Bet Nieciecza czy GKS Tychy ??

Mlody ogarnij sie
Katowice zaiste mocny klub. Dużo mocniejszy niż druga Termalica czy szóste Tychy. Trzynasta pozycja w tabeli to potwierdza.
mlody heh
zobacz na ktorym miejscu jest GKS a na ktorym Termalica Bruk-Bet Nieciecza
tu nie chodzi o tradycje i to co bylo kiedys tylko o teraz
Katowice co sezon walcza o utrzymanie w 1 lidze i tyle
RavenFCB
Jan 16 2013, 14:22
Klub to nie kopacze i trenerzy ktorzy sa jak dziwky bo idza tam,gdzie im zaplaca. Klub to tradicja,KIBICE,oprawy,awantury...
Dzis popularny klub jest u Was Termalica Bruk-Bet Nieciecza bo jest 2. v tabeli,za rok to bedzie FC Castorama bo sponzorzy dodaja kase ze by byc wysoko w tabeli.
Jakas tam pozycja w tabeli czy ktora liga itp...ja pierdole....
Dobra,koniec tematu. Goofy - kitsy masz super.
Stary, wrzuć na luz. To jest PES6 nie konkurs na najlepsza oprawę kibicowską. I co mamy zrobić Giekse ze względu na tradycję? W takim razie musimy zrobić drużyny ze strefy spadkowej takie jak Łks i Polonia Bytom. Łks wkrótce będzie grał w 4 lidze, ale co tam zróbmy ich. Zróbmy gości ze statami trampkarzy. Napastnika z Atakiem 65 i Bramkarza z GK Skills 53. Jeśli za sezon 'Fc Castorama' będzie liderem i będzie miała mocną ekipę to czemu nie? Zrobimy ich. Tu nie chodzi o to kto ma najlepszą bojówkę, tylko o to kim się lepiej gra w Pesie.
Czemu nie ma Pelikana Łowicz i Rawki Bolimów?

Klasa stroje GooFy, będzie w co grać
kostek250
Jan 16 2013, 18:58
http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-a...584318050_n.jpg tu masz zdjęcie stroju bramkarskiego Górnika. Następne zdjęcie wyjazdowego stroju bramkarskiego powinny się w najbliższym czasie pojawić a gdy się pojawią to ci podeśle

Tak jak obiecywałem tu masz 2 pare stroju bramkarskiego górnika
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=455...nt=1&ref=nf
Goofy, jak coś to możesz zajrzeć do tematu Pepisa z FP. Powinieneś kojarzyć. Niedawno zrobił nowe Górnika, więc może Ci to w czymś pomoże jak będziesz miał zamiar robić stroje Górnika.
http://www.fifapolonia.pl/forum/viewtopic....&start=3375
Klasa Mistrzu

Je*** PZPN
teraz wyglada jak powinien wygladac
dzieki
przemosekk
Jan 20 2013, 21:10
Ogólnie powiem: Genialne kitsy GooFy! Oby tak dalej
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.