Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kits By Goofy - Derby County 15/16 DOWNLOAD
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Kits Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46
Daro.
CYTAT(GooFy @ Jan 19 2013, 22:27) *
Jakieś chyba mockowe te stroje Pepisa. Poczekajmy na normalne mecze w normalnych warunkach, świat się nie zawali. Ewentualnie stroje graczy z pola mogę wykonać a z GK się wstrzymam. Gorzej będzie z kitsami Miedzi, bo pokazali domowe i wyjazdowe Adidasa a bramkraskich nie. Jeśli nie pokażą ich przed wydaniem patcha będzie lipa.

Tutaj takie małe co nieco. Kitsy Polski - tak jak powinny wyglądać.

Ciekawa teksturka. wink.gif

Pozwoliłem sobie dodać cytat ph34r.gif
NLP
mistrzostwo mistrzu
pawelaa
coś prace stanęły?
GooFy
Oto koniec. Na wiosnę może update torinowej Floty, Górnik Adidas i update Miedzi jeśli coś zmieni.

#Chałwa
no nareszcie coś poszło smile.gif
T-Mac
all jest
swietnie jak zawsze
#Chałwa
Goofy, jeśli nie jesteś zawalony robotą, to może zrobiłbyś stroje dla sędziów z Ekstraklasy?
pawelaa
Górnik Zabrze jest do zrobienia adasiowy
Stuart17
Kitsy cenne jak złoto, a nawet miedź. wink.gif
pawelaa
CYTAT(Stuart17 @ Mar 5 2013, 18:02) *
Kitsy cenne jak złoto, a nawet miedź. wink.gif

Kiedy Górnik Zabrze?
#Chałwa

nowe stroje Lecha
GooFy
Narobiło się tych kitsów. Nowy Piast, nowe Zabrze, nowy Lech, Pogoń chyba coś zmieniła. Trzeba będzie w wolnej chwili ogarnąć, ale nie obiecuję, że szybko.

EDIT: Co ten Lech zrobił ze swoich koszulek? unsure.gif
#Chałwa
Spoko mistrzu smile.gif ważne, że dałeś znak, że się za nie zabierzesz. smile.gif
pawelaa
Wiadomo już coś co do nowych kitsów?
pes335
Panowie potrzebuje stroje Lecha ale czyste bez reklam t-mobile.
Posiadacie jakieś linki ?
#Chałwa

Jeszcze nowe stroje Polonii, tylko nie wiadomo czy jest sens je robić.
GooFy
Nie wiadomo czy jest sens robić cokolwiek. Sezon się kończy, ja nie mam weny a wkrótce zaczną pojawiać się nowe koszulki.
#Chałwa
Zespoły z Ekstraklasy nie zmieniają raczej dizajnu koszulek co sezon jak np. w Angli. Myślę, że Górnik to mógłbyś zrobić, a z resztą to jak chcesz.
GooFy
Zmieniają mniej więcej co dwa sezony. Więc pora już na Legię, Wisłę. Lech zmienia co sezon, Lechia raczej też. Poza tym zmienią się pewnie sponsorzy, jakieś małe logosiki na rękawach itd.
pawelaa
Infromacje co do strojów
pawelaa
#Chałwa
pawelaa
pawelaa

Więcej fotek, z bliska
pawelaa
Kolejne nowości z Dolnego Śląska happy.gif
pawelaa

czubinho
Boże, jakie paskudne te stroje..
pawelaa
Dlaczego? Chwalimy tylko stroje zachodnich klubów, np. Barcelona, Real, Man U, itp...
A widziałeś nowe stroje Celticu Glasgow? te to dopiero porażka, zresztą drugi strój barcy zerżnięty z Korony Kielce (pasiak)
#Chałwa
GooFy, jeśli będziesz robić stroje ekstraklasowiczów na następny sezon to może rób je "czyste" tzn. bez żadnych overlay'ów itp. tylko żeby overal był wrzucony przez config i był widoczny tylko podczas meczu, i może w tym sezonie zrobiłbyś wersje na Puchar Polski, co Ty i reszta na to?
pawelaa
myślę, że overlaye były by ok. tzn czyste stroje, stroje do ekstraklasy i do pp + pucharowiczów (legia, lech, śląsk, piast) takie w jakich wystepuja w pucharach

i lechia gdańsk
#Chałwa
Ciekawe co GooFy na ten pomysł. A tak w ogóle, to zauważyłem, że wszystkie drużyny, które zaprezentowały nowe stroje z logiem T-Mobile Ekstraklasy mają na rękawku pod logiem Ekstraklasy logo nc+ oprócz Zawisza, która ma logo Canal+ i to nad logiem Ekstraklasy.
Tutaj Cracovia

Lech

pawelaa
GooFy
Teraz wakacje, nie mam czasu na robienie kitsów i nie mam specjalnie chęci. Jak w tamtym roku, skończą się wakacje, ruszy sezon, ruszy robota.
pawelaa
#Chałwa
Goofy, ważne że dałeś jakiś odzew.
pawelaa

pawelaa
Ruch i Lech

Cracovia i Piast

Podbeskidzie

Zawisza
GooFy
Nie wiem czy kogoś to interesuje, ale takie kitsy wykonałem dla swojego Lille w ML na poprzedni i obecny sezon:

#Chałwa
W końcu powrót króla kopete008.gif świetne!
pawelaa
GooFy kiedy następne stroje?
GooFy
CYTAT(pawelaa @ Aug 7 2013, 12:27) *
GooFy kiedy następne stroje?

Za 3 lata.

---

Obserwuję Cię od dłuższego czasu. Jak wydaję kitsy regularnie wchodzisz, pobierasz stroje i uciekasz. Słowa dziękuję czy jakiejkolwiek opinii nie napiszesz, ale tylko spróbuję zrobić sobie przerwę, już piszesz spamy typu KIEDY STROJE.
__SaNd1__
Please do two times Bulgarian Champions, Cup and Supercup winners PFC Ludogorets Razgrad 2013-14 GDB Folder with Europa League badges they have place in the group stade for this season this are the kits pics:

Home Kits:

Away Kits:

Dziekuje bardzo chlopaki pozdrawiam smile.gif
GooFy

#Chałwa
Mistrzowskie jak zwykle wink.gif
GooFy

NLP
Mistrzostwo świata... jak zwykle, może zrobiłbyś coś słabego, bo to tak trochę monotonne kopete016.gif
GooFy

__SaNd1__
GoofY zrobisz stroje dla mistrza Bulgarii co ci podalem w gore zdjecja, dziekuje ci bardzo jezeli je zrobisz rolleyes.gif
GooFy
Niestety raczej nie zrobię. Nie oszukujmy się tylko Ty będziesz ich używał tongue.gif. Tutaj koszulki dla mojej drużyny z ML Online

GooFy
Prezent noworoczny dla WKS

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.