Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kits By Goofy - Derby County 15/16 DOWNLOAD
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Kits Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46
GooFy
I taka mała już tradycja, trzeci raz z rzędu kitsy dla tej drużyny. Pewnie znowu zacznę sobie nimi ML, i porzucę grę gdzieś w połowie drugiego sezonu... rolleyes.gif
Derby County FC:

DOWNLOAD
Następnie przewiduję małą przerwę w kitsmakingu, związaną z nawałem prac przy patchu.
Kubbas
Świetne, thx

Ten niebieski najlepszy
Robcio
Wspaniała robota jak zawsze biggrin.gif
Stuart17
Pełna profeska. wink.gif
siwers99
piękne;) czekam na kontynuacje Ekstraklasy i pierwszej ligi wink.gif
GooFy
Stało się jednak troszkę inaczej, miałem wszystkie potrzebne templaciki, więc wykonałem GKS Bełchatów. Następne kitsy, po wydaniu patcha.

Download
Stuart17
Wspaniale wink.gif.
Mateusz13
Świetne kitsy biggrin.gif
Tolox11
Incredible GKS, beautiful kits, dziekuje bardzo happy.gif  
popolupo
CYTAT(.GooFy @ Aug 6 2010, 00:04) *
Następnie przewiduję małą przerwę w kitsmakingu, związaną z nawałem prac przy patchu.

najwidocznie umnknął mi ktorys z postow - mozesz sprecyzowac nad jakim patch'em bedziesz pracowal?

swietne kitsy - dzieki
GooFy
Tak jak większośći ludzi. Pracuję nad patchem 6.5, większość ludzi także nie wie, że jestem jednym z dwóch głównych wykonawców, nie wie także, że stworzyłem do patcha 6.5 całą oprawę graficzną, folder uni w kitserverze i te obowiązki mam także w najnowszej wersji.
Kubbas
Elegancja Francja GKS
jacful
Super Kitsy wink.gif
Mógłbyś zrobić nowe stroje Lechii Gdańsk iArki Gdynia ? smile.gif
Z góry dzięki biggrin.gif
Jaliens
Też się dołączam.
GooFy
Po wydaniu patcha, pomyślimy. Póki co mały update Wisły. Ewentualne prośby o poprawki do moich kitsów ekstraklasy zgłaszać tutaj, nie śledzę dokładnie Ekstraklasy, a w czasie sezonu mogą się ukazać nowe, bądź nieco zmienione stroje.

Download
__SaNd1__
Jak tam ze strojami Ligi Sagres na 2010/2011 - wiem ze bylo ciezko znalesc kiedysz fotki czy teraz sa problemy rolleyes.gif P.S - Swietne stroje Wisly smile.gif

Stuart17
Swietny update.
Roger
Update jak najbardziej udany wink.gif .

Jeśli chodzi o poprawki, to przydałoby się również kits'y Ruchu Chorzów poprawić, bo w meczu z Lechią mieli nieco zmienione, chodzi o loga sponsorów wink.gif
jak chcesz, fotki mogę podesłać smile.gif .
Varies.
Szycia zajebiste smile.gif.Brakuje jedynie loga formotion na prawym boku koszulki, i po lewej stronie na spodenkach (analogicznie do Adidasa i Wisły). Logo telefoniki wyglada na rozmazane. Wyostrz i bd git smile.gif
kamil381
Kitsy świetne jest kilka niedociągnięć o których pisał Varies, ale mam pytanie dlaczego nie robisz kitsów na templacie o większej rozdzielczości juz nie chodzi mi o 512x512 bo pisałeś że masz z nim problemy, ale przy rozmiarze kitsa 512x256 kit wygląda z daleka dobrze, ale z bliska słabo zwłaszcza przy przerywnikach. Gdybyś robił kitsy w rozdzielczości 1024x512 to wyglądałyby dużo lepiej w grze zarówno z daleka jak i z bliska, a zwłaszcza z bliska.
jacful
Niezły update biggrin.gif
Doczekam sie strojów Arki i Lechii ?smile.gif
ponawiam prosbe
GooFy
Umiesz czytać ? rolleyes.gif
CYTAT(.GooFy @ Aug 10 2010, 04:03) *
Po wydaniu patcha, pomyślimy.

Blackpool 10/11:

Download
gb mock
Varies.
Rewelacja ligi biggrin.gif.
Kitsy świetne :)Ale czy getry na gk naprawfte takie puste ?
Stuart17
Super sprawa. Dzieki.
Pepis21
Blackpool ma jeszcze trzeci strój zobacz sobię tą magiczną księgę Premier League:
http://www.premierleague.com/staticFiles/4...6~152399,00.pdf

Świetny kitspack by the way.
jarroo
A do FIFY już nie zrobi ; ((. Ładnie tongue.gif. 10
__SaNd1__
Goofy moze stroje bys zrobil Lecha co grali wczoraj z Cracovia rolleyes.gif
mati_910
można prosić o nowy komplecik strojów Lechii Gdańsk 2010/11 (ze sponsorem i logiem ekstraklasy) ?? ;>
jacful
CYTAT(mati_910 @ Aug 31 2010, 00:30) *
można prosić o nowy komplecik strojów Lechii Gdańsk 2010/11 (ze sponsorem i logiem ekstraklasy) ?? ;>

Ja też bym prosił bo w tych starych jako sie nie da grac ;P smile.gif
GooFy
Sprawa Ekstraklasy już zamknięta, wrócił Torin więc nie ma sensu kontynuoować mojej roboty. Planuję jeszcze tylko wydać update Lecha.
HSC Montpellier

DOWNLOAD
Stuart17
Super stroje jak zawsze. Podziekowal. wink.gif
dj_adriano
dobra robota. przydadzą się napewno happy.gif
__SaNd1__
Elegancja nie ma co dodac swietne stroje jak zawsze tongue.gif

GooFy
Obiecany update Lecha, narazie nie robię Thridu a raczej Alternativu (taka sama kolorystyka jak Home i Away, więc na pewno alternative...) bo grali w nim tylko raz i nie wiem nawet z jakiej okazji. biggrin.gif Być może niedługo update GKS'u, tylko muszę się dowiedzieć czy Torin planuje go robić.

Download
GooFy
Co tak dużo komentów ?
Ostatni już update Lecha:

Download
Roger
dzięki wielkie za update wink.gif .
jak zwykle bardzo dobra robota, pozdro !
Kubbas
Dobra robota, biały chyba najlepszy
lukasz44
Świetna robota, dzięki
Stuart17
Perfekt. wink.gif
__SaNd1__
Swietne stroje Goofy moze bys pokazal stroje dla ktorych z zespolow z Liga ZON Sagres rolleyes.gif
Tolox11
Jestes wielki !!! swietna robota, muchas gracias por el update  wink.gif
Roger
myślę, że jeszcze jeden mały update dla Lecha się przyda, i wykonasz strój pasiak wink.gif
bo w LE też w nim dzisiaj grają smile.gif
GooFy
Nie przewiduję w przyszłości jakichś update'ów, ale kto wie, czym nas Lech zaskoczy. Oto więc pełny folder:

Download
Stuart17
Teraz juz jest mega. wink.gif
pawelszalik
Wyjebista jakość! Nie ma się do czego przyczepić!
Roger
świetna robota, strój pasiak super wyszedł, dzięki ! wink.gif
GooFy
Sorki panowie, w zamieszaniu spowodowanym niedziałaniem Mediafire, dałem zły GDB. Oto prawidłowy:
Download
popolupo
ja tez mam nadzieje, ze to juz ostatni twoj update kitsow Lecha, bo sa idealne i licze, ze teraz energia pojdzie w stroje jakiegos innego polskiego klubu wink.gif
dzieki
Kamiloxx
Dzięki za down. Teraz czekamy na następne. wink.gif
GooFy
Spróbuję się skontaktować z Torinem czy planuje wydać Lechię, jeśli się nie uda to postaram się coś zrobić. Póki co update GKS'u:

Download
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.