Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kits By Goofy - Derby County 15/16 DOWNLOAD
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Kits Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46
GooFy
Narazie nie robię z prostych przyczyn... BRAK CZASU... Jutro może coś się znajdzie.
seen
Cytat(GoooooFy @ Jul 21 2007, 18:07:40) [snapback]166064[/snapback]
Po jutrze dopiero... Dzisiaj mi się niechce a jutro mnie niema...

Kits nie najgorszy ale mozesz jeszcze poprawic szczególnie kolor i loga wink.gif
INTELEKT
Dośc dobry strój, ale czerwony kolor powinieneś poprawic.
GooFy
Ok po męczarniach... wydaję paczkę ze strojami Giekaesu... Jest ona dosyć obszerna i zawiera wszystkie kitsy na sezon 2007/2008 ... Paczka z Hd w przyszłości
DOWNLOAD
Dla tych którzy mieli problemy z pobraniem:
collar = no
description = "Home"
model = 4

collar = no
description = "Away"
model = 4

collar = no
description = "GK home"
model = 0

collar = no
description = "GK away"
model = 0

Darekk89
Swietna robota Gooooofy !! Wspaniale stroje, bardzo ci dziekuje i trzymam za slowo ze wydasz HD pack !!
INTELEKT
Dobra robota.
TOMaSSon 94
BDB i czekamy na kolejne tongue.gif
ARASS
WOW ! Pocisk kits biggrin.gif Czekamy na kolejne tak wyczepiste stroje smile.gif

Po[Z]dro
Jacmen
Super stroje twoje najlepsze gratuluje ci Goofy. Jestes the best
karolinho
Good work tongue.gif
perONE
bardzo dobre stroje tylko ten znaczek GKS-u na czerwonych strojach jakis blink.gif
ARASS
Cytat(GoooooFy @ Jul 21 2007, 18:07:40) [snapback]166064[/snapback]
Po jutrze dopiero... Dzisiaj mi się niechce a jutro mnie niema...

Przeciez Wisła juz nie gra w strojach firmy Nike tylko Umbro laugh.gif Chyba ze to specjalnie było wink.gif
GooFy
Chyba taki głupi niejestem blink.gif Tylko gdzieś słyszałem że w nowym sezonie ma być ,,NAJKI" xD
karolinho
Cytat(GoooooFy @ Jul 24 2007, 17:08:21) [snapback]167066[/snapback]
Chyba taki głupi niejestem blink.gif Tylko gdzieś słyszałem że w nowym sezonie ma być ,,NAJKI" xD

Też kiedyś słyszałem że ktoś mówił że wisła będzie miała strije NIKE.
barman_2000
z tego co pamietam to Wisła podpisała umowę z Umbro na bodajże trzy sezony, sorki za offa
GooFy
2 strój dla Bełchatowa do paczki HD
barman_2000
Gooooofy czy ten krój adidasa jest taki kanciasty na rękawach bo go niewidziałem, a żeby offa nie robić to kits super, przyda się do OE patcha zanim wyjdzie wersja na nowy sezon
GooFy
Tak jest taki kanciasty, ale w grze tego niewidać ponieważe taki jest model.
Nowy kitsik.
Flisak
Super!! Zastrzeżenie jednak są-dziwne wycięcia na spodenkach(za głębokie i zdecydowanie za kanciaste), zły collar, za małe logo adidas na getrach
kostek
Popraw szycia przy kołnierzu i wycięcie na spodenkach i będzie ok.
GooFy
Update
sawyer
Moim zdaniem kits wyjebisty biggrin.gif
GooFy
Ale ogrom ocen... dry.gif
Nowy kits

Chyba najbardziej pracochłonny jak dotąd...
ComeBack
Sam kminiles ten styl koszulki czy wzorowales sie na innym?
Ogolnie kits ladny ale tez bez rewelacji...jakby troszke za ciemny i malo efektowne szycia
POZDRAWIAM;)
wislak1
moglby ktos zrobic stroje Wisly Krakow na nowy sezon takie jak na meczu z Reggina

GooFy
Jak sie domyślam nie są to stroje na nowy sezon, tylko sponsor zmieniony. Poczekajmy troszkę bo umbro wypuściło na rynek już nowy model (Anglia) ...
GooFy
Sorki za 2 posty, ale daję Milan Away
INTELEKT
Pierwszy strój ładny tylko jakieś duże logo adidasa się wydaje w stosunku do herbu. Drugi mi się nie podoba wink.gif
GooFy
Ale nie oceniaj wyglądu tylko techniki, pretensje to nie do mnie bo tak prawdziwy wygląda.
Flisak
Szczerze powiem, że tylko odrysowałeś MÓJ template mad.gif mad.gif mad.gif
Porównajcie sobie mój(który wykonałem już jakiś czas temu) i jego
To jest mój:

A to jego:

To zwykłe złodziejstwo mad.gif mad.gif
jarek1989
Świetne stroje milanu biggrin.gif pozdro biggrin.gif
ComeBack
Jasne ze odrysowane...i to jeszcze nieudolnie-.- jest ogromna roznica pomiedzy pierwszym a drugim kitsempod kazdym wzgledem...
Ktos kiedys napisal, ze za podkradanie prac ban?
POZDRAWIAM;)
Hal
Flisak, zajebisty kits biggrin.gif
GooFy nieładnie dry.gif
GooFy
Kórwa niewierzysz ?? Dam ci PSD zrobione od postaw !!!
ComeBack
Poprosze:)
POZDRAWIAM;)
GooFy
Daje na pw bo tu za dużo osób skorzysta...
Kriss91
Cytat(Flisak @ Jul 29 2007, 17:05:08) [snapback]168607[/snapback]
Szczerze powiem, że tylko odrysowałeś MÓJ template mad.gif mad.gif mad.gif

Cytat(GoooooFy @ Jul 29 2007, 21:35:29) [snapback]168671[/snapback]
Kórwa niewierzysz ?? Dam ci PSD zrobione od postaw !!!

Cytat(ComeBack @ Jul 29 2007, 21:45:06) [snapback]168675[/snapback]
Poprosze:)
POZDRAWIAM;)

Zapewne Gooooofy da PSD, ale co z tego, skoro template został odrysowany. A wystarczyło napisać, że template był tworzony na podstawie templatu Flisaka (tak poza tym to nie wiem czy Flisak też nie robił templatu na podstawie jeszcze innego tongue.gif ). Nie było by takiego problemu tongue.gif
GooFy
Po pierwsze szycia nie odrysowane tylko wzorowane, a po drugie to Flisak wcale nie zrobił tego template bo gdzieś już go widziałem, jak znajede to wrzuce
ComeBack
Widzisz innym wytykasz ze podkradaja a sam tak robisz...
A co do kitsu to template "odwzorowales" bardzo kanciato i loga za male..
POZDRAWIAM;)
GooFy
Nie odrysowałem a patrzyłem jak template wygląda. Niemiałem z nim nigdy doczynienia więc musiałem się wzorować na czymś. Nie był on odrysowany a wymienia innym (sony) Bo on w 100% przekopiował nawet loga identyk.
ComeBack
Nie mam zamiaru zie klocic ale pamietasz "swoj" kits Relau?
POZDRAWIAM;)
GooFy
Realu Psd już niemam bo format był, ale szkoda że wcześniej na to nie wpadłem...
Flisak
Adek, nie pierdol!!! Gówno widziałeś! Nigdzie w internecie nie znajdziesz stroju na którym niby się wzorowałem, bo go nie ma. Przyznaj się, że zerżnąłeś i będzie po sprawie.

Przepraszam za moje przekleństwa, ale jak ktoś mi kradnie to jestem wkur.... zdenerwowany. Za te słowa jestem gotów ponieść karę
Kriss91
Cytat(GoooooFy @ Jul 29 2007, 22:54:50) [snapback]168696[/snapback]
Realu Psd już niemam bo format był, ale szkoda że wcześniej na to nie wpadłem...

Zachowaj resztki honoru i nie kłam dalej co do tej sprawy.
Czekamy na ten template, na którym rzekomo Flisak robił kitsy tongue.gif Wtedy się okaże, kto na czyim tempie robił kitsy.
INTELEKT
Cytat(GoooooFy @ Jul 29 2007, 18:18:10) [snapback]168593[/snapback]
Ale nie oceniaj wyglądu tylko techniki, pretensje to nie do mnie bo tak prawdziwy wygląda.

Strój Milanu mi się podoba, ale zrobiony przez Ciebie mi się nie podoba, słabo Ci wyszedł, Flisak zrobił lepszy.
P.S. Ten co tak krzyczał sam podkrada? wink.gif
GooFy
nie przekrzyczysz... Poprostu niemożecie się pogodzić z tym że komuś zaczyna dobrze iść. No jeden z drugim jak się wezmą to nie przestaną... Przecież dałem psd co wam jeszcze trzeba ?? Kórwa kits zrobiłem sam !!!
A macie tu template MISTRZA FLISAKA dry.gif
Hal
Ale prawdą jest, ze Flisak zrobił lepszy strój wink.gif
GooFy
Lepszy bo na gotowcu. On loga tylko dał.
Kriss91
W takim razie nie wiem o co chodzi Flisakowi...
Co do strojów:
a)Bayern:
-na templacie nie powinno być tych szyć wokół mniejszych wstawek z przodu koszulki. Przyjrzyj się jakiejś fotce tongue.gif
-zapomniałeś dodać tego małego znaku wodnego z tyłu koszulki (się czepiam co nie?? tongue.gif)
b)Milan HOME&AWAY
-złe rozmiary logosów
-nieco nierówne (w niektórych miejscach) linie templatu
artysta germanista
Goofy zrobisz mi Legie fullseta na nowy sezon?? wielka prosba(dam foty)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.