Cytat(samuel666 @ Sep 8 2007, 16:01:07) [snapback]182446[/snapback]
Nie wiem stary ile masz lat ,ale twoj styl,logiczne skladanie zdan przypomina mi siebie w wieku 15 lat.Zalecam jakis relax bo z tego stresu nie wiesz co piszesz.Oj boli,boli nazywanie twoich pieniedzy kastratem
ale taka jest prawda;]. Osobiscie posiadam gf8800gts 640 ... taki maly kastrat gtx'a
wymiana ? wystarcza mi druga karta na rynku pod wzgledem wydajnosci :}
Nie wiem kto ci powiedzial o tym ,ze mam sie za fachowca na pclabie;/Mniej stresu stary to moze i umysl ci sie rozjasni.
Widac malo siedzisz na zagranicznych forach bo ak okreslenia typu fanboy i kastrat sa powszechne.
Uzywam tego bo ......................................... moge i tyle
ps:szczerze watpie w twoj wiek bo kiedy mysle ,ze pyskowanie 21 latka robi na 27 latku wrazenie to zaczynam nie traktowac ciebie zbyt serio. mua :*
Nie wiem kto ci powiedzial o tym ,ze mam sie za fachowca na pclabie;/Mniej stresu stary to moze i umysl ci sie rozjasni.
Widac malo siedzisz na zagranicznych forach bo ak okreslenia typu fanboy i kastrat sa powszechne.
Uzywam tego bo ......................................... moge i tyle
ps:szczerze watpie w twoj wiek bo kiedy mysle ,ze pyskowanie 21 latka robi na 27 latku wrazenie to zaczynam nie traktowac ciebie zbyt serio. mua :*
Jak nie wiesz ile mam lat to przynajmniej nie pisz,że mam 16 to taka mała dygresja.Nie musisz mnie pouczać pisząc,że nie wiem o czym pisze.Człowieku no znowu mnie rozbawiłeś nie ukrywam pisząc,że mnie coś rzekomo boli mając na myśli pieniądze.Wiesz ja mam również inne wydatki w życiu niż kupno rewelacyjnej karty graficznej 8800Gts bo wiesz niedawno musiałem wymieniać olej w samochodzie,klocki,przekładnie kierowniczą ,a także zapłacić czynsz co zapewne za ciebie robią twoi szanowni rodzice.Możesz wątpić w mój wiek to mnie akurat mało interesuje naprawdę.Ja nie uprawiam z tobą jak ty to nazywasz pyskówki tylko ręce mi opadają jak czytam teksty powtarzane do znudzenia na wszystkich forach.Człowieku pomyśl troche i napisz coś sam od siebie a nie powtarzaj zdań setki ludzi.Wiesz tylko osoby,które piszą na labie potrafią argumentować to co wcześniej napisali i tym różnią się od ciebie.Widze,że jesteś troche zakłopotany, spokojnie wiem,że prowadzenie rozmowy i uczenie 15,16 latków jest dla ciebie czymś fajnym,ale akurat tak złożyło się, że tym razem nie rozmawiasz z taką osobą.Apropos twojej karty hmmm.Dobra karta na dx 9.Za pół roku będzie to szmelc za 500 zł góra.Zagraj sobie w Dirta i pochwal sie ile ta twoja rewelacyjna karta pokazała fpsów he.Pozdrawiam