Cytat(Dominoz @ Sep 28 2007, 07:50:59) [snapback]187387[/snapback]
Na pewno nie kupiłbym takiego procka i zasilacza...
Nad kartą bym sie zastanowił...Cena tego sprzętu mówi za siebie.
buehehe. i co to wczesniejszych komentarzy też buhaha...
Ta karta to
najlepszy wybor do 500zł a kosztowala 420. To jest sonic+ z taktami 625/1800MHz
Od niej w sredniej klasie lepszy jest tylko radeon pro ktory jest ponad 150zł drozszy a przy podkreceniu tej karty moge sie do niej zblizyć. Kumpel podkrecił ją na 700Mhz / 1700Mhz

aaa wiem.. o co wam chodzi... jak wyszly te karty 86 to wszedzie było głosno że to tylko dla reklamy dx10 i na poczatkowych sterownikach mialy rzeczywiscie srednie osiagi. Wszystko sie jednak zmieniło po sterach 158 i okazało sie że oprocz tego że obsluguje dx10 to jest mniej wiecej taka sama jak najlepsza karta dla direx 9c czyli geforce 7900gts.
Co do procka Core 2 Duo E4400 ( 2.0 GHz) za jakies poł roku mooże jak bede miał czas podkrece na 2.6 bez wymiany chlodzenia mozna. Przy wymianie mozna spokojnie zrobić 3.0 GHz i wiecej.
Dominoz nie wiesz co piszesz. AmacroX Warrior AX400-PFN 350W to jeden z najlepszych zasilaczy. Polecany przez wszystkie fora komputerowe, testy i jedne z lepszych do kompow dla graczy. Pewnie trzymają napiecie i cicho chodzą.
Taka konfiguracja jest wrecz idealna do 2500zł. Lepiej za taką cene złozyć sie nie da. Konfiguracja stworzona do krecenia. Wolalem sobie kupić m.in dobrą mysz i sluchawki niz na sile brac mega kompa ktorego i tak malo wykorzystam.
Na pewno komp mi wystarczy na 2 lata bo mnie nie podnieca granie we wszystko na max rozdzielczosci i ultra high detalach.... Za 2 lata bede mogl spokojnie grać w jakies dobre gry na 1024, teraz też gram na 1024 z przyzwyczajenia i dlatego bo mam monitor CRT 6 letni ale dobrze dziala porzadny samsung =]
Pozdro i nie powtarzajcie jakies bzdur ze slyszenia jak nic o czyms nei wiecie.