,,Według ciebie radek jest wiele lepszy od 8600Gt ale już 7600Gt jest troszeczkę słabszy od 8600Gt ,,
Stary nie wiem co brales ,ale nie rob tego wiecej;] tak dla dobra nas wszystkich

. Zaznaczylem specjalnie dla ciebie specjalnym kolorem

Jaka masz pewnosc ile (srednio fps) u mnie znaczy ,,wiele ,, ???? Niestety twoje fakty sa tyle samo warte jak te ,ktore mozemy zobaczyc w tvn .
,,Natomiast 7600Gt to już dostaje ostro po dupsku i z 8600GT i z 1950 pro,,
Zgadza sie ,ale jesli mowimy o nowych grach.Tego kastrata 86gt nie stawiaj razem 1950 pro bo jest znaczaca roznica w wydajnosci tych kart.
,,Za 340 zł można kupic dobrą kartę rozumiesz dobrą nie super tylko w miarę dobrą karcioszkę i podkręcic ją do poziomu SONICA ,,
Chyba sie w tobie zakocham bo pierwszy raz piszesz cos co da sie czytac.
,,A ten twoj 8800Gts po testach w dx 10 ledwo dyszał,,
Tak mi dales do myslenia ,ze chyba dzis nie zasne stary.Nie dbam o testy bo dla mnie liczy sie to ,ze na tej karcie przez nastepne 12 miesiecy bedzie mozliwosc grania w gry bez schodzenia na low details(wyjatki moga byc ).
,,Wiesz powiem ci tyle,że kiedy wejdzie na dobre dx10 to ten twoj 8800Gts bedziesz mógł wywalic przez okno,,
Widze wrozke z pesymistycznym nastawieniem. A kyszzz zazdrosniku !!!!!

,,Samuel boli chyba ciebie że wydałes kupe kasy a i tak ktoś o wiele taniej kupił sobie porzadnego kompa na ktorym moze też w miare dobrze sobie pograć. Widać że nie ogarniasz zabardzo i lepiej sprawdz dokladnie swoje ustawienia. Niemozliwe że masz 25 fps.
Lepiej kupić srednia karte do 500zł i za jakis czas ją wymienić na kolejną srednią niż kupic karte kosztem innych podzespolow za ponad 1000zł ktora i tak na dlugo nie wystarczy i bedzie trzeba kupywać kolejną... hala frustu frustu ,,
Co za czlowiek, co za myslenie, co za belkot :/
ps. Sprawdzanie wydajnosci kart graficznych na takiej grze jak Dirt i na jego niedopracowanym engine to jest szczyt .