Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pes2008 - Wymagania Sprzętowe, Co Kupić?
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25
who_me
Cytat(mati_910 @ Oct 13 2007, 16:27:45) [snapback]190493[/snapback]
Mam zamiar kupić kompa:
Intel Core 2 Quad Q6600 (czterordzeniowy) 2,40 GHz
1024 MB DDRAM2 (w trybie Dual Channel)
System operacyjny: Windows Vista

Karta graficzna:
nVidia GeForce 8600GT 256 MB

Czy pójdzie mi na High detalach nowy PES 2008 ?
Mam pytanie czy wszystko spełnia warunki do godnego grania w nowego Pes-a ??
(czy Vista nie przeszkodzi, i czy cztery rdzenie obsłużą Pes-a?) smile.gif

Zdecydownie za slaby ,a karta graficzna to juz calkiem.

Jest bardzo malo gier ktore korzystaja z 4 rdzeni i raczej kiedy to sie zmieni to na tym q6600 bedzie mozna grac w gry tylko na low.

ps.Zreszta q6600 bez oc to nie jakis super procek do tego z z tym 86gt to w nowych grach najczesciej pozostania medium detale.
mati_910
yhym
InOx
Vista to shit, nie warto nawet instalowac.

EDIT: Ile ten procek?? Nie lepiej zainwestowac w grafe i pamiec.
who_me
Teraz ten procek jest malo oplacalny(sam mam taki i raczej szkoda kasy) do gier no chyba ,ze beda na nim odpalane skomplikowane programy graficzne.Juz lepiej wziasc jakiegos core2 dua i lepsza karte ,ale jezeli tylko do pes8 to moze byc.
mati_910
Cytat(samuel666 @ Oct 13 2007, 18:53:51) [snapback]190508[/snapback]
Teraz ten procek jest malo oplacalny(sam mam taki i raczej szkoda kasy) do gier no chyba ,ze beda na nim odpalane skomplikowane programy graficzne.Juz lepiej wziasc jakiegos core2 dua i lepsza karte ,ale jezeli tylko do pes8 to moze byc.

Znaczy na High pocisne w PES2008 ? ;>
Uwazacie ze lepiej kupic Intel Core 2 Duo czy Intel Core 2 Quad ? A o Intel Core 2 Quad to ja myslalem tez pod wzgedem przyszlosciowym, zeby mi juz wystarczyl na jakies czas. Bo kompa to ja raczej potrzebuje mieć dobrego do gierek tylko.. w graficzne rzeczy sie nie bawie + tylko uzywanie neta. Wiec chcialbym kupic dobrego odpowiedniego kompa na gierki.
InOx
Pewnie ze pocisniesz ale karta graf jest wazniejsza od proca a ta 8600gt jest srednia
who_me
tak

do gier zdecydowanie C2D + lepsza karta graficzna.

Bedziesz akies OC ?jaka plyta.g ? wlasciwie bez oc to c2d moim zdanie nie oplaca sie brac do gier.
mati_910
Cytat(InOx @ Oct 13 2007, 18:58:10) [snapback]190512[/snapback]
Pewnie ze pocisniesz ale karta graf jest wazniejsza od proca a ta 8600gt jest srednia

no ja wiem ze ta 8600GT do najlepszych nie nalezy, ale chodzi zeby mi teraz wystarczyla na Pes2008 i Call of Duty 4. a potem w nowym roku to pomysle nad nowa karta i RAMem jak bede mial znowu pare grosza w kieszeni. Bo sila zeczy nie da rady wszystkiego kupic za jednym zamachem biggrin.gif
InOx
Za malo pamieci do Call of Duty 4 i karta tez moze nie wytrzymac high.
mati_910
Cytat(InOx @ Oct 13 2007, 19:07:51) [snapback]190518[/snapback]
Za malo pamieci do Call of Duty 4 i karta tez moze nie wytrzymac high.

najwazniejsze ze Pes pojdzie, a CoD moze pojsc na medium nie zalezy mi az tak na high. zreszta jak bede mial juz kompa i odpale CoD4 to dopiero zobacze jak z wymaganiami. w przypadku pes-a tez byly podane - mocno zawyzone. smile.gif

Jeszcze mam jedno pytanie:
Na jakiej zasadzie wg dzialaja te 2 i 4 rdzeniowe procesory? jak jest komp np Intel Core 2 Quad (2,40 Ghz) to to znacza inaczej
4 x 2,40 Ghz czy jak ?

Odpowie ktoś ? ^^ smile.gif
who_me
Cytat(mati_910 @ Oct 13 2007, 17:14:51) [snapback]190521[/snapback]
najwazniejsze ze Pes pojdzie, a CoD moze pojsc na medium nie zalezy mi az tak na high. zreszta jak bede mial juz kompa i odpale CoD4 to dopiero zobacze jak z wymaganiami. w przypadku pes-a tez byly podane - mocno zawyzone. smile.gif

Jeszcze mam jedno pytanie:
Na jakiej zasadzie wg dzialaja te 2 i 4 rdzeniowe procesory? jak jest komp np Intel Core 2 Quad (2,40 Ghz) to to znacza inaczej
4 x 2,40 Ghz czy jak ?
Odpowie ktoś ? ^^ smile.gif

4 x 2,40 Ghz czy jak ?

Tego sie nie sumuje !!Masz tylko 2,4 Ghz na CALY procesor.Sumuja tylko mediamarkety i inne sklepu zeby dzialac na wyobraznie triangle.gif

Dokladny opisane masz to w www.google.pl
.:KUNA:.
A mie ktos jak mozna podrasowac kartke dzwiekowa, bo nie mam dzwiekow w pesie i dowiedzialem sie, ze to wina karty dzwiekowej;/
mati_910
Cytat(samuel666 @ Oct 13 2007, 20:08:22) [snapback]190538[/snapback]
4 x 2,40 Ghz czy jak ?

Tego sie nie sumuje !!Masz tylko 2,4 Ghz na CALY procesor.Sumuja tylko mediamarkety i inne sklepu zeby dzialac na wyobraznie triangle.gif

acha dziekie za odp.. Juz sobie poczytalem rozne artykuly i wiem co i jak biggrin.gif
dzieki wielki.
olivier
Cytat(olivier @ Oct 13 2007, 14:49:49) [snapback]190444[/snapback]
AMD Sempron 3600+ lub AMD Athlon 3200+ który procesor jest lepszy?
Pamięć 1GB
Karta Graficzna 7300 GT 256mb/128bit.

Mam zamiar kupic powyższy sprzęt,czy PES 2008 będzie chodził na High?Z góry dzięki za odpowiedzi.

Jeszcze jedno pytanie który procek do PES 2008 będzie lepszy AMD Sempron 3600+ czy AMD Athlon 3200+
Proszę o odpowiedzi.
lons
Cytat(olivier @ Oct 13 2007, 21:31:00) [snapback]190547[/snapback]
Jeszcze jedno pytanie który procek do PES 2008 będzie lepszy AMD Sempron 3600+ czy AMD Athlon 3200+
Proszę o odpowiedzi.

Weź nie zadawaj durnowatych pytań.
michal_f
Cytat
Masz tylko 2,4 Ghz na CALY procesor.

hahaha, lol, ale stary jestes smieszny
Cytat

radze tobie uzyc tego bo jestes smiesmy, chlopaka tylko w blad wprowadzasz

procki dwurdzeniowe posiadaja 2 rdzenie po np. 2.4 ghz, czyli tak jakby 4.8 ghz na caly procesor, ale tego sie nie dadaje, bo kazdy rdzen dziala osobno, jest to przydatne(taki procek) przy uzyciu naraz kilku aplikacji, ktore bardzo obciazaja procesor

Cytat

szukaj w prockach Core 2 Duo sa wydajniejsze, moze troche drozsze, ale warto doplacic, ja osobiscie mam C2D 6420 2.13 Ghz na rdzen i nie narzekam
mati_910
Cytat(michal_f @ Oct 13 2007, 21:55:56) [snapback]190550[/snapback]

procki dwurdzeniowe posiadaja 2 rdzenie po np. 2.4 ghz, czyli tak jakby 4.8 ghz na caly procesor, ale tego sie nie dadaje, bo kazdy rdzen dziala osobno, jest to przydatne(taki procek) przy uzyciu naraz kilku aplikacji, ktore bardzo obciazaja procesor
szukaj w prockach Core 2 Duo sa wydajniejsze, moze troche drozsze, ale warto doplacic, ja osobiscie mam C2D 6420 2.13 Ghz na rdzen i nie narzekam

hmm... dobra dzięki za info smile.gif Kurcze mam nadzieje ze masz racje bo kazdy cos innego na ten temat mowi smile.gif
POZDRAWIAM ; )
Serkowski82
Ja kupuje pentium 5 model 18 rdzeniowy rolleyes.gif
MakssPl
To jak możesz to podaj linka, sobie na taki uzbieram biggrin.gif
michal_f
Cytat(Serkowski82 @ Oct 14 2007, 08:33:50) [snapback]190557[/snapback]

heh, zenada, szkoda, ze jak narazie technika doszla do 4 rdzeni, a dopiero sa plany wprowadzenia 8 rdzeni
MakssPl
Chyba za bardzo żartu nie skumałes... wiesz co to ironia?? smile.gif
michal_f
Cytat(mexx @ Oct 14 2007, 13:18:27) [snapback]190584[/snapback]
Chyba za bardzo żartu nie skumałes... wiesz co to ironia?? smile.gif

wiem co to jest ironia, ale to co kolega Serkowski82 napisal, nie mozna nazwac ironia, tylko glupota, w Twoim przypadku byla to ironia, ale w jego juz nie, nawet nie wiem po co takie glupoty pisac, tylko temat zasmiecacie takimi durnymi tekstami
Bartolomeus
Ja juz pisałem jakiego mam kompa dla przypomnienia AMD ATHLON 64 4400+ x2 1024 mb ram i karta GF 8500 GT i pes chodzi na high na rozdziałce najwiekszej i tylko mi animacje troche tną takze nie jest tak źle jak zapowiadano
michal_f
Cytat(Bartolomeus @ Oct 14 2007, 13:58:16) [snapback]190588[/snapback]
Ja juz pisałem jakiego mam kompa dla przypomnienia AMD ATHLON 64 4400+ x2 1024 mb ram i karta GF 8500 GT i pes chodzi na high na rozdziałce najwiekszej i tylko mi animacje troche tną takze nie jest tak źle jak zapowiadano

mam podobny sprzecik i podobnie mi chodzi, jedynie animacje wolno chodza...
moj sprzecik:
C2D 6420 2.13 Ghz
2 GB RAM
GeForce 8500GT
rangiz
U mnie nic nie przycina. (8800Gts). Inna sprawa, że grafika na powtórkach jest rewelacyjna a w czasie normalnego meczu karta nie potrzebuje chyba tyle pamięci i może stąd to wynika.
Matiii
Cytat(..::Igor::.. @ Oct 13 2007, 20:12:59) [snapback]190540[/snapback]
A mie ktos jak mozna podrasowac kartke dzwiekowa, bo nie mam dzwiekow w pesie i dowiedzialem sie, ze to wina karty dzwiekowej;/

Nie mozna.

Cytat(olivier @ Oct 13 2007, 21:31:00) [snapback]190547[/snapback]
Proszę o odpowiedzi.

Athlon będzie wydajniejszy ze względu na wiekszą ilość "kaszy"
Cytat(lons @ Oct 13 2007, 21:47:16) [snapback]190549[/snapback]
Weź nie zadawaj durnowatych pytań.

Dla Ciebie durne dla innych normalne.
Cytat(michal_f @ Oct 13 2007, 21:55:56) [snapback]190550[/snapback]

Zgadzam się całkowicie.

Cytat(Serkowski82 @ Oct 14 2007, 08:33:50) [snapback]190557[/snapback]

Żenada.
who_me
Cytat(michal_f @ Oct 13 2007, 19:55:56) [snapback]190550[/snapback]

Dziecinko jakis ty smieszny. Masz tylko 2,13 Ghz na procesor(czyli 2.13 Ghz na dwa rdzenie) i ta wartosc procesor potrafi dzilic z zaleznosci od potrzeby....ale dzielic ,a nie podwajac taktowanie.

,,procki dwurdzeniowe posiadaja 2 rdzenie po np. 2.4 ghz, czyli tak jakby 4.8 ghz na caly procesor, ale tego sie nie dadaje, bo kazdy rdzen dziala osobno,,

Rozwalila mnie logika tego zdania .

Pozdrawiam i polecam powrot do ksiazek.

,,Athlon będzie wydajniejszy ze względu na wiekszą ilość "kaszy",,

kolejny pseudo znaFca. Dzisiejsze GRY chodza podobnie na 1mb czy na 4mb wiec zapoznaj sie z tematem ,a potem Troolluj dzieciaku.
Matiii
Cytat(samuel666 @ Oct 14 2007, 15:15:32) [snapback]190608[/snapback]
Dziecinko jakis ty smieszny. Masz tylko 2,13 Ghz na procesor(czyli 2.13 Ghz na dwa rdzenie) i ta wartosc procesor potrafi dzilic z zaleznosci od potrzeby....ale dzielic ,a nie podwajac taktowanie.

,,procki dwurdzeniowe posiadaja 2 rdzenie po np. 2.4 ghz, czyli tak jakby 4.8 ghz na caly procesor, ale tego sie nie dadaje, bo kazdy rdzen dziala osobno,,

Rozwalila mnie logika tego zdania .

Pozdrawiam i polecam powrot do ksiazek.

,,Athlon będzie wydajniejszy ze względu na wiekszą ilość "kaszy",,

kolejny pseudo znaFca. Dzisiejsze GRY chodza podobnie na 1mb czy na 4mb wiec zapoznaj sie z tematem ,a potem Troolluj dzieciaku.

laugh.gif Ale jesteś smieszny.Z tym rdzeniami to mnie rozbawiłeś na maxa.Nie znasz sie w ogóle a sie wtrącasz.Idź lepiej pobaw się z kolegami w piaskownicy bo do poziomu forum internetowego chyba jeszcze nie dorosłeś.

A co do tego że Sempron będzie wydajniejszy to jeszcze wieksza głupota.Takich jak ty powinni banować na starcie bo się wcale nie znasz a robisz jakies głupie utarczki i prowokujesz innych swoją głupotą do potęgi entej.
who_me
Cytat(Matiii @ Oct 14 2007, 13:47:19) [snapback]190615[/snapback]
laugh.gif Ale jesteś smieszny.Z tym rdzeniami to mnie rozbawiłeś na maxa.Nie znasz sie w ogóle a sie wtrącasz.Idź lepiej pobaw się z kolegami w piaskownicy bo do poziomu forum internetowego chyba jeszcze nie dorosłeś.

A co do tego że Sempron będzie wydajniejszy to jeszcze wieksza głupota.Takich jak ty powinni banować na starcie bo się wcale nie znasz a robisz jakies głupie utarczki i prowokujesz innych swoją głupotą do potęgi entej.

Po pierwszy zadnych sensownych faktow z twojej strony odnosnie zasad dzialania C2D.Wiesz ,ze gadasz pierdoly ,a teraz wywijasz kota ogonem i gadasz o bannanach i kolegach z pisaskownicy.

Gdzie jest napisane ty dzieciaku i tym ,ze semp jest wydajniejszy od athlona64 ?

,,Dzisiejsze GRY chodza podobnie na 1mb czy na 4mb wiec zapoznaj sie z tematem ,a potem Troolluj dzieciaku.,,

specjalnie zaznaczylem gry zeby taka jak ty 15 letnia ola pomyslala chwile....gdzie ty masz o porownaniu athlona z sempem ? laugh.gif

olivier
To w końcu którego procesora wziąść bo widze podzielone zdania.Powtarzam pytanie który procesor będzie bardziej nadawał się do PES 2008 AMD Sempron 3600+ czy AMD Athlon 3200+
who_me
Cytat(olivier @ Oct 14 2007, 14:14:47) [snapback]190624[/snapback]
To w końcu którego procesora wziąść bo widze podzielone zdania.Powtarzam pytanie który procesor będzie bardziej nadawał się do PES 2008 AMD Sempron 3600+ czy AMD Athlon 3200+

Jezeli bedziesz mial 5 fps wiecej na athlonie to bedzie dobrze. Zreszta zalezy ile doplacac i czy bedzie oc bo do tego to athlon sie lepiej nadaje.
olivier
No to dobra załóżmy że wezme AMD Athlon 3200+

Pamięć:1 GB
Grafika: Geforce 7300 GT 256mb/128bit.

PES 2008 będzie śmigał na HIGH?
Matiii
Cytat(samuel666 @ Oct 14 2007, 16:10:14) [snapback]190622[/snapback]
Po pierwszy zadnych sensownych faktow z twojej strony odnosnie zasad dzialania C2D.Wiesz ,ze gadasz pierdoly ,a teraz wywijasz kota ogonem i gadasz o bannanach i kolegach z pisaskownicy.

Gdzie jest napisane ty dzieciaku i tym ,ze semp jest wydajniejszy od athlona64 ?

,,Dzisiejsze GRY chodza podobnie na 1mb czy na 4mb wiec zapoznaj sie z tematem ,a potem Troolluj dzieciaku.,,

specjalnie zaznaczylem gry zeby taka jak ty 15 letnia ola pomyslala chwile....gdzie ty masz o porownaniu athlona z sempem ? laugh.gif

Weź idź stąd dzieciaczku.A ty jakie fakty przedstawiasz?Ja się znam na tym,bo siędzę trochę w tym w przeciwieństwie do ciebie.Nie chce mi sie z tobą nawet rozmawiać bo prowokator z ciebie jest cholerny.Z tymi rdzeniami to chyba sam to wymyślałeś.Myślisz ze sie znasz?Jeżeli tak to podaj jakieś źródło na podstawie którego stwierdzisz że masz rację.Jeżeli znajdziesz to będziesz mógł być dumny.

Sempron będzie zawsze mniej wydajny od Athlona.Ze względu na liczbe Cache.I nie wciskaj jakiegoś kitu tym że źle coś przeczytałem bo wiem że teraz się zaczeniesz wykręcać.

Aha i naucz się czytać.Szkoda zdzierać mi klawiatury na takich jak ty.
Matiii
Cytat(olivier @ Oct 14 2007, 16:14:47) [snapback]190624[/snapback]

Bardziej wydajny będzie Athlon,nie słuchaj tego pseudo znawcy bo nie wiem skąd on bierze te informacje ale podejrzewam że sam je wymyśla udajac że się na tym zna.

EDIT:Sory za post pod postem ale myślalem że połączy.
who_me
Moze niech ktos wypowie sie na temat procesorow c2d i x2 bo widze ,ze z jego zakutego lba potrafia wychodzic tylko dzicinne odzywki ,a z wchlanianiem wiedzy jest juz gorzej.

Matiii
Cytat(samuel666 @ Oct 14 2007, 16:26:40) [snapback]190633[/snapback]
Moze niech ktos wypowie sie na temat procesorow c2d i x2 bo widze ,ze z jego zakutego lba potrafia wychodzic tylko dzicinne odzywki ,a z wchlanianiem wiedzy jest juz gorzej.

Ty to nazywasz wiedzą? blink.gif Człowieku,daj jakiś dowód.Bo twoje wywody są bezpodstawne i bez sensu.
Ludzie nizla klotnia sie zrobila;]Da ktos link na googlach na swoja teze i gitara!
Matiii
Cytat(..::Igor::.. @ Oct 14 2007, 16:32:16) [snapback]190635[/snapback]
Ludzie nizla klotnia sie zrobila;]Da ktos link na googlach na swoja teze i gitara!

Wiesz,ja teraz próbuje znaleźć coś sensownego.Jednak to jest podstawa i takie rzeczy cięzko znaleźć.Jak jest test procesora to zazwyczaj nawiązuje o budowie,architekturze,wydajności etc.
michal_f
Cytat

hahahahaha, nie no stary, wez lepiej sie nie wypowiadaj bo robisz z siebie tylko debila
poczytaj TO , a tu kilka cytatow
Cytat
A czy może mi ktoś powiedzieć na jakiej zasadzie działa Intel Core 2 Duo E4400? Bo ma 2Ghz i dwa rdzenie czyli ma 4GHz? Ale ja jakoś nie widze tych 4GHz

Cytat
Nie, ma 2 rdzenie po 2GHz czyli 2 x 2GHz i nic innego.

Cytat
Czyli to jest jakby były 2 procesory?? Ale jeszcze na jakiej zasadzie to działa?

Cytat
To tak jakbys mial 2 procki na jednej plycie. A dziala to tak,ze jesli uzywasz kilku programow jednoczesnie (zazwyczaj tak jest) ,to jeden rdzen bedzie robil jedno zadanie a drugi inne, dzieki temu taki system ma znaaaaczna przewage nad rozwiazaniami jednordzeniowymi (jednoprocesorowymi),w ktorych to system musi rozdzielac zadania tylko dla jednego rdzenia.
Takie rozwiazanie w skrajnych przypadkach moze byc nawet 2 razy szybsze od jednojajowca z tym samym zegarem.

madrala sie znalazl, wysakukujesz bez popartych faktow
Bartolomeus
Może założymy osobny temat i tam sie bedziecie kłócić mad.gif
Ja chce poczytac co inni piszą o wymaganiach ale sie nie da bo 4 z 5 postów to głupie oddzywki

who_me
Niech ktos sie wypowie o tych c2d i jego rzeczywistym taktowaniu 2 x 2,13 biggrin.gif:D:D Dziecko kochane pan w sklepie powiedzial ci to ? laugh.gif
michal_f
Cytat(samuel666 @ Oct 14 2007, 16:38:21) [snapback]190641[/snapback]
Niech ktos sie wypowie o tych c2d i jego rzeczywistym taktowaniu 2 x 2,13 biggrin.gif:D:D Dziecko kochane pan w sklepie powiedzial ci to ? laugh.gif

sory stary, ale tam to napisali uzytkownicy z idg, ktorzy pomagali skaladac mi kompa i oni sie znaja na tym napewno lepiej niz ty, wiec mi tu nie wyskakuj z takimi tekstami
te cytaty pochadza z tego newsa LINK , juz go podalem wyzej ale pewnie nawet tego nie przeczytales...
Ziomy skonczcie!CHCe cos zobaczyc a tu takie pierdy;/Porozmawiajcie sobie na gg lub pw i potem dajcie tu newsa po ustaleniach
who_me
Cytat(michal_f @ Oct 14 2007, 14:39:53) [snapback]190643[/snapback]
sory stary, ale tam to napisali uzytkownicy z idg, ktorzy pomagali skaladac mi kompa i oni sie znaja na tym napewno lepiej niz ty, wiec mi tu nie wyskakuj z takimi tekstami

Wlasnie czytalem ,,Nie, ma 2 rdzenie po 2GHz czyli 2 x 2GHz i nic innego,,

Wlasnie widze ;] laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Jak z wami gadam to przypominaja mi sie aukcje uzytkownika allegro JUHASZ gdzie sprzedajac athona 2 czy c2d pisze ,ze taktowanie rzeczywiste c2d 6750 (2,6) wynosi 5,2 Ghz biggrin.gif:D:D:D:D laugh.gif
Matiii
Zobacz sobie link do pierwszego lepszego sklepu:

http://www.arest.pl/index.php?inc=produkt&...504&katid=1 i zauważ że liczba Cache sie sumuje jest 2x1024kb=2048
A więc skoro liczba cache się sumuje to MHz na rdzeniach również.Ta rozmowa ma tak niski poziom że szkoda gadać.Eh,poczytaj fora komputerowe i dalej się wypowiadaj.

michal_f
Cytat(samuel666 @ Oct 14 2007, 16:42:33) [snapback]190646[/snapback]
Wlasnie czytalem ,,Nie, ma 2 rdzenie po 2GHz czyli 2 x 2GHz i nic innego,,

Wlasnie widze ;] laugh.gif laugh.gif laugh.gif

gdybys nie zauwazyl tam jest przcinek przed "ma" , a "nie" jest to zaprzeczenie porzedniego postu... i potem jest odniesienie(odpowiedz), radze sie polskiego nauczyc
who_me
Jak z wami gadam to przypominaja mi sie aukcje uzytkownika allegro JUHASZ gdzie sprzedajac athona 2 czy c2d pisze ,ze taktowanie rzeczywiste c2d 6750 (2,6) wynosi 5,2 Ghz biggrin.gif:D:D:D

Widaomo ,ze cache sie sumuje biggrin.gif:D ale nie Mhz biggrin.gif Dawaj chlopczyku....odkrecaj kota ogonem laugh.gif

Ja dobrze zinterpretowalem

,,A czy może mi ktoś powiedzieć na jakiej zasadzie działa Intel Core 2 Duo E4400? Bo ma 2Ghz i dwa rdzenie czyli ma 4GHz? Ale ja jakoś nie widze tych 4GHz ,,

ODP:

,,Nie, ma 2 rdzenie po 2GHz czyli 2 x 2GHz i nic innego,,

Oboje sa siebie warci laugh.gif laugh.gif laugh.gif
michal_f
Cytat(samuel666 @ Oct 14 2007, 16:50:04) [snapback]190649[/snapback]
Ja dobrze zinterpretowalem
,,A czy może mi ktoś powiedzieć na jakiej zasadzie działa Intel Core 2 Duo E4400? Bo ma 2Ghz i dwa rdzenie czyli ma 4GHz? Ale ja jakoś nie widze tych 4GHz ,,

ODP:

,,Nie, ma 2 rdzenie po 2GHz czyli 2 x 2GHz i nic innego,,

Oboje sa siebie warci laugh.gif laugh.gif laugh.gif

to moze powiedz, ze zle napisal... moze bys poparl swoja teze jakias wypowiedzia, moze nawet jedna... jedynie tylko ty masz jakies chore wyobrazenie nt prockow dwurdzeniowych
Matiii
A ja bym polecił któremuś z moderatorów pousuwać te bezsensowne posty zboczające z tematu i ukaranie tego Pana za głupie prowokacje i dziecinne odzywki.

Nie ma co tu mówić procesor 2x2GHz jest jakby sumą dwóch rdzeni czy razem 4GHz.I gra która to wykorzystuje korzysta z jednego rdzenia np:1,5GHz i z drugiego 1,2GHz.Nawet dalej nie odpowiadaj,bo my razem z michalem_f daliśmy jakieś linki a ty piszesz tylko po to aby sobie ponabijać i denerwować innych.
who_me
Cytat(Matiii @ Oct 14 2007, 14:54:48) [snapback]190651[/snapback]
A ja bym polecił któremuś z moderatorów pousuwać te bezsensowne posty zboczające z tematu i ukaranie tego Pana za głupie prowokacje i dziecinne odzywki.
Nie ma co tu mówić procesor 2x2GHz jest jakby sumą dwóch rdzeni czy razem 4GHz.I gra która to wykorzystuje korzysta z jednego rdzenia np:1,5GHz i z drugiego 1,2GHz.Nawet dalej nie odpowiadaj,bo my razem z michalem_f daliśmy jakieś linki a ty piszesz tylko po to aby sobie ponabijać i denerwować innych.

Z tego co piszesz to masz najszybszy procesor na rynku WOW laugh.gif

Mod to powinien ciebie zbanowac za odzywki ,a do tego za prowokacje glupota rolleyes.gif

Jakie linki ??Do kilku postow dzieciarni z innego forum ?

Uswiadom sobie ,ze twoj procek jest low-endem wsrod C2D i ma tylko te 2,13 Ghz dzielone w zeleznosci od potrzeby na 2 rdzenie.

,,Nie ma co tu mówić procesor 2x2GHz jest jakby sumą dwóch rdzeni czy razem 4GHz.,, Idac tym tokiem i dzielac po tyle samo to to masz okolo 1 ghz na rdzen. Winda xp zazwyczaj dzieli w proporcjach core1- 40 % i core2- 10-15 %

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.