Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kits By Flisak
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Kits Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21
Dorin
zajebiste...
arm
Wdzianka wyglądają suuuper!
Tomi84
Kolejne świetne stroje. Brawo.
mietek_
zajebiste..... jaki mdl i color? mdl 23 color no?
WKS
Lech wysmienity czekam na update moja ocena 10/10
popolupo
Mysle, ze jak dasz troszeczke jasniejszy niebieski kolor to bedzie PERFEKT smile.gif
Flisak
Węgry GK away
mdl 113 clr no
artysta germanista
logo adidasa i węgierskiej piłki chyba mogłoby być lepsze closedeyes.gif
GooFy
Mi tam się podoba happy.gif
Matek1908
Prosze o ten update dla ŁKSu to ważne!
Tomi84
Mi tam stroje się podobają. Świetna robota Flisak, jak zawsze.
Sebinhoo
Wspaniała jakość wink.gif
Flisak
Zrobiłem update wszystkich stroi Lecha. Jutro może dam download, bo dziś jeszcze nie zrobiłem fontów.
clr no

perONE
No to czekamy na download wink.gif
popolupo
Kapitalny secik. Wielkie dzieki za wysluchanie moich upierdliwych uwag laugh.gif
Kucik
Flisak - trzeba przyznac, ze masz reke do tych kitsow smile.gif Z niecierpliwoscia czekam na download Lecha.
Flisak
Download lecha poczeka, bo nie mogę sobie poradzić z fontami :/
Lyon preview
perONE
IMO Lyon powiniem być bardziej żółty i bardziej jaskrawy wink.gif
Czekamy na Lecha.
Tomi84
świetny Lyon, zgadzam się jednak z PerONE, że mógłby być troszeczke bardziej jaskrawy wink.gif

Flisak
Lyon
mld 65, clr no

PS jak macie dobre zdjęcia bramkarskich, to bym prosił o wrzucenie ich w tym temacie
szejk
Super kitsy!
Flisak
Lyon home update
Tomi84
świetny Lyon. brawo.

Co do bramkarskich to znalazłem (wrzuciłem w miniaturkach na forum żeby nie zaśmiecać Ci tematu wink.gif )

Sebinhoo
Jakość super ale wzór i kolorki (szycia są wypełnione złym kolorem) troszkie odbiegają od realiów wink.gif
Tolox11
Congratulations mate ty z Sebinho made great kits of O. Lyon, great polish kit makers are top class, made wonderfull job z polish teams that z OE 5.0 will be the best patch, really dziekuje bardzo for all  wink.gif .

Salu2

hajcioR21
potrzebuje : Le Havre,Grenoble,Malaga,Dinamo Bucuresti,Hearts.da rade ktos zrobic downloada?
z gory thx
Tomi84
QUOTE(hajcioR21 @ Sep 29 2008, 16:03) *
potrzebuje : Le Havre,Grenoble,Malaga,Dinamo Bucuresti,Hearts.da rade ktos zrobic downloada?
z gory thx

Te, widzisz tu w nazwie tematu "szukam kitsa"... ? Wysil się trochę, poczytaj forum i umieszczaj prośby w odpowiednich topicach a nie zaśmiecasz komuś temat.
Flisak
Update Polski... jak zechcecie, to może zrobię jeszcze inne gk
mdl 23, clr no (away yes)

Kubbas
I po cholerę robić kits, który już jest dawno dobrze wykonany?
Flisak
CYTAT(Kubbas @ Oct 4 2008, 21:44) *
I po cholerę robić kits, który już jest dawno dobrze wykonany?

Jest kilka powodów.
-nowy styl moich szyć
-zupdatowany GK home(ten żółty)
-nowy GK away

Wystarczy??
Kubbas
Przecież Goofy robi fullseta oO

A i ten ostatni to jakiś zmyślony chyba, nie pamiętam aby nasi bramkarze w takich grali, ale może się mylę.
perONE
I bardzo dobrze, że Flisak zrobił update wink.gif bo wyszedł bdb. Oby tak dalej !! Może niektórzy preferują rozdziałkę jaką robi Flisak, np. JA

Pozdro Kubbas
norek
Dobra robota.
Flisak nie słuchaj, rób swoje bo dobrze Ci to wychodzi.
Tomi84
Piękne, ja tez preferuje te większe stroje, takie jak robi Flisak i Sebinho, pomimo tego że Torina i Goofy'ego też są kapitalne.
arm
Jeśli możesz to zrób inne gk dla naszej repry.
Ten gk z "żeberkami" to realny strój? Możesz pokazać fotkę?
Update jak najbardziej udany. Tak trzymaj!
Sebinhoo
Klasa sama w sobie wink.gif

Rob co chcesz, bo i tak kazdy kits wyjdzie Ci extra, szczególnie ostatnio imponujesz formą tongue.gif
Kucik
Kitsy reprezentacji swietne smile.gif A jak ma sie sprawa fontow Lecha? ;>
Jamnik
W takim z "żebrami" nie grał ostatnio Kotorowski z Lecha w meczu z Austrią ?
mietek_
Filsak jakie mdl i coller dla podbeskidzia??zrobisz seta??
Flisak
Muszę się przyznać do błędu. Ten drugi GK jest zmyślony przez moją (najwyraźniej tongue.gif ) bujną wyobraźnie. Dopiero set goofyego mi przypomniał o tym zielonym stroju(który de facto chciałem zrobić, a wyszedł mi zupełnie inny tongue.gif )

Flisak
Pierwsza próba z PESem 2009
Lech home
szejk
Pierwsza i mam nadzieje ostatnia. Kits fajny ale o wiele bardzie podobaja mi sie twoje kitsy do pesa 6.
Flisak
Ale co w nim jest nie tak?
krolu
kits świetny, mógłybys pokazać screena z gry?ja mam nadzieje, że bedzie ich duzo wiecej wink.gif
Varies.
fajniutkie ;D
Pelas
kits jest zajebisty:)
pracuj pan nad setem, żeby w poniedziałek już można było sobie zmontować Lecha...oraz inne PL teamy;) przydałaby się Biała Gwiazda też i Legia
Flisak
GooFy
Noo nieźle rozkręcasz się z 09... happy.gif
Sinet18
CYTAT(Flisak @ Sep 21 2008, 19:55) *
Zrobiłem update wszystkich stroi Lecha. Jutro może dam download, bo dziś jeszcze nie zrobiłem fontów.
clr no

Tutaj w dwóch strojach jest błąd jeżeli chodzi o getry w 1 stroju to powinny być te niebiesko czarne getry które są w 4 stroju od góry a te które są w 1 stroju to powinny być w tym 4 od góry (te niebiesko białe).
krzychu117
ja bym prosił o komplet lecha do 2009 to jakbym dostał grę to zrobiłbym moda dodającego lecha:P
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.