Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kits By Flisak
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Kits Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21
kroczek
Cytat(Flisak @ Jun 4 2007, 16:50:29) [snapback]151750[/snapback]
Jest tak mało ocen, że nie mam motywacji sad.gif

Jak dla mnie best ever.Bierz sie do nastepnej pracy i nie zniechecaj sie.Pozdrawiam.
OskaR
Cytat(Flisak @ Jun 4 2007, 12:32:44) [snapback]151669[/snapback]
Sory że post pod postem, ale oto i są nowe stroje Reprezentacji Polski. Tym większa radość, że w HD wink.gif
Polska Home

Polska z meczu z Azerbejdżanem

Dla mnie Gr8. Juz sie nie moge doczekac paka (o ile tak owy bedzie)
P.S.
Co z tymi strojami ManU o ktore Cie prosilem ?
GooFy
Stroje fajne wink.gif bardzo dobra robota
Kriss91
Na pierwszy rzut oka jest nieźle. Na drugi... Gorzej. Nierówne wstawki (nawet bardzo) na koszulkce i linie templatu. I jeszcze inny napis "Polska" by się przydał i większe logo Euro 2008 tongue.gif . Na pochwałę zasługują:
-dobre logosy
-niezłe efekty na nich
-żywe kolorki
Czeka Cię jeszcze dosyć dużo pracy, bo template to podstawa.

PZDR
Dorin
stroje dobre, aczkolwiek te prawdziwe s? bardziej bia?e i z po?yskiem twoje natomiast szare i matowe.... jak to poprawisz to b?dzie super...

,a no i jeszcze jedno na nowych strojach nie ma tego loga reprezentacji jest tylko orze?ek po lewej i puma po prawej
Flisak
Cytat(Dorin @ Jun 5 2007, 11:20:41) [snapback]151927[/snapback]
a no i jeszcze jedno na nowych strojach nie ma tego loga reprezentacji jest tylko orzełek po lewej i puma po prawej

Dobrze wiedzieć wink.gif
LeszaKSD
Flisak twoje stroje coraz lepsze.....8/10
aha odblokuj mnie na gg...
i czy zrobisz mi kits alternatywny dla Dyskobolii ale nie HD ??
oleja12
moglbys zrobic te stroje w jeszcze wyzszej rodzielczosci np w 2048x1024 i jeszcze stroje bramkarza
Flisak
Cytat(oleja12 @ Jun 7 2007, 11:46:07) [snapback]152306[/snapback]
moglbys zrobic te stroje w jeszcze wyzszej rodzielczosci np w 2048x1024 i jeszcze stroje bramkarza

Stroje bramkarza na 100% zrobię. A co do rozdzielczości, to większej nie zrobię, bo nie mam tekstury
EbonH4wK
Proszę o full set HD GieKSy B-tów =]
Flisak
Polska Home

Polska Away

Polska Third

Kolejne wersje (czyt. bramkarskie) będą w paku jaki wydam. Pokarzę tylko preview
GooFy
Fajne, tyle że orzełek niżej tongue.gif ale ogólnie jest ok
Flisak
W końcu skończyłem i zrobiłem cały folder naszej repry!!
A to strój bramkarza

reszta w paku wink.gif
Download:
http://www.sendspace.com/file/qyhppd
http://rapidshare.com/files/36199044/Poland.rar.html
http://www.speedyshare.com/238201416.html

ZACHĘCAM DO ŚCIĄGANIA
GooFy
No nareszcie jakies porządne kitsiki dla repry wink.gif Nie zachwyca jedynie to że template nie twój, ale i tak będę na nich grał wink.gif
Flisak
Goooofy, templart jest mój w 100% !!!
GooFy
Aaa to wielkie sory wink.gif respekcik rośnie rolleyes.gif
karolinho
Stroje super.Mam pytanie czy repra ma jeszcze ten trzeci strój bramkarski taki błękitny?Jak tak to może jakby ci się Flisak chciało tobyś zrobił. POZDRO
Kempu
Stroje zarabiste 9/10

PS: Zrobilbys stroje Al Ittihad, nie musza byc HD??
Taka prosba, stroje potrzebne do patcha.
Flisak
Cytat(Kempu @ Jun 10 2007, 12:47:08) [snapback]153326[/snapback]
Stroje zarabiste 9/10

PS: Zrobilbys stroje Al Ittihad, nie musza byc HD??
Taka prosba, stroje potrzebne do patcha.

A co to w ogole za klub blink.gif

PS Czemu tak ma?o ocen?? Ludzie chcieli fulseta to maj?, a i tak nie oceniaj? sad.gif
EbonH4wK
=] Bardzo dobre kitsy biggrin.gif

Czekam na GKS Bełchatów, HD FULLSET =]
CeHa
Czesc Flisak, moglbys kiedys zrobic te stroje jak znajdziesz chwilke ?

D4vID
Cytat(CeHa @ Jun 11 2007, 15:46:01) [snapback]153627[/snapback]

podbijam wink.gif
Vadiim
Cytat(CeHa @ Jun 11 2007, 15:46:01) [snapback]153627[/snapback]

Łu kurcze, ale świetnawska graficzka unsure.gif blink.gif

; DDDDDDD
CeHa
Tu raczej nie chodzi o grafe bo w necie nie mozna znalesc zadnych fotek tych strojow wiec zrobilem screeny z FIFY 03.A strojow tym bardziej nie widzialem jeszcze jedynie czarno biale z sezonu 04
Vadiim
Rozumiem CeHa wink.gif ..
FIFA 03 a swoją droga 15 razy lepsza "publika" niz w pesie 6 smile.gif
ale cóz.

btw.
bardzo dobry komplecik LFC:)
Te loga na rekawach ewidentnie za duze (o czym juz wspominalem) ..
Flisak
No nie wiem. Może jakbym miał czas to bym zrobił. Ale nie prędko bo mam troszkę zamówień
D4vID
spoko mi sie nie spieszy wazne wogole zrobisz;)
11A
super dla repy juz mam w pesie tongue.gif
p@blo
Super stroje naszej repry!!Tak 3maj
Flisak
Naszła mnie ostatnio wena do tworzenia strojów pumy tongue.gif więc dziś wydaję strój nowego mistrza Niemiec VFB Stuttgart. Oceny i komentarze mile widziane
PS Napiszcie, czy zrobić cały fullset
perONE
no no bardzo ladne i nareszcie ktos zrobil dla mistrzow niemiec
p@blo
Wypaśny kits
Kowal11
Flisak poraz kolejny piszę w tym temacie i po raz kolejny nie mam żadnych podstaw aby źle ocenić Twój strój, jest po prostu SUPER.
zywul
Super stroje Polski. Bardzo mi się podobają i będe na nich grał. Pozdr~o~
Flisak
Sttuttgart Away
Pelas
nice... może jakiś alernative?
paweł90
Bardzo ladne stroje
karolinho
Bardzo ładne cool.gif ładne bardzo.
Iwan10
Świetne stroje naprawde mi się podobają pozdro smile.gif
artysta germanista
zwaliste stroje naucz mnie takie robic biggrin.gifD:D:D:
Kowal11
Bardzo fajne popieram kolegów biggrin.gif

Hal
Świetne stroje.
Figus90
Flisaku. Mam dla Ciebie propozycję nie do odrzucenia biggrin.gif A tak serio to wielką prośbę. Do PESa wszyscy robią stroje Polski HD, nie HD, różnie. Niestety wszystkie te stroje są piłkarskie noszą w realu piłkarze. Więc może by tak trochę w końcu urozmaicić zestawy koszulek i zrobić stroje nie piłkarskie, ale siatkarskie dla Polski. Co Wy na to? Czy podjąłbyś się tego tongue.gif?
Patrol91
siemanko Filisak pisze tutaj bo tak chciales . Moglbys zrobic te stroje hd czechow serbi belgi szwecji i grecji byblym bardzo wdzeiczny .
Pozdro
Flisak
Cytat(Figus90 @ Jun 24 2007, 22:31:51) [snapback]157199[/snapback]
Flisaku. Mam dla Ciebie propozycję nie do odrzucenia biggrin.gif A tak serio to wielką prośbę. Do PESa wszyscy robią stroje Polski HD, nie HD, różnie. Niestety wszystkie te stroje są piłkarskie noszą w realu piłkarze. Więc może by tak trochę w końcu urozmaicić zestawy koszulek i zrobić stroje nie piłkarskie, ale siatkarskie dla Polski. Co Wy na to? Czy podjąłbyś się tego tongue.gif?

Nie wiem czy jest sens robić strój dla jednej osoby. Jak by się zgłosiło 10 to czemu nie. A tak to sam możesz sobie zrobić

Cytat(Patrol699 @ Jun 25 2007, 10:22:16) [snapback]157263[/snapback]
siemanko Filisak pisze tutaj bo tak chciales . Moglbys zrobic te stroje hd czechow serbi belgi szwecji i grecji byblym bardzo wdzeiczny .
Pozdro

Raczej nie zrobię bo to duuuużo pracy by było. Na miecha co najmniej. Musiałbym zrobić 4 temple, co jest bardzo trudne
Figus90

Cytat
Nie wiem czy jest sens robić strój dla jednej osoby. Jak by się zgłosiło 10 to czemu nie. A tak to sam możesz sobie zrobić

Pewnie, że bym zrobił, ale najpierw możesz dać jakiegoś dobrego tutka biggrin.gif Wiem jak "pokolorować" koszulki na templacie, ale już jeśli chodzi o jakieś paski czy coś to jestem ciemny tongue.gif I'm begineer, so i can't do this kits.
Flisak
Cytat(Figus90 @ Jun 25 2007, 17:11:46) [snapback]157459[/snapback]
Pewnie, że bym zrobił, ale najpierw możesz dać jakiegoś dobrego tutka biggrin.gif Wiem jak "pokolorować" koszulki na templacie, ale już jeśli chodzi o jakieś paski czy coś to jestem ciemny tongue.gif I'm begineer, so i can't do this kits.

Poszuka tutorjala gooofego wink.gif
Varies.
Cytat(Flisak @ Jun 25 2007, 11:02:38) [snapback]157277[/snapback]
Raczej nie zrobię bo to duuuużo pracy by było. Na miecha co najmniej. Musiałbym zrobić 4 temple, co jest bardzo trudne

Flisak Szwecja ma trudny wzór Grecja jest wyjebiście zrobiona przez sparka wink.gif Belgia i Serbia to easy template(nike) i Grecja adidas...wzór teamgeista smile.gif.
P.S.Mogę zrobić templaty Nike i ci go podeśle ?
Flisak
Cytat(CRISS123 @ Jun 27 2007, 09:22:28) [snapback]158012[/snapback]
Flisak Szwecja ma trudny wzór Grecja jest wyjebiście zrobiona przez sparka wink.gif Belgia i Serbia to easy template(nike) i Grecja adidas...wzór teamgeista smile.gif.
P.S.Mogę zrobić templaty Nike i ci go podeśle ?

nie trzeba wink.gif ale jak chcesz to sam możesz zrobić
Flisak
Schalke 04 Home 2007/08 prewiev

Oceny pliss
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.