Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kits By Flisak
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Kits Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21
kroczek
O z reprą tez dobry pomysł.Z niecierpliwoscia czekam na Górnika.
kroczek
Sorry ze post pod postem,ale co zkitsem Górnika?
Flisak
Cytat(kroczek @ Dec 9 2007, 19:33:15) *
Sorry ze post pod postem,ale co zkitsem Górnika?

Już zrobiony w 95%. Tylko loga jeszcze muszę dodać wink.gif
Flisak
No to w końcu skończyłem obiecany wcześniej strój Górnika Zabrze

proszę o komentarze i oceny
M19
A jaki to model mistrzu?
Flisak
Tak jak mnie prosili
model = 4
collar = no
kroczek
Zajebiaszczy laugh.gif
barman_2000
kits super, ale wydaje mi się ze ten strój powiniem być żółty a nie seledynowy, przynajmniej ostatnio Pesković w takim grał
Flisak
barman, może masz rację, ale po tych fotkach, które miałem w tym temacie, nie mogłem dokładnie ocenić koloru. Sam zobacz
http://www.wislakrakow.com/www/picture/gal...03/norek/26.jpg
http://www.wislakrakow.com/www/picture/gal...03/norek/17.jpg
http://www.wislakrakow.com/www/picture/gal...03/norek/19.jpg
barman_2000
faktycznie nie za bardzo widać na tych fotkach kolor
kroczek
A może zrobiłbyś trzeci kits Legii taki jak zrobił Goofy zobaczymy jak tobie wyjdzie,ale do PES 6 bo te wychodza Ci swietnie.Pozdro
Auriko
Flisak dalej w formie biggrin.gif:D
artysta germanista
Cytat(Flisak @ Dec 12 2007, 12:28:18) *
No to w końcu skończyłem obiecany wcześniej strój Górnika Zabrze

proszę o komentarze i oceny

jakies cienkie to logo Orange i za małe JAKO na spodenkach ;p

ale po za tym dobrze
barti_xd
smieszne stroje
krzywo wypelnione i w ogole jakies dziwne
Prz3m4s
Cytat(barti_xd @ Jan 2 2008, 16:41:34) *
smieszne stroje

blink.gif Twoje są idealne. wink.gif
olivier
smieszne stroje

Może wogóle nie oceniaj nic na tym forum,ok?

Co do stroju no to bdb.
Flisak
smieszne stroje

Oceniasz wszystkie moje stroje?? Bo jeżeli tak, to się mylisz. Na początkowych stronach na pewno stroje nie są idealne, ale potem są już same dobre.
barti_xd
Cytat
Oceniasz wszystkie moje stroje?? Bo jeżeli tak, to się mylisz. Na początkowych stronach na pewno stroje nie są idealne, ale potem są już same dobre.

nieogladalem wszstkich stron tylko te poczatkowe ale sorki
wiem ja tez nie robie lepszych
Flisak
Jakoś dzisiaj ochota na robienie dodatków mnie wzięła - najpierw buty, a teraz strój. Zacząłem go robić dawno temu, ale jakoś dopiero dziś dokończyłem. Panie i panowie, o to:
Cracovia Home

proszę o ocenki biggrin.gif
Jacmen
Strój bardzo dobry, widzę, że i ty powróciłeś do robienia kitsów. Oby tak dalej wink.gif
Jamnik
Super stroje Cracovii smile.gif
zywul
Na kitsach się nie znam, ale wyglądają zaje2.
Flisak
Mam pytanie. Czy zrobić cały fullset Cracovii?? Bo nie jestem pewny, czy warto. Proszę o szybką odpowiedź
pozdro wink.gif
Krzysiu12
zrób cały fullset smile.gif
Kamiloxx
zrób ale PASY grają już bez interii ...
stoproTypeK
Torin zrobil kitsy dla Cracovii
Flisak
Cytat(stoproTypeK @ Apr 25 2008, 22:19:14) *
Torin zrobil kitsy dla Cracovii

Zrobił, ale bez bramkarskich. A tak poza tym, to mogę zrobić nie zależnie od torina.
stoproTypeK
Chodzilo mi o to zeby sie nikt nie niecierpliwil czekajac na twoje kitsy tylko mogl grac w ubrankach od towina ;]
torin
Cytat(Flisak @ Apr 26 2008, 18:01:16) *
Zrobił, ale bez bramkarskich. A tak poza tym, to mogę zrobić nie zależnie od torina.

A skad wiesz ze bez tongue.gif
Nie dalem ich preview, a kitsy sa zrobione i beda w OE 4 cool.gif
Flisak
Cytat(torin @ Apr 26 2008, 18:22:37) *
A skad wiesz ze bez tongue.gif
Nie dalem ich preview, a kitsy sa zrobione i beda w OE 4 cool.gif

Ma się rozumieć biggrin.gif Ale właśnie chodzi mi o to, że nie ujrzały jeszcze światła dziennego
M19
To może Flisak zrób kitsy Górnika Zabrze i jakoś ta robotę OE patcha se rozłożycie?
Flisak
Cytat(M19 @ Apr 26 2008, 21:21:03) *
To może Flisak zrób kitsy Górnika Zabrze i jakoś ta robotę OE patcha se rozłożycie?

No ja nie jestem (niestety) w grupie przygotowującej OE patch, więc robie to, co tam mnie proszą
TreworBG
Flisak właśnie skończyłem czytać cały temat i przeglądać Twoje kitsy wink.gif dobra robota, spoglądając na Twoją pracę od początku do końca widać postęp smile.gif szczególnie wpada w oko niedawna Cracovia i Pelikan Łowicz, oby tak dalej trzymaj forme! szacunek sie należy!

dołączam się gorąco do prośby o cały pack Górnika Zabrze, abyś nie tracił czasu załączę zdjęcia ze strojów home i away oraz strojów bramkarskich. smile.gif pozdro wink.gif

Plik z fotami:

o ile mi wiadomo są 3 typy (niebieskie koszulki + niebieskie spodenki, białe koszulki + granatowe spodenki, białe koszulki + białe spodenki)
jeśli chodzi o bramkarza to szukając tych zdjęć dostałem zawrotów, na pewno Peskovic ma cały strój niebieski, ma też czerwoną i taką złotą koszulkę, a wydaje mi sie że ma jeszcze bordową ale nie mogłem znaleźć zdjęcia...

aha Flisak mam prośbe, jak byś robił całego białego kitsa, to umieść na kołnierzykach małe logo allianz, piłkarze grali z logiem na pierwszym meczu w rundzie ale PZPN zablokował i musieli im nowe kołnierzyki wszyć biggrin.gif

pozdro czekam na efekt wink.gif

PS zakładam że masz dostęp do emblematów widocznych na koszulkach, ale jak co wal śmiało coś się znajdzie smile.gif i jeszcze taka sugestia, jakbyś nie zapomniał o gwiazdce nad herbem Górnika...

no to sie rozpisałem potem będę dziękował biggrin.gif
enzo89
Flisak robisz dobrą robotę, mam nadzieję, że nie zaprzestałeś prac nad kitsami?
Flisak
No ostatnio jakoś nie mam weny do robienia stroi. No i jeszcze czasu mało sad.gif
TreworBG, nie będę robił Górnika, bo torin specjalizuje się w strojach OE i on na pewno już je robi do patcha. Popatrz tylko na te:
Cytat(torin @ Apr 28 2008, 21:17:19) *

TreworBG
rzeczywiście, jego kitsów jeszcze wszystkich nie zdążyłem przejrzeć smile.gif dzieki wielkie Flisak, mimo wszystko i czekam na Twoje kolejne produkcje, oczywiście zaczuce opiniąwink.gif
nieto
Siemka wszystkim. BARDZO ,BARDZO PROSZĘ o stroje zenitu. st. petersburg. Jestem nowy i nie wiem do kogo się zwrócić. POMOCY!!!
Flisak
Cytat(nieto @ May 3 2008, 09:06:32) *
Siemka wszystkim. BARDZO ,BARDZO PROSZĘ o stroje zenitu. st. petersburg. Jestem nowy i nie wiem do kogo się zwrócić. POMOCY!!!

Zenit St. Petersburg

by arip
ComeBack
Flisaku zapodal bys mi czysty template koszulki do PES6?
POZDRAWIAM;)
torin
Cytat(ComeBack @ May 4 2008, 11:39:03) *
Flisaku zapodal bys mi czysty template koszulki do PES6?
POZDRAWIAM;)

Flisak
nie wiem, czy chodzi ci o ten dany przez torina, więc zarzucam jeszcze tym
TreworBG
ładnie, naprawdę ładnie smile.gif Gazprom wymiata smile.gif
enzo89
Flisak zrobiłbyś kitsa jakiejs polskiej drużyny?
MaTi10
a Flisak czarodziej??fotki i pomysł wyczaruje
enzo89
Jak się zgodzi to fotki dostanie. <lol> po raz drugi
Kamilsoltys
Jakiejś lol?? niemógł byś poprośić o konkretny team ... bo może nie zrobi dla jednego a dla drugiego owszem albo już zrobił??
enzo89
Np dla Polonii Warszawy, Łęcznej, Polkowic?
Flisak
No to w końcu wena mnie wzięła i zrobiłem strój "dumy Katalonii". Od razu zaznaczam, że nie mam PESa 6 więc bardzo się posiłkowałem pracami innych(chodzi o rozmieszczenie szyć na łączeniach). Ocenki mile widziane biggrin.gif
GooFy
Bardzo dobry kitsik biggrin.gif Po takiej przerwie i widze że przerzuciłeś się na teksturke PESA 6 Logo barcy jakoś dziwnie pochyłe tongue.gif Ale i tak kits bdb jak na taką przerwę, a tak btw tongue.gif sciągnij sobie Wekitoola ;P z gamingaccessa można tam podglądać
kitsy bez konieczności wrzucania do gry tongue.gif
Kubbas
Świetny kits, logo do poprawy. wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.