Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kits By Flisak
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Kits Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21
MaTi10
Flisak weź się Pan za stroje Ekstraklasy i wydaj pake;]] jak już robisz pojedynczo to lepiej całą lige;d pzdr
Flisak
CYTAT(perONE @ Aug 16 2008, 19:07) *
Przed chwila zassalem kits Arki, faktycznie: zamiast nadpisac dane czyli podmienic kitsy, stroj zostal zapisany obok, o takiej samej nazwie. Usunalem wiec stary kits lecz w grze nie bylo nowego. Jest to chyba wina formatu. W folderze pa moj kits mial format PNG natomiast od Flisaka ma format JPEG. Wystarczy zmienic w Paint'cie format i kits dziala w grze wink.gif

mam chyba radę. od razu zapisujcie obraz w formacie .png
chyba nie muszę tłumaczyć, jak to zrobić

CYTAT(MaTi10 @ Aug 16 2008, 20:00) *
Flisak weź się Pan za stroje Ekstraklasy i wydaj pake;]] jak już robisz pojedynczo to lepiej całą lige;d pzdr

a kto powiedział, że pojedynczo? może to tylko są zapowiedzi całych setów tongue.gif
Flisak
GKS Bełchatów z tej kolejki

Sebinhoo
Fajowo wyszedł Ci ten template tongue.gif
mietek_
Filsak jaki model i kolor do stroju belchatowa??A i mozesz zrobic lub zapodac stroj bramkarski arki o to foty http://www.arka.gdynia.pl/?akcja=zawodnik&id=4 http://www.arka.gdynia.pl/?akcja=41
Flisak
CYTAT(mietek_ @ Aug 17 2008, 09:54) *
Filsak jaki model i kolor do stroju belchatowa??A i mozesz zrobic lub zapodac stroj bramkarski arki o to foty http://www.arka.gdynia.pl/?akcja=zawodnik&id=4 http://www.arka.gdynia.pl/?akcja=41

ten co (prawie) zawsze, czyli 65 no
a co do stroi bramkarza, to oczywiście je zrobię wink.gif przydałyby się też foty stroju away
juniorsen
Flisak boskie stroje POdbeskidzia kiedy full pack?
Flisak
CYTAT(juniorsen @ Aug 21 2008, 20:20) *
Flisak boskie stroje POdbeskidzia kiedy full pack?

Chyba nie długo. Jutro wydam 2 stroje Górnika Zabrze. Wkrótce też set dla Bełchatowa, Arki, Lechii i właśnie Zabrza.
Flisak
Niedługo fullset
Tolox11
Wow what a fantastic gornik kit, dziekuje for that and other polish kits, you should work for konami  wink.gif

Pozdrawiam

arm
Z każdym kolejnym kitsem jesteś coraz lepszy! Pierwszorzędna praca!
mietek_
Filsak nie widze tego stroju widze tylko taki czerwony krzyzyk!!co mam zrobic??
Druteron
Stroje super! Wszystkie starannie wykonane, oby tak dalej.
Flisak
Lechia Gdańsk
home

away
ronaldo_9
Bardzo mi się podoba w Twoich strojach estetyka wykonania, to że robisz w rozdzielczości 512x512 i to że dla polskich drużyn. Tak trzymaj!
Tomi84
Świetne stroje Flisak. Pięknie się prezentują, widać że dbasz o szczegóły.
arm
Kolejne świetne stroje!
Tomas
CYTAT(Flisak @ Aug 26 2008, 15:24) *
Lechia Gdańsk
home

away

Fantastyczne stroje Lechii ! nie wiem jak mam Ci dziękować smile.gif
Wykonałbyś jeszcze takie jak w ostatnim meczu? Czyli zielona koszulka ta co zrobiłeś i do tego białe spodenki i getry.
Na oficjalnej stronie Lechii jest takie info:
zestaw "domowy": zielone koszulki, białe spodenki i białe getry
zestaw "wyjazdowy": białe koszulki, zielone spodenki i białe getry
zestaw "rezerwowy": pasiaste koszulki, białe spodenki i białe getry
Jak coś to mogę dostarczyć Ci fotki strojów i jeszcze pytanie czy fonty i numery tez wykonasz? Służę fotkami oczywiście smile.gif

Jeszcze raz dzięki i pozdrawiam, super prace ładnie i estetycznie wykonane jak wszystkie zresztą.
kostek
Lechia super, dobre wykonanie.
Tolox11
przepraszam ale kits estan espectaculares !!!! zawsze dobrze pracuje  wink.gif great lechia and in fact all polish kits jest superb  wink.gif

Salu2

Flisak
Strój bramkarki Wisły z wczorajszego (i nie tylko) meczu. Jakby co, to i ŁKSu się od razu machnie biggrin.gif
mdl 59, yes

Varies.
CYTAT(Flisak @ Aug 27 2008, 16:09) *
Strój bramkarki Wisły z wczorajszego (i nie tylko) meczu. Jakby co, to i ŁKSu się od razu machnie biggrin.gif
mdl 59, yes

Piekna robota biggrin.gif.Brawo 10/10
p.s.a zrobisz Korone Kielce?(hummel)
Flisak
CYTAT(VaRiEs @ Aug 27 2008, 16:27) *
Piekna robota biggrin.gif.Brawo 10/10
p.s.a zrobisz Korone Kielce?(hummel)

Czy ja wiem... Coś mi się zdaje, że będę robił kitsy tylko dla ekstraklasy
perONE
bdb stroje wink.gif tylko mam pytanko. Ty dales seta Wisły gdzie home GK był black a AWAY był blue a VaRiEs dał seta gdzie HOME GK jest blue a AWAY jest yellow. wiec mozesz mi powiedziec jak jest?
djclanv1r00z
super wisełka GK przyda się do kitservera smile.gif

pozdro cool.gif
Flisak
CYTAT(perONE @ Aug 27 2008, 18:07) *
bdb stroje wink.gif tylko mam pytanko. Ty dales seta Wisły gdzie home GK był black a AWAY był blue a VaRiEs dał seta gdzie HOME GK jest blue a AWAY jest yellow. wiec mozesz mi powiedziec jak jest?

Kiedy robiłem seta nie znałem jeszcze tego żółtego stroju, więc może to jest aktualny home, a tamte to do wyboru away
norek
CYTAT(Flisak @ Aug 27 2008, 16:09) *
mdl 59, yes

Zmien efekt wokol loga wisly na spodenkach bo nie prezentuje sie dobrze. Reszta bez zarzutow.
artysta germanista
Strój bramkarski Wisły niby prezentuje się dobrze (ładne szycia, dobre efekty na logach) jednak razi mnie w nim technika wypełnienia go żółtym kolorem. Robisz to taką metodą na 3 warstwy jak w swoim tutorialu pokazywał GoFy? bo wydaje mi się, że jest to zwykłe multiply. rolleyes.gif

jar3k-1987
a ja mam do ciebie taką prośbe czy mógłbyś poprawić tą czerwoną gwiazde na białą
k-ten
Dobra robota z Wisłą.
Flisak
ŁKS Łódź

Patryk_96
Wielkie dzięki za download. Mam już kitsy w grze.
kroczek
Swietne stroje moze teraz Lecha?
Roger
Stroje ŁKS-u bardzo dobre smile.gif Jakie następne?
djclanv1r00z
super kitsy smile.gif

już śmiga ŁKS w grze smile.gif

pozdro cool.gif
arm
Kolejne fajne stroje!
Możesz jeszcze machnąć ten cały biały zestaw dla Wisły?
abdel1908
Wielki szacunek, fantastyczne stroje zaraz je właduję do gry.
Varies.
CYTAT(Flisak @ Aug 28 2008, 21:41) *
ŁKS Łódź

Świetnie smile.gif.
P.s.Flisak moglbys wrzucic logo Bio-ag solutions?Bo chce swoj ŁKS wydać tongue.gif
Varies.
CYTAT(Flisak @ Aug 28 2008, 21:41) *
ŁKS Łódź

Świetnie smile.gif.
P.s.Flisak moglbys wrzucic logo Bio-ag solutions?Bo chce swoj ŁKS wydać tongue.gif
tomaj
Flisak kiedy będzie fulset strojów Lecha?? Zrobisz też trzeci komplet z wczorajszego meczu?
Oto przykład: http://www.lechpoznan.pl/pliki/cms/196/woj...k080826_500.jpg
No i czy byś dał rade przerobic te stroje do pes 2008?
Flisak
CYTAT(VaRiEs @ Aug 29 2008, 09:34) *
Świetnie smile.gif.

będzie problem, bo nie mam tego loga. w internecie go nie ma. musiałem je od podstaw robić
Varies.
CYTAT(Flisak @ Aug 29 2008, 15:26) *
będzie problem, bo nie mam tego loga. w internecie go nie ma. musiałem je od podstaw robić

No dobra tongue.gif.
P.S.Dokonczylbys seta Arki?
Flisak
CYTAT(VaRiEs @ Aug 29 2008, 15:36) *
No dobra tongue.gif.
P.S.Dokonczylbys seta Arki?

Jasne. Jest tylko problem z bramkarskim, bo jeszcze nie skończyłem go.
Wosik91
A doczekamy sie seta Ruchu Chorzów? xP
Flisak
CYTAT(Wosik91 @ Aug 29 2008, 17:22) *
A doczekamy sie seta Ruchu Chorzów? xP

Zobaczymy... Rok szkolny się zaczyna i czasu będzie mniej :/
Matek1908
Flisak jeszcze ŁKS ma stroje niebiesko czerwone spojrz
http://www.cracovia.pl/piclens/lsk/pl_images/E.jpg

Niema znaczka mosir Łódź na strojach (miejski ośrodek sportu i rekreacji) powinien byc pod herbem Łodzi.

I jescze stroj czerwony bramkarski fotke dam pozniej.
szejk
Wypasione kitsy juz sa w pesie
Flisak
Muszę wam coś wyjaśnić. Będę miał teraz bardzo duże problemy z robieniem kitsów, ponieważ zaczął się rok szkolny. Niby normalka, a jednak nie. Otóż poszedłem do najlepszego liceum w województwie i muszę już od początku roku zapier...lać, ile wlezie. Więc kitsy będą wychodzić sporadycznie (najczęściej w weekendy). Mam nadzieję, że przez to nie wyjdę z wprawy i moje stroje będą nadal dobre.

PS W niedługim czasie można się spodziewać setów dla kilku polskich klubów (tych co mają stroje JAKO)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.