Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kits By Flisak
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Kits Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21
Flisak
Dzięki wszystkim za oceny. Pomyślę nad tym kontrastem, no i ściągaczem. A loga, już sam nie wiem, zrobię takie jakie będą się podobać MI laugh.gif
Cytat(kroczek @ Aug 28 2007, 21:34:08) [snapback]179234[/snapback]
Mógłbys zrobić te stroje Legii?

Dobra zrobię te stroje biggrin.gif Od razu mogę Bełchatowa nowe(są podobne do Legii)
barpec94
Przydaly by sie te paski na tym stroju wyjazdowym polakow ale i tak niezle te stroje smile.gif

Fajnie ze zrobisz te kitsy biggrin.gif biggrin.gif smile.gif
Flisak
No to jest - Legia PREVIEW. Zaznaczam, że w wersji finalnej strój będzie wyglądać troszkę inaczej, gdyż dopiero teraz w grze zobaczyłem, że części od środka przodu koszulki w dół muszą być niżej. Ale dla zaostrzenia apetytów już daje preview
Hal
Zajebista jakość. Dałoby radę napisać na kołnierzyku "Legia.com"?
rolleyes.gif
perONE
idealne czego chciec wiecej...
Flisak
Cytat(Kamilinho @ Aug 29 2007, 17:57:26) [snapback]179531[/snapback]
Zajebista jakość. Dałoby radę napisać na kołnierzyku "Legia.com"?
rolleyes.gif

Coś mi się wydaje, że nie, bo na tym template(a la pes5) kołnierz jest narysowany tylko z jednej strony(lewej), a z drugiej jest odbiciem pierwszej. Na nowym template można by było, ale na tym nie
Kriss91
Cytat(Flisak @ Aug 29 2007, 18:14:43) [snapback]179535[/snapback]
Coś mi się wydaje, że nie, bo na tym template(a la pes5) kołnierz jest narysowany tylko z jednej strony(lewej), a z drugiej jest odbiciem pierwszej. Na nowym template można by było, ale na tym nie

Ale możesz spróbować wrzucić ten napis na samej górze tyłu koszulki rolleyes.gif
Flisak
Cytat(Kriss91 @ Aug 29 2007, 18:27:40) [snapback]179538[/snapback]
Ale możesz spróbować wrzucić ten napis na samej górze tyłu koszulki rolleyes.gif

No w sumie tak, ale chyba zrobię też wersję na innym template z odpowiednim collarem.
GooFy
Słaby czarny w sumie reszta ok tylko tego znaczka teamgeist niema w Realu
Flisak
Cytat(GoooooFy @ Aug 29 2007, 19:48:59) [snapback]179563[/snapback]
Słaby czarny w sumie reszta ok tylko tego znaczka teamgeist niema w Realu

Jest ten znaczek, sam zobacz http://legia.tv/photos08j/08sosnowiec1_f30.jpg
kroczek
Barzdzo ładny kits Legii.Z niecierpliwoscia czekam na Bełchatów.Pozdro
barman_2000
trochę za cienkie logo orange na piersi, poza tym kits bardzo fajny
qwerte
Czarny na spodenkach jest za jasny a tak po za tym super kits.
barpec94
Niezla Robota smile.gif Lecz przydalyby sie te nowe Numerki Legii tylko nie wiem czy tym tez sie zajmujesz ale i tak niezly ten kits tongue.gif

Nie moge sie doczekac na Stroj Botu smile.gif
Flisak
Ten strój Legii to chyba jutro skończę. Tymczasem Zagłębie Lubin GK
Flisak
Widzę, że będę musiał skończyć z robieniem stroi dla użytkowników, gdyż nikt mnie nie docenia sad.gif Chyba nawet nikt nie zauważył, że mam przypięty temat(no z wyjątkiem Pablo, który jest moim kumplem)
Bartezz
Fajny stroj.
Nie poddawaj się tak latwo. Wszyscy są przejeci PES2008. Więc era PES6 powoli odchodzi.
ScOuT
Super kits biggrin.gif
Flisak
Może i era PES 08 nadchodzi, ale nie zamierzam przestawać robić stroi. Ja nie mam jeszcze pewności, czy w ogóle nowa odsłona gry mi pójdzie.
adison88
Bartezz ma racje , a co do stroji to mi sie podobają !A szczegolnie bramkarski Zagłębia.
Morf
Nie którzy Nie widzą chyba że to Temat Kits by Flisak , a nie czy Nadchodzi Era Pes 2008 wink.gif , Strój GK Zagłębia Lubin Naprawde Fajny zresztą Jak większość twoich Dzieł , Jedno pytanie zrobisz Białe Stroje Polaków ;> ? czy tylko Póki co Te czerwone i Bramkarskie ?
Flisak
Cytat(Morf @ Aug 30 2007, 20:22:17) [snapback]180026[/snapback]
Nie którzy Nie widzą chyba że to Temat Kits by Flisak , a nie czy Nadchodzi Era Pes 2008 wink.gif , Strój GK Zagłębia Lubin Naprawde Fajny zresztą Jak większość twoich Dzieł , Jedno pytanie zrobisz Białe Stroje Polaków ;> ? czy tylko Póki co Te czerwone i Bramkarskie ?

Białe stroje już kiedyś zrobiłem, ale na nowym template raczej też zrobię. A następnie będzie lekka odskocznia i pokarzę wam buty mojej produkcji happy.gif Mam nadzieję, że dobrze je zrobię laugh.gif
kroczek
Cytat(Flisak @ Aug 30 2007, 23:24:06) [snapback]180084[/snapback]
Białe stroje już kiedyś zrobiłem, ale na nowym template raczej też zrobię. A następnie będzie lekka odskocznia i pokarzę wam buty mojej produkcji happy.gif Mam nadzieję, że dobrze je zrobię laugh.gif

A zrobisz stroje Bełchatowa?
barpec94
Nie moge sobie wyobrazic jak zrobisz te stroje Belchatowa bo wprost na to patrzec to jest stroj lepszy od tego realnego smile.gif
Flisak
No to dziś przedstawię moje pierwsze w życiu buty.
Oceniajcie mnie łagodnie, bo to pierwsze

Chyba czas założyć temat stuff by flisak. Jak myślicie??
Kriss91
Muszę przyznać, że nawet nieźle. Musisz popracować nad równym łączeniem się elementów i postaraj się ich nie rozmywać, np. ten plastik na pięcie.

PZDR
Hal
Fajny bucik. Podoba mi sie.
Pozdro
Flisak
Mam teraz zajawkę na buty i dlatego stworzyłem kolejne.
Puma V-Kat II GCi FG WhiteRedGold

Jeszcze do poziomu ComeBacka nie podchodzę, ale buj się miszczu laugh.gif tongue.gif
ComeBack
Nawet ladne Ci wyszly:) wiesz widze ze idziesz ta samo droga co ja...kitsy..buty...
a co do butow to ja jako 1 zrobilem tez ta Pume co Ty tylko w innym kolorze;)
POZDRAWIAM;)
INTELEKT
No ładne, zwłaszcza te pierwsze.
michal1994
flisak moglbys zrobic stroje dla realu madryt w wersi ligowej i champions league? z gory dziki tongue.gif
Flisak
Cytat(michal1994 @ Sep 2 2007, 11:43:00) [snapback]180869[/snapback]
flisak moglbys zrobic stroje dla realu madryt w wersi ligowej i champions league? z gory dziki tongue.gif

Czym one w ogóle się różnią?? huh.gif
reS
Bardzo fajne te pumki wink.gif czekam na kolejne Twoje prace, pzdr
koshtur
Flisak mam do Ciebie prośbę o zrobienie jeszcze jednego stroju dla naszej reprezentacji - mianowicie całego czerwonego . Próbowałem miksować w GDB Managerze , ale niestety nie wychodzi z Twoimi strojami(świetne stroje). Gdybyś dał radę zrobić będę wdzięczny.
Flisak
Cytat(koshtur @ Sep 2 2007, 15:04:30) [snapback]180934[/snapback]
Flisak mam do Ciebie prośbę o zrobienie jeszcze jednego stroju dla naszej reprezentacji - mianowicie całego czerwonego . Próbowałem miksować w GDB Managerze , ale niestety nie wychodzi z Twoimi strojami(świetne stroje). Gdybyś dał radę zrobić będę wdzięczny.

Masz na myśli, żeby dorobić czerwone spodenki, tak? Bo jeżeli o to chodzi, to żaden problem. Wrzucę potem wpis do configu, bo to w GDB managerze da się zrobić wink.gif
michal1994
Cytat(Flisak @ Sep 2 2007, 13:11:59) [snapback]180907[/snapback]
Czym one w ogóle się różnią?? huh.gif

chodzi ze na rekawie w wersji ligowej jest znaczek La Liga, a w wersji champions league znaczek champions league tongue.gif
Flisak
Cytat(michal1994 @ Sep 2 2007, 20:52:42) [snapback]181049[/snapback]
chodzi ze na rekawie w wersji ligowej jest znaczek La Liga, a w wersji champions league znaczek champions league tongue.gif

CZy nikt nie umie posługiwać się GDB Managerem!!?? blink.gif To jest dziecinnie proste. Włączamy program, wybieramy nasz folder uni. Potem to się ładuje i wybieramy zespół, do któego chcemy dać overlay. Na samym dole jest Overlay:. Klikamy na ... i wyszukujemy nasze overlay(najlepiej je umiejscowić w folderze ze strojem lub ligą.

A tymczasem strój domowy Polaków. Jak zechcecie to mogę wydać paczkę
GooFy
Wycięcie na spodenkach pixelowate Logo Pumy za nisko a orzełek za nisko... A pozatym krocze nie pokolorowane...
Flisak
Cytat(GoooooFy @ Sep 2 2007, 21:25:50) [snapback]181058[/snapback]
Wycięcie na spodenkach pixelowate Logo Pumy za nisko a orzełek za nisko... A pozatym krocze nie pokolorowane...

Właśnie poprawiłem te krocze, bo to od razu zauważyłem, więc zarzut nie słuszny tongue.gif
A co do innych, to nie są słuszne, bo wycięcie nie jest pixelowate, a loga są dobrze umieszczone
ComeBack
Kits nie powala...taki zwylky jakis i wybiel koszulke bo szaro wyglada;)
POZDRAWIAM;)
koshtur
Flisak , udało mi się zmiksować strój reprezentacji , ale robiąc ręcznie config , bo przy próbie zrobienia w GDB Menagerze wywala mnie z programu.
GooFy
Cytat(Flisak @ Sep 2 2007, 21:30:41) [snapback]181059[/snapback]
Właśnie poprawiłem te krocze, bo to od razu zauważyłem, więc zarzut nie słuszny tongue.gif
A co do innych, to nie są słuszne, bo wycięcie nie jest pixelowate, a loga są dobrze umieszczone

To poco ci takie oceny jak z żadną się nie zgadzasz ?? blink.gif To moje zdanie i daję szczerą ocenę ale twoja duma na to nie pozwala... Wycięcie jest pixelowate i to strasznie widać na czarnym tle białe kropki. A logo Pumy powinno być wyżej.
Flisak
Wcześniej mówiłeś, że jest dobrze, a teraz, że jest źle. Loga są we wszystkich strojach w tych samych miejscach. A jeżeli powinny być w innych, to bardzo proszę o fotkę. A z tym pixelowaniem, to inaczej nie da sie wyciąć z template. Sam spróbuj, chyba powinieneś to wiedzieć
kroczek
A co z Bełchatowem?
qwerte
Cytat(Flisak @ Sep 2 2007, 21:19:51) [snapback]181055[/snapback]
CZy nikt nie umie posługiwać się GDB Managerem!!?? blink.gif To jest dziecinnie proste. Włączamy program, wybieramy nasz folder uni. Potem to się ładuje i wybieramy zespół, do któego chcemy dać overlay. Na samym dole jest Overlay:. Klikamy na ... i wyszukujemy nasze overlay(najlepiej je umiejscowić w folderze ze strojem lub ligą.

A tymczasem strój domowy Polaków. Jak zechcecie to mogę wydać paczkę

Strój repry w ostatnim meczu z Rosją wyglądał o tak:

barman_2000
jakbyś się interesował to byś wiedział że to stary krój pumy, a Polacy będą występować w nowym, kroju, właśnie w takim jakim zrobił Flisak, sorki za OT Flisak
Flisak
Cytat(kroczek @ Sep 3 2007, 14:28:01) [snapback]181238[/snapback]
A co z Bełchatowem?

Wszytko w swoim czasie biggrin.gif

Cytat(lasserl @ Sep 3 2007, 19:14:47) [snapback]181321[/snapback]
Strój repry w ostatnim meczu z Rosją wyglądał o tak:

Prawda, ale to stary krój pumy. Ja w swoim folderze ten strój mam jako alternatywny. Ty też tak możesz zrobić wink.gif Tego stroju już wykonywać nie będę, bo przecież został wykonany już kilka razy i to jeszcze bardzo dobrze
qwerte
Aha. Sory nie wiedziałem że będą mieli nowe stroje. unsure.gif
grzesio1712
nie będą mieli, tylko już mają... grali pare meczy w nowym kroju...
Flisak stój polski fajny
Flisak
Dzisiaj w końcu znalazłem chwilę wolnego czasu i dokończyłem strój domowy Legii Warszawa. Według mnie jest prawie idealny, ale obiektywną ocenę pozostawiam Wam.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.