Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kits By Flisak
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Kits Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21
Wosik91
Super robota wink.gif
TreworBG
polish beauty wink.gif pieknie smile.gif
Wosik91
Mam male watpliwosci do kitsow away xP Nie powinny one byc bardziej jaskrawe?? Dla porownania:
Arek.PL
CYTAT(Flisak @ Jul 8 2008, 15:02) *
FC Barcelona fulleset

Myślę że mała poprawka stroju away na bardziej jaskrawą żółć i komplecik powinien być kapitalny !

Pozdrawiam smile.gif
FAN PES6
Jak zwykle eleganckie stroje. Ale teraz czas na full sety Realu Madryt i Manchesteru United

Robson21
looks good smile.gif
Flisak
CYTAT(FAN PES6 @ Jul 9 2008, 17:14) *
Jak zwykle eleganckie stroje. Ale teraz czas na full sety Realu Madryt i Manchesteru United

Na razie nie planuję zrobienia tych stroi. Następne będą stroje Juventusu
Jamnik
No nareszcie smile.gif Wielkie dzięki za stroje Barcelony smile.gif
TreworBG
no to czekamy na Juve i ewentualne rozjaskrawienie Barcy smile.gif
Flisak
Mimo zapowiadanego Juve zrobiłem templa adidasa. Ale nie bójcie się, bo juve już się robi tongue.gif (away prawie skończony)
A tymczasem nowy strój domowy legii(niedługo away i gk)...

... oraz domowe i wyjazdowe stroje mistrzów Europy

barman_2000
stroje super, ale na stroju Legii brakuje znaczka n na koszulce i królewskiego na rękawie
Flisak
CYTAT(barman_2000 @ Jul 17 2008, 21:41) *
stroje super, ale na stroju Legii brakuje znaczka n na koszulce i królewskiego na rękawie

http://www.legialive.pl/zdjecia/koszulki2008-09_d2.jpg wink.gif
barman_2000
obejzyj sobie mecz który leci na tvp 2, bo w takich beda grac
stoproTypeK
Wlasnie chcialem napisac ze Legia własnie gra nowych strojach z logiem 'N' wink.gif Ale kolega powyzej mnie uprzedził ;]
Jamnik
Super wielkie dzięki za (L) smile.gif czekałem aż sie doczekałem tongue.gif

Pzdr smile.gif
kacper_
Super stroje Legii i Hiszpanów czekam na GDB. tongue.gif
Arek.PL
Stroje reprezentacji Hiszpanii rewelka wink.gif
Flisak
Legia update. Prosiłbym o foty bramkarskiego stroju, bo się zagapiłem i nie obejrzałem meczu :/

TreworBG
logo klubu jest znacznie wieksze od znaczka adidasa, a na zdjeciu maja mniej wiecej taka sama wysokosc...
barman_2000
http://www.legialive.pl/news/26747_Nowe_stroje.html

tu masz bramkarski tylko tez bez n
Flisak
CYTAT(barman_2000 @ Jul 18 2008, 14:50) *
http://www.legialive.pl/news/26747_Nowe_stroje.html

tu masz bramkarski tylko tez bez n

Ale to tylko jedno zdjęcie sad.gif
mietek_
Filsak zrob pozniej caly folder GBD stroi legii
kroczek
Może to nie wiele pomoże ale bramkarski jest taki sam jak strój bramkarski reprezentacji Rumuni(ten czarny - patrz u Torina)Pozdrawiam
Flisak
CYTAT(kroczek @ Jul 18 2008, 18:04) *
Może to nie wiele pomoże ale bramkarski jest taki sam jak strój bramkarski reprezentacji Rumuni(ten czarny - patrz u Torina)Pozdrawiam

Tyle wiem, ale z tego co mi wiadomo w meczu z Puefa miał białe spodenki, a zdjęcia żadnego nie mam. No i jeszcze jest away bramkarski, którego nikt nie zna. Więc zrobię mocka
kroczek
CYTAT(Flisak @ Jul 18 2008, 19:46) *
Tyle wiem, ale z tego co mi wiadomo w meczu z Puefa miał białe spodenki, a zdjęcia żadnego nie mam. No i jeszcze jest away bramkarski, którego nikt nie zna. Więc zrobię mocka

A mógłbys zrobic tez wersje z czarnymi spodenkami?
Flisak
CYTAT(kroczek @ Jul 18 2008, 19:55) *
A mógłbys zrobic tez wersje z czarnymi spodenkami?

Jasne wink.gif
torin
Stroje niezle, ja czekam na wiecej zdjec, ale na pewno tez je wykonam tongue.gif Poprawilbym kilka rzeczy pod wzgledem estetyki wink.gif Co do bramkarskiego to roznie to moze byc trzeba poczekac na kolejne mecze, mysle ze Mucha moze grac wiekszosc meczy w jednym stroju. Na chwile obecna mozesz sie posilkowac takimi fotami:

Pozdrawiam
ZGRywus
Świetne stroje Legii, nic tylko czekać na więcej zdjęć, żeby mogły być skończony całkowicie, folder GDB. A może jak już wykonasz stroje dla Juve, wziąłbyś się za ManUTD ? Jeśli nie w najbliższym czasie, to chociaż przed startem nowego sezonu, wdzięczny bym był ;]
Flisak
Fullset Hiszpanii. Niedługo jeszcze zupdatuję, bo nie zrobiłem wszystkich bramkarskich.

FAN PES6
Podpisuje się pod tą prośbą. fullset Manchesteru United
FAN PES6
Glory Glory Manchester United!!!

GooFy
Polska siła ! cool.gif Jak narazie to w Polsce jest chyba więcej kitsmakerów Pesa 6 niż na Evo-Webb cool.gif Tak trzymać happy.gif
Kitsy masakryczne, ale mógłbyś wyłagodnić szycia... tongue.gif
Flisak
CYTAT(.GooFy @ Jul 18 2008, 22:27) *
Polska siła ! cool.gif Jak narazie to w Polsce jest chyba więcej kitsmakerów Pesa 6 niż na Evo-Webb cool.gif Tak trzymać happy.gif
Kitsy masakryczne, ale mógłbyś wyłagodnić szycia... tongue.gif

Cały czas pracuję nad szyciami i mam nadzieję, że już niedługo będą mi wychodzić w 100% tak jak chcę. Bo na razie sam nie jestem z nich zadowolony do końca.
dzięki wszystkim za komenty, pozdro
kacper_
Super kitsy tak trzymaj smile.gif
Flisak
Zapowiadane juve. na razie tylko away
TreworBG
robi wrazenie, ale Flisak loga na bialych strojach Hiszpanow wydaja sie troche niewyrazne mozesz to poprawic??
kroczek
Super Juve!!! A jesli mozna spytac to kiedy wydasz bramkarski Legii?Pozdro
Flisak
CYTAT(kroczek @ Jul 21 2008, 13:48) *
Super Juve!!! A jesli mozna spytac to kiedy wydasz bramkarski Legii?Pozdro

Wkrótce wink.gif
chmiel13
Świetny strój Juventusu, gratulacje wink.gif OT: Sam chciałbym porobic kitsy do PESa 6 ale nie umiem za bardzo zrobic template... caly czas nad tym pracuje tongue.gif
jano
CYTAT(Flisak @ Jul 21 2008, 13:13) *
Zapowiadane juve. na razie tylko away

SZOK !! ohmy.gif Czekam na resztę stroi Juventusu wink.gif
Flisak
stoproTypeK
bjutyful ;D
Jamnik
Aż grać się chcę jak takie stroje cieszą oko wink.gif Czekam na full set smile.gif

Pzdr
Arek.PL
Świetne prace.
Flisak
Mam pytanie. Czy chcecie, abym zrobił nowe stroje Wisły?
kroczek
CYTAT(Flisak @ Jul 22 2008, 22:36) *
Mam pytanie. Czy chcecie, abym zrobił nowe stroje Wisły?

No jasne dawaj mistrzu!!!!!!!!
Flisak
A jeszcze mam dobre foty Jagi(domowe). Je też zrobić?
kroczek
Najpierw zrób Wisłe.Pozdro.A bramkrski taki jak był(Chyba)
Flisak
CYTAT(kroczek @ Jul 22 2008, 22:59) *
Najpierw zrób Wisłe.Pozdro.A bramkrski taki jak był(Chyba)

Bramkarza to na razie zostawię w spokoju, dopóki nie będzie znany oficjalny strój
TreworBG
zajebiscie czekamy smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.