Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kits By Flisak
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Kits Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21
Flisak
Comeback, to był jeden z tych błędów, które zauważyłem wink.gif
A co do fontów... Zrobię, jak dacie dobre foty, bo na razie mogę tylko kilka cyfr zrobić, czyli tyle, co nic
kroczek
Kołnierzyk w twoich strojach ma takie szycia jakby takie duże wciecie a orginalnie ich nie ma.Pozdrawiam
Flisak
CYTAT(kroczek @ Aug 1 2008, 20:00) *
Kołnierzyk w twoich strojach ma takie szycia jakby takie duże wciecie a orginalnie ich nie ma.Pozdrawiam

Hmmm... nadal nie rozumiem :/ Może zaznacz tę część na stroju i pokaż mi je
PS Jak jutro będę miał czas, to skończę home lub away Fenerbahce
kroczek
Tak na szybko:

Flisak
A to zobacz na tą fotkę
kroczek
CYTAT(Flisak @ Aug 1 2008, 22:44) *
A to zobacz na tą fotkę

No ok fotka pokazuje ze masz racje ale po:
1.W grze nie ma tego wyciecia tylko jest szycie.
2.W realu gdy zawodnicy maja koszulke na sobie to nie ma takiego wyciecia.
Pozdrawiam a dla spokoju sprawdz fotki z meczu w LM.
Tomi84
Fliask, na evo-web ktoś wrzucił fotki nowych strojów Fenerbahce, może to pomoże smile.gif :

http://www.fenerium.com.tr/department/Show....aspx?depid=421
Flisak
Te fotki to mam od dawna
Tomi84
Co do Juve to dziś w Emrates Cup Chimenti broni w fioletowym stroju, może się przyda.

Flisak
CYTAT(Tomi84 @ Aug 3 2008, 15:41) *
Co do Juve to dziś w Emrates Cup Chimenti broni w fioletowym stroju, może się przyda.

Dzięki za fotę.
PS Ten Fenerbahce jeszcze poczeka chwilkę, bo jednak doszedłem do wniosku, że lepiej dokończyć legię
Flisak
Juventus Turyn

kroczek
Wspaniała robota.Pozdrawiam
Tomi84
Świetne stroje.
Flisak
Jutro chcę wydać seta Legii, więc pytam, czy ktoś wie, jakie są stroje wyjazdowa dla bramkarzy. Jeżeli nikt nie wie, to może dajcie propozycje takiego "mocka"
Jamnik
może jakiś brązowy z brązowymi wstawkami ?
djclanv1r00z
super Juve smile.gif

a co do Legii to widziałem że miał tą błękitnabluzę i białe spodenki a w uefie chyba miał czarne spodenki smile.gif

albo zrób czerwony z czarnymi spodenkami smile.gif będzie tak inaczej smile.gif

pozdro cool.gif

biggrin.gif biggrin.gif P.S. MÓJ 200 POST biggrin.gif biggrin.gif
luigi7
b.dobre prace;)
torin
CYTAT(Flisak @ Aug 4 2008, 22:49) *
Jutro chcę wydać seta Legii, więc pytam, czy ktoś wie, jakie są stroje wyjazdowa dla bramkarzy. Jeżeli nikt nie wie, to może dajcie propozycje takiego "mocka"

Ja juz przygotowalem takie:
http://www.legialive.pl/photos09j/09sparin...llonia1_f34.jpg wink.gif
Pozdro
stoproTypeK
a moze bys zrobił '3rd mock' tzn. ten czerwony strój tylko ze w kolorze zielonym?? bo Legia bez zielonego to mi tak troche nie pasuje tongue.gif
a co do bramkarza to moze cos na bazie strojów dla bramkarza Repr. Niemiec tongue.gif

PS. widze ze Torin mnie uprzedził xD
Flisak
Download dam jutro, albo pojutrze, bo jeszcze chcę zrobić ten strój . Na razie to.
model 65; no

kroczek
Swietne kitsy!!!Pozdro
luigi7
zajebista robota:)
Patryk_96
Kitsy super!

Pozdro
stoproTypeK
a zrobilbys z tego czerwonego zielony?? tongue.gif
wyraz10
Rewelacja cool.gif Juz sie nie moge doczekac tongue.gif
djclanv1r00z
no wymiatasz smile.gif

tylko czekać na full set xD

pozdro cool.gif
Tomi84
Szacunek, zajebiste stroje.
Bracia tashibana
o kurana ale kitsy
k-ten
Zajebiste sleep.gif
Flisak
No to daje fullseta

bedi
danke biggrin.gif
konohomaru
stroje ekstra ale fonty powinny byc inne
popatrz sobie w tej galerii
http://www.legialive.pl/galeria/495
Jamnik
Dzięki wielkie za Legię smile.gif
Flisak
CYTAT(konohomaru @ Aug 6 2008, 16:12) *
stroje ekstra ale fonty powinny byc inne
popatrz sobie w tej galerii
http://www.legialive.pl/galeria/495

się jeszcze zrobi biggrin.gif

Znalazłem nowy sposób robienia szyć, więc wziąłem się do pracy i zrobiłem nowy template-pumy. A oto efekt...
Lech Poznań home
mdl 23 no

Tolox11
Wow kickass Lech, great kits again, mam pytanie jestes polish Arip?  tongue.gif really good, in game legia and wisla looks superb !!  wink.gif

Flisak
CYTAT(Tolox11 @ Aug 6 2008, 20:00) *
Wow kickass Lech, great kits again, mam pytanie jestes polish Arip? tongue.gif really good, in game legia and wisla looks superb !! wink.gif

no tongue.gif he is better than I, but i am good kitsmaker
Jamnik
W końcu sie doczekałem biggrin.gif !! Pozdro smile.gif
Patryk_96
Kits Lecha super! Czekam na fullset.

Pozdro
Flisak
Zaczynam robić teraz stroje pumy, więc zacząłem od najważniejszych-polskich strojów. Niedługo będą jeszcze m.in. kilka francuskich zespołów, brugge i jeszcze kilka reprezentacji. Pozdro

FAN PES6
No stroje Legii to mistrzostwo. Ale jak byś mógł to zrób jeszcze taki sam jak te tylko zielony.
barman_2000
a mógłbys jeszcze zrobic te numery do nich, bo tego brakuje i jest mniejszy realizm rolleyes.gif rolleyes.gif
MaTi10
(L)egia cuudo;] czekam na fonty jeszcze.

pzdr
Flisak
Polska Away
kalin723
Flisak a zrobiłbyś stroje Wisły i Legii w innej rozdzielczości (512x256) bo mi do PES6 te stroje nie pasują...
Flisak
CYTAT(kalin723 @ Aug 8 2008, 14:03) *
Flisak a zrobiłbyś stroje Wisły i Legii w innej rozdzielczości (512x256) bo mi do PES6 te stroje nie pasują...

Na pewno nie. Torin zrobi to za mnie tongue.gif
PS jak już piszecie, to chociaż oceńcie
PS2 dziś fullset Polski
k-ten
CYTAT(Flisak @ Aug 7 2008, 22:21) *
Polska Away

What can I say...? Super wink.gif

Jamnik
Ekstra smile.gif
Varies.
CYTAT(Flisak @ Aug 7 2008, 16:04) *
Zaczynam robić teraz stroje pumy, więc zacząłem od najważniejszych-polskich strojów. Niedługo będą jeszcze m.in. kilka francuskich zespołów, brugge i jeszcze kilka reprezentacji. Pozdro

Łuuu tongue.gif zjebałeś sprawę z getrami(czyt. z jego szyciami) otóż te środkowe się nie łączą huh.gif mellow.gif .MOże tak specjalnie,ale jak na twoj poziom to... sam wiesz laugh.gif .Pozdr
Varies.
Łuuu tongue.gif zjebałeś sprawę z getrami(czyt. z jego szyciami) otóż te środkowe się nie łączą huh.gif mellow.gif .MOże tak specjalnie,ale jak na twoj poziom to... sam wiesz laugh.gif .Pozdr
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.