Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kits By Flisak
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Kits Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21
Tolox11
The 6 and 5 looks awsome, if the 6 woould be in red i would buy inmediatly  happy.gif
mariusz0103
Co wy na to biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Polska

Dziwi mnie tylko brak orzełka
Flisak
CYTAT(mariusz0103 @ Jan 18 2009, 17:59) *
Co wy na to biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Polska

Dziwi mnie tylko brak orzełka

Puki nie zobaczę w tym jakiegoś Polaka, to nie uwierzę... I jeszcze piszą, że to TVN 24 udostępniło tą fote
Flisak
Polska
mld 65 no

mdl 23 no

*template by Daoo
frodo998
Nice work smile.gif
Stuart17
Good job!
perONE
no extra wink.gif
GooFy
Gitarra biggrin.gif W Sobote okaże się czy GK trafiłeś tongue.gif
Flisak
CYTAT(.GooFy @ Mar 26 2009, 21:15) *
Gitarra biggrin.gif W Sobote okaże się czy GK trafiłeś tongue.gif

No wiem, dlatego nie dawałem jeszcze downloadu
GooFy
Jakbyś update robił, to zauważ na fotkach niema znaczków NikeFIT. Na Lewej getrze logo Nike jest z tyłu:
Flisak
CYTAT(.GooFy @ Mar 27 2009, 18:36) *
Jakbyś update robił, to zauważ na fotkach niema znaczków NikeFIT. Na Lewej getrze logo Nike jest z tyłu:

hehe dobrze wiedzieć... choć z tym nike fit to myślałem, że każdy produkt nike ma ten znaczek
Pepis21
I jakbyś jeszcze ten niebieski GK poprawił bo z przodu ten pasek jest szary a nie czarny (wg katalogu Nike). Tak to ładne stroje.
dr_idea
Witam. Flisak mam ogromną prośbę, wykonałbyś jakiś "fantazyjny" (nieprawdziwy, bo z tego co wiem prawdziwego nie ma) 3 strój dla Juventusu? Byłbym wdzięczny.
Flisak
CYTAT(dr_idea @ Mar 30 2009, 14:33) *
Witam. Flisak mam ogromną prośbę, wykonałbyś jakiś "fantazyjny" (nieprawdziwy, bo z tego co wiem prawdziwego nie ma) 3 strój dla Juventusu? Byłbym wdzięczny.

Przykro mi to mówić, ale chyba zaraz polecą ci procenty za to, że piszesz to we wszystkich tematach z kitsami. Ja odpowiadam NIE.
I tu mój komunikat:
NIE BĘDĘ ROBIŁ DLA NIKOGO ŻADNYCH ZMYŚLONYCH STROI! NIE PISZCIE ŻADNYCH PRÓŚB ANI TUTAJ ANI TYM BARDZIEJ NA PW!
Flisak
Wielki comeback? Nie... to tylko jednorazowy wyskok dla lecha. Robiony bez pesa 6, więc mogą się niektóre części nie łączyć,, bo używałem tylko takiego programiku, co mi kiedyś gofy polecił. Wrzucajcie do gry i róbcie screeny, to może będzie mi się chciało coś poprawić tongue.gif
Lech Poznań home 09/10 mdl=65 , clr=no

kroczek
Swietny Lech czekam na away i gk bo w szczególnosci w wypadku tego drugiego jest pare dobrych fotek w sieci.Pozdro
Flisak
CYTAT(kroczek @ Jul 14 2009, 23:00) *
Swietny Lech czekam na away i gk bo w szczególnosci w wypadku tego drugiego jest pare dobrych fotek w sieci.Pozdro

Zawsze zarzucałeś dobrymi fotkami, to może i teraz jakieś podrzucisz? wink.gif

A i screeny z gry by mi się przydały, bo muszę wiedzieć, czy poprawiać coś w łączeniu koszulki z barkami
Kamilbialego
Tak tylko że Lech w związku z ustawą hazardowa nie będzie już grał z BetClickiem.
Flisak
CYTAT(Kamilbialego @ Jan 21 2010, 14:35) *
Tak tylko że Lech w związku z ustawą hazardowa nie będzie już grał z BetClickiem.

Ale pół roku temu grał dry.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.