Nelson
Jun 10 2006, 12:18
QUOTE(korzen @ Jun 10 2006, 12:36:08) [snapback]71918[/snapback]
Brozek oddal jeden strzal, a gadacie bzdury ze zagral 10x wiecej niz inni.
Prawdziwy Fan Legii
Maszrum
Jun 10 2006, 13:01
mecz Polski to byla naprawde tragedia...az zal bylo patrzec na bezradnosc naszej druzyny:(zadnej koncepcji,pomyslu na gre,nie mowiac o strzalach...(pierwszy na 5 minut przed koncem meczu) nie wiem jak nasza reprezentacja chce strzelac gole skoro nie oddaje strzalow na bramke.teraz bedziemy potrzebowac olbrzymiej ilosci szczescia aby uniknac takiej samej sytuacji jak w Korei i Japoni...nie zmienia to faktu ze bede do konca z nasz druzyna i wierze w nia,choc to co zaprezentowala nie napala optymizmem:(mam nadzieje ze janas wymysli cos (choc bedzie ciezko) i da nam jeszcze kilka powodow do radosci:)
Nelson
Jun 10 2006, 13:07
QUOTE(Maszrum @ Jun 10 2006, 13:49:29) [snapback]71942[/snapback]
mecz Polski to byla naprawde tragedia...az zal bylo patrzec na bezradnosc naszej druzyny:(zadnej koncepcji,pomyslu na gre,nie mowiac o strzalach...(pierwszy na 5 minut przed koncem meczu) nie wiem jak nasza reprezentacja chce strzelac gole skoro nie oddaje strzalow na bramke.teraz bedziemy potrzebowac olbrzymiej ilosci szczescia aby uniknac takiej samej sytuacji jak w Korei i Japoni...nie zmienia to faktu ze bede do konca z nasz druzyna i wierze w nia,choc to co zaprezentowala nie napala optymizmem:(mam nadzieje ze janas wymysli cos (choc bedzie ciezko) i da nam jeszcze kilka powodow do radosci:)
Polacy, nie uważali na to że Piłka jest Okrągła..
___
Forza Milan..!
korzen
Jun 10 2006, 13:44
QUOTE(Nelson @ Jun 10 2006, 13:06:22) [snapback]71930[/snapback]
Prawdziwy Fan Legii

Nie, ja patrze obiektywnie...wkoncu to MŚ.
_DEVIL_
Jun 10 2006, 15:56
No i Anglia wygrywa z Paragwajem 1:0 ! Co sadziecie o tym meczu? Mnie osobiście Anglicy zadziwili swoja taktyka obronna w 2 połowie ale za to bardzo skuteczną.
zborek
Jun 10 2006, 16:23
Noi po pierwszym dzisejszym meczu Anglia 1-0 Paragwaj.Anglicy moim zdaniem zagrali mądrze,bo strzelili bramkę i starali się utrzymac wynik co im się udawało.Co do Cole to mysle,że zagral przyzwoity mecz aczkolwiek widac,że jescze nie jest w najwyzszej formie.
Jesli Polska mysli o wyjsciu z grupy musi conajmiej zremisowac z Niemcami, przy czym Kostaryka musi pokonac Ekwador badz zremisowac, co da nam jeszcze nadzieje
Maszrum
Jun 10 2006, 17:58
szczerze mowiac oczekiwalem zdecydowanie wiecej po grze reprezentacji Anglii...oczywiscie kilka akcji naprawde bylo na poziomie swiatowym,no ale jak sie ma taki srodek pola jak Lampard,Gerard czy Beckham to gra sama sie klei...szkoda ze Eriksson nie dal zagrac Walcott'owi,bo chcialem zobaczyc jak prezentuje sie ten 17-latek,ale licze na jego wystep w nastepnych 2 meczach ( w pozniejszej fazie turnieju watpie zeby dostal szanse,poniewaz najprawdopodobniej zdolny do gry bedzie Rooney ) Anglicy zagrali madrze taktycznie,zrealizowali zalozenia ( czego nie mozna powiedziec o naszej reprezentacji...

) i zasluzenie wygrali
baski18
Jun 10 2006, 18:51
Remis Szwecji .. kolejna niespodzianka mistrzostw po Polsce, cos im nie wychodzilo.
Pozdro
Maszrum
Jun 10 2006, 18:56
wlasnie shaka hislop (bramkarz Trynidadu i Tobago) zatrzymal Szwecje...mial naprawde kilka wspanialych interwencji i to glownie dzieki niemu grajacy wieksza czesc 2 polowy w dziesiatke Trynidad zdolal wywalczyc remis i zainkasowac 1 punkt...oczywiscie na slowa pochwaly zasluguje cala druzyna,pokazujac ze mimo posiadania slabszych pilkarzy,walka i ambicja mozna wiele osoagnac!!to powinien byc przyklad dla naszych pilkarzy...mecz mogl sie podobac,byl zywy,emocjonujacy,zabraklo tylko bramek...ale te bede na pewno w meczu argentyna-wks
tomek828
Jun 10 2006, 18:59
Trindad & Tobago - Szwecja 0-0
bardzo podobał mi sie mecz "czarni" walczyli i wkladali w granie cale swoje serce...wg mnie tego brakowalo wczoraj Polsce
teraz meczyk Argentyna - WKS typuje wynik 4-1
pozdro all
QUOTE(tomekronaldo @ Jun 10 2006, 19:47:00) [snapback]71994[/snapback]
Trindad & Tobago - Szwecja 0-0
bardzo podobał mi sie mecz "czarni" walczyli i wkladali w granie cale swoje serce...wg mnie tego brakowalo wczoraj Polsce
teraz meczyk Argentyna - WKS typuje wynik 4-1
pozdro all
Zgadzam sie 200 % A co do meczu Argentyna - WKS myśle, że Argentyna wygra, choć nie przekreślam szans WKS.
chazzzz
Jun 10 2006, 19:08
Brawo dla Trynidadu i Tobago!! Zawsze lubie oglądać kiedy 'słabsza' drużyna kradnie pkt wielkim faworytom. Brawa dla utytułowanego trenera, że nawet z gorszymi piłkarzami potrafi tak ułożyć drużyne by grała z najlepszymi.
Dzisiaj trzymam kciuki za Wybrzeże, żeby pokazało argentynie:)
2:0 dla Argentyny

, choc WKS bardzo dobrze gra i powinni wykorzystac swoje sytuacje

. Mam nadzieje ze strzela bramke kontaktową, zeby było ciekawiej
zborek
Jun 10 2006, 21:59
Jestem pod wrażeniem gry WKs'u.Grali naprawdę świetnie przez cały mecz i było widac,że w gre wkładają serce,ambicje i wolę walki,a nie to co Polacy.Argentyna takze grałą dobrze,a szczegolnie mądrze,bo strzelili dwie bramki i potem juz spokojnie kontrolowali przebieg meczu,ale wkońcówce było jescze gorąco.Toure bez zarzutów,a Eboue taki sredni wystep.
Zainponował mnie ten Boka na lewej obronie.Poprostu zapowiada sie swietny obrońca!.
8) 8)
QUOTE(bartosz05 @ Jun 9 2006, 22:51:50) [snapback]71815[/snapback]
Ten Rasiak więcej by zrobił od tego pierodolonego Smolarka.. ojciec wtyki ma, to i na mundial cpun jebany jedzie
Buehehe mistrz

LOL To dopiero jest znawca

.
A co do dzisiejszego meczu, to szkoda ze WKS nie gra w innej grupie bo ta jest iście przejebana a oni grają naprawde świetnie, mimo to wątpie zeby wygrali z Holandią
CJ-2005
Jun 10 2006, 22:35
no WKS powino wygrac ten mecz
Karasik2
Jun 10 2006, 22:52
Nie wiem jaki mecz ogladaliscie bo u mnie nie bylo Ekwadoru-Polska lecz Ekwador-11-stu Rasików
a poztym wks bedzie czarnym koniem pokona holendrow a my nie musimy czekac na mecz Polska niemcy wczesniej Ekwador pokonuje Kostaryke i nie musimy wychodzic wogole na boisko ....Pozdro
A ja miałem widzenie i oto jakie wyniki ukazały się mi:
Polska-Niemcy 3:0
Ekwador-Kostaryka 1:0
Polska-Kostaryka 0:2
(Rasiak nie wykorzystuje karnego)
Niemcy-Ekwador 1:4
Tabela końcowa gr. A
1.Ekwador 9pkt 9-1
2.Kostaryka 3pkt 4-5
3.Polska 3pkt 3-4
4.Niemcy 3pkt 5-9
Mistrzem Świata zostaje Togo
baski18
Jun 11 2006, 07:16
Koniec meczu z Ekwadorem. Piłkarze pojechali do hotelu, rozeszli się do swoich pokoi. W jednym z pokoi czeka żona Mirka
Szymkowiaka. Mirek wchodzi, rozbiera się i idzie pod prysznic. Po chwili słyszy pytanie :
- Mirek, gdzie byłeś ?
- Biegałem...
- Ale ta koszulka jest sucha i nawet nie pachnie...
Czekamy na Polska-Niemcy
Pozdro
justyn
Jun 11 2006, 08:08
Szkoda WKS ponieważ grali bardzo ładną piłke -ofensywną.Gdyby troszke szybciej strzelili bramke kontaktową mecz byłby jeszcze bardziej emocjonujący.
Rivaldinho
Jun 11 2006, 09:39
WKS cały mecz atakował,należała im się bramka już wtedy gdy gość strzelał z główki z szóstego metra po zagraniu Drogby.Riquelme wkońcu pokazał klasę,dwa fantastiko podania.Anglicy w swoim stylu z Paragwajem,ździwiły mnie strzały Gerrarda (z 3 w orbite).
P.S
Znalazłem na necie cuś takiego jak
World Cup Center można sobie ściągać update`y które wychodzą codziennie -poprostu konkret.
Link:
WORLD CUP CENTER
Nelson
Jun 11 2006, 13:15
Po tym co pokazało Wybrzeże Kości Słoniowej to zastanawiam się po co Polska tam pojechała..
Chodzi tu o Potencjał. Całym sercem kibicuję "kopciuszkom"... A, z mocnych tylko Francja.
pzdr
CJ-2005
Jun 11 2006, 14:57
QUOTE(Dorin @ Jun 11 2006, 12:40:50) [snapback]72101[/snapback]
no bardzo podobny niemal indetyczny
tomek828
Jun 11 2006, 15:35
nie hymn tylko melodie, w czasach gdy powstawał mazurek dombrowskiego ta melodia byla bardzo popularna i kojazayla sie z walko o wolnosc wiec nie dziwie sie ze serbia zaczerpnela ta melodie

mi to nie przeszkadza ani troche...
pozdro all
Maszrum
Jun 11 2006, 16:10
Moi faworyci,a zaraz zespol ktory najbardziej lubie pokonal latwo Serbie i Czarnogore 1-0...kapitalny mecz Robbena,po ktorym od razu narzuca sie refleksja na temat gry naszych skrzydlowych...chyba Robben pokazal jak tacy zawodnicy powinni funkcjonowac i zachowywac sie na bosiku!!cudowne dryblingi,nie bal sie pojedynkow 1 na 1 no i oczywiscie strzaly z dystansu...nic nie pozostaje naszym jak tylko sie uczyc...
dzis odbyla sie 2 konferencja prasowa polakow na ktorej znowu nie pokazal sie zaden pilkarz no i oczywiscie Janas
ciekawe jak dlugo bedzie sie jeszcze ukrywal podobno jutro juz ma byc i rozmiawiac o problemach naszej kadry pozyjemy zobaczymy
a tymczasem jestem ciekaw jaka byscie jedenastke wystawili na miejscu Janasa w meczu o wszystko z Niemcami
ja bym dokonal paru zmian a w szczegolnosci wrocil do ustawienia 4-4-2
i tak
bramka obrona bez zmian jak w meczu z ekwadorem
Boruc
Baszczu Jop Bak Zewlakow
w pomocy bym wystawil Jelenia konkretnie na prawie flance
Jelen Szymek Soboleski (lewandowski) Krzynowek
atak zdecydowanie
Zurawski i Smolarek
Dj_Dario
Jun 11 2006, 17:48
Mój skład na Niemcy to zdecydowanie:
.............................................Boruc......................................
Baszczyński............Jop...............Bąk..................Gancarczyk
Jeleń...................Sobolewski...................Szymek..............Krzynówek
...........................Smolarek...................Żurawski..........................
Co do Szymka to zastanowiłbym się jeszcze, w meczu z Ekwadorem to chłopak nie istniał
korzen
Jun 11 2006, 18:15
Garncarczyk lol? Zdecydowanie Zewlakow.
jastrzab
Jun 11 2006, 18:56
Ja juz straciłem prawie całkowicie nadzieję w polską piłkę, ale zawsze jest ten 1 %. Z Niemcami musimy zagrac na remis, bo o wygranej nie ma co marzyc.Za bardzo nie ma z czego wybierac, ale jeśli miał bym wystawiac 11, wyglądało to by tak:
Ustawienie: 5-2-2-1
Bramka:
..........................................Boruc.................................
Obrona:
.............|.......<--------Lewandowski.......Bąk...........Jop------>......
.......Baszczynski...............\|/..................\|/.............Zewłakow(Gancarczyk)
............|........................................................................|...............
...........\|/.....................................................................\|/............
Pomoc defensywna:
..............................Sobolewski(Radomski)...............................................
....................................|...............Szymkowiak................./|\.......
Pomoc:........................\|/......................|...........................|.........
......Jeleń(Smolarek)------->..................\|/.........<--------Krzynowek......
.........|...............................................................................|..........
........\|/............................................................................\|/..........
Atak:....................<--------Żurawski(Brozek)---------->...............................
Zagrał bym raczej defensywnie. Jelenia jak i Smolarka ustawił bym na pomocy, a Szymkowiaka z Sobolewski lub Radomskim na pomocy defensywnej..
kemocik
Jun 11 2006, 19:04
Nie rozumiem, czemu większość tutaj krytykuje grę Szymkowiaka. Jest on najlepszy w polskiej druzynie jeśli chodzi o trzymanie piłki i podania. Z Ekwadorem "nie istniał", ale nie dlatego, że nie ma formy, tylko dlatego, że on po prostu przed sobą w większości sytuacji miał TYLKO Żurawskiego, krytego zresztą przez dwóch stoperów. Wina leżała po stronie taktyki i ostrożności bocznych obrońców, którzy nie dawali Szymkowiakowi szansy na dobre podanie. Jak oglądam Szymkowiaka, to czasami mu współczuję, że nikt nie rozczyta jego, momentami, doskonałych pomysłów...
CJ-2005
Jun 11 2006, 20:02
QUOTE(kemocik @ Jun 11 2006, 17:52:38) [snapback]72145[/snapback]
Nie rozumiem, czemu większość tutaj krytykuje grę Szymkowiaka. Jest on najlepszy w polskiej druzynie jeśli chodzi o trzymanie piłki i podania. Z Ekwadorem "nie istniał", ale nie dlatego, że nie ma formy, tylko dlatego, że on po prostu przed sobą w większości sytuacji miał TYLKO Żurawskiego, krytego zresztą przez dwóch stoperów. Wina leżała po stronie taktyki i ostrożności bocznych obrońców, którzy nie dawali Szymkowiakowi szansy na dobre podanie. Jak oglądam Szymkowiaka, to czasami mu współczuję, że nikt nie rozczyta jego, momentami, doskonałych pomysłów...
racja
Patriota
Jun 11 2006, 22:27
koniec z graniem tą głupawą taktyką która g.wno daje. Żeby nią grać trzeba mieć środkowego napastnika, który zgrywa głową piłki do skrzydłowych albo do środkowego pomocnika, jak wiadomo Żuraw nie jest od wygrywania górnych piłek!! Zmiany są konieczne i to gruntowne moja taktyka:
------------------Boruc-------------------------
-------------------------------------------------
---------Bosacki-------Bąk--------------------
Żewłakow------------------------Gancarczyk
----------Sobolewski--------------------------
-----------------------Szymkowiak-----------
------------------------------------------------
Jeleń---------------------------Krzynówek---
---------Żurawski----Smolarek---------------
Warto zauważyć, że ta ofensywna czwórka z przodu może zmieniać się pozycjami, bo przy wejściu Krzynówka do środka Smolarek może zejść na lewą, również fajnie by wyglądała zamiana Żurawia czy Smolarka z Jeleniem. Ty sposobem byśmy siali popłoch w obronie Niemców

:D Gancarczyk zagrał by tak ofensywnie i bez obaw jak w sobotnim meczu lewy obrońca WKS

No niech ktoś spróbuje skrytykować tą taktyke

:P
Obrony nie ma co zmieniać bo jest najleszpsza z tych 23 zawodników jacy są na mundialu. Gancarczyk za słaby na mundial to że, wyszedł mu mecz ze słabą Litwą to nie zaraz go mamy dawać na Niemców gdzie zostanie ośmieszony przez dziadka Schneidera. Bardziej by się nadawał Dudka za Żewłakowa ale po co ? Szymkowiak z Ekwadorem może grał źle, ale przecież do kogo miał grać tylko miał Żurawskiego z przodu który był kryty bardzo dobrze przez obrońców. Jeleń może i grał dobrze, ale nie wiadomo jak zagra od początku meczu. Przecież wchodził na podmęczonych rywali. Smolarek na ataku ? raczej nie

jest za mały, lepiej żeby wbiegał z bocznych sektorów boiska bądź z środka. Jeden z obrońców mógł by go wbić w ziemie. Krzynówek powinien grać od początku do końca, może dostać piłke pod nogi przypadkiem strzelić z daleka jak z Walią (-; Do meczu z Niemcami musimy wyjść jakbyśmy mieli zostać "Zgwałceni przez Klinsmanna" po meczu. Z Edwadorem nie chciało im się biegać (może podobał im się trener Edwadoru :>) Tutaj powinni "gryść" trawe, walczyć, oddać serce za polske. : DDD Nie mi ustalać jaki skład powinien wyjść od pierwszej minuty z Niemcami, ale wiem jedno 2-3 zmiany są konieczne w polskiej kadrze. (-;
I tak powiem!
Kurwy jebane!
Pozdrawiam,
saper
justyn
Jun 12 2006, 07:09
Moja jedenastka na Niemcy:
------------------Boruc-------------------------
---------Bosacki-------Bąk--------------------
Baszczyński------------------------Żewłakow
----------Sobolewski--------------------------
-----------------------Szymkowiak-----------
------------------------------------------------
Jeleń---------------------------Krzynówek---
---------Żurawski----Smolarek---------------
coś takiego, lecz znając Janasa on postawi na formacje 4-5-1 ,chciałbym się mylić...
Oglądaliście konferencje prasową?
Ten Janas był chyba na banii????
bedzie dziś na Polsacie, zobacze co tam ciekawego w trawie piszczy, znaczy sie w polskim zespole...
Fidos'ek
Jun 12 2006, 19:25
Czechy
3:0 USA
ciekawy mecz, ladnie grali czesi ale amerykanie tez mieli pare ladnych akcji
i jescze wczesniej
Australia
3:1 Japonia
ale tego meczu nie widzlaem bo nie mam dekodera
jedenastka na sklad z niemcami... obojetnie i tak bedzie 3:0 dla naszych
jastrzab
Jun 12 2006, 19:50
QUOTE(Fidos'ek @ Jun 12 2006, 18:13:35) [snapback]72270[/snapback]
Czechy
3:0 USA
ciekawy mecz, ladnie grali czesi ale amerykanie tez mieli pare ladnych akcji
i jescze wczesniej
Australia
3:1 Japonia
ale tego meczu nie widzlaem bo nie mam dekodera
jedenastka na sklad z niemcami... obojetnie i tak bedzie 3:0 dla naszych

Meczu z australią nie wiedziałem, ale do 84 min. japonia wygrywała z australią po golu Nakamury(26 min.).Australijczycy pod koncowkę w ciągu 6 min. doprowadzili stan wyniku na 3:1..
Gole zdobywali:
0 : 1 Shunsuke Nakamura (26')
1 : 1 Tim Cahill (84')
2 : 1 Tim Cahill (89')
3 : 1 John Aloisi (90')
zborek
Jun 12 2006, 20:17
Alez ładny dzisaj meczyk Czechy zagrali.Szczegolnie nowy nabytek Arsenaly Rosicky zasluguje na pochwaly noi te dwie piękne bramki.Ogolnie swietna gra Czechów.A teraz mam nadzieje,że Ghana dokopie włochom.
justyn
Jun 12 2006, 20:29
QUOTE(bartosz05 @ Jun 12 2006, 20:38:13) [snapback]72276[/snapback]
Gole zdobywali:
0 : 1 Shunsuke Nakamura (26')
1 : 1 Tim Cahill (84')
2 : 1 Tim Cahill (89')
3 : 1 John Aloisi (90')
Bardzo ładny mecz ,tylko Japońce bramke strzelil bo faulu na bramkażu Australi .
Guus Hiddink około 75 minuty meczu przeprowadził zmiany ,które odmieniły losy meczu , i z wyniku 0:1 zrobiło się 3:1.
QUOTE(zborek @ Jun 12 2006, 21:05:09) [snapback]72282[/snapback]
Alez ładny dzisaj meczyk Czechy zagrali.Szczegolnie nowy nabytek Arsenaly Rosicky zasluguje na pochwaly noi te dwie piękne bramki.Ogolnie swietna gra Czechów.A teraz mam nadzieje,że Ghana dokopie włochom.
Bardzo ładne bramki Rosickiego myśle że Czechy mogą zajść daleko w tych mistrzostwach , mają bardzo równą i dobrze grającą ekipe.
Dzisaj Włochy wygrały z Ghaną mecz był ładny ghana dosyć dobrze grała powinny być 2 karne do ghany de rossi 2 razy fualował najpierw piłka szła do ghanijczyka i on sie wogule nie koncetrował na piłce popchnoł mocno zawodnika ghany a potem on czyli de rossi i ktoś jeszcze potstawili noge ghanijczykowi mam nadzieje że Włosi nie manipulują też na mistrzostwach.
Rivaldinho
Jun 12 2006, 22:52
QUOTE(AFC @ Jun 12 2006, 23:08:06) [snapback]72309[/snapback]
Dzisaj Włochy wygrały z Ghaną mecz był ładny ghana dosyć dobrze grała powinny być 2 karne do ghany de rossi 2 razy fualował najpierw piłka szła do ghanijczyka i on sie wogule nie koncetrował na piłce popchnoł mocno zawodnika ghany a potem on czyli de rossi i ktoś jeszcze potstawili noge ghanijczykowi mam nadzieje że Włosi nie manipulują też na mistrzostwach.
Włosi grali jakiś dziwny futbol,nie tak jak zawsze czyli cattenachio,cały mecz atakowali,napewno mogło być więcej niż skromne 2:0,chociaż Portugalia też z Angolą sie nie popisała.Australia bardzo fajnie grała drugą połowę z Japońcami,elegancki strzał Cahilla od słupka no extra bramka.Szkoda że Koller nie zagra z powodu onowienia kontuzji bo Lokvenc to nie to co on.Jutro Brazylia i ciekawy jestem bardzo czy wygrają 4:0 czy 6:0 z cienkimi jak nigdy Chorwatami.
Pozdro Wielkie.
myslalem ze Polska zagrala jak narazie najslabszy mecz na mundialu hmm jednak wedlug mnie japonczycy nas wyprzedzili
tak beznadziejnej gry dawno nie widzialem
szczegolnie Nakata pilka po jego strzalach toczyla sie z ledwoscia do bramki
Nelson
Jun 13 2006, 06:25
QUOTE(T-Mac @ Jun 13 2006, 00:18:57) [snapback]72321[/snapback]
myslalem ze Polska zagrala jak narazie najslabszy mecz na mundialu hmm jednak wedlug mnie japonczycy nas wyprzedzili
tak beznadziejnej gry dawno nie widzialem
szczegolnie Nakata pilka po jego strzalach toczyla sie z ledwoscia do bramki

Serbowie też nic nie pokazali...

Togo,Ghana,WKS,Angola,Iran -->> Spodziewałem się dużo mniej po nich, a tu masz... świetnie grali.
justyn
Jun 13 2006, 06:55
QUOTE(Nelson @ Jun 13 2006, 07:13:19) [snapback]72329[/snapback]
Togo,Ghana,WKS,Angola,Iran -->> Spodziewałem się dużo mniej po nich, a tu masz... świetnie grali.
zapomniałeś jeszcze o Trynidadzie i Tobago,też świetnie grali...szczególnie bramkaż.
Oglądając wczorajszą konferencje prasową byłem zszokowany! Ebi zapomniał polskiego języka w gębie! Janosik gadał jak "zaszczute zwierze".Niebyło żadnych jasnych odpowiedzi ze strony Janasa, wykręcał sie z wszystkiego.Może i konfliktu w drużynie niema ale na meczu z Niemcami jestem w 100% przekonany że nic nie pokażemy.Boje sie wyskokiej przegranej- to będzie kompromitacja i wielki cios dla polskiej piłki.
Jeżeli chodzi o wybrzerze kości słoniowej to wiedziałem że dobrze zagrają na mś
Francja - Szwajcaria 0-0

Mecz był do bani

Jesli tak maja grac Francuzi, to pewnie bedziemy miec powtorke z 2002
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.