Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Mistrzostwa Świata 2006
board.issonline.pl > Inne > Piłka nożna
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
AFC
moje typy
Niemcy - Szwecja,1
Argentyna - Meksyk,1

25 czerwca
Anglia - Ekwador, Stuttgart,1
Portugalia - Holandia,1

26 czerwca
Włochy - Australia,1
Szwajcaria - Ukraina,1

27 czerwca
Brazylia - Ghana,1
Hiszpania - Francja,Tu niewiem wszyscy mówiom że Hiszpania wygra z Francją ale Hiszpania zawsze gra dobrze w grupie a potem coś sie psuje w drużnie i zawsze odpadaja w 1/8 albo w 1/4 ta drużyna jeszcze nigdy nie grała w 1/2.
Nelson
Błagam, nie ten Trzeciak więcej już nie komentuję. To jest dla mnie męka.
Jest strasznie nieobiektywny i w ogóle takie głupoty gada :/...

A jeśli chodzi o mecz, to jestem rozczarowany. Beznadziejni są Szwedzi.
Teraz jeszcze bardziej ich nie cierpię. Nie cierpiałem ich już za euro2004 i el. euro 2004...
AFC
Jestem wnerwiony Cholerne Szwaby znowu wygrały i bramki strzelał polak to znaczy podolski spodziewałem sie więcej po szwedach.Ale moim pocieszeniem jest że jak niemcy zagrają z argentyną to dostaną 3:0.
zborek
NIe miałem okazji niestety dzisaj oglądac meczów,ale szkoda mi Szwecji,bo jak się dowiedziałe przegrali 2-0 z NIemcami.Szkoda troche,bo stracili dwie bramki na początku meczu i koniec.Co do meczu Argentyna-Meksyk to widziałem tylko przepiękną bramkę Maxiego.Podobny gol do Joe Col'a jedank ten bardziej mi się podobał noi a smile.gif wans Argentyny.
Patriota
mam pytanko wie ktoś z jakiej stronki można ściągać bramk z Mistrzostw Świata 2006, bo pamiętam, że z euro 2004 można było skądś ściągać.
abus
zobacz na www.eurogoal.pl
lucio
QUOTE(Nelson @ Jun 24 2006, 18:01:34) [snapback]74253[/snapback]

Błagam, nie ten Trzeciak więcej już nie komentuję. To jest dla mnie męka.
Jest strasznie nieobiektywny i w ogóle takie głupoty gada :/...

A jeśli chodzi o mecz, to jestem rozczarowany. Beznadziejni są Szwedzi.
Teraz jeszcze bardziej ich nie cierpię. Nie cierpiałem ich już za euro2004 i el. euro 2004...

A to ciekawe bo ja zawsze uwielbiałem Mirosława T. - to chyba obok Mielcarskiego najlepszy expert z canal plus. No chyba nie wolisz Szczęsnego....:/
Nelson
QUOTE(lucio @ Jun 25 2006, 11:55:46) [snapback]74404[/snapback]

A to ciekawe bo ja zawsze uwielbiałem Mirosława T. - to chyba obok Mielcarskiego najlepszy expert z canal plus. No chyba nie wolisz Szczęsnego....:/

Jako Piłkarz był super.
Moim zdaniem nie nadaje się na komentatora.
Najbardziej Lubię Borka i Kołtonia. Nie ma lepszych od nich.
Iwański też spoko.
Szpaku zbyt duże błędy popełnia.
A Mirek, tak już wcześniej mówiłem na Komentatora się nie nadaje.

Sorry, jak cie uraziłem, ale tak jest moje zdanie wink.gif

Pozdro
Patriota
juz znalazłem gole z dwóch rund smile.gif mógłby mi ktoś powiedzieć co to za piosenka na tym filmiku jest http://www.soccerclips.net/compilations2.p...age=14&q=&cond=
Riki101
QUOTE(Nelson @ Jun 25 2006, 14:20:59) [snapback]74413[/snapback]

Jako Piłkarz był super.
Iwański też spoko.

Pozdro

Mam dokładnie takie samo zdanie smile.gif najlepszymi komentatorami jest Borek i Kołtoń a co do popularnego "Szpaka" radziłbym mu już odejśc na emeryture i ustąpic miejsca innym (młodym) utalentowanym komentatorom wink.gif

ps.dzisiaj ciekawy meczyk Holandia : Portugalia stawiam na Holandie
Bo0os
http://janek.jogger.pl/ -bramki mistrzostw

A co do wczorajszych meczy to bez niespodzianek.Niebyłem za Szwecją, ale byłem przeciwnko Niemcom smile.gif A ten trener szwabów to niedługo dostanie orgii... pedał, bo skacze po każdym golu jak ciota :]

no i piękna bramka Rodrigeza.U mnie była by na 2 miejscu po Joe Cole smile.gif
StraY
QUOTE(Bo0os @ Jun 25 2006, 12:46:59) [snapback]74419[/snapback]

A ten trener szwabów to niedługo dostanie orgii... pedał, bo skacze po każdym golu jak ciota :]

od Klinsmanna precz tongue.gif jedyny niemiecki pilkarz ktorego zawsze lubilem tongue.gif

ps. dzisiaj wygrywaja anglicy i holendrzy tongue.gif
_DEVIL_
QUOTE(Riki101 @ Jun 25 2006, 12:36:34) [snapback]74417[/snapback]

Mam dokładnie takie samo zdanie smile.gif najlepszymi komentatorami jest Borek i Kołtoń a co do popularnego "Szpaka" radziłbym mu już odejśc na emeryture i ustąpic miejsca innym (młodym) utalentowanym komentatorom wink.gif

ps.dzisiaj ciekawy meczyk Holandia : Portugalia stawiam na Holandie

Co do komentatorów to moim zdaniem Borka i Kołtonia przebijaja Tomasz Smokowski i Andrzej Twarowski z canal+.
Ps. Co do meczu to bardzo bym chcial żeby Oranjes popłyneli smile.gif
tomek828
dzis musi wygrac anglia i holandia biggrin.gif
w mistrzostwach kibicuje przedewszystkim Brazyli i Angli, bardzo bym chcial zobaczyc ktoras z tych drozyn w finale smile.gif
...a co do komentatorow to Szpakowski mi nie przeszkadza...ewentualnie mogli by go zastapic Gmochem biggrin.gif
_DEVIL_
O taa..Gmoch jest boski rolleyes.gif
Dorin
QUOTE(_DEVIL_ @ Jun 25 2006, 14:13:55) [snapback]74431[/snapback]

Co do komentatorów to moim zdaniem Borka i Kołtonia przebijaja Tomasz Smokowski i Andrzej Twarowski z canal+.

Popieram smile.gif
tomek828
jak narazie po pierwszej polowie anglia zawodzi na calej linni...oby druga polowa byla w 100% lepsza smile.gif
Dorin
Bramka metroseksualnej angielskiej chodzącej reklamy, farciarskie angielskie mendy.....ale w sumie dobrze tak tym sterydą z Andów, to zemsta za pokonie Polski.... tongue.gif tongue.gif biggrin.gif
lucio
QUOTE(Nelson @ Jun 25 2006, 12:20:59) [snapback]74413[/snapback]

Jako Piłkarz był super.
Iwański też spoko.

Pozdro

Za dużo Polsatu oglądasz po prostu:) Duet Smokowski Twarowski jest nie do pobicia smile.gif

Ehh mam dosyć Eriksona i tych jego defensywnych taktyk... dobrze że Maclaren przejmie reprę.
lukasso
do przrrwy Portugalia 1-0 z Holandia
czerwien dla Costinji
moim zdaniem awans nalezy sie graczom z nad oceanu
graja piekny futbol
szkoda tylko C.Ronaldo lubie te jego triki pod publiczke
fajne w miejscu macha nogami smile.gif
FORZA la Portugal
Mam nadzieje ze meczyk sie rozkręci
Riki101
Mecz Holandia vs. Portugalia to miało byc piękne widowisko...było niestety piękne inaczej wogóle nic w tym meczu nie było dobrze:piłkarze ,sędziowie i... komentator laugh.gif laugh.gif

PS.
Mam pomysł na dwa quizy
1.Może urządźmy quiz ile było żółtych kartek ja uwarzam że 18 a wy?
2.Ile błędów w meczu popełnił Szpakowski z cytatem oczywiście laugh.gif
ja dosłuchalem się dwóch:
-Snejder-Snejders
-Bommel-Bummel rolleyes.gif

pozdro
Dorin
Na pkt. pierwszy da się odpowiedzieć (16). biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif tongue.gif

IPB Image
Riki101
QUOTE(Dorin @ Jun 26 2006, 00:14:41) [snapback]74535[/snapback]

Na pkt. pierwszy da się odpowiedzieć (16). biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif tongue.gif

IPB Image

Ten sędzia od dziś jest moim ulubieńcem (prawie jak klaun) laugh.gif

ps.już myślałem że skończą mecz w ósemki albo nawet mniej wink.gif
saviolka
QUOTE(Riki101 @ Jun 25 2006, 19:58:29) [snapback]74531[/snapback]

Mecz Holandia vs. Portugalia to miało byc piękne widowisko...było niestety piękne inaczej wogóle nic w tym meczu nie było dobrze:piłkarze ,sędziowie i... komentator laugh.gif laugh.gif

PS.
Mam pomysł na dwa quizy
1.Może urządźmy quiz ile było żółtych kartek ja uwarzam że 18 a wy?
2.Ile błędów w meczu popełnił Szpakowski z cytatem oczywiście laugh.gif
ja dosłuchalem się dwóch:
-Snejder-Snejders
-Bommel-Bummel rolleyes.gif

pozdro

no ostre czady komentatorzy mają
jeszcze było Robben - Ruben blink.gif smile.gif
Cocu-Koki
żółtych kartek było 15 lub 16 tongue.gif
chazzzz
Hehee, mecz wymiata biggrin.gif a naj był teskt przy zmianie obroncy na napastnika:
'- dobrze Van Basten robi, nie zmienia piłkarza za piłkarza'
biggrin.gif
zborek
Troche nudny był mecz Ukrainy z Szwajcaria i oba zespoly walczyly o pilke w srodku pola i starali sie przejac inicjatywe jednak cos im nie wychodziło.Dzisaj Brazylia0Ghana noi Frnacja Hiszpania,swietne meczyki i bedzie na co popatrzec. smile.gif
Andzi
Ja jestem obecnie w Frankfurcie nad M. Napisze krotko : Wszyscy Ukaraincy sie nawalili laugh.gif i niezle wlosi dali w dupe ph34r.gif
Fidos'ek
Ghana - Brazylia tusz tusz, brazylia zawodzi, ghana zaskakuje...
Ghana mistrzem swiata :]
Nelson
Brazylia zagrała bardzo sennie i nie przyjemnie dla oka ( po za 2-3 trickami Kaki i Ronaldinho)... Brazylia nie zachwyciła już w meczu z Chorwacją, ale pomyślałem wtedy sobie „cóż, może to zmienią w następnych meczach”. Niestety się przeliczyłem. Brazylia grała bardzo szczęśliwie (z resztą kolejny raz). Czynniki, które się przełożyły na zwycięstwo Żółto-Niebieskich:

-Dida Znakomicie bronił
-Ze Roberto grał Kapitalnie
-Ronaldo akurat miał swoje 2 min. (on zawsze sobie przed meczem zakłada, "a może zagram kilka minut, a potem już niech biegają koledzy"). No i akurat Ronaldo Ruszył w te 2 min, kiedy geniuszem zabłysnął Kaka.
-Szczęścia trochę też Mieli Brazylijczycy.

Podsumowując, Brazylia Gra brzydko ale skutecznie.
Myślę jednak, że z taką grą Canarinhos nie mają co wychodzić na mecz z Hiszpanią (zakładając, że właśnie Hiszpania awansuje).

Pzdr all
zborek
Noi Brazylia pewnie wygrywa.Kazy mowi,ze graja slabo na ich oczekiwania,ale jakos wygrywaja te mecze bez wiekszych problemów.Dobry dosyc mecz Ronaldo,który wyprzedził Mullera i prowadzi z 15-stoma bramkami.Bez zarzutów zagrał Silva,który jak zawsze pare przechwytów i oglnie dobry mecz.Teraz czekam na meczyk Francja-Hiszpania!.
Nelson
QUOTE(zborek @ Jun 27 2006, 18:10:14) [snapback]74827[/snapback]

Noi Brazylia pewnie wygrywa.Kazy mowi,ze graja slabo na ich oczekiwania,ale jakos wygrywaja te mecze bez wiekszych problemów.Dobry dosyc mecz Ronaldo,który wyprzedził Mullera i prowadzi z 15-stoma bramkami.Bez zarzutów zagrał Silva,który jak zawsze pare przechwytów i oglnie dobry mecz.Teraz czekam na meczyk Francja-Hiszpania!.

Wiesz, gdyby tak grała Polska to bym mówił, że Cudownie ,Genialnie ,Pięknie.
Jednak to jest Brazylia. Od nich się wymaga dużo więcej. Mówi się o nich, że są "Skazani na Sukces"... Nadal nie widzę gry z Przed 4 lat.
Co do Ronaldo, to powtórzę, że R9 Jest Już dość słaby(nie to co 4 lata temu).
Ma jednak przebłyski geniuszu , np. Ta Bramka z Ganą.

Pozostanę przy zdaniu, że Canarinhos jak na swoje nazwiska i umiejętności grają słabo.

A, no i też się nie mogę doczekać Mojego Henrego rolleyes.gif
kostek
Brazylijczycy grali na totalnym luzie... Ale jak już stworzyli jakiś kontratak to zaraz było bardzo groźnie... Bradzo podoba mi sie gra Ze Roberto. Wkońcu Ronaldinho coś pograł; dużo nie biegał ale było widac przebłyski gebiuszu... Ronaldo? Wciąż nei moge się przekonać do tego gościa, czasem potrafi zagrac fenomenalnie zeby potem sprawic zawód... Szkoda mi troszeczke Ghany bo grał swietny futbol. To jak chodziła im piłka od nogo do nogi.... rolleyes.gif Aż by sie chciało żeby Polacy tak grali.... Teraz czekamy na Spain-France... stawiam na Hiszpanów wink.gif
Dorin
Oni nie grają słabo tylko defensywnie, Każda drużyna gra tak jak ich trener ustawi....Parejra(czy jak to sie tam pisze) preferuje gre z kontrataków więc brazylijczycy właśnie tak rozgrywają swoje mecze. Wielkość drużyny ponoć można poznać po tym jak potrafią sie przystosować do koncepcji trenera....no a skoro Brazylia jak narazie wszystko wygrała to chyba mówi samo za siebie.... smile.gif
tomek828
wspaniały mecz Brazyli i wspaniały gol el fenomeno Ronaldo smile.gif
oby w nastepnych meczach roni nie stracil skutecznosci smile.gif
Riki101
Francja wygrała z reprezentacją Hiszpanii 3 : 1 nie wiem jak Was ale mnie zaskoczył ten wynik byłem wręcz przekonany że Hiszpania wygra a tu... takie zaskoczenie wink.gif
lucio
Nie wiem jak wy ale ja byłem zachwycony 2 rzeczami
1) gra Francji wyrażnie sie ożywiła co jest miłą odmianą, bo od jakiś 2-3 lat trójkolorowi grali poniżej oczekiwań.
2) Forma Zidane'a ! gra Bardzo dobrze, walczy, nie odstawia nogi, asystuje i wspomaga zespół ile sie da!

A gdzie Raul? smile.gif
_DEVIL_
Ja byłem przekonany , że Hiszpania gładko pojedzie Francuzów.Zadziwił mnie Aragones zmianami, zdjoł 2 liderów(Raula i Xaviego).No a w ekipie Tricolores super zagrali przedewszystkim Ribery oraz Zizou.Słabo natomiast zagral Mr.Ofsaiders. smile.gif
korzen
Uff moja Francja wygrala;D Na szczescie. Fakt slabiutko Henry, ciagle na spalonym. Zidane widac ze juz stary ale kilka podan swietnych...no i bramka. Pieknie Ribery smile.gif Teraz Brazylia...powiem szczerze, ze wynik wcale nie jest pewny. France Allez Allez!!
Fidos'ek
Hiszpania przegrala sad.gif nie ma juz Hiszpani sad.gif sad.gif

ale brawo dla Francji, niech dokopią brayzlijczyką
Mani3k
Oj ta Hiszpania... taki skład... brak słów.
tomek828
smile.gif i teraz czas na rewanz (za 1998 rok) Brazylia - Francja, mam nadzieje ze Brazylia rozniesie ich w pyl smile.gif
lukasso
sad.gif
Szkoda Hiszpanii
Francja nie pokazała moim zdaniem nic, a juz napewno nie ten wielki pilkarzyk HENRY
byl zerowy,nie wiem co robi w reprezentacji-no tak strzela bramki w Arsenalu smile.gif
haha tylko jak rywal jest mocniejszy to dupa blada
powinien zostac aktorem a nie brac sie za powazny zawod
szkoda tej akcji po ktorej puyol go rzekomo faulowal
aj
wygraly cfaniaki
a ja dalej swoje
VIVA ESPANA!
jednego jestem pewien
Brazylia ich rozjebie
P.S na + Ribery ,Zidane i obrona Francji smile.gif
korzen
QUOTE(lukassoronaldo @ Jun 28 2006, 08:08:23) [snapback]74881[/snapback]

sad.gif
Szkoda Hiszpanii
Francja nie pokazała moim zdaniem nic, a juz napewno nie ten wielki pilkarzyk HENRY
byl zerowy,nie wiem co robi w reprezentacji-no tak strzela bramki w Arsenalu smile.gif
aj
wygraly cfaniaki
a ja dalej swoje
VIVA ESPANA!
jednego jestem pewien
Brazylia ich rozjebie

Ah te Twoje "Obiektywne" komentarze. Jeden mecz gorszy, zobacz jaka francuzi graja taktyka...Henry osamotniony...Ciekawe co by Ronaldo pokazał, ktory wczoraj strzelil bramke w 5min a reszte meczu przestał...pewnie złapała go kolka ;-)

Ano zgodze się obrnoa francuska jest bdb, w ataku gorzej...w ogole ich taktyka jest do dupy praktycznie nic w ataku nie graja, az sie zdziwilem ze strzelili 3 bramki. France Allez Allez...teraz czas na Brazylie
zborek
Noi Francja gra dalej.Szczerze to sie ciesze z tego powodu,ze nienawidze teg Aragonesa,ktory jest dalmnie zerem do konca zycia.I dobrze mu tak,ze odpadl.Troche szkoda mi Titiego,bo wczoraj slabiutko zagral,ale tak to jest skoro nie mial obok partnera.Na szczescie wygrana Francji i w cwiercfinalechyba przedwczesny final Brazylia-Francja.
Riki101
Grają jak zawsze przegrywają jak zwykle to się tyczy Hiszpanii smile.gif
Karol Johnn
I tak Mistrzem Świata bedzie Anglia ktora wygra w finale z Włochami! Jeszcze nic nie pokazali, ale kiedy przebudzi sie Gerarrd i Rooney, beda po kazdej druzynie jaka stanie im naprzeciw przejezdzac jak walec! Plus dobra forma Joe Cola i Lamparda!
pzdr
Nelson
QUOTE(lukassoronaldo @ Jun 28 2006, 08:08:23) [snapback]74881[/snapback]

sad.gif
Szkoda Hiszpanii
aj
wygraly cfaniaki
a ja dalej swoje
VIVA ESPANA!
jednego jestem pewien
Brazylia ich rozjebie

Czemu Ronaldo nie został królem strzelców w Lidzie Hiszpańskiej ? Bo jest słabiutki... Jednak ja nie wypisuję, że powinien zostać aktorem, że jest gnida itp. Po po prostu to był geniusz, ale jego czas minął. Teraz jest beznadziejny.

Henry to jeden z najlepszych napastników na świecie.
Jednak obiektywnie rzecz biorąc zawiódł wczoraj.
lukassoronaldo to nie upoważnia cię to tego , żeby wypisywać tak nie obiektywne bzdury... dry.gif
Widać, trójkolorowi się trochę pozbierali po 3 fatalnych meczach... Coś iskrzyło w ich grze.
Mam nadzieję, że w meczu z Brazylią będzie jeszcze lepiej.

Powiedziałbym jeszcze jedną obiektywną rzecz, ale jesteście (ty i Tomek) kolegami norka. Dla tego też nie powiem, bo nie mam zamiaru dostać %

pzdr
Karol Johnn
Mowicie ze Ronaldo taki beznadziejny a on jak strzelal bramki tak strzela, chcialbym zeby wszyscy Polacy byli tak beznadziejni jak Ronaldo!
pzdr
Nelson
QUOTE(Karol Johnn @ Jun 28 2006, 10:24:00) [snapback]74896[/snapback]

Mowicie ze Ronaldo taki beznadziejny a on jak strzelal bramki tak strzela, chcialbym zeby wszyscy Polacy byli tak beznadziejni jak Ronaldo!
pzdr

Teraz tak, ale kiedyś był najlepszy...

Aha, no gdyby przynajmniej jeden Polak był Ronaldem to by było nawet dobrze <Lol>
norek
QUOTE(Nelson @ Jun 28 2006, 10:17:19) [snapback]74895[/snapback]

Czemu Ronaldo nie został królem strzelców w Lidzie Hiszpańskiej ? Bo jest słabiutki... Jednak ja nie wypisuję, że powinien zostać aktorem, że jest gnida itp. Po po prostu to był geniusz, ale jego czas minął. Teraz jest beznadziejny.

Henry to jeden z najlepszych napastników na świecie.
Jednak obiektywnie rzecz biorąc zawiódł wczoraj.
lukassoronaldo to nie upoważnia cię to tego , żeby wypisywać tak nie obiektywne bzdury... dry.gif
Widać, trójkolorowi się trochę pozbierali po 3 fatalnych meczach... Coś iskrzyło w ich grze.
Mam nadzieję, że w meczu z Brazylią będzie jeszcze lepiej.

Powiedziałbym jeszcze jedną obiektywną rzecz, ale jesteście (ty i Tomek) kolegami norka. Dla tego też nie powiem, bo nie mam zamiaru dostać %

pzdr

Jeszcze jakas uwaga w moja strone i dostaniesz % ale nie za to ze znam Tomka i Lukasza tylko za
nieuzasadnione wypowiedzi kierowane do mnie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.