Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Mistrzostwa Świata 2006
board.issonline.pl > Inne > Piłka nożna
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Nelson
Wy to tacy niektórzy jesteście, ale chba mocni w gębie... Kur**, zróbcię, osiągnijcię tyle co Henry, to pogadamy....

Henry nawet jak by miał 5 asyst, 5 bramek to i byłby dla was "słaby".

żenada, Bo w tym meczu naprawdę zagrał cudownie...

Crawler
Taa? To ty osiągnij tyle co Ronaldo. Nie da rady? A to szkoda. Jakby w tym meczu strzelił 5 bramek to bym go chalił. Ale nie lubił. Byłem za Brazylią.
Nelson
QUOTE(Lookkas_fan @ Jul 1 2006, 22:26:29) [snapback]75638[/snapback]

Taa? To ty osiągnij tyle co Ronaldo. Nie da rady? A to szkoda. Jakby w tym meczu strzelił 5 bramek to bym go chalił. Ale nie lubił. Byłem za Brazylią.

Pokaż, mi zdanie , w którym obraziłem Ronaldo...
Wręcz przeciwnie, na każdym kroku podkreślam, że to wielki piłkarz.
korzen
QUOTE(saviolka @ Jul 1 2006, 22:15:53) [snapback]75629[/snapback]

a powiedz Mi co w tym meczu pokazał Zidane lepszego od Ronaldinho?

Ja nie mowię, ze Zizou jest lepszy bo to legenda ale juz emeryt...ale dzis był o niebo lepszy od Ronaldinhio i nie mowcie ze NIE, wiem jak duzo was zakochanych w nim...ale prawda jest taka ze dzis był cieniem samego siebie.

QUOTE(saviolka @ Jul 1 2006, 22:15:53) [snapback]75629[/snapback]

a co do rozmowy o Henrym to co on pokazał oprócz bramki .. nic!! poprostu zostawili go bez krycia a on to wykorzystał tak jak by to zrobił inny piłkarz.

A co on miał pokazac? Taktyka francuzow jest jasna, Wszystkie piłki na osamotnionego Henrego ktory miał mieszac zgrywac pilki. I mieszał...przeciez nikt oczekiwał od niego zadnych indywidualnych akcji. Prawda jest taka ze Henry zagrał kapitalną druga połowe, wywiazał się ze wszystkich swoich zadan i za to mu chwała.

Nelson, nie podniecaj się tak....bo prowokujesz do kłotni
Mani3k
Ronaldo zagrał totalne dno, Henry troche lepiej, ale widziałem tylko 1 "rajd" przy lewej stronie boiska no i bramkę w jego wykonaniu... poza tym nic specialnego. Najlepszy Zidane i Ribery - bez dwóch zdań. rolleyes.gif
Simon
nie oceniam pilkarza po jednym meczu tylko po calym mundialu. i nie oszukujmy sie ronaldinho zagral bardzo slabo. na pewno nie tak jak wszyscy oczekiwali
Nelson
QUOTE(korzen @ Jul 1 2006, 22:28:48) [snapback]75640[/snapback]

Ja nie mowię, ze Zizou jest lepszy bo to legenda ale juz emeryt...ale dzis był o niebo lepszy od Ronaldinhio i nie mowcie ze NIE, wiem jak duzo was zakochanych w nim...ale prawda jest taka ze dzis był cieniem samego siebie.
A co on miał pokazac? Taktyka francuzow jest jasna, Wszystkie piłki na Henrego ktory miał mieszac. I mieszał...przeciez nikt oczekiwał od niego zadnych indywidualnych akcji. Prawda jest taka ze Henry zagrał kapitalną druga połowe, wywiazał się ze wszystkich swoich zadan i za to mu chwała.
Nelson, nie podniecaj się tak....bo prowokujesz do kłotni

Korzeń, ja prowokuję ? smile.gif

Pamiętasz temat o Arsenalu Londyn, kto wtedy prowokował ?
Tym razem też nie prowokuję... Przepraszam, tych których uraziłem i nie mam zamiaru się z nikim kłócić
lucio
Nelson błagam- uspokój sie bo jesteś niezdrowo podniecony:)
Simon
czemu sie czepiacie henrego? zrobil swoja robote. zrobil to co mial zrobic. zidane tak samo. zagrali po prostu swietny mecz a brazylia fatalny. i tyle mam na ten temat do powiedzenia
korzen
Nelson gadasz bezpodstawne bzdury, powiedz mi gdzie Henry robił obroncow jak chciał? Raz w rajdzie lewą strona? Fakt ze bardzo lubie Henrego, jak dla mnie najlepszy napastnik swiata...dzis to potwierdził zagrał dobry mecz, ale bez przesady. Zrobił to co do niego nalezalo
Nelson
QUOTE(lucio @ Jul 1 2006, 22:33:43) [snapback]75645[/snapback]

Nelson błagam- uspokój sie bo jesteś niezdrowo podniecony:)

Dobra, jeju... skoro was drażni to, że Jestem bardzo sczęśliwy z bramki Henrego i z tego, że Francja wygrała... skoro was drażni, że Bardzo pozytywnie wykazuję uczucia, no to chyba jestem zbyt zafascynowanym kibicem... Niektórych, to drażni...
Aha, jestem podniecony i co z tego ?
Echhh... nie można się nawet pocieszyć...
Nie szukam kłótni, szukają ją inni, ale to do mnie są pretesję, że wyrażam swoje uczucia...

mcraczek
Brawo Francja !!!! Zajebiscie mi poprawili humor odstawiajac tych gwiazdorow do domu!
kosa
Wg mnie ostatni dobry wystep Ronaldinho to 1/2 finału LM. Nastepnie spadek formy, ale bez konsekwencji dla Barcy bo pokazali ze sa swietnie zgrani ze soba.

Wspanialy mecz Zizou, ktory gral na luzie i robil z brazylijczykami to co chcial... Rowniez dobra postawa Abidala. Dziwi mnie to co robilo 5 obroncow canarinhos (chyba tak tongue.gif ) podczas gdy Titi zamykal akcje.

Ludzie, wiecej obiektywizmu!
lucio
QUOTE(Nelson @ Jul 1 2006, 22:38:03) [snapback]75649[/snapback]

Dobra, jeju... skoro was drażni to, że Jestem bardzo sczęśliwy z bramki Henrego i z tego, że Francja wygrała... skoro was drażni, że Bardzo pozytywnie wykazuję uczucia, no to chyba jestem zbyt zafascynowanym kibicem... Niektórych, to drażni...
Aha, jestem podniecony i co z tego ?
Echhh... nie można się nawet pocieszyć...
Nie szukam kłótni, szukają ją inni, ale to do mnie są pretesję, że wyrażam swoje uczucia...

Uwierz mi, że się cieszę równie mocno jak Ty:)
Niestety Ronaldo zagrał dokładnietak jak sie tego spodziewałem:)
Natomiast zachwyca mnie Zidane - odrodził się na koniec swojej piłkarskiej kariery, zupełnie spychając w cień Ronaldinho.
Henry grał b.dobrze.
Nelson
QUOTE(Simon @ Jul 1 2006, 22:34:41) [snapback]75647[/snapback]

czemu sie czepiacie henrego? zrobil swoja robote. zrobil to co mial zrobic. zidane tak samo. zagrali po prostu swietny mecz a brazylia fatalny. i tyle mam na ten temat do powiedzenia

Simon, nie można tu wyrazić swojego zdania, bo zaraz wszyscy mówią, że bezpodstawne bzdury i podnieta... ph34r.gif

korzen
QUOTE(lucio @ Jul 1 2006, 22:43:12) [snapback]75654[/snapback]

Uwierz mi, że się cieszę równie mocno jak Ty:)

Ja tak samo, bardzo sie ciesze...od zawsze kibicuje Francji podczas ich meczykow czuje takie emocje jakby grałą Polska lub Legia. Ale forum to rzecz/miejsce ktora czytaja tez inni - niekoniecznie fani Henrego, wiec po co wszystko wyolbrzymiac?
saviolka
dobra skończmy tą kłótnie
Henry to wspaniały napastnik ale naprawde w tym meczu Nelson nic nie pokazał fakt Ronaldinho też nie i wiele innych zawodników jak Ronaldo,Kaka który był jak do tej pory najlepszym graczem Brazylii na Mundialu. Francja jedyne co pokazała to bramka, a potem grała tak by utrzymać wynik. Wykonywała bardzo dobrze taktyke, którą nakazał im Domenech. Mecz sie skończył i nie ma co się kłucić. Widocznie w dzisiejszym dniu lepsza była Francja.
Nelson
Dobra, skończmy tą kłutnię smile.gif

Każdy uważa inaczej.
Ja po prostu Uwielbiam Henrego, no fakt może go czasem przeceniam...
Simon
a ja uwielbiam zidane'a ktory po raz kolejny pokazal klase laugh.gif
prutek
A ja lubię Anglie, za to że walczyli do końca, to że karne im nie wyszły to zasługa Ricardo (zrobił to co do niego należało). Portugalia zagrała dno!!!

P.S. Czy ktoś powie mi za co konkretnie Rooney dostał czerwień bo tak niezbyt sie orientowałem, czy za pojechanie po jajcach portugalczyka czy za dyskusje z sedzią ?? blink.gif
kosa
QUOTE(prutek @ Jul 2 2006, 01:00:58) [snapback]75662[/snapback]

A ja lubię Anglie, za to że walczyli do końca, to że karne im nie wyszły to zasługa Ricardo (zrobił to co do niego należało). Portugalia zagrała dno!!!

P.S. Czy ktoś powie mi za co konkretnie Rooney dostał czerwień bo tak niezbyt sie orientowałem, czy za pojechanie po jajcach portugalczyka czy za dyskusje z sedzią ?? blink.gif

Kop po jajach byl przypadkowy... Czerwien dostal za odepchniecie C.Ronaldo

mocno licze na final Wlochy - Francja
lukasso
Francja:
bramkarz nie miał zbyt wiele do roboty
obrona-klasa światowa moze poza akcjami ofensywnymi ktorych nie było
pomoc-Zidane hmm geniusz jakich mało smile.gif i Ribery ,no ile ten chłopak sie nabiegał smile.gif
atak-Henry fakt strzelił gola ale obrona brazylii swietnie wyłączyła go z gry
nie upilnowali poprostu a dzadki typu cafu niekiedy nie mogli go dogonic
Brazylia
bramkarz-cały mecz poprawnie,poza puszczonym golem,całkiem niezle sobie radzil
obrona- lucio i juan na + ,boczni nic nie pokazali a cafu to wogole nie porozumienie
pomoc-zero,kaka niewidoczny a ronaldinho poza kilkoma zagraniami kompetnie nic nie pokazał
ZAL sad.gif
atak-Ronaldo- tak słabo zagrał ale jako jedyny oddawał strzały,no cóż,swietnie kryty nie mogl pokazac na co go stac,nie jest napastnikiem typu Henry ktory cofa sie po pilke,on na nia czeka a podan do niego jak na lekarstwo,tak czy siak poziom conajmniej przecietny,kilka razy zagrozil bramce
Reasumujac

Brazylia 0-1 francja
Zywiestwo w pełni zasłużone
Bohater meczu
Zidane

EDIT:

Gdzie są ci, którzy śmiali się z akcji „stan up speak up” ? Gdzie są ci, którzy mówili, że Henry to aktorzyna, gnida..., że jest słaby ?
Henry, to geniusz i nik tego nie zmieni... Nawet w tej chwili nie mówię tylko o bramce tylko o całej grze...

tu jestem... ph34r.gif
prutek
QUOTE(kosa @ Jul 2 2006, 02:19:46) [snapback]75666[/snapback]

Kop po jajach byl przypadkowy... Czerwien dostal za odepchniecie C.Ronaldo

Dzieki, w sumie to mi go żal, ale sędzia mógł mu chociaż żółtko dać, a nie od razu czerwoną. Nie powiem troszkę mnie to zszokowało. Ale to co ten Ricardo odwalał w bramce, respect dla niego, mimo że kibicowałem Anglii. Teraz jestem za Włochami.

FORZA AZZURRICH tongue.gif
Rivaldinho
Brazylia do domu, zupełnie nie spodziewałem się tego odrodzenia drużyny Francji, Ribery-Henry-Zidane(kozacko sobie piłkę nad Ronaldo przerzucil) i 1:0 dla Żaabojadów.Szkoda troche bo na mŚ miałem u bukmacherów wytypowaną Brazylię i zaliczyłem wtope.Osobiście licze na finał Niemcy-Włochy, dawno takie spotkanie nie miało miejsca w meczach o wyższą rangę.Pzdr.
AFC
Jak możesz liczyć na finał Niemcy vs Włochy jak oni graja ze sobą w półfinale
lucio
QUOTE(Rivaldinho @ Jul 2 2006, 09:29:10) [snapback]75680[/snapback]

Brazylia do domu, zupełnie nie spodziewałem się tego odrodzenia drużyny Francji, Ribery-Henry-Zidane(kozacko sobie piłkę nad Ronaldo przerzucil) i 1:0 dla Żaabojadów.Szkoda troche bo na mŚ miałem u bukmacherów wytypowaną Brazylię i zaliczyłem wtope.Osobiście licze na finał Niemcy-Włochy, dawno takie spotkanie nie miało miejsca w meczach o wyższą rangę.Pzdr.

A czasem już teraz nie ma meczu Niemcy-Włochy???? bo finał może być z Francją albo Portugalią.

Co do Czerwonej kartki dla Rooney'a
Nie wiem za co dostał czerwień - bo jezeli za samo odepchnięcie to w tym mundialu musało by być sporo czerwonych. Z drugiej strony ci co oglądają czesto Wayne'a wiedzą ze on ma problemy z psychiką i takie zachowania to u niego norma.
Bo0os
I to jest ta Joga Bonito? Kurwa! te reklamy wyniszczają największe gwazdy.Zrozumiał bym niemoc brazylijczyków jak by stworzyli przynajmniej 3 poprawne akcjie na bramke.Ale przez 93 min. nie pokazali dosłownie nic.Żenada.

nelson skoncz pierdolić o tym henry bo w taki sposób wcale mnie do niego nie przekonasz.juz mi sie żygać chce od tych twoich postów, jaki to on niejest dry.gif tylko zizu cieszył oko.

IPB Image
gazeta.pl
Mani3k
QUOTE(Simon @ Jul 1 2006, 23:30:35) [snapback]75661[/snapback]

a ja uwielbiam zidane'a ktory po raz kolejny pokazal klase laugh.gif

Po raz kolejny? Przypomnij mi kiedy ostatnio klase pokazał. Moja pamięć nie sięga tak daleko.
Zaraz napiszecie, że mu się nagroda FIFA należy bo zagrał jeden dobry mecz od 3 lat...
Żałosne.
Nelson
QUOTE(kosa @ Jul 2 2006, 02:19:46) [snapback]75666[/snapback]

Ja też smile.gif

QUOTE(Bo0os @ Jul 2 2006, 10:26:38) [snapback]75692[/snapback]

I to jest ta Joga Bonito? Kurwa! te reklamy wyniszczają największe gwazdy.Zrozumiał bym niemoc brazylijczyków jak by stworzyli przynajmniej 3 poprawne akcjie na bramke.Ale przez 93 min. nie pokazali dosłownie nic.Żenada.

nelson skoncz pierdolić o tym henry bo w taki sposób wcale mnie do niego nie przekonasz.juz mi sie żygać chce od tych twoich postów, jaki to on niejest dry.gif tylko zizu cieszył oko.

IPB Image
gazeta.pl

Przepraszam, za to że Mówię, iż Henry to najlepszy napastnik i , że go uwielbiam... huh.gif

P. S: Korzeń, nie mów , że ja potem prowokuję kłótnię... Ja akurat jestem bardzo asertywny...
Wczoraj przeprosiłem, napisałem, że już nie chcę się kłócić o Henrego, bo każdy ma swoje zdanie na ten temat, a tu znowu... No masz....
_DEVIL_
QUOTE(Mani3k @ Jul 2 2006, 11:48:51) [snapback]75706[/snapback]

Po raz kolejny? Przypomnij mi kiedy ostatnio klase pokazał. Moja pamięć nie sięga tak daleko.
Zaraz napiszecie, że mu się nagroda FIFA należy bo zagrał jeden dobry mecz od 3 lat...
Żałosne.

Kiedy?W meczu z Sevilla wygranym przez Real 4-2.Zizou strzelil pierwszego(i chyba ostatniego) hatricka.I po raz kolejny udowodnil jak wielkim jest pilkarzem!Najwieksi zawsze prowadza swoja drużyne do zwyciestwa .A co pokazal magik Ronaldinho.Niepotrafil nawet swojej druzyny pociagnąć.To juz Robinho co wszedl na 15 minut zrobil wiecej niz Ronni.pozdro

Ps. a najbardziej podobala mi sie akcja jak ogral kilku zawodników brazylli.
PS2.i ta Ruletka w 2 połowie.mniam mniam
Nelson
QUOTE(_DEVIL_ @ Jul 2 2006, 12:14:37) [snapback]75708[/snapback]

[b]Kiedy?W meczu z Sevilla wygranym przez Real 4-2.

Chyba z kimś innym, bo Sevilla ostatnio z Realem 4-3 wygrała smile.gif...
Ale kojarze tego hattricka, tylko nie pamiętam z kim...
Zidane bez względu na wszystko to i tak wielki zawodnik...
Mani3k
No dobra Devil niech Ci będzie... dobry mecz z Sevillą i dobry mecz wczoraj. smile.gif
Dobrze, że Zidane ciągnął Real w lidze i repke w fazie grupowej... kolejny zfrustrowany kibic Realu?
_DEVIL_
QUOTE(Nelson @ Jul 2 2006, 12:16:25) [snapback]75709[/snapback]

Chyba z kimś innym, bo Sevilla ostatnio z Realem 4-3 wygrała smile.gif...
Ale kojarze tego hattricka, tylko nie pamiętam z kim...
Zidane bez względu na wszystko to i tak wielki zawodnik...

Kolego może w lidze gra sie 2 razy z każdym?? Pierwszy mecz na Santiago Bernabeu 4-2

No dobra Devil niech Ci będzie... dobry mecz z Sevillą i dobry mecz wczoraj. smile.gif
Dobrze, że Zidane ciągnął Real w lidze i repke w fazie grupowej... kolejny zfrustrowany kibic Realu?

Bez komentarza ....Nie prowokuj wink.gif
Nelson
QUOTE(_DEVIL_ @ Jul 2 2006, 12:42:16) [snapback]75715[/snapback]

Kolego może w lidze gra sie 2 razy z każdym?? Pierwszy mecz na Santiago Bernabeu 4-2
Bez komentarza ....Nie prowokuj wink.gif

Skoro ci chodzi o ten pierwszy to on byyyył bardzoooo dawno...

Co NIE zmienia faktu, że Zidane jest wielki wink.gif

pozdro
_DEVIL_
QUOTE(Nelson @ Jul 2 2006, 13:01:56) [snapback]75719[/snapback]

Skoro ci chodzi o ten pierwszy to on byyyył bardzoooo dawno...

Co zmienia faktu, że Zidane jest wielki wink.gif

pozdro

15 Stycznia o 21.00 Nie tak dawno smile.gif
Nelson
QUOTE(_DEVIL_ @ Jul 2 2006, 13:04:10) [snapback]75721[/snapback]

15 Stycznia o 21.00 Nie tak dawno smile.gif

SORRY...
Tam miało być "co nie zmienia"...
A ja napisałem "co zmienia"... Hehe...

No może nie tak dawno...
Zidane to jeden z najlepszych zawodników na świecie.
Szkoda, że odchodzi...
lucio
Z niektórych wychodzi złość i niewiedza a szczekają najgłośniej...to jest dopiero żałosne...
Nelson
QUOTE(lucio @ Jul 2 2006, 13:29:01) [snapback]75728[/snapback]

Z niektórych wychodzi złość i niewiedza a szczekają najgłośniej...to jest dopiero żałosne...

Możesz jaśniej ? smile.gif
Ogród
Brazylia nie miała równego sobie rywala w fazie grupowej dopiero mecz z Francuzami pokazał...błędy w obronie(bramka Heny'ego) i w taktyce(poczatkowe ustawienie 4-5-1).Francja natomiast pokazała że dla odpowiedniego rywala(Brazylia,Hiszpania)umie sie zmotywować i wygrać.
Ronaldo pokazał że musi troche zrzucic kilogramów.
Adriano pokazał że jest za wolny.
Zidane pokazał że mimo wieku ciągle jest mistrzem.
Henry wreszcie udowodnił że niezawodzi na turniejach.

wydaje mi sie że w finale zagra Francja z Niemcami,a wygra Francja
wojczech7
Ja powiem tylko tyle, że mecz Brazylia - Francja pokazał, że Ronaldinho do prawdziwego geniuszu jeszcze dużo brakuje... Jak mówi mój tato, Zidane to Michael Jordan piłki nożnej i taki rodzi się raz na kilkadziesiąt lat...
A finał moim zdaniem będzie taki, jak na Euro 2000 - Włochy zagrają z Francją smile.gif
zborek
Szkoda,że Anglia odpadła,bo liczylem na nich ze wzgledu na Kanonierów występujących tam.Ja niewiem czemu oni karnych nie umieją strzelac.Chyba wiekoszosc obronili bramkarze niz strzelili zawodnicy.Liczylem na Brazylię,ale oni w tych mistrzostwach to pomyłka.NIby tu kozacy z Japonią łatwo,Australią też przychodzi Francja i porażka.
Jedynie brawo Henry!.
lucio
QUOTE(Nelson @ Jul 2 2006, 13:31:18) [snapback]75729[/snapback]

Możesz jaśniej ? smile.gif

Heh jak poczytasz forum to napewno będziesz wiedział że nie miałem Ciebie na myśli.
Nelson
QUOTE(lucio @ Jul 2 2006, 18:06:12) [snapback]75767[/snapback]

Heh jak poczytasz forum to napewno będziesz wiedział że nie miałem Ciebie na myśli.

Już się bałem tongue.gif...

A tak na poważnie, to chyba wiem... , ale nie chcę nic mówić, bo nie jestem pewien, po zatym nie chcę się już z nikim kłócić.
Rivaldinho
Beckham zrzeka się opaski kapitana, moim zdaniem to gówno warta sprawa a media robią z tego sensację ;/Pewnie Terry`emu odda ;]Koniec ery Brazil , identycznie jak z Galaktikos- w obu wypadkach katem był Henry wink.gif
Ogród
A co z kontuzja Owena?,poważna?,u mnie chodzą plotki że ma już do końca życie nie grac w piłke blink.gif
Crawler
A u mnie nie chodzą. Nie słyszałem nic o urazie Owena...
lucio
QUOTE(Ogród @ Jul 3 2006, 19:40:42) [snapback]75967[/snapback]

A co z kontuzja Owena?,poważna?,u mnie chodzą plotki że ma już do końca życie nie grac w piłke blink.gif

QUOTE(Lookkas_fan @ Jul 3 2006, 20:11:42) [snapback]75975[/snapback]

A u mnie nie chodzą. Nie słyszałem nic o urazie Owena...

Wreszcie nadchodzą dobre wieści w sprawie Michaela Owena. Napastnik Newcastle został dokładnie przebadany i okazało się, że doznał „tylko” kontuzji wiązadeł kolanowych. Pierwsze badania nie wykluczały kolejnych dolegliwości, ale na szczęście w nieszczęściu takowe nie wystąpiły. Nie odnowiły się też żadne wcześniejsze kontuzje. Owen wylatuje do Stanów Zjednoczonych, aby spotkać się z jednym z najlepszych specjalistów od kolan, doktorem Richardem Steadman’em. Człowiek ten uratował kariery Alana Shearera i Craiga Bellamy’ego. Brak powikłań nie przyspieszy powrotu zawodnika do zdrowia, ale na pewno będzie miał wpływ na jego psychikę i nastawienie podczas rehabilitacji. Owen ma być gotowy do gry najwcześniej w styczniu 2007.

dr_idea
A ja mam nieodparte wrażenie i ogromną nadzieję, że finał będzie Italia - Francja. Niemcy zaszli za daleko, teraz nawet czepiają się Włochów, że im Fringsa zawieszają. smile.gif
Crawler
I laleczki wudu kupują szwaby. Ostatnia deska ratunku tongue.gif
Nelson
Ja dziś całym sercem jestem za Włochami smile.gif

Jutro, za Francją.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.