Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Mistrzostwa Świata 2006
board.issonline.pl > Inne > Piłka nożna
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
lukasso
Czemu Ronaldo nie został królem strzelców w Lidzie Hiszpańskiej ? Bo jest słabiutki... Jednak ja nie wypisuję, że powinien zostać aktorem, że jest gnida itp. Po po prostu to był geniusz, ale jego czas minął. Teraz jest beznadziejny.

aktor bo po jego teatralnym zagraniu padł go dla Francji
to on powienien dostac zolta kartke
to czemu nie został królem strzelcow to zupelnie inna sprawa zreszta ja ci nie bede tlumaczyl wszystkiego po kolei wystarczy troche sie zainteresowac statystykami

Henry to jeden z najlepszych napastników na świecie.
Jednak obiektywnie rzecz biorąc zawiódł wczoraj.
lukassoronaldo to nie upoważnia cię to tego , żeby wypisywać tak nie obiektywne bzdury...

Dlaczego nie obiektywne? Powiedz czemu od razu sadzisz ze nie obiektywne,dlatego ze wole Ronaldo?to nie ma nic do rzeczy ,ogladalem ten sam mecz dla mnie poziom gry Henrego w rep. jest zalosny to tyle
a w lidze niech sobie strzela bramki jak wszystkie pilki grane sa na niego a i rywal mocny,bo jakos nie pamietam zeby Henry blyszczal np przeciwko Chelsea,Manu
mowisz Bzdury? hmmm no cóż prawda nie zawsze jest sprawiedliwa

Powiedziałbym jeszcze jedną obiektywną rzecz, ale jesteście (ty i Tomek) kolegami norka. Dla tego też nie powiem, bo nie mam zamiaru dostać %

jesli napiszesz cos naprawde sensownego to nie widze problemu
Pozdrawiam smile.gif
Nelson
Dobra, nie będę się z tobą kłócił
Ty wolisz Ronaldo , a ja Henre`go i tyle...

rozejm
nara
korzen
takie tam gadanie, Henry gra słabo w kadrze bo ta taktyke ktora stosuje pseudo trener Domanek mozna o kant dupy rozbic. Francuzi są bardzo słabi, Zizou zadko kiedy zagra dobra pilke do Henrego, o innych juz nie wspomne.;] Pzdr
Gregor
A ja sie pytam was co myślicie o ekipach z ćwierćfinału. Taki wasz krutki komentarz do każdej ekipy. Ja zaczne:
a)NIEMCY-najrówniej grająca ekipa na bardzo wysokim poziomie,
b)ARGENTYNA-przeplata mecze świetne jak ten z Serbią, ze słabymi
c)BRAZYLIA-wygrywa wszystko, aczkolwiek narazie mnie nie zachwycają,
d)FRANCJA-zaczynają coś grać,
e)UKRAINA-przypadek...
f)PORTUGALIA-zdziesiątkowani kartkami, marnie widze ich szanse,
g)WŁOSI-bida z nędzą,
h)ANGLIA-jak się nie przebudzą to nie widzie ich w półfinale.
.::Diego::.
QUOTE(Gregor @ Jun 28 2006, 10:50:25) [snapback]74925[/snapback]

A ja sie pytam was co myślicie o ekipach z ćwierćfinału. Taki wasz krutki komentarz do każdej ekipy. Ja zaczne:
a)NIEMCY-najrówniej grająca ekipa na bardzo wysokim poziomie,
b)ARGENTYNA-przeplata mecze świetne jak ten z Serbią, ze słabymi
c)BRAZYLIA-wygrywa wszystko, aczkolwiek narazie mnie nie zachwycają,
d)FRANCJA-zaczynają coś grać,
e)UKRAINA-przypadek...
f)PORTUGALIA-zdziesiątkowani kartkami, marnie widze ich szanse,
g)WŁOSI-bida z nędzą,
h)ANGLIA-jak się nie przebudzą to nie widzie ich w półfinale.

a) NIEMCY - narazie to oni na mocnego rywala nie trafili, a słaba polska sprawiła im problemy.... rolleyes.gif
cool.gif ARGENTYNA - oni będą walczyć do końca (jak z meksykiem smile.gif )
c) BRAZYLIA - gdy nawet nie są w formie i tak są najlepsi - bezsprzecznie
d) FRANCJA - słaba, mieli wczoraj swój dzień , Hiszpania powinna ich rozbić ale tak sie nie stało
e) UKRAINA - życze im jak najlepiej - w końcu nasi sąsiedzi, słowianie... ale fakt grają nudną piłke
f) PORTUGALIA - tu się zgodze zdziesiątkowani.....
g) WŁOSI - nienawidze makaroniarzy z Australią mieli fuksa i im sie udało
h) ANGLIA - narazie męczy te mistrzostwa i chyba to sie nie zmieni
lucio
QUOTE(Riki101 @ Jun 28 2006, 10:09:11) [snapback]74890[/snapback]

Grają jak zawsze przegrywają jak zwykle to się tyczy Hiszpanii smile.gif

To brzmi chyba: "grają jak nigdy, a przegrywają jak zawsze"
CJ-2005
a ja bylem za francja i jestem zadowolony ze oni graja dalej smile.gif smile.gif smile.gif
lucio

QUOTE(lukassoronaldo @ Jun 28 2006, 10:44:58) [snapback]74902[/snapback]

Dlaczego nie obiektywne? Powiedz czemu od razu sadzisz ze nie obiektywne,dlatego ze wole Ronaldo?to nie ma nic do rzeczy ,ogladalem ten sam mecz dla mnie poziom gry Henrego w rep. jest zalosny to tyle
a w lidze niech sobie strzela bramki jak wszystkie pilki grane sa na niego a i rywal mocny,bo jakos nie pamietam zeby Henry blyszczal np przeciwko Chelsea,Manu
mowisz Bzdury? hmmm no cóż prawda nie zawsze jest sprawiedliwa

jesli napiszesz cos naprawde sensownego to nie widze problemu
Pozdrawiam smile.gif

12.11.2004

Arsenal - Chelsea - 2-2

Bramki:
1:0 Henry (2)
1:1 Terry (17)
2:1 Henry (29)
2:2 Gudjohnsen (46)

lukasso
12.11.2004

Arsenal - Chelsea - 2-2

Bramki:

2003r
Manu 4-3 Real
hatrick ROnaldo
Nie wiem co chciałes udowodnic smile.gif
kazdemu sie zdarzy
lucio
QUOTE(lukassoronaldo @ Jun 28 2006, 14:05:45) [snapback]74934[/snapback]

2003r
Manu 4-3 Real
hatrick ROnaldo
Nie wiem co chciałes udowodnic smile.gif
kazdemu sie zdarzy

Zbłażniłeś się i ja to Tobie udowodniłem.
lukasso
Wszyscy jakos mowia o obecnej formie wiec nie wiem po co dajesz jakis wynik z przed 2 lat
jak widzisz Ronaldo tez potrafi strzelac lepszych
sam pisales ze on strzela jak rywal slabszy
zreszta ja swoje wiem i nie odbiegajmy od tematu
a mi udowadniac nic nie musisz
Pozdrawiam smile.gif
lucio
QUOTE(lukassoronaldo @ Jun 28 2006, 14:14:10) [snapback]74937[/snapback]

Wszyscy jakos mowia o obecnej formie wiec nie wiem po co dajesz jakis wynik z przed 2 lat
jak widzisz Ronaldo tez potrafi strzelac lepszych
sam pisales ze on strzela jak rywal slabszy
zreszta ja swoje wiem i nie odbiegajmy od tematu
a mi udowadniac nic nie musisz
Pozdrawiam smile.gif

Nie mam pojęcia o czym teraz piszesz ale co tam...
Bo0os
QUOTE(zborek @ Jun 28 2006, 08:04:09) [snapback]74889[/snapback]

Noi Francja gra dalej.Szczerze to sie ciesze z tego powodu,ze nienawidze teg Aragonesa,ktory jest dalmnie zerem do konca zycia.I dobrze mu tak,ze odpadl.Troche szkoda mi Titiego,bo wczoraj slabiutko zagral,ale tak to jest skoro nie mial obok partnera.Na szczescie wygrana Francji i w cwiercfinalechyba przedwczesny final Brazylia-Francja.

Przedwczesny finał?? laugh.gif Chelsea-Barca to był przedwczesny finał LM, to bedzie powtórka finału z przed 8 lat.I tym razem Brazylia zatriumfuje, innego wyniku nietypuje...

Ale zgodze sie z grą "Ofsajdera" smile.gif niema partnera i w tym cały ból.W Arsenalu ma Reyesa, Fabregasa, a tu starego Zizu z którym trudno o kożystną współprace na boisku, poprostu różnica pokoleń... Jeszcze jest ten z tą blizną, który niepowiem gra dobrze ale nie widziałem jakiegoś zgrania pomiędzy nimi.

A ten gol Vier'y to masakra :/ Niedość że przydkie to jeszcze niesłuszne i fuksem! mad.gif Szkoda Hiszpanii.Jednak zawsze dobrze grają z fazie grupowej, a w dalszej części mundialu poprostu zawodzi cały zespół.

Nelson
Oj Lukas nie brnął w to dalej... Nie możesz się po prostu pogodzić z tym, że Henry jest obecnie 5x napastnikiem od Ronaldo...

Lucio, jak widzisz nie ma sęsu Pokazywać i udowadniać mu to bo chłopak chyba ogląda inne mecze Arsenalu i Rep. Francji niż my...

pzdr
tomek828
QUOTE(Nelson @ Jun 28 2006, 17:20:00) [snapback]74964[/snapback]

Oj Lukas nie brnął w to dalej... Nie możesz się po prostu pogodzić z tym, że Henry jest obecnie 5x napastnikiem od Ronaldo...

Lucio, jak widzisz nie ma sęsu Pokazywać i udowadniać mu to bo chłopak chyba ogląda inne mecze Arsenalu i Rep. Francji niż my...

pzdr

twoja gadka mnie rozbraja, co Henry(ietta) pokazuje na tych mistrzostwach ?? Chyba to ze potrafi udawac ze go faulja...dla mnie ten zawodnik to dno, bal sie przejsc do FC Barcelony bo wiedzial ze nie sprawdzi sie w tak dobrej lidze, zal mi go...

koniec tematu, bez napinki
lucio
QUOTE(tomekronaldo @ Jun 28 2006, 17:41:28) [snapback]74970[/snapback]

twoja gadka mnie rozbraja, co Henry(ietta) pokazuje na tych mistrzostwach ?? Chyba to ze potrafi udawac ze go faulja...dla mnie ten zawodnik to dno, bal sie przejsc do FC Barcelony bo wiedzial ze nie sprawdzi sie w tak dobrej lidze, zal mi go...

koniec tematu, bez napinki

Błaznowania ciąg dalszy...
Andzi
QUOTE(lucio @ Jun 28 2006, 17:45:03) [snapback]74971[/snapback]

Błaznowania ciąg dalszy...

Zgadzam sie.

PS. Tomekronaldo ja nie wiem czy z twoich postow smiac sie czy plakac ph34r.gif
justyn
Moim zdaniem (obiektywny obesrwator mistrzostw) Henry nie znaczy tyle w reprezentacji Francji co w Arsenalu.
I z tym musicie się zgodzić. tongue.gif
Dorin
Francja - Hiszpania 3:1.....mam mieszane uczucia bo to jeden z tych meczy po ktorym wedlug mnie obie ekipy powinny odpaść....dno równe pojedynkowi Ukraina-Szwajcaria.
switek
Niestety wczoraj Henry stracil w moich oczach szacunek. Zamiast kopac pilke zabral sie za aktorstwo. Inna sprawa jest to iz denerwuje mnie postawa reprezentacji Brazyli. Ronaldinho podaje po kilkanascie razy na mecz ale zeby mu ktos podal w okolicach pola karnego to nie widzialem. Szkoda Hiszpanow ale MŚ trwaja dalej smile.gif Joga Bonito ;]
AFC
Henry jest 100 razy lepszy teraz od ronaldo ciekawe jak by ronaldo grał gdyby był osamotniony w ataku.Ps tomekronaldo niech ten twój ronaldo idzie do mc donalda żenada zawodnik mierzy 182 i wazy niby 90 kilo prezydent brazyli powiedział nawet że ronaldo jest za gruby.
justyn
switek w reprezentacji Brazyli strasznie się chamią ,każdy chce bramke strzelić...
Dlatego R10 dostaje tak mało piłek.
AFC
I jeszcze do tego wolnego ten rzut wolny był ze 40 metrów od bramki gdyby bramka nie padła by nikt ani o tym niewspomniał.
Nelson
QUOTE(lucio @ Jun 28 2006, 14:05:02) [snapback]74932[/snapback]

12.11.2004

Arsenal - Chelsea - 2-2

Bramki:

QUOTE(lucio @ Jun 28 2006, 14:08:20) [snapback]74936[/snapback]

lukassoronaldo>Zbłażniłeś się i ja to Tobie udowodniłem.

QUOTE(lucio @ Jun 28 2006, 14:18:47) [snapback]74940[/snapback]

lukassoronaldo>Nie mam pojęcia o czym teraz piszesz ale co tam...

QUOTE(lucio @ Jun 28 2006, 17:45:03) [snapback]74971[/snapback]

tomekronaldo>Błaznowania ciąg dalszy...

QUOTE(Andzi @ Jun 28 2006, 17:54:23) [snapback]74972[/snapback]

Zgadzam sie.
PS. Tomekronaldo ja nie wiem czy z twoich postow smiac sie czy plakac ph34r.gif

QUOTE(AFC @ Jun 28 2006, 21:02:33) [snapback]75011[/snapback]

Henry jest 100 razy lepszy teraz od ronaldo ciekawe jak by ronaldo grał gdyby był osamotniony w ataku.Ps tomekronaldo niech ten twój ronaldo idzie do mc donalda żenada zawodnik mierzy 182 i wazy niby 90 kilo prezydent brazyli powiedział nawet że ronaldo jest za gruby.

Jesteśmy spokrewnieni tongue.gif ??
lucio
Nie, po prostu - We are The Gunners. smile.gif
korzen
Eh, błazeniada sie robi. Wypowiedzi o Ronaldo smieszne i nie obiektywne. Pora to skonczyc
kostek
Jak już tak każdy sie wypowiada o panach H. i R. to może i ja wtrące swoje dwa grosze...

to tak:
Ronaldo to nie ten sam piłkarz co jeszcze 3-4 lata temu, wtedy to był geniusz, który ujawniał w KAŻDYM spotkaniu, potrafił minąć jednym zwodem trzech piłkarzy; teraz też mu sie to czasem uda ale tak jak mówie CZASEM. I to nie dzięki niesmowitym zwodom a przepchnięciem się masą poprzez obrońców... Szanuje Ronaldo za to kim jest i kim był dla futbolu ale jeżeli ktoś twierdzi, że to wciąż jedne z najlepszych napastników świata to niestety chyba troche ujawnia swoje zapatrzenie w R9... Podsumowując obecny Ronaldo to juz nie ten sam drybler, napsatnik co kilka lat temu... I już nie jest tak niesamowity, szybki, skuteczny i błyskotliwy jak kiedys.

co do Henry'ego... Wielki napastnik, może nie jest tak efektowny jak niegdyś był Ronaldo czy obecnie Ronaldinho ale jest skuteczny jak nikt inny. Potrafi w pojedynke wygrać mecz (tegoroczna LM...). A czemu nie odszedł do Barcy? Z tego samego powodu z jakiego w Chelsea nie znalazł się Ronaldinho...

pzdr
tomek828
Ronaldo to nie ten sam piłkarz co jeszcze 3-4 lata temu

czym rozni sie "obecny" Ronaldo od tego z przed 3-4lat przeciez 4 lata temu zaczal grac w Realu i wszyscy zaczeli mowic na niego grubas, wszyscy sobie sami zaprzeczacie, mowicie ze Roni byl geniuszem 3 lata temu - a teraz jest beznadzieny, powolny, gruby - 3 lata temu on gral dokladnie tak samo dobrze jak teraz, prawdziwym mistrzem on byl w latach 96-98(najlepszy pilkarz swiata 1996 i 1997 roku, najskuteczniejszy napastnik swiata 1997 roku) a teraz gra rownie dobrze, do takiego pilkarza powinno miec sie szacunek...
Andzi
QUOTE(tomekronaldo @ Jun 29 2006, 16:02:02) [snapback]75118[/snapback]

do takiego pilkarza powinno miec sie szacunek...

A do Henrego nie ?? ph34r.gif
Bo0os
Skończcie pierdolić kto jest lepszy.Dziś każdy pierdoli że Ronaldo jest gruby, powolny.Tylko każdy zapomniał jak grał w 96' i 97'.Dzisiejszy Henry nie umywa sie do Ronaldo 10 lat temu, taka jest prawda.Dzisiaj też można podyskutować kto jest lepszy, Henry czy Ronaldo? Patrząc na występy klubowe lepszy jest Henry, ale patrząc na występy reprezentacji to Mr. "nieudolny ofsajder" nie sięga mu po kostki.

Kurwa, zróbcie sonde to zobaczymy kto jest za kim :/
Bo0os
LejMan zaprezentował dudek dance lecz w mniej popisowym stylu.Poskutkowało.

Byłem za Argentyną ale zawiodłem sie ich grą... czemu nie było na murawie Messiego, Savioli!
Nelson
Eeee.... Ja jestem załamany sad.gif...

zborek
Noi awans Niemców.W sumie to sie ciesze,bo tam gra oczywiście Lehman.Jestem zadowolony z ich gry.Teraz zobaczymy z kim Niemcy beda grac w polfinale.Lepiej by im bylo jakby zagrali z Ukrainą ,bo slabsi sa chyba od Niemiec,ale niewiadomo czy Włochow przejda.
Brawo Niemcy i brawo Jens, szacunek!.
tomek828
Ukraina polegla, szkoda - myslalem ze pokusza sie o niespodzianke...
teraz pozostalo wiezyc w Brazylie smile.gif
Dorin
Don't cry for me Argnetina..... biggrin.gif No i po latynosach, szkoda bo tak jak mi oni zwisali tak Niemców nie znosze, pier.... farty !
zborek
Włosi bez problemu wygrali z Ukrainą.Szkoda, bo liczylem na nich,ale dostali po pupie sporo bo 3-0. Dzisaj to dopiero bedzie Anglia-Portugalia ni Brazylia-Francja co to bedzie sie dzialo.

Licze na Anglię i Brazylię.
Nelson
Ja dziś stawiam na Francję i Portugalię wink.gif

pzdr
lukasso
eh
to co zobaczyłem w 1 polowe Anglia-Portugalia
to nawet sparingiem nie mozna nazwac sad.gif oby było 1-1 rolleyes.gif
licze na wielki teatr wieczorem
Francja-Brazil smile.gif

tomek828
boze co za zmulony mecz, anglia nic nie gra a portugalia nie potrafi wykorzystac przewagi jednego zawodnika, dzis wieczorem hicior Francja - Brazylia biggrin.gif
Nelson
QUOTE(Nelson @ Jul 1 2006, 15:33:07) [snapback]75580[/snapback]

Ja dziś stawiam na Francję i Portugalię wink.gif

pzdr

Jak na razię układa mi się ...

Portugal, Portugal, Portugal... Ole, Ole, Ole...
Yeeaaa!
Riki101
Portugalia wygrała tak jak 2 lata temu po karnych. I znów katem anglików okazał się Ricardo .Dobrze że awansowała Portugalia gra ładniejszą piłke smile.gif

Ciekawy meczyk Brazylia : Francja stawiam na Brazylie rolleyes.gif
Nelson
Gdzie są ci, którzy śmiali się z akcji „stan up speak up” ? Gdzie są ci, którzy mówili, że Henry to aktorzyna, gnida..., że jest słaby ?
Henry, to geniusz i nik tego nie zmieni... Nawet w tej chwili nie mówię tylko o bramce tylko o całej grze...

France, Arsenal, Henry !!!!!!!!!

P.S: O Ronaldo nie będę się wypowiadał, bo nie jestem jak niektórzy userzy. Nie wyzywam wielkich osobowości, mimo iż Ronaldo jest bardzo słaby.
Jednak tak jak mówiłem, nie zniżę się do poziomu niektórych i nie będę się negatywnie wypowiadał negatywnie o zawodnikach, których nie lubię.

P.S 2: Miałem rację stawiając na Portugalię i Francję... (posty wyżej).
Crawler
Głupi mają zawsze szczęście...
To nie był mundial Brazylii... niestety...
Finał : Francja - Niemcy
AS Roma!
I bardzo dobrze, że Brazylia dostała po d...e. Już mnie wkurzały te reklamówki jak to oni są najlepsi i jaką piękną piłkę grają.
Simon
i kto jest lepszy zizou czy frajer ronaldinho? nic ten "bóg futbolu" nie pokazal. chyba tylko swoje zeby.
saviolka
QUOTE(Simon @ Jul 1 2006, 20:02:06) [snapback]75626[/snapback]

i kto jest lepszy zizou czy frajer ronaldinho? nic ten "bóg futbolu" nie pokazal. chyba tylko swoje zeby.

a powiedz Mi co w tym meczu pokazał Zidane lepszego od Ronaldinho?
Brazylia przegrała ponieważ Ronaldinho Kaka Ronaldo Adriano są nie w tej formie co jeszcze 3,4 miesiące temu..
ale i tak licze ze teraz Francja polegnie Portugalii.
a co do rozmowy o Henrym to co on pokazał oprócz bramki .. nic!! poprostu zostawili go bez krycia a on to wykorzystał tak jak by to zrobił inny piłkarz.
Crawler
Francja mogłaby wyżej wygrac gdyby nie te super główki W(V)eiry.
Nelson
QUOTE(saviolka @ Jul 1 2006, 22:15:53) [snapback]75629[/snapback]

a co do rozmowy o Henrym to co on pokazał oprócz bramki .. nic!! poprostu zostawili go bez krycia a on to wykorzystał tak jak by to zrobił inny piłkarz.

To chyba co innego oglądaliśmy...
Bo Henry robił co chciał z obroną Brazylii
Crawler
Taak? A co takiego? Ja widziałem jego akcje 2, 3 i oglądałem mecz na 1TVP.
Mani3k
QUOTE(Simon @ Jul 1 2006, 22:02:06) [snapback]75626[/snapback]

No jak ty oceniasz piłkarza po 1 udanym meczu to nie mamy o czym gadać...
Fakt Ronaldinho zmęczony sezonem, nic nie grał, słaby występ na mistrzostwach, ale za to 3 ostatnie sezony napewno lepsze od Zizou...
Choć nie powinno się ich porównywać bo zbyt duża różnica wiekowa... Zizou już dziadek, Ronaldinho jeszcze pokopie... mam nadzieję.
Pozdro
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.