Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Mistrzostwa Świata 2006
board.issonline.pl > Inne > Piłka nożna
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
mcraczek
Szkoda Francji... Zagrali lepszy mecz w drodze do finalu eliminowali najlepsze druzyny swiata ale niestety ulegi Wlochom ktorzy do finalu doszli moim zdaniem szczesliwie trafiajac na slabszych przeciwnikow. Szkoda jednak Zidana mimo ze zachowal sie chamsko. Trudno sie mowi moim zdaniem Francja juz nigdy nie bedzie grala tak jak w 1998, 2000 i 2006 roku...
kostek
W decydującym momencie rozstrzygnęła loteria... Gratulacje dla Włochów.

ps. zapraszam do proponowania swoich 'jedenastek turnieju' w tym temacie.
jastrzab
Dla mnie to zwisa i powiewa kto został mistrzem.. smiało mogę powiedziec, ze to były najnudniejsze mistrzostwa swiata jakie oglądałem.. nejlepsze mecze jakie oglądałem w tej edycji to:

włochy-usa
argentyna-wks
szwecja-anglia(chyba najlepszy)
kosa
QUOTE(bartosz05 @ Jul 9 2006, 22:35:13) [snapback]77230[/snapback]

Dla mnie to zwisa i powiewa kto został mistrzem.. smiało mogę powiedziec, ze to były najnudniejsze mistrzostwa swiata jakie oglądałem.. nejlepsze mecze jakie oglądałem w tej edycji to:

włochy-usa
argentyna-wks
szwecja-anglia(chyba najlepszy)

dodam jeszcze półfinał Włochy - Niemcy

Prawda jest taka ze Włosi niezasluzenie wygrali finał

...Ciekawe jakimi slowami Materazzi sprowokowal Zidane'a ;/

ZIZOU NA ZAWSZE WIELKI PIŁKARZ!
Morte
QUOTE(kosa @ Jul 9 2006, 23:47:29) [snapback]77233[/snapback]

ZIZOU NA ZAWSZE WIELKI PIŁKARZ!

byłby nim gdyby nie zrobił tego co niestety zrobił
Mooner
Dla mnie to Francja jest mistrzem świata... W finale grali o wiele lepiej, szczególnie Henry i Zidene... Szkoda naprawdę Zidane... sad.gif Najbardziej mnie wzruszyła ta scena, gdy rozmiwiał z Buffonem... chciał płakac.. wiedział co zrobił.. wiedział, ze na koniec zrobił coś tak złego...
kosa
QUOTE(Morte @ Jul 9 2006, 22:55:03) [snapback]77235[/snapback]

byłby nim gdyby nie zrobił tego co niestety zrobił

moze wedlug takich jak ty...
lukasso
smile.gif zasluzenie,niezasluzenie
Wygrala moim zdaniem druzyna ktora najbardziej na ten tytul zasluzyla
brawa im za to
i dziekuje za Mundial szwabo
nara..
lucio
QUOTE(lukassoronaldo @ Jul 10 2006, 08:38:14) [snapback]77263[/snapback]

smile.gif zasluzenie,niezasluzenie
Wygrala moim zdaniem druzyna ktora najbardziej na ten tytul zasluzyla
brawa im za to
i dziekuje za Mundial szwabo
nara..

Chyba sobie żartujesz...

Pewnie Zidane załamany... hmm jeszcze jeden sezon Zizu?
Nelson
Co kolwiek powiedział Materazzi, to Zidane stracił i tak w moich oczach...

Myślę, że nie tylko w moich.
zborek
Noi Wlochy mistrzami....szkoda troche,bo Zizou jak lelak sie zachował.Ostatni mecz w karierze to niemogl wytrzymac? ehhhh zawodnikiem meczu dla mnie zosta.l Henry!

smile.gif
szyma
Włosi wygrali zasłużenie czy nie ale wygrali i są mistrzami świata, a moim zdaniem pilkarzem meczu był Cannavaro był on poprostu obrońcą doskonałym i gdyby nie on to kto wie jakby się ten mecz potoczył. Pzdr wink.gif
Hayalet
Nuda na tym meczu :/ 1:1 mało bramek jeszcze wszystkie z początku, Francja atakowała, Domenech odwalał głupie zmiany, Lippi krzyczał "DEFENSIV, DEFENSIV CANNAVARO!"... Zidane chciał spróbować jak to jest być Chuckiem Norrisem - FATALITY... Jak tak będzie spadać poziom piłki nożnej to ja dziękuje... Mało bramke, dużo fauli, obrona, obrona i jeszcze raz obrona... BAGATELA 2,5 bramki na mecz to stanowczo za mało jak na turniej w którym drużyny powinny cieszyć się z gry... Ciekawią mnie rozwiązania FIFY - zwiększenie bramek, 10 na 10, odwołanie spalonego, 2 sędziów, zawieszenie Ligi Mistrzów w roku mundialowym, zapowiada się ciekawie, lecz według mnie to nie zasady trzeba zmienić lecz chciowść piłkarzy (bez porządnej pensyjki za mecze w MŚ nie da rady grąć ładnie) :/ Czarno to widze...

IPB Image smile.gifsmile.gifsmile.gif
tomek828
mecz nudny
prowadzony w grze fair plej
kilka ciekawych zagran fabio grosso
oraz riberiego
cieszy sie ja ze wlosi wygrali puchara biggrin.gif

<----- 666 pościk
Ogród
Nie cierpie Włochów.Chciałem aby Francja wygrała.Włosi mieli fuksa.Fuksiarze.A ten Materrazi to ***** a nie piłkarz.****** prowokator.Co za !@#$%^^ z niego.Z drugiej strony Zidane,takie zakończenie kariery w reprezentacji.Ale z dyńki mu przylutował,ciekawe co takiego Materrazi mu powiedział,jednak Zidane nie powinien był go uderzyć tylko,oddać mu tym samym,czyli najprawdopodobniej obrazić go.
Bo0os

1.Joe Cole- Anglia-Szwecja, bramka na 1:0 (gustowne podbicie piłki klatką i strzał opadającą piłka prosto w okno)
2.Fernando Torres- Hiszpania-Ukraina, bramka na 4:0 (piękna asysta Puyola! świetny strzał Torresa)
3.Lahrm- Niemcy-Kostaryka, bramka na 1:0 (pierwsza bramka mistrzostw niezwykle urocza)
4.Frings- Niemcy-Kostaryka, bramka na 4:2 (mocne udeczenie z daleka bez przyjęcia)
5.Rosicky- Czechy-USA, bramka na 2:0 (bramka podobna jak wyżej, tyle że z przyjęciem)
6.Bastian Schweinsteiger- Niemcy-Portugalia, bramka na 3:0 (strzał podobny do Frings'a i równy bramce w tym samym meczu na 1:0, Bastian pokazał co to znaczy indiwidualność)
7.Kaka- Brazylia-Chorwacja, bramka na 1:0 (wymierzony strzał w okienko)

i poza stawką:

-Serhiy Rebrov- Ukraina-Arabia Saudyjska, bramka na 2:0 (fatalna interwencja bramkarza , ale strzał ładny)
-Zied Jaziri- Tunezja-Arabia Saudyjska, bramka na 1:0 (piękny wolej i tyle moge powiedzieć)
-Bastian Schweinsteiger- Niemcy-Portugalia, bramka na 1:0 (własne wypracowanie pozycji do strzału, świetna decyzja- świetny strzał)
-Fabio Grosso- Włochy-Niemcy, bramka na 1:0 (genialne podanie Pirlo i jeszcze lepszy strzał wewnętrzną częścią stopy, zakręcony na krótki słupek)

ciekaw jestem jakie są wasze propozycje.
Ogród
1.Joe Cole- Anglia-Szwecja, bramka na 1:0 (gustowne podbicie piłki klatką i strzał opadającą piłka prosto w okno)
2.Zinedin Zidane,bramka z rzutu karnego na 1:0 w filane MŚ.
4.Frings- Niemcy-Kostaryka, bramka na 4:2 (mocne udeczenie z daleka bez przyjęcia)
Mooner
QUOTE(Bo0os @ Jul 10 2006, 14:35:47) [snapback]77338[/snapback]

-Fabio Grosso- Włochy-Niemcy, bramka na 1:0 (genialne podanie Pirlo i jeszcze lepszy strzał wewnętrzną częścią stopy, zakręcony na krótki słupek)

ciekaw jestem jakie są wasze propozycje.

to było na długi słupek

co to moich pozycji to.. i tak dużych zmian by nie było w porównaniu z twoimi.. ;]
podobała mi się kasta materriaziego a dokładiej dośrodkowanie pirlo w finale.. idealne... baaardzo wysokie i ptrzeleciała nad wszystkimi obrońcami i idealnie na wyzokiedo zawodnika
Bo0os
"- To absolutnie nie była kwestia zapisu wideo. Rzeczywiście sędzia główny nie widział zajścia i musiał konsultować się z asystentami. Arbiter techniczny zauważył co się stało i opisał głównemu całą sytuację drogą radiową - powiedział rzecznik FIFA Andreas Herren."
źródło: pilkanozna.pl

są naprawde różne kwestie...

Domenech powiedział, że arbiter główny Argentyńczyk Horacio Elizondo nie widział incydentu, ale opowiedział mu o nim sędzia techniczny, który zobaczył zajście na telewizyjnych powtórkach. Na tej podstawie - zdaniem francuskiego trenera - Elizondo podjął decyzję o ukaraniu Zidane’a czerwoną kartką.
Ricochet
Nie zapamietaliscie bramki :
Deco - Portugalia : Iran
Henry - Francja : Brazylia tongue.gif
kemocik
Panowie, panowie - wszyscy zapomnieli o najpiękniejszej bramce mistrzostw O_o

Maxi Rodriguez z Meksykiem strzelił dużo ładniej od Joe Cole'a wink.gif
Nelson
QUOTE(kemocik @ Jul 10 2006, 22:00:55) [snapback]77447[/snapback]

No właśnie... Absolutnie się zgadzam.
lucio
Żle sie dzieje w piłce- coraz bardziej defensywna jest,ahh ale wspominam EURO 2000 fantastyczne spotkania i gole, niestety zmian w przepisach nie będzie, wiec trzeba liczyć że Wenger albo Hiddink zabierze się za lepszą reprezentację....
Bo0os
QUOTE(kemocik @ Jul 10 2006, 20:00:55) [snapback]77447[/snapback]

no że też zapomniałem tongue.gif dopiszta se za joe colem na drugiej pozycji i wyjebta kake smile.gif

link do bramki: http://janek.jogger.pl/2006/06/26/argentyn...gentina-mexico/
Ogród
QUOTE(Bo0os @ Jul 10 2006, 18:59:46) [snapback]77421[/snapback]

"- To absolutnie nie była kwestia zapisu wideo. Rzeczywiście sędzia główny nie widział zajścia i musiał konsultować się z asystentami. Arbiter techniczny zauważył co się stało i opisał głównemu całą sytuację drogą radiową - powiedział rzecznik FIFA Andreas Herren."
źródło: pilkanozna.pl

są naprawde różne kwestie...

Domenech powiedział, że arbiter główny Argentyńczyk Horacio Elizondo nie widział incydentu, ale opowiedział mu o nim sędzia techniczny, który zobaczył zajście na telewizyjnych powtórkach. Na tej podstawie - zdaniem francuskiego trenera - Elizondo podjął decyzję o ukaraniu Zidane’a czerwoną kartką.

było tak jak tu napisane
przecież kamera cały czas miała głównego na oku a ten nie wiedział o co chodzi,podszedł do technicznego lub liniowego,i ten techniczny lub liniowy powiedział mu coś a chwilę potem Zizu dostał czerwień
Przeciez to jasne jak słońce
Mooner
QUOTE(Bo0os @ Jul 11 2006, 11:45:35) [snapback]77514[/snapback]

no że też zapomniałem tongue.gif dopiszta se za joe colem na drugiej pozycji i wyjebta kake smile.gif

link do bramki: http://janek.jogger.pl/2006/06/26/argentyn...gentina-mexico/

przepiękna bramka.. j.cole'a była ładniejsz.. ;] ale ta była ważniejsza
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.