Argentyna gormi Serbie i Czarnogóre 6:0

. Osobiscie kibicuje Argentynie, ciesze sie bardzo z tego wyniku
_DEVIL_
Jun 16 2006, 16:08
Piekna gra Argentyny .Nic dodać nic ująć..6:0 mowi samo za siebie.
zborek
Jun 16 2006, 16:28
NOm bardzo ładny meczyk dzis zagrała Argentyna przede wszystkim.Pokazali Serbom jak sie gra w piłkę.Znakomicie zagrał Messi,który wszedł na ostatnie 15 minut i zdazyl zaliczyc asyste i bramke.Teraz czekam na WKS-Oranjes i takze licze na wspaniałe widowisko.
justyn
Jun 16 2006, 16:29
Argentyna pokazała jak powinno sie grać w piłke nożną ...GENIALNIE
Fidos'ek
Jun 16 2006, 17:14
postarzeli sie

ale ten o ktorego wyjazd na mundial ludzie mieli pretensje spisal sie dobrze, Jeleń w kontekscie calego zespolu oczywiscie ;>
kostek
Jun 16 2006, 18:18
Wybrzeże pzegrywa z Holandią 1:2...szkoda. Gdyby afrykanie nie trafili na tak mocną grupę bez problemu by awansowali i mogli by cos zwojować na tych mistrzostwach. Co do gry Argentyny: Znakomicie wyszkoleni technicznie i jeszcze lepiej przygotowani motorycznie piłkarze są w stanie dojść nawet do finału... Szkoda, ze Messi gra tylko ogony. Ale jego czas jeszcze nadejdzie...
pzdr
Powiem krotko. Holandia wygrała niezasłurzenie
justyn
Jun 16 2006, 21:21
Dokładnie Holandia nie zasłużenie wygrała.
Podoba mi się gra WKS ponieważ graja bardzo ofensywny football!!
yoł!
zborek
Jun 16 2006, 21:43
Szkoda troche WKs'u,ale denerwowali mnie troche.Straca bramki na poczatku,a pod koniec dopiero niora sie za odrabianie strat.DObry mecz Toure,Eboue znowu srednio,ale juz lepiej niz z Argentyną.W Holandii świetny mecz RvP noi ta piekna bramka,a Robben znowu sie sepil.
kostek
Jun 18 2006, 17:29
Japonia-ChorwacjaJapończycy wybiegani strasznie. Nie wiedziałem, że 'Kałaguczi' jest tak dobrym bramkarzem... Naprawde przyzwoicie bronił (gożej z przyjęciem piłki

) Po drugiej stronie - Krancjar...zajebisty koleś. Po MŚ napewno odejdzie z Hajduka to jakiegoś silnego zespołu...
justyn
Jun 18 2006, 20:17
Francja -tragedia, nie przypomina ekipy która zdobyła MŚ 1998 i ME 2000 ,kompletne dno ,z takimi zawodnikami w składzie a taka lipa...
zborek
Jun 18 2006, 20:21
Brazylia wygrała niby pewnie 2-0,ale graja tak sobie i bedzie napewno ciezko im wygrac ta impreze.Co do Gilberto to niemam zastrzezen do jego gry.Pare razy wybil pilke w sytuacjach mogacych zagrozic bramce Didy.Francja tez slabiutko strzelili bramke i mysleli,ze juz dowiaza ten wynik do konc,a tu jedna akcja Koreanczykow i bramka.
Dosyc dobry mecz Titiego,ale ta sytuacje z 84 minuty sam na sam mogl strzelic.
No cóż MŚ powoli się rozkręcaja, mamy niespodzianki, ale i tak pewnie wiekszość faworytow awansuje do 2 rundy.
W sobote dwa dramatyczne spotkania. Ghana juz przeciwko Włochom pokazala się z dobrej strony, a mecz z Czechami to potwierdził i gdyby nie Cech w bramce Czech skończyłoby sie na pogromie. Wielkie brawa dla Ghany i mam nadzieję,że przejda dalej. Ghana - Brazylia w 2 rundzie? To byłby mecz...
Z kolei Włosi w bitwie z USA mnie rozczarowali bo powinni wygrać grając w przewadze ale nie mieli pomysłu jak to zrobić.
Z kolei w niedzielnych spotkaniach najpierw starcie Chorwacji z Japonią. Po Chorwacji więcej sie spodziewalem na tych mistrzostwach. niewykorzystany karny, mogły byc 3 punkty a tak najprawdopodobniej po meczu z Australią może być koniec.
Brazylia wygrala ale rozczarowuje. Australijczycy zagrali świetnie ale niestety nieskutecznie. Cala prostota futbolu polega na strzelaniu bramek. My juz coś o tym wiemy

.
I ostatni dzisiejszy mecz. francja jest juz tylko cieniem tej drużyny która wygrywała MŚ I ME i nawet jeśli wyjda z grupy to dalej juz nie zajdą.
Dzisiaj Szwajcaria gra z Togo i powinna wygrac jesli mecz sie odbedzie bo jak na razie piłkarze z Togo...strajkują.
Ukraina powinna pokonać Arabię Saudyjską jeśli chcą wyjść z grupy ale łatwo nie będą mieli.
Mam nadzieję,że Hiszpania w meczu z Tunezja potwierdzi wysoka forme i mam nadzieję,że w końcu odniosą sukces na mistrzostwach bo grzechem byłoby nie wykorzystać potencjalu jaki mają.
Emocji i bramek wszystkim życzę.
Szwajcaria 2 - 0 TogoSzkoda, bo liczylem ze murzynce wybiegaja bankowcow ;]
Ukraina 4 - 0 Arabia SaudyjskaWygrana w duzej mierze dzieki Kaliniczenko i moze wreszcie Sheva sie rozkreci...
Hiszpania 3 - 1 TunezjaHiszpania nie wiedziala co robic po stracie gola i czekali do przerwy az im trener cos nagada (odnioslem takie wrazenie

). Gdyby nie Fabregas, to kto wie jaki byl by wynik... I mam jeszcze nadzieje ze Raul odzyska forme
P.S Widze ze od ostatniej mojej wizyty (kuuuuupa czasu) forum sie strasznie rozroslo, duzo PES'owcow przybylo. pozdro
Rivaldinho
Jun 19 2006, 20:53
QUOTE(kosa @ Jun 19 2006, 21:32:54) [snapback]73486[/snapback]
Szwajcaria 1 - 0 TogoSzkoda, bo liczylem ze murzynce wybiegaja bankowcow ;]
Ukraina 4 - 0 Arabia SaudyjskaWygrana w duzej mierze dzieki Kaliniczenko i moze wreszcie Sheva sie rozkreci...
Hiszpania 3 - 1 TunezjaHiszpania nie wiedziala co robic po stracie gola i czekali do przerwy az im trener cos nagada (odnioslem takie wrazenie

). Gdyby nie Fabregas, to kto wie jaki byl by wynik... I mam jeszcze nadzieje ze Raul odzyska forme
P.S Widze ze od ostatniej mojej wizyty (kuuuuupa czasu) forum sie strasznie rozroslo, duzo PES'owcow przybylo. pozdro
A propo meczu pierwszego to 2:0 było,w 88 ` dorzucił gola Barnnet.Szczerze to kibicowałem Adebayorowi i jego Togo które okazało się dostarczycielem punktów w grupie H,jedyne dobre zagranie w meczu to dorzutka Adebayora w stylu C.Ronaldo czy Rivaldo,więcej grzechów nie pamiętam.
A propo meczu drugiego to wyraźna przewaga kondycji i ogrania po stronie Ukraińców, "szewa" pokazał wkońcu swoją wartościowość na większej imprezie, bo przecież bramkę na 4:0 w 89` mógł strzelić sam ale wolał dograć do lepiej ustawionego kolegi, Woronin oddał zajefajny strzał ale tylko w poprzeczkę.Cztery do jaja to i tak marnie w porównaniu do Niemców którzy Arabom wcisnęli 8 gol.Ponadto bardzo dobry kurs u bukmacherów : 1,5 na Ukrainę.
A propo meczu trzeciego,Hiszpanie swoje wymęczyli i tyle-jedno mnie irytuje :czemu Torres nie sieknął więcej goli ? Licze na niego w walce o tytuł króla strzelców:)
P>S:Jutro mecz Polska-Kostaryka,może wkońcu wygramy.
Pozdro.
ta, juz poprawilem. Wypadl mi z glowy ten 2 gol...,
ale
I TAK NIC NIE PRZEBIJE BRAMKARZA ARABÓW <buahahhaa>
Nelson
Jun 20 2006, 15:12
Powiem, krótko...(Przepraszam, jak kogoś tym urażę).
pzpn,pzpn. Jebać,Jebać pzpn!
QUOTE(kosa @ Jun 19 2006, 21:32:54) [snapback]73486[/snapback]

Na Raula nie licz za bardzo- On się już tak przebudza od 2 lat i nadal mu niewychodzi:)
Bosacki luj:)
QUOTE(Nelson @ Jun 20 2006, 16:00:27) [snapback]73552[/snapback]
pzpn,pzpn. Jebać,Jebać pzpn!
Tak jest, tak jest, tak jest !!!!!

P.S.
Polska wkońcu wygrała ale widać że nadal jest źle przygotowana fizycznie, kondycyjnie i źle ustawiona (chodzi o zadania dla zawodników), poprostu cały sztab trenerski z Janasem na czele zawiódł i wszyscy powinni wyleciec razem z Listkiewiczem i całym tym pierdol**** pzpenem...
kostek
Jun 20 2006, 17:35
Takie krótkie podsumowanie występu Polaków...
Artur Boruc- pokazał, że jest świetnym bramkarzem ale wciąż nie może ustabilizować formy... Ta bramka z Kostaryką...Niby ciężki strzał ale do obrony...Ogólnie to występ na 3+.
Marcin Baszczyński- Troszecke się zawiodłem. Miałem go za pewny punkt naszej reprezentacji ale zagrał bez rewelacji. Zawalił bramke z Ekwadorem. 2+
Mariusz Jop- Też sie zawiodłem... Troszkę przedwcześnie ogłoszony podporą polskiej obrony... 2+
Jacek Bąk- Dobry występ, obawiałem się o jego forme bo gra w lidze katarskiej raczej nienajlepiej przygotowuje do takiej imprezy jak MŚ... 3+
Bartosz Bosacki- Występ przeciwko Kostaryce świetny. Bezbłędny w obronie. Znakomity w powietrzu. Jedno z odkryć naszej ekipy. 4
Marcin Żewłakow- Bez rewelacji ale przyzwoicie. 3-
Radosław Sobolewski- Może i w przeszkadzaniu rywolm to on jest dobry ale to nie wystarcza... Jeszcze ta czerwona kartka...Słabo 2-
Arkadiusz Radomski- Mniej więcej jak wyżej... Ale nieco lepiej 2
Jacek Krzynówek- W ostatnim meczu cos tam próbował. Reszta średniawka. 2
Euzebiusz Smolarek- Starał sie, próbował, ale nic nie wychodziło... 2+
Ireneusz Jeleń- Najaśnieszy punkt naszej reprezentacji. Szybki, kreatywny. Pryszłość przed nim. 4
Mirosław Szymkowiak- Nic...kompletne dno. 1
Maciej Żurawski- Jak wyżej... 1
Paweł Brożek Widać, ze ma talent. Coś tam próbował zagrać... Oglnie za mało szans dostał... 2+
Paweł Janas- Pretensje można mieć i do trenera, za złe ustawienie ale jak drużyny była by dobra to w kazdej taktyce by się odnalazła.
Rozbawiło mnie to że tegoroczne mistrzostwa okazały sie powtórką z przed 4 lat.4 lata temu myślałem że w Niemczech pokarzemy więcej i trener wyniesie wnioski z błędów Engela, ale kicha...
Poprostu zawaliliśmy mecz z Ekwadorem i w tym cały ból.Ciekaw jestem co by nowego wnieśli nowi ludzie PZPN.
BrożekKostek, pojebało ci sie.Świetny mecz z Kostaryką, należy mu sie 4=
A już wogule ogólna kichą to to, że nasi piłkarze niemieli szansy sie pokazać światu.Jeleń, Kuszczak, Brożek.3 mecze to za mało, a w meczu z Kostaryka Janek powinien dać szanse Kuszczakowi.
QUOTE(kostek @ Jun 20 2006, 18:23:21) [snapback]73593[/snapback]
Takie krótkie podsumowanie występu Polaków...
....
Mirosław Szymkowiak- Nic...kompletne dno. 1
Maciej Żurawski- Jak wyżej... 1
....
Paweł Janas- Pretensje można mieć i do trenera, za złe ustawienie ale jak drużyny była by dobra to w kazdej taktyce by się odnalazła.
W większości się zgodze ale,.....Szymek zagrał słabo albo to nie jego wina że nie miał do kogo grać jak nikt się nie wystawiał na pozycje (nie wiedzieli jak grać przez debilny eksperyment Janasa z ustawieniem i to że nie mili sił ale do tego jeszcze dojdę), co do Żurawskiego też się zawiodłem nawet bardzo się zawiodłem ale nie można go do końca winić że nic nie pokazał jak musiał grać tak jak nie potrafi grać (znów ukłon w stone trenera)....na usprawiedliwienie tych i nie tylko tych dwóch graczy powiem że nie potrafili pokazać tego co potrafią bo nie mieli świeżości (Janas i jago profesorkowie ich nieźle zajechali w Szwajcarii) ,a na koniec zostawiłem sobie Janasa, wierzyłem w tego człoweika ale to co pokazał na tych mistrzostawch to....ku**a nawet nie wiem jak nazwać. Ten Luj nie dość że nie potrafi gadać ani się zachować (to akurat można przemilczeć bo to nie jest jego główne zadanie) to jeszcze kompletnie nie czuje gry. Po pierwsze po co zmieniać coś co jest naszą największą bronią (ofensywne ustawienie dzięki któremu wogle zagraliśmy na tych mistrzostwach), moim zdaniem ten burak sie poprostu bał, bał się tracić bramki więc ustawił wszystkich defensywnie i zadowolony....po drugie z jak ten człek widzi że przegrywamy i nic nie możemy zrobić w ofenzywie to czemu nie robi zmian ??? A całość okrasza jeszcze niesmak po zamkniętych treningach i wieśniackich konferencjach prasowych....
Według mnie Drużyna
2+ , Janas z jego "genialnym" sztabem
1= i PZPN
1
QUOTE(kostek @ Jun 20 2006, 18:23:21) [snapback]73593[/snapback]
Jacek Bąk- Dobry występ, obawiałem się o jego forme bo gra w lidze katarskiej raczej nienajlepiej przygotowuje do takiej imprezy jak MŚ... 3+
No sorry kostek ale my chyba inne mecze ogladaliśmy, Jacek jest strasznie słaby- albo spózniony albo fauluje. O Jopie to nie warto wspominać bo on nigdy nie był i nie będzie dobry
zborek
Jun 20 2006, 20:08
Noi mija kolejny dzien mistrzostw..bardzo ładny meczyk szwecjii i anglii,który byl dramatyczny do samego konca noi awans tych dwóch zespołow z Kanonierami w składzie.
Szkoda,że T&T przegrało,bo wolalbym,zeby to oni mieli te 3 miejsce,a nie Paragwaj.
8)
Mnie osobiscie na tych mistrzostwach najbardziej zawiodl Krzynowek :x Niby sie napinal ze gra w Niemczech 7 lat, ze dobrze mu sie tu gra, ze zna stadiony a po prostu byl bardzo slabiutki w tych meczach :/ Mial byc jednym z liderow a tu dupa. Jeszcze ma pretensje do calego swiata o jego slabe wystepy i slabe mecze kadry. Na ktorejs konferencji prasowej mocno zaatakowal jakiegos dziennikarza... Dla mnie ma DUPE wyzej niz glowe i to go zgubilo! Precz z gwiazdeczkami!
Fidos'ek
Jun 20 2006, 20:55
wszyscy mowili ze sa w dobrej formie ze moge spokojnie powalczyc z najleprzymi a tu dupa...
Bushmen
Jun 20 2006, 21:02
zgodze z KJSem, w Polsce 'gwiazdy' zawiodly Zurawski, niby nie mial dobrych pilek, itd. ale mial byc lowca bramek a byl rozgrywajacym... tak samo krzynowek zawsze szybki, dynamiczny z dobrym strzalem nie pokazal nic

Jop\Baszczynski wydawali mi sie mocnymi defensorami, a byli slabiutkami, nie pewnymi punktami.. Na plus Jelen\Bosacki niby graja w slabej lidze a duzo duzo duzo lepiej sie pokazali od kolegow z mocniejszych lig.

Glownym moim rozczarowaniem byl Janas i jego 'cudowna' taktyka 4-5-1, turbo defensywna, bez dobrego srodkowego napastnika (typu Koller\Crouch), juz moze nawet wolalbym zamiast zurawskiego na ta pozycje Rasiaka do stracania pilek..
tyle ode mnie
Nelson
Jun 21 2006, 04:41
Ja uważam, że w tym ostatnim meczu Janas powinien dać szansę gry tym, którym wcześniej nie dawał. Powinni zagarć wszyscy co pojechali na mundial. I tak już było po mistrzostwach, to przynajmniej by sobie pograli chłopcy z ławy. Kto wie, może by lepiej zagrali niż "podstawówka".... ?
justyn
Jun 21 2006, 06:26
Janas walczył o życie.
Dlatego właśnie wystawił najmocniejszą ''11'' .
QUOTE(Bo0os @ Dec 10 2005, 21:26:57) [snapback]45023[/snapback]
Grupa w której jesteśmy z reguły niejest zła.Do przewidzenia było ża trafimy na kraj lepszy od nas- tym krejem okazały sie Niemcy.To czy wygramy z Kostaryką i Ekwadorem to już zależy od nas i od podejścia do rywala - "Rywala nienależy lekceważyć".
Powiem szczerze że boje sie występu polskiej reprezentacji na MŚ.Niby grać umiemy, co pokazaliśmy w eliminacjach, ale przypomnijmy sobie co było 4 lat temu.Polska w el. grała fenomenalnie co zaawocowało 1miejsce w grupie i awans do MŚ2002.Czar prysł już w meczu z Koreą.WOW czyżby klimat inny?? 2:0 w dupe dał wiele do myślenia.potem 4:0 z plecy od Podrugalii no i w końcu na osłode 3:1 wygraliśmy z USA - WOW!
Tera może być podobnie lecz modle aby woda sodowa nieudeżyła polakom do łba i grali swoje np: to co pokazaliśmy z Ekwadorem w meczu towarzyskim.Niebede sie gniewał jeśli przegramy z niemcami ale dobrze by było jakbyśmy podkreślili swoją obecność na mundialu wygraną z gospodarzami.
Przewidziałem...
zborek
Jun 21 2006, 20:06
Noi drużyny Holandia-Argentyna zakonczyly swoj mecz wynikiem 0-0,ale nic dziwnego skoro i tak mieli pewne awansy.Słaby mecz RvP i ogolnie Oranje grali dzis słabiutko,a Argentyna jedank troche lepiej,a na szczegolna pochale zasluguje Tevez,ktory moim zdaniem rozegral swietny mecz.Awans portugalii i Meksyku noi wygrana na pocieszenie dla WKS.
justyn
Jun 22 2006, 14:37
No i Czechy pojechali do domu...
Podobał mi się wczoraj mecz WKS-SiC ,szkoda że WKS musiał odpaść ponieważ bardzo podoba mi się ich styl gry.
no to słowianie wracają do domu....
Riki101
Jun 22 2006, 14:58
Szkoda czechów bo wolałbym aby to oni grali w następnej rundzie

ale sami sobie są winni przegrywając z ghaną która najprawdopodobniej spotka się z Brazylią
Fidos'ek
Jun 22 2006, 15:08
ja sie nie dziwie ze przegrali z ghana, ktora grala rewelacyjnie... 1mecz pieknie czesi grali z usa, kontuzja kollera(poczatek konca?) potem im nie szlo, wlosi zasluzyli na ten awans nie ma co i ghana jak najbardziej tez i jecze dokopia brazyli zobaczycie
justyn
Jun 22 2006, 15:11
Ghana dokopie Brazyli-niewierze

,ale oczywiście w tym ćwierćfinale będe kibicował dróżynie z czarnego lądu.
,a ja Brazylii

która spotka się w finele z włochami
zborek
Jun 22 2006, 15:40
Ehh te Czechy.Spodziewałem sie po nich dużo więcej,a tu porażka w meczu o wszystko z Wlochami.Zeby nie ten Polak to napewno mogli by powalczyc i byc moze by wygrali ten mecz,ale Włosi to wykorzystali i nawet dosyc pewnie wygrali,bo 2-0.Średni mecz Rosickyego mało rajdów,pięknych podan i strzałów.A wiec Ghana niespodziewanie wychodiz z grupy oraz Italia.
Nelson
Jun 22 2006, 15:50
Z całego serca jestem za Ganą!
Grają pięknie. Mam nadzięję, że daleko zajdą.
Fatk-Pech , że już odrazu z Canarinhos, ale myślę że wszystkie już pechowe sytuacje się skończą dla Afrykańskich drużyn.
kostek
Jun 22 2006, 17:59
Brazylia-Japonia.... druga minuta... może byc ciekawie...
a co do Ghany to super, że grają dalej! brawa dla nich.
justyn
Jun 22 2006, 19:15
Brazyla-Japonia 3:1
A już się bałem że będzie przegrana....
Riki101
Jun 22 2006, 19:32
Brazylia to Brazylia mimo że grają w rezerwowym składzie to i tak spokojnie wygrali a Australia zremisowała 2 : 2 Chorwacją i to drużyna z "Antypodów" przechodzi dalej (czyżby nowa Korea?

)
Raffels
Jun 22 2006, 19:54
Australia wygrała, ale najlepsze jest to, że Simunic dostał 2 czerwone kartki w jednym meczu!! Co ten sedzia wyprawiał to ja nie wiem.
PS. Fanka chorwacji, którą pokazywał co chwile realizator... chętnie bym ją pocieszył...
zborek
Jun 22 2006, 20:01
No nareszcie dobry mecz Brazyli.Dzisaj pokazali to co przewaznie czyli finezję gry.
Ogólnie to cała 11-stka zagrał bardzo dobre spotkanie.Zainponował mnie dziś Robinho,bo grał naprawde fantastycznie.Co do meczu Australia-Chorwacja to tam byla dopiero dramaturgia noi Graham Pool jakis dziwny..hehe
tomek828
Jun 22 2006, 20:49
Brazylia - Japonia 4-1
nadal uwazacie ze Ronaldo to cienias ?? ten mecz powineien zamknac wam usta...
dukekubas
Jun 23 2006, 08:39
QUOTE(tomekronaldo @ Jun 22 2006, 21:37:27) [snapback]74012[/snapback]
Brazylia - Japonia 4-1
ja nie uwazam go za cieniasa, ale wedlug mnie pokazuje za malo jak na swoj talent...w meczy z japonia to tylko potrafil sie dobrze ustawic, to nie jest Ronaldo sprzed 4 czy tez 8 lat, ktory dryblowal, wystawial sie, walczyl...
QUOTE(tomekronaldo @ Jun 22 2006, 21:37:27) [snapback]74012[/snapback]
Brazylia - Japonia 4-1
Czekam na jego dobry występ przeciwko renomowanej ekipie, dopiero wtedy będziesz mógł krzyczeć że Ronaldo wrócił...
zborek
Jun 23 2006, 20:53
No jednak udaje się awansować francjii do 1/8 finalu,a juz tak sie balem,ale Titi i spolka nie zawiedli tym razen.Świetny mecz Titiego,ale ze skutecznoscia u Francuzów to słabiutko.
Brawo takze dla szwajcarii za swietny mecz-grali twardo i pokazali Koreancom prawdziwą piłkę noi ta brameczka Senderosa.Brawo!
Nelson
Jun 23 2006, 21:12
QUOTE(zborek @ Jun 23 2006, 21:41:17) [snapback]74134[/snapback]
No jednak udaje się awansować francjii do 1/8 finalu,a juz tak sie balem,ale Titi i spolka nie zawiedli tym razen.Świetny mecz Titiego,ale ze skutecznoscia u Francuzów to słabiutko.
Brawo takze dla szwajcarii za swietny mecz-grali twardo i pokazali Koreancom prawdziwą piłkę noi ta brameczka Senderosa.Brawo!

Udowodniliśmy wszystkim, którzy się śmieją z koloru skóry i z tego , ż jest "gnida", jaki to cudowny piłkarz. On udowadnia to w każdym meczu.
PS:Brawo dla SUI I FRA.
Po fazie grupowej przyszedł czas na podsumowanie najładnieszych bramek.7 najładniejszych wg mnie.
1.
Joe Cole-
Anglia-Szwecja,
bramka na 1:0 (gustowne podbicie piłki klatką i strzał opadającą piłka prosto w okno)
2.
Fernando Torres-
Hiszpania-Ukraina,
bramka na 4:0 (piękna asysta Puyola! świetny strzał Torresa)
3.
Lahrm-
Niemcy-Kostaryka,
bramka na 1:0 (pierwsza bramka mistrzostw niezwykle urocza)
4.
Frings-
Niemcy-Kostaryka,
bramka na 4:2 (mocne udeczenie z daleka bez przyjęcia)
5.
Rosicky-
Czechy-USA,
bramka na 2:0 (bramka podobna jak wyżej, tyle że z przyjęciem)
6.
Kaka-
Brazylia-Chorwacja,
bramka na 1:0 (wymierzony strzał w okienko)
7.
Ronaldo-
Brazylia-Japonia,
bramka na 4:1 (grubas umie sie obrucić i ładnie strzelić

- z wielkim szacunkiem )
i poza stawką:
-
Serhiy Rebrov-
Ukraina-Arabia Saudyjska,
bramka na 2:0 (fatalna interwencja bramkarza , ale strzał ładny)
-
Zied Jaziri-
Tunezja-Arabia Saudyjska,
bramka na 1:0 (piękny wolej i tyle moge powiedzieć)
my niemamy czym sie pochwalić
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.