Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Mistrzostwa Świata 2006
board.issonline.pl > Inne > Piłka nożna
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Nelson
Jea!!!!

Moja radość jest w ogóle kurna, nie wiem jak ją wyrazić biggrin.gif!!!!

Brawo Włochy!!!

Jeaa, kto się cieszy ze mną ? biggrin.gif
Dorin
JEEEEEEEE ! tyle powiem smile.gif
Riki101
ITALY ITALY ITALY !!

Włosi wykończyli niemców w ostatnich dwóch minutach .Bardzo dobrze że Włochy wygrały i wielka radośc Polaków smile.gif

Już się bałem że szwby wygrają ach ta... piłka biggrin.gif
kosa
FORZA ITALIA!!! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
StraY
HEJ KOLEJORZforza italia tongue.gif
konsej15
bardzo sie ciesze ze Wlosi rozjebali skurwysynkich szwabow!! jeszce tylko Portugalia rozjebie Francje i bede w pelni zadowolony!! :]
melman
GRANDE ITALIA!!! moji faworyci w finale!!!

PS. mecz Niemcy-Wlochy to najlepszy mecz tych mistrzostw, i chyba nie co upadla teoria, ze wlosi to tylko obrona, bo nawet Brazylia przegrywajac z Francja nie grala tak ofensywnie jak ITALIA przez cale 120 minut
lucio
QUOTE(melman @ Jul 5 2006, 01:23:37) [snapback]76189[/snapback]

GRANDE ITALIA!!! moji faworyci w finale!!!

PS. mecz Niemcy-Wlochy to najlepszy mecz tych mistrzostw, i chyba nie co upadla teoria, ze wlosi to tylko obrona, bo nawet Brazylia przegrywajac z Francja nie grala tak ofensywnie jak ITALIA przez cale 120 minut

Hmm a może to już włosi grają jak Barcelona? lol

Nie martw się- Włosi to nadal tylko obrona:)
dr_idea
Oj lucio, lucio, powiem Ci - Ty śmieszny jesteś :] Włochy to tylko obrona? Bo co? Bo nie strzelili bramki przez 118 minut? Ja bym raczej stwierdził, że mają najlepszą formację defensywną świata i kapitalną linię pomocy, a w ataku typowe "sępy", które rzadko kiedy marnują swoje szanse. Pozdrawiam.
Crawler
Auf Wiedersehen Deutschland !
Trzymałem kciuki za Włochów, bo wolę ten zespół.
Popieram zdanie Dr_Idei wink.gif
Dzsiaj Portugalia - Francja. Nie wiem na kogo stawiać nie lubię tych i tych. Stawiam chyba na Portugalczyków...
lucio
QUOTE(dr_idea @ Jul 5 2006, 07:52:23) [snapback]76195[/snapback]

Oj lucio, lucio, powiem Ci - Ty śmieszny jesteś :] Włochy to tylko obrona? Bo co? Bo nie strzelili bramki przez 118 minut? Ja bym raczej stwierdził, że mają najlepszą formację defensywną świata i kapitalną linię pomocy, a w ataku typowe "sępy", które rzadko kiedy marnują swoje szanse. Pozdrawiam.

Widze że wszyscy zapomnieli jaką padake grali włosi dotychczas:) Sorry ale, jak sie gra w takim stylu jak włosi to trzeba liczyć tylko na łut szczęscia...
dr_idea
lucio, twoje teksty świadczą, że jeszcze chyba uczęszczasz do podstawówki. Piekno futbolu nie tylko polega na typowej grze np. Ronaldinho, bo wnioskuję, że pewnie jesteś fanem "pieknie" grającej Brazylii. Ronaldinho mnóstwo potrafi, kiwać, strzelać, zaskakiwać cały świat swoją grą, ale lucio - futbol to gra nad wyraz zespołowa. Owszem, indywidualności muszą być, ale nie za wiele. Włosi to pokazali. Nie grają na pewno pieknie, ale fantastycznie taktycznie. Świadczy o tym nawet fakt, że nie stracili w dotychczasowych 6 meczach żadnej bramki (oprócz samobójczej Zaccardo w meczu z USA), a strzelili ich aż 11. Więc jak widać, w futbolu liczy się tylko wynik, piękno też, ale ostatecznie zwycięża taktyka i wielka myśl trenerska. Właśnie dlatego odpadli Canarinhos, może i grali pięknie, ale to nie był futbol. Pozdrawiam.
lukasso
Zgadzam sie
Wlosi zagrali zajebiscie
a bramka Alexa ph34r.gif kosmos
Mani3k
Nie wiem czy znalazł się śmiertelnik, który wytypował Włochów na grę w Finale... chyba tylko kibice Serie A... :]
zborek
Mecz stał naprawdę na bardzo wysokim poziomie. Świetne akcje obu zespołów,ale koncowka byla poprostu niesamowita w wykonaniu Włoch.Widać,że Niemcy juz nie mieli sil pod koniec i Grosso wogole nie kryty pięknie przymierzyl i brameczka.I jescze na deser Del Piero i 2-0 hehe.Bardzo dobry mecz Lehmanna,bronił bardzo dobrze przez całe spotkanie tylko juz nie dal rady w koncówce.

smile.gif
dr_idea
QUOTE(Mani3k @ Jul 5 2006, 11:16:50) [snapback]76218[/snapback]

Nie wiem czy znalazł się śmiertelnik, który wytypował Włochów na grę w Finale... chyba tylko kibice Serie A... :]

To właśnie ja :] Od początku stawiałem na Włochów jako przyszłych MŚ i chyba to się spełni. FORZA ITALIA! FORZA JUVE!
lucio
QUOTE(dr_idea @ Jul 5 2006, 10:27:22) [snapback]76208[/snapback]

lucio, twoje teksty świadczą, że jeszcze chyba uczęszczasz do podstawówki. Piekno futbolu nie tylko polega na typowej grze np. Ronaldinho, bo wnioskuję, że pewnie jesteś fanem "pieknie" grającej Brazylii. Ronaldinho mnóstwo potrafi, kiwać, strzelać, zaskakiwać cały świat swoją grą, ale lucio - futbol to gra nad wyraz zespołowa. Owszem, indywidualności muszą być, ale nie za wiele. Włosi to pokazali. Nie grają na pewno pieknie, ale fantastycznie taktycznie. Świadczy o tym nawet fakt, że nie stracili w dotychczasowych 6 meczach żadnej bramki (oprócz samobójczej Zaccardo w meczu z USA), a strzelili ich aż 11. Więc jak widać, w futbolu liczy się tylko wynik, piękno też, ale ostatecznie zwycięża taktyka i wielka myśl trenerska. Właśnie dlatego odpadli Canarinhos, może i grali pięknie, ale to nie był futbol. Pozdrawiam.

Nie wiem jaki mundial oglądałeś bo brazylia ładnie na nim NIE grała.
Nie lubie brazylii, od zawsze trzymam za Anglikami
Skoro to w co grali brazylijczycy to nie był futbol to co? bierki?
Polecam oglądanie serie A - tam sporo jest pięknych taktycznie meczy kończących sie pasjonującym 0-0 smile.gif

Pozdrawaiam normalnych kibiców
Bo0os
Piękny mecz, kontr-atak za kontr-atak.Coś pięknego.Szczerze mówiąc to spodziewałem sie nudnego meczu i przewagi Niemiec.Było odwrotnie, Italia atakowała jak szalona i dało to skutek w 118 i 119 min meczu.Grosso i Del Piero strzelili najpiękniejsze bramki drugiej fazy mundialowej.

Dziś typuje Portugalie ale jeżeli Francja bedzie w takiej formie jak z Brazylią to wygrają.Ale mistrzem bedą Włochy smile.gif

PS. mój stary to wczoraj prawie skakał z radości.Widać nie lubi niemiec, zresztą ja też... :]
Nelson
Dziś wygrywa Francja...

I już będzię extra wink.gif
_DEVIL_
A czy czasem Francja nie bedzie osłabiona? Za zawieszenia za kartki??
siano
sir Alex Ferguson wypowiedzial przed meczem z Wlochami w 2002 nastepujace slowa:
Włosi na boisku myslą więcej od Anglików...oni w ogóle myślą.

Wloska pilka jest specyficzna, wielu moze sie nie podobac, ale nie zmienia to faktu, ze to wlasnie ta nacja znalazla sie w finale, ze to ich reprezentacja jest chyba najczysciejsza rasowo (wyjatek: Camoranesi), co swiadczy dobitnie o sile nie tylko taktycznej, ale i kadrowej.
kostek
(...) Wloska pilka jest specyficzna, wielu moze sie nie podobac, (...)

Mnie się akurat nie podoba aczkolwiek w meczu z Niemcami wyglądało to dość przyzwoicie. Włosi grali swoje przez 120 minut i wkońcu dopięli swego...brawo!
Finał?
Włochy-Francja
lucio
QUOTE(siano @ Jul 5 2006, 13:55:10) [snapback]76268[/snapback]

sir Alex Ferguson wypowiedzial przed meczem z Wlochami w 2002 nastepujace slowa:
Włosi na boisku myslą więcej od Anglików...oni w ogóle myślą.

Wloska pilka jest specyficzna, wielu moze sie nie podobac, ale nie zmienia to faktu, ze to wlasnie ta nacja znalazla sie w finale, ze to ich reprezentacja jest chyba najczysciejsza rasowo (wyjatek: Camoranesi), co swiadczy dobitnie o sile nie tylko taktycznej, ale i kadrowej.

Inteligętni jak Totti:) to ja wole angielskie myślenie:)

Czy to ważne jaka rasa gra?
Nelson
QUOTE(lucio @ Jul 5 2006, 16:10:56) [snapback]76284[/snapback]

Czy to ważne jaka rasa gra?

Absolutnie nie ...!
dr_idea
lucio, Ty nie łapiesz o co chodziło sianeckiemu. Pokrótce Ci wytłumaczę. Chodziło mu o to, że Włochy są "najczystszą" drużyną pod względem narodowościowym, czyli że nie grają w barwach Italii piłkarze, którzy urodzili się w innym kraju lub mają jakieś więzy z innym państwem, co w dzisiejszej piłce bardzo często ma miejsce (wyjątkiem w Italii jest Camoranesi). lucio Twoje posty i tak nie zmienią faktu, że Italia jest w finale, co oznacza, że jest co najmniej wicemistrzem świata, a to chyba powinno wzbudzić w Tobie przynajmniej maluteńki szacunek. Bo na forum jest tyle samo kibiców Azzurrich co ich zagorzałych przeciwników, ale chyba każdy po wczorajszym meczu stwierdzi jednogłośnie, że "Italia jest potęgą!". Pozdrawiam.
siano
Totti to ewenement tongue.gif

czy wazne jaka rasa ?
w obrebie klubu - nie.
w obrebie reprezentacji - jak najbardziej.
Bo0os
QUOTE(Nelson @ Jul 5 2006, 14:13:16) [snapback]76286[/snapback]

Absolutnie nie ...!

skończ do chuja nabijać posty, bo to sie robi żałosne... wielce antyrasista

przystopuj i bedzie ok
kostek
Rasa nie ma znaczenia ale np to, że w skłądzie Niemiec gra kilku polaków - ma, i to potężne. Bo to nie są talenty z krwi i kości niemieckiej. Może i są szkoleni przez nich ale dar do gry mają w tym wypadku polski.

kolse
podolski
neuville
odonkor
borowski
-asamoah
-kuranyi

co to za Niemcy?
Andzi
Ale sie ciesze ze Niemcy przegrali xD, bo mnie strasznie wkurwiaja ich kibice i nie podoba mi sie ich gra dry.gif . Byli tacy pewni ze beda mistrzem. W telewizji przez tydzien podniecali sie meczem z Polska, tak samo z Argentyna mad.gif Ciagle mowili jacy oni sa zajebisci blink.gif

PS. Ballack urodzil sie w Zgorzelcu (czy. "w Polsce" ) laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Nelson
Jak na razie, się układa.

Szkoda trochę Portugalii, ale taki jest futbol.

Jestem szczęśliwy, bo od początku jestem za Francją.

Brawo, Francja. Brawo, Zidane...

Finał będzie extra!

pozdro all
zborek
Yeah,a jednak Francja w finale mistrzostw świata.Jestem z tego powodu bardzo zadowolony i ciesze sie,ze awansowali.Meczyk ogolnie dosyc ladny,ale nie az taki jak wczoraj Wlochy Niemcy,ale tez stal na wysokim poziomie. Niezly mecz Titiego,ale to wciaz nie jest ten Henry z Arsenalu,ale karniaka wywalczyl.Mysle,ze z czasem wroci do swojej formy jaka jescze prezentował w Arsenalu.
smile.gif
korzen
QUOTE(kostek @ Jul 5 2006, 16:21:22) [snapback]76294[/snapback]

Rasa nie ma znaczenia ale np to, że w skłądzie Niemiec gra kilku polaków - ma, i to potężne. Bo to nie są talenty z krwi i kości niemieckiej. Może i są szkoleni przez nich ale dar do gry mają w tym wypadku polski.

kolse
podolski
neuville
odonkor
borowski
-asamoah
-kuranyi

co to za Niemcy?

Na to niema co patrzec. W Druzynie Francji...'rasowych' Francuzow jest moze z 5 reszta to czarnoskorzy zawodnicy z kolonii francuskich...a co do naszych sasiadow to wiekszosc z nich piłkarsko została wychowana w Niemczech (we Francji tez). Ciesze sie ze Francja w finale....mam nadzieje ze zostana mistrzami swiata...mimo ze graja futbol na nie.
wojczech7
Ja powiem tak: Del Piero, Buffon, Cannavaro, Zambrotta, Camoranesi, Vieira, Thuram, Trezeguet -> wszyscy oni są w kadrach drużyn, które zagrają w finale. Wszyscy też są zawodnikami Juventusu. To pokazuje, że Juventus dzielił i rządził we Włoszech bo był poprostu najlepszy, a nie dlatego, że działacze pogrywali w jakieś poza boiskowe gierki... pzdr dla fanów Juve wink.gif FORZA JUVE, FORZA ITALIA !!
chazzzz
Hahahaha, to jest wrecz żałosne. Mistrzowstwa pewnie wygra drużyna taka jak Grecja podczas Euro 2004. Strzela gola i sie chowa.W Każdym meczu strzelają z stałego fragmentu, a potem bronia.( Hiszpania na 2-1 - z wolnego, po symulowaniu Henry'ego, Brazylia - gol po rzucie wolnym) Portugalia tylko sobie może pogratulować nieskutecznosci, naprawde mogli strzelic gola, ale niestety im sie nie udało. W finale kibicuje Włochom, którzy graja naprawde ładnie. Nie dla antyfutbolu.
Nelson
QUOTE(chazzzz @ Jul 5 2006, 23:14:27) [snapback]76370[/snapback]

Hahahaha, to jest wrecz żałosne. Mistrzowstwa pewnie wygra drużyna taka jak Grecja podczas Euro 2004. Strzela gola i sie chowa.W Każdym meczu strzelają z stałego fragmentu, a potem bronia.( Hiszpania na 2-1 - z wolnego, po symulowaniu Henry'ego, Brazylia - gol po rzucie wolnym) Portugalia tylko sobie może pogratulować nieskutecznosci, naprawde mogli strzelic gola, ale niestety im sie nie udało. W finale kibicuje Włochom, którzy graja naprawde ładnie. Nie dla antyfutbolu.

Dobra, ale panie kolego, stałe fragmenty gry trzeba umieć też wykorzystywać ( to dobrze świadczy o danej drużynie) , unsure.gif ...

A co do Włochów, to rzeczywiście grają bardzo ładny (chyba najładniejszy na razie na tych mś futbol)...

Finał będzie excytujący, bo Włosi swoją grą zmuszą Francję do większego "odkrycia" się.

Pozdrawiam smile.gif
kostek
Finał będzie naprawde ciekawy... osobiście jestem za Francja, podoba mi sie ich futbol...
tV2
FORZA ITALIA, FORZA!
Riki101
Też sądze że Italia wygra i mam taką nadzieje smile.gif
lucio
QUOTE(dr_idea @ Jul 5 2006, 16:18:50) [snapback]76289[/snapback]

lucio, Ty nie łapiesz o co chodziło sianeckiemu. Pokrótce Ci wytłumaczę. Chodziło mu o to, że Włochy są "najczystszą" drużyną pod względem narodowościowym, czyli że nie grają w barwach Italii piłkarze, którzy urodzili się w innym kraju lub mają jakieś więzy z innym państwem, co w dzisiejszej piłce bardzo często ma miejsce (wyjątkiem w Italii jest Camoranesi). lucio Twoje posty i tak nie zmienią faktu, że Italia jest w finale, co oznacza, że jest co najmniej wicemistrzem świata, a to chyba powinno wzbudzić w Tobie przynajmniej maluteńki szacunek. Bo na forum jest tyle samo kibiców Azzurrich co ich zagorzałych przeciwników, ale chyba każdy po wczorajszym meczu stwierdzi jednogłośnie, że "Italia jest potęgą!". Pozdrawiam.

Czy to takie ważne że ma sie rodzinę spoza swojego kraju?

Skoro za te wypas mecze i tych megacieżkich przeciwników mam szanować włochów to sorry, co mam powiedzieć o francuzach??
kosa
QUOTE(tV2 @ Jul 5 2006, 22:42:29) [snapback]76376[/snapback]

FORZA ITALIA, FORZA!

Forza Italia! Forza The Prodigy wink.gif
lucio
QUOTE(wojczech7 @ Jul 5 2006, 23:07:18) [snapback]76369[/snapback]

Ja powiem tak: Del Piero, Buffon, Cannavaro, Zambrotta, Camoranesi, Vieira, Thuram, Trezeguet -> wszyscy oni są w kadrach drużyn, które zagrają w finale. Wszyscy też są zawodnikami Juventusu. To pokazuje, że Juventus dzielił i rządził we Włoszech bo był poprostu najlepszy, a nie dlatego, że działacze pogrywali w jakieś poza boiskowe gierki... pzdr dla fanów Juve wink.gif FORZA JUVE, FORZA ITALIA !!

Czuje że ich w barwach Juve już więcej nie obejrzysz. smile.gif
evolution
a gatusso

to przcież gruzin
dr_idea
QUOTE(evolution @ Jul 6 2006, 01:53:05) [snapback]76385[/snapback]

a gatusso

to przcież gruzin

Chyba pomyliłeś go z jego klubowym kolegą - Kakhaberem Kaladze, który jest Gruzinem. :]
wojczech7
QUOTE(lucio @ Jul 6 2006, 01:34:04) [snapback]76384[/snapback]

Czuje że ich w barwach Juve już więcej nie obejrzysz. smile.gif

Del Piero, Camoranesi, Thuram zadeklarowali, że będą grać nawet w niższej lidze smile.gif Poza tym ja mówię o tym co było i jest, a nie co będzie... pzdr
Mortin
QUOTE(Nelson @ Jul 5 2006, 23:21:43) [snapback]76371[/snapback]

Dobra, ale panie kolego, stałe fragmenty gry trzeba umieć też wykorzystywać ( to dobrze świadczy o danej drużynie) , unsure.gif ...

A co do Włochów, to rzeczywiście grają bardzo ładny (chyba najładniejszy na razie na tych mś futbol)...

Finał będzie excytujący, bo Włosi swoją grą zmuszą Francję do większego "odkrycia" się.

Pozdrawiam smile.gif

to moge nazwac tylko przejawem niewiedzy pilkarskiej, albo poprostu nie ogladales meczy z ich udzialem... Owszem graja dobry futbol, ale nadal graja w defensywie, co strasznie mi sie nie podoba...
Jak dla mnie najlepszy na tych MŚ futbol grali hiszpanie i argentynczycy, ale niestety nie obejrzymy juz zadnej z tych ekip w finale, a szkoda... sad.gif
I jeszcze jedna sprawa
@wojczech7
juz nie jeden pilkarz w niejednym klubie deklarowal sie ze pozostanie na dobre i na zle w klubie, a sami wiemy co czesto wynikalo z takich deklaracji, wiec nie bylbym tego taki pewien, ze ci pilkarze pozostana w juventusie
lucio
QUOTE(wojczech7 @ Jul 6 2006, 13:33:30) [snapback]76467[/snapback]

Del Piero, Camoranesi, Thuram zadeklarowali, że będą grać nawet w niższej lidze smile.gif Poza tym ja mówię o tym co było i jest, a nie co będzie... pzdr

Heh to sie przekonamy... nie wierze że jakakolwiek gwiazda bedzie chciała grać w serie B, że nie wspomnę o C biggrin.gif
justyn
GRANDE ITALIA
saviolka
FORZA FORZA FORZA ITALIA!!!
Bo0os
wygrali na loterii, można by tak rzec, ale według mnie zasłużyli w pełni i dziele radość razem z nimi.

Zidan postawił kleksa na ostatniej stronie swojej kariery i chyba niezmazalnego.Szkoda bo miał piękne chwile...

A w sprawie niemiec to nie moge ocenić dokładnie przebiegu meczu bo imprezowałem, ale oglądając gole jestem pod ogromnym wrażeniem gry Bastiana.Nigdy nie widziałem aby w jednym meczu ten sam piłkarz strzelił 2 piękne gole z dystansu.Świetna indiwidualność... pozazdrościć niemcom i pogratulować.
konsej15
moim zdaniem Wlosi zasluzyli na to mistrzostwo...moze nie dkonca w tym meczu...ale w poprezdnim z Niemcami owszem

POTĘPIAM ZACHOWANIE ZIDANE'A !! dry.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.