Mam problem coś mi stroje nie działają. Wrzucam folder Uni do kitserver/GDB instaluje kit severa robiąc remove/Install i dalej nie ma:/ Są stroje z deemaza 7 chociaż tamto UNI usunąłem.
CYTAT(ronaldo_9 @ Dec 2 2011, 22:12)

Piłki są przecież w innych patchach, nie wierzę żeby ktoś do tej pory grał na reebokach.
Dokładnie kolego! Praktycznie przewidziales moj ruch jakbyś patrzył z mojej szafy

. Troche szkoda, że mapów nie ma ale nie ma co narzekać bo przecież wszystko będzie w update
CYTAT(Ogryz @ Dec 3 2011, 00:01)

Mam problem coś mi stroje nie działają. Wrzucam folder Uni do kitserver/GDB instaluje kit severa robiąc remove/Install i dalej nie ma:/ Są stroje z deemaza 7 chociaż tamto UNI usunąłem.
Nie było pytania pomyliłem Uni. Wklejone Uni z 6.5 zmieniłem na UNI 1 dlatego. Proszę o usunięcie tych 2 postów.
smolarek
Dec 3 2011, 00:05
Czy leżeli nie ściągnę wszystkich "soundów" to patch będzie prawidłowo chodził? Bo powiem szczerze, że na przyśpiewkach mi aż tak mocno nie zależy, a ściągania jest bardzo dużo.
Hmm, teoretycznie patch powinien działać bez Soundów, ale p_sound to komentarz. Jeśli go nie wgrasz będziesz miał pomieszane nazwiska.
smolarek
Dec 3 2011, 00:11
CYTAT(GooFy @ Dec 3 2011, 00:11)

Hmm, teoretycznie patch powinien działać bez Soundów, ale p_sound to komentarz. Jeśli go nie wgrasz będziesz miał pomieszane nazwiska.
Dzięki za odpowiedź.
Nakamura
Dec 3 2011, 01:06
Proszę twórców patcha o przeczytanie mojej wiadomości.
Czy herb Dynama Kijów nie pomylił wam się z emblematem jego imiennika z Moskwy?
Pozdrawiam, i dziękuje za wykonaną pracę. Jeden malutki błąd niczego nie zmienia.
Hołd dla was.
CYTAT(Nakamura @ Dec 3 2011, 01:10)

Proszę twórców patcha o przeczytanie mojej wiadomości.
Czy herb Dynama Kijów nie pomylił wam się z emblematem jego imiennika z Moskwy?
Pozdrawiam, i dziękuje za wykonaną pracę. Jeden malutki błąd niczego nie zmienia.
Hołd dla was.
Nie, Dynamo ma nowe logo
http://fcdynamo.kiev.ua/en/
Nakamura
Dec 3 2011, 01:33
Hm, to jest identyczne logo jak u Dynama Moskwa, z tym że na dole widnieje nazwa innego miasta. Gratulacje zatem za Waszą czujnośc

Ale zeby nie bylo zbyt rózowo, to dodam, że właśnie zagrałem sobie Łęczną, i jak jestem stałym bywalcem na tamtejszym stadionie, to jeszcze nigdy nie slyszałem tylu przyśpiewek Arki Gdynia
Milerinho
Dec 3 2011, 08:13
w torrencie brakuje
p_sound.part05.rarNiepotrzebny jeden jasny pas na glowie Daniela

Poki co tyle co sie rzucilo w oczy, czekam na stadiony... relacja z patcha bedzie sie raczej pojawiala na bierzaco.
dzieki panowie, chyba tez pobiore.
lukasz44
Dec 3 2011, 10:41
CYTAT(Nakamura @ Dec 3 2011, 01:37)

Hm, to jest identyczne logo jak u Dynama Moskwa, z tym że na dole widnieje nazwa innego miasta. Gratulacje zatem za Waszą czujnośc
Ale zeby nie bylo zbyt rózowo, to dodam, że właśnie zagrałem sobie Łęczną, i jak jestem stałym bywalcem na tamtejszym stadionie, to jeszcze nigdy nie slyszałem tylu przyśpiewek Arki Gdynia

Logo jest jak najbardziej aktualne

A przyśpiewki Łęcznej były od toloxa który je zrobił i nie wiem czemu mówisz żę są to śpiewki Arki Gdynia...
CYTAT(Milerinho @ Dec 3 2011, 08:17)

w torrencie brakuje
p_sound.part05.rarNiepotrzebny jeden jasny pas na glowie Daniela

Poki co tyle co sie rzucilo w oczy, czekam na stadiony... relacja z patcha bedzie sie raczej pojawiala na bierzaco.
T-Mac robił ten fejs baaardzo dawno, praktycznie tuż po jego transferze więc może coś się zmieniło na jego głowie
niCejOke
Dec 3 2011, 11:33
panowie proszę udostepniać po zassaniu torrenta ;] bo slabo idzie ;/
Galaktyczny
Dec 3 2011, 12:14
Dzięki Galaktyczny,przyda się
brtek00
Dec 3 2011, 12:46
Witam a ja mam pytanie czy tylko u mnie jest tak wiele błędów w komentarzu?? Np zamiast Sobolewski mówi komentator jakiś np: Sneijder i jest wiele tego typu komentarzy :/ Przez co bardzo mnie to drażni. Czy wszyscy macie tak ? czy tylko ja ? może coś zle zrobiłem przy instalacji. Ale wydaję mi się, że wszystko sciągłem.
u mnie tez jak ma ozil pilke to mowi jakies nazwisko na s juz nie pamietam jakie....
lukasz44
Dec 3 2011, 12:48
CYTAT(brtek00 @ Dec 3 2011, 12:50)

Witam a ja mam pytanie czy tylko u mnie jest tak wiele błędów w komentarzu?? Np zamiast Sobolewski mówi komentator jakiś np: Sneijder i jest wiele tego typu komentarzy :/ Przez co bardzo mnie to drażni. Czy wszyscy macie tak ? czy tylko ja ? może coś zle zrobiłem przy instalacji
A zainstalowałeś ofa,exe i wszystkie pliki sound napewno ?
brtek00
Dec 3 2011, 12:53
Tak wszystkie pliki sound,ofa i exe zainstalowalem poprawnie.
Bulldozer
Dec 3 2011, 13:03
8.8% z torrenta.. Idzie jak krew z nosa, mało seed'ów

Pobiere to będę seedował
Flaglist and Chantlist ten pliczek należy gdzieś skopiować ?
lukasz44
Dec 3 2011, 13:08
CYTAT(Edi092 @ Dec 3 2011, 13:10)

Flaglist and Chantlist ten pliczek należy gdzieś skopiować ?

Nie, to jest tylko spis przyśpiewek i flag aby każdy mógł w łatwy sposób je sobie znaleźć, edytować, etc.
Panowie, proszę bez zbędnego płaczu. Sytuację jaka jest wytworzyły ciągłe narzekania na przedłużającą się premierę. Wkrótce ukażą się stosowne updaty.
patch pobrany dzisiaj w nocy, teraz instalacja. A co do torrenta...mi się ściągało max prędkością 2mb/s xD ale widzę że ludzie olewają seeda, ja jako jedyny po ściągnięciu seeduje heh wysłałem ponad 6gb. Dzięki Goofy za patcha!
zibii75
Dec 3 2011, 13:38
Zassane przez MultiUpload, czas 1 godz. z instal.
Panowie dobra robota! Opłacało się czekać. Ale chciałbym się przyczepić do nazw klubów (może jestem za bardzo przewrażliwony w tym stopniu), skoro przy Galatasaray i Fenerbahce jest skrót SK to należałoby to zrobić przy Besiktasie i dać skrót JK. I kluby portugalskie: żadno Benfica i Sporting (Lisbona) tylko SL Benfica i CP Sporting.
Kubbas.
Dec 3 2011, 14:39
Straszna fuszera w nazwiskach, w samym MU kupa błędów i kupa nie dodanych nazwisk, które są w Fifie, podawałem Timakowi sposób dobry, co prawda przed samą premierą, ale widzę nic to nie dało. Może odpicowaliście tylko Polskie zespoły, szkoda.
W MU kupa nazwisk źle przypisana, kupa nie dodana, jak np Cleverley nie dodany, który jest chyba w Fifie, źle przypisany Hernandez, nie ma Welbecka, to na prawdę uprzykrza grę. Nie dodany np Diouf, któremu można dać deafultowe nazwisko, Morrison to samo.
Ogólnie patch prezentuje się bdb, ale rażą takie detale bo zawsze były co wersję dopracowane. Czekam na balls, nie wiem czemu, ale tych wrzuconych tutaj przez kogoś gra mi nie widzi, tak samo denerwuje brak stadiums, boots. Preferowałem wersję z wydaniem całej gry.
Brawo dla Gufego, że to wszystko zebrał
tez mi nie widzi tych pilek cos :/
lukasz44
Dec 3 2011, 15:08
CYTAT(Norm@n @ Dec 3 2011, 14:43)

Straszna fuszera w nazwiskach, w samym MU kupa błędów i kupa nie dodanych nazwisk, które są w Fifie, podawałem Timakowi sposób dobry, co prawda przed samą premierą, ale widzę nic to nie dało. Może odpicowaliście tylko Polskie zespoły, szkoda.
W MU kupa nazwisk źle przypisana, kupa nie dodana, jak np Cleverley nie dodany, który jest chyba w Fifie, źle przypisany Hernandez, nie ma Welbecka, to na prawdę uprzykrza grę. Nie dodany np Diouf, któremu można dać deafultowe nazwisko, Morrison to samo.
Ogólnie patch prezentuje się bdb, ale rażą takie detale bo zawsze były co wersję dopracowane. Czekam na balls, nie wiem czemu, ale tych wrzuconych tutaj przez kogoś gra mi nie widzi, tak samo denerwuje brak stadiums, boots. Preferowałem wersję z wydaniem całej gry.
Brawo dla Gufego, że to wszystko zebrał

Nie fuszerka, po prostu sloty się przestawiły widocznie, zapewne w ciągu najbliższych godzin\dni wyjdzie uptade komentarza z poprawnie działającymi.
T-Mac robil nazwiska nie tylko do ligi polskiej więc zluzuj i czekaj na poprawkę

Ty może i preferowałeś wydanie wszystkiego razem, ale 97% chciało patcha natychmiast...
Spokojnie, znamy już rozwiązanie problemu z nazwiskami i przyśpiewkami. Jeszcze dziś powinien ukazać się fix.
Seba_maliszewski
Dec 3 2011, 16:02
Wie ktoś może dlaczego nie mogę zmieniać strojów przed meczem? Stadiony które sobie wgrałem mogę zmieniać, a strojów nie. W ekstraklasie są te podstawowe dla każdego zespołu przed edycją.
Druga sprawa to numery i nazwiska na koszulkach. Dlaczego np. w Lechii na każdej koszulce są czarne numery, a nazwisko jest na dole? Albo to samo w Polonii Warszawa. Czy ktoś zna problem?
marcinek
Dec 3 2011, 16:14
Coś masz skopane, u mnie stroje działają normalnie przed chwilą sprawdziłem.
Jedynie stroje Anglii się nie wgrywają, wystarczy zmienić nazwę folderu w uni, wkradła wam się literówka zamiast England jest Enlgand.
Kamiloxx
Dec 3 2011, 16:35
To ja mam takie inne pytanie. Czy będziecie zmieniać OFa podczas najbliższych fixów? Bo nie wiem, czy zaczynać już ML czy nie.
Seba_maliszewski
Dec 3 2011, 17:12
CYTAT(Seba_maliszewski @ Dec 3 2011, 16:06)

Wie ktoś może dlaczego nie mogę zmieniać strojów przed meczem? Stadiony które sobie wgrałem mogę zmieniać, a strojów nie. W ekstraklasie są te podstawowe dla każdego zespołu przed edycją.
Druga sprawa to numery i nazwiska na koszulkach. Dlaczego np. w Lechii na każdej koszulce są czarne numery, a nazwisko jest na dole? Albo to samo w Polonii Warszawa. Czy ktoś zna problem?
Już nieaktualny problem. Wgrałem jeszcze raz folder UNI do GDB i wszystko działa.
Galaktyczny
Dec 3 2011, 17:31
Piłki już działają zapomniałem o mapie
smolarek
Dec 3 2011, 17:33
Sorry za ten sztuczny problem, ale czy da radę jakoś zrobić, aby z daleka były normalnie twarzy i włosy zawodników? Bo głupio jak wszyscy przy normalnej kamerze są łysi.
PS. Ile partów będzie miał folder stadiums (czyt. ile waży)?
Seba_maliszewski
Dec 3 2011, 18:17
Ten patch jest wyczesany w kosmos. To co zrobiliście to majstersztyk. Zacząłem sobie Master League Lechią Gdańsk i powiem wam, że czuć klimat Ekstraklasy. Masakra. Czekam na stadiony i piłki. No i oczywiście koreczki. Dzięki za patch i powodzenia w dalszym tworzeniu.
brtek00
Dec 3 2011, 18:28
CYTAT(Kamiloxx @ Dec 3 2011, 16:39)

To ja mam takie inne pytanie. Czy będziecie zmieniać OFa podczas najbliższych fixów? Bo nie wiem, czy zaczynać już ML czy nie.

Ponawiam pytanie kolegi

??
R3D D3VIL
Dec 3 2011, 19:02
A co z tym plikiem .txt z przyśpiewkami? Gdzie go wrzucić?
czubinho
Dec 3 2011, 19:16
Jak coś to chętnie zagram spara. Zainteresowanych zapraszam na gg.
Super robota, dzięki Panowie

Bulldozer
Dec 3 2011, 19:25
W torrencie brakuje 5 parta P-Sound
A i czy, żeby umieścić foldery uni, faces, hairs potrzebuje kitservera? Skąd go pobrac?
Tak, potrzebujesz kitservera. Google nie gryzie

Kitserver PES6 download i jedziesz.
smolarek
Dec 3 2011, 20:02
CYTAT(smolarek @ Dec 3 2011, 17:37)

Sorry za ten sztuczny problem, ale czy da radę jakoś zrobić, aby z daleka były normalnie twarzy i włosy zawodników? Bo głupio jak wszyscy przy normalnej kamerze są łysi.
PS. Ile partów będzie miał folder stadiums (czyt. ile waży)?
Ponawiam.
I zapytam się to samo co poprzednicy - czy będą zmiany w OF-ie?
PS. Szkoda, że nie zrobiliście 2 ligi angielskiej, bo tak głupio się gra jak np. Wisła wchodzi do Premier League. Albo najlepiej jakiś switcher w którym moglibyśmy wybierać albo Bundesligę albo Championship albo 2 ligę polską i jeszcze 2 hiszpańska by się przydała. No, ale trudno, bo patch i tak jest świetny.
demiano7
Dec 3 2011, 20:27
W kitserverze macie coś co się nazywa LOD mixer (lodcfg), uruchomcie ten plik i ustawcie wszystko na very high-detail models. To powinno rozwiązać problem łysych głów ;P
P.S. Chłopaki nie martwcie się tymi narzekaniami, ludzie są hipokrytami... najpierw pier******e o tym jak to premiera się opóźnia, a teraz płacz że fuszera. Ogarnijcie się wszyscy jeden po drugim !!!! Ode mnie wielkie podziękowania, kawał dobrej roboty, czekam na reszte i obiecany updejcik

POZDRAWIAM I DZIĘKUJE CAŁEJ EKIPIE
Dzięki wielkie za Patcha Panowie, jednak nie sprawdze go jeszcze dopóki nie bedzię w 100% gotowy ponieważ bez stadionów, butów i piłek nie ma co grac jak dla mnie.
CYTAT(smolarek @ Dec 3 2011, 20:06)

Ponawiam.
I zapytam się to samo co poprzednicy - czy będą zmiany w OF-ie?
PS. Szkoda, że nie zrobiliście 2 ligi angielskiej, bo tak głupio się gra jak np. Wisła wchodzi do Premier League. Albo najlepiej jakiś switcher w którym moglibyśmy wybierać albo Bundesligę albo Championship albo 2 ligę polską i jeszcze 2 hiszpańska by się przydała. No, ale trudno, bo patch i tak jest świetny.
Całej ligi nie ma sensu, bo w ML w I lidze jest bodaj 16 drużyn a w II 8. Więc do zapełnienia potrzeba tylko od 4 do 7 w zależności od ligi. Jest to ciekawy pomysł, pomyślimy na zimę.
J@siek543
Dec 3 2011, 21:58
Dawno nie gralem w szostke, ale dzisiaj friend mnie poinformowal o tym ze wyszlo to zainstalowalem i sciaglem
JESTESCIE WIELCY
Pozdrawiam.
smolarek
Dec 3 2011, 22:07
CYTAT(GooFy @ Dec 3 2011, 21:00)

Całej ligi nie ma sensu, bo w ML w I lidze jest bodaj 16 drużyn a w II 8. Więc do zapełnienia potrzeba tylko od 4 do 7 w zależności od ligi. Jest to ciekawy pomysł, pomyślimy na zimę.
Tak. Chodziło mi o zapełnienie tylko. Jeżeli po 8 najlepszych drużyn to zamiast Ligue 1 dać Bundesligę, a w slocie Bundesligi dać chociaż 16 drużyn (tak aby było po 8 drużyn z 2 angielskiej i z 8 z 2 hiszpańskiej).
A co z moimi pytaniami?
Więc tak. Po rozegraniu kilku meczy stwierdzam, że patch jest wyjebany w kosmos

fajne nowe twarze (dzięki Tim), stroje. Rzeczywiście trochę trudniej się gra szczególnie jeśli chodzi o podania i wrzutki. Łatwiej strzela się sam na sam co z pewnością u reali stycznia rozgrywkę. Jeszcze nie grałem z komentarzem i przyśpiewkami, bo nie ściągnąłem, ale w tygodni ocenie. Nic tylko grać
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.