Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: PES 6.5 Download - 05.01.2012 Boots i Balls
board.issonline.pl > Edit Mode: P-E Patching > P-E Patching > PES 6.5 v5 > Download
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
kmiron#10
Przydałoby się też umieścić nowego Mistrza Afryki, Zambię w miejsce Mali lub Maroko smile.gif
Mateusz13
Goofy kiedy można spodziewac sie reuploadu ? ;p
Mam ferie z checia zagral bym sobie znow w 6 ekstraklasa karierke ;D
camel11
CYTAT(lukasz44 @ Feb 12 2012, 14:39) *
Niebawem GooFy zrobi reupload plików na wszystkie serwery, a więc wystarczy czekać smile.gif

Będzie coś wkrótce? biggrin.gif przegapiłem całe to show i wciąż grałem na biednej v4 z myślą, że seria 6.5 już nigdy nie odżyje sad.gif ;p
kuba12-15
Może i mi za to coś zrobicie ale musze zapytać. Na kiedy można się spodziewać upa do patcha ??
Mateusz13
CYTAT(kuba12-15 @ Feb 26 2012, 14:52) *
Może i mi za to coś zrobicie ale musze zapytać. Na kiedy można się spodziewać upa do patcha ??

Ja miałem info ze 2 tyg temu bedzie zreuploadowany cale ferie czekalem ale sie nie doczekalem happy.gif
enzo89
Można prosić o świeży upload patcha bo nie da się już ściągnąć.
kubinho9
Ludzie, napisali, że niedługo coś będzie, że zrobią reupload więc pewnie nie rzucają słów na wiatr, poczekajcie cierpliwie. wink.gif
T-Mac
na razie nie ma co upinac
niedlugo bedzie nowa wersja z transferami okienka zimowego
__SaNd1__
CYTAT(T-Mac @ Feb 27 2012, 19:13) *

To fainie, a czy beda aktualne stroje dla polskich i pozostalych druzyn w patchu co jakiegosz czasu pisaliscie ze beda ? rolleyes.gif Pozdro smile.gif
kuba12-15
rolleyes.gif
CYTAT(T-Mac @ Feb 27 2012, 18:13) *

Właśnie o to pytałem ;p
For3st06
a czy bedzie rozwiazany problem z flagami ?
wojtek00100
witam.. powiedzcie mi drodzy panstwo czemu moge grac kariere kazda inna druzyna tylko nie legia?? ustawienia w porzadku.. tylko jak wchodze w nastepny mecz i chce ustawic skład to jeeeeeeeb.. wywala mnie do windowsa i sie denerwuje.. a jak wiadomo zlosc sercu szkodzi.. dostane zawal i po chlopie smile.gif
B@rt
CYTAT(For3st06 @ Mar 2 2012, 00:41) *
a czy bedzie rozwiazany problem z flagami ?

Tyle razy już było wałkowane... tak flagi będą działać!
CYTAT(wojtek00100 @ Mar 2 2012, 08:24) *
witam.. powiedzcie mi drodzy panstwo czemu moge grac kariere kazda inna druzyna tylko nie legia?? ustawienia w porzadku.. tylko jak wchodze w nastepny mecz i chce ustawic skład to jeeeeeeeb.. wywala mnie do windowsa i sie denerwuje.. a jak wiadomo zlosc sercu szkodzi.. dostane zawal i po chlopie smile.gif

1. W folderze kitservera otwórz plik kload.cfg WordPadem albo Notatnikiem
2. Znajdź linię ReservedMemory
3. Zmień jej wartość na 95000000 (na przykład, w każdym razie musi być wyższa od domyślnej)
4. Zapisz plik i zamknij.
kmiron#10
Czy update będzie zawierało jakieś fajne zmiany dokonane za pomocą Secret Editora by Richi? Chodzi mi głównie o staty smile.gif
wojtek00100
CYTAT(B@rt @ Mar 2 2012, 10:54) *
Tyle razy już było wałkowane... tak flagi będą działać!

1. W folderze kitservera otwórz plik kload.cfg WordPadem albo Notatnikiem
2. Znajdź linię ReservedMemory
3. Zmień jej wartość na 95000000 (na przykład, w każdym razie musi być wyższa od domyślnej)
4. Zapisz plik i zamknij.

dzięki wink.gif
Mateusz13
a kiedy mozna sie spodziewac tego uaktualnienia? Bo wtedy tez bd reup tongue.gif
T-Mac
tydzien dwa moze mniej
duzo nie zostalo smile.gif
Jason Bourne
wyszedł może of z aktualką?
T-Mac
tak wyszedl i go nie ma ale wroci
Mateusz13
CYTAT(T-Mac @ Mar 2 2012, 18:42) *
tydzien dwa moze mniej
duzo nie zostalo smile.gif

Dzięki za odp happy.gif No to juz nie dlugo bd mozna pograc na aktualnej ekstraklasie tongue.gif
__SaNd1__
Wiem ze to nie temat ale nigdzie nikt nie zwroci uwage - potrzebuje strojow Legii z Active Jet - em rolleyes.gif P.S. Fainie ze bedzie nowa wersja patcha czekam z cierpliwoscia smile.gif
__SaNd1__
Bedzie jakisz news albo zapowiedz na temat nowej wersij wiosennej patcha ? rolleyes.gif Pozdro smile.gif EDIT: Swietnie czekamy na premiere rolleyes.gif
kubinho9
Z okazji wiosny, na boisku ponoć mają pojawić się stokrotki. rolleyes.gif
T-Mac
jak dobrze pojdzie to udostepnimy nowa wersje na poczatku przyszlego tygodnia
T-Mac
znacie jakies dobre darmowe serwery ?
zaczol bym juz uploadowac
Daro.
mediafire.com
T-Mac
tam zaczolem wrzucac
przemosekk
rapidshare.com i speedyshare.com
kubinho9
Zippyshare może.
Na wupload nie da rady? ;>
Thor3k
I jak kiedy będzie to co zaczołeś wrzucać ? smile.gif
WKS
No chyba sobie jaja robisz.... to już jest. Poszukaj dobrze -.-
skotar(L)
Jak jest? Nikt nie napisał informacji o skończeniu aktualizacji do patcha. To znaczy że trzeba pobierać całość patcha jeszcze raz, mam na myśli wszystkie linki z pierwszego postu i to jest to aktualka ?
lukasz44
NOWY PATCH v.6 (AKTUALKA ZIMOWA) jest tu http://board.issonline.pl/index.php?showto...mp;#entry344129

Zmiany zaszły i w o-text (flagi pogoni, logo pogoni) i w p-sound (nazwiska) no i chyba o-sound (przyśpiewki).
Kitserver to wiadomo, exe też więc chyba lepiej ściągnąć wszystko raz jeszcze aby nie mieć problemów z rozgrywką smile.gif
pszemoo
mam mały problem a mianowicie , gdy gram Reale na Barcelone w Master Lidze , po czemu wywala mnie do Widnowsa. Dlaczego?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.