Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: PES 6.5 Download - 05.01.2012 Boots i Balls
board.issonline.pl > Edit Mode: P-E Patching > P-E Patching > PES 6.5 v5 > Download
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Boltex
CYTAT(Witu @ Dec 31 2011, 19:23) *
Nie wiem czy tylko u mnie tak jest ale... ustawiony mam kitserver tak jak Łukasz podawał kilka stron wcześniej i wszystko działa, ale mam problem z łysiną Aggera jedyny piłkarz u którego ona cały czas występuje.. ;/ może ktoś pomóc ?

Miałem podobnie tyle że z Rooneyem. W folderze z PES6 masz settings. Ustaw sobie odpowiednią rozdzielczość oraz Quality na Hight.

///////
Mam pytanie jak z powtórek wyrzucić ten czerwony napis PES 6.5 bo chce zrobić sobie komplikacje bramek i mi przeszkadza a mam swoje logo telewizyjne ;p
GooFy
Boots i balls w pierwszym poście.
czubinho
Dzięki, na pewno się przydadzą wink.gif
Milerinho
Podziekował smile.gif
Edi092
dobra wiadomość,zabieram się za ściąganie smile.gif
arm
Dzięki!
Bulka79
Witam
Mógłby mi kto napisać co za nutka kryje sie w 0_sound pod numerkiem "unknow_00066".
Bardzo prosze o wykonawcę i tytuł.
A moze o caly soundtrack mógłbym prosić...
Dziekuje
lukasz44
SZACUNEK dla żurawia kawał dobrej roboty z boots.

Wszystko perfekcyjnie dobrane !

Niebawem dodam też uptade face&hair, bo sporo fejsów dodałem zarówno od T-Mac jak i z evo-web...
kmiron#10
Hmm... Nie wiem, czy to wina nieszczęsnego Win7, ale buty, mimo że wgrane w odpowiednie miejsce, nie działają sad.gif To samo mam z innymi paczkami. Nowy system mam od niedawna, więc podejrzewam, że to może być tego wina. Zna ktoś rozwiązanie tego problemu?
Boltex
Wrzucasz do PES6/kitserver/GDB następnie klikasz na setup.exe w PES6/kitserver uninstall, a później install i masz.
kmiron#10
Nie obrażaj mnie sleep.gif Próbowałem oczywiście.
GooFy
CYTAT(Bulka79 @ Jan 2 2012, 23:09) *
Witam
Mógłby mi kto napisać co za nutka kryje sie w 0_sound pod numerkiem "unknow_00066".
Bardzo prosze o wykonawcę i tytuł.
A moze o caly soundtrack mógłbym prosić...
Dziekuje

U2 - Vertigo
WKS
Wszystko zassałem oraz skopiowałem. Działa jak talala biggrin.gif ciesze sie, że ballpack jest az tak pojemny. Dobra Robota smile.gif Co do butów to nie mam słów...wielkie podziękowania dla Zurawia. Kapitalna robota stary. Niby na buty tak sie nie patrzy ale po upadte wyraznie widac różnice smile.gif Jeszcze raz dziekówka smile.gif
Szymon Sharp
Patrz świetny i wszystko niby ok, ale nie wiem czy coś poszło nie tak przy instalacji po prostu jest pełno bugów w grze piłkarze momentami dziwnie się zachowują.
Przyznam się szczerze, że najważniejsza jest grywalność, bo ta cała otoczka stadiony piłki to tylko dodatki i jest drugim planem. Oto błędy jakie chciałem opisać
nie potrafią wybić piłki głową chodź dusze kwadrat, bądź X. Często szczególnie podczas pressingów zdarzają się byki, to bardzo razi bo w poprzedniej wersji bodajże Kubasa i Goffy'ego v4
było lepiej i się od razu nie obrażajcie na mnie mam prawo do szczerości i do wyrażenia własnego zdania oraz cieszyć się patchem. Proszę was o pomoc.
A w Pesa 6 gram cały czas od kiedy tylko wyszedł czy możecie dać jeszcze opis jak pograć w sieci? Bądź jeśli jest jakaś liga chętnie pogram, bo podejmę wyzwanie

P.S Dziękuje wam, że mieliście czas i chęci by patch wyszedł wielki szacun, bo doceniam ile pracy musieliście włożyć i czasu
pozdrawiam Szymon
poncek
Wszystko pięknie, tylko zauważyłem że w ballpacku nie działa Tango 12 bo nie widzę wpisu w mapie. Wie ktoś jak to ma wyglądać poprawnie, żeby działało?

EDIT:
Poradziłem sobie
zuraw12
Dla tych, których razi to że niektórzy piłkarze nie mają dopasowanych butów i graja w podstawowych. Wystarczy wejść do folderu kitserver, otworzyć w notatniku plik bootserv.cfg i ustawić zeby bylo random-boots.enabled = 1 zamiast random-boots.enabled = 0. Wtedy wszystkim tym którzy nie mają dopasowanych butów (reprezentacje niektóre) będzie przypisywało losowe buty z tych, które macie w kitserverze smile.gif Pozdro
Bulka79
CYTAT(GooFy @ Jan 3 2012, 02:26) *
U2 - Vertigo

Wielkie dzieki
Sajos
Na początku chciał bym podziękować za patcha.
Świetna robota !

A teraz przejdę do sedna mojego postu.
Poszukuję stroju do trybu kariery.
Chcę stworzyć własny klub a co za tym idzie własne stroje, logo, emblematy, nazwę itp.
Szukam strojów od 2 dni, które nie są związane z żadnym istniejącym klubem
ale nie mogę znaleźć takich które by mi odpowiadały ponieważ są słabej jakości albo wyglądają bardziej
do "wyjścia" niż pasujące do drużyny piłkarskiej. Więc oto moja prośba, gdyby się ktoś spotkał z takimi strojami
lub był tak miły i wykonał je to był bym bardzo bardzo wdzięczny.
Stroje mogą mieć jakieś fajne logo lub sponsora obojętnie jakiej firmy (nike, adidas, puma, zina itp) i dobrze by było żeby były to komplety strojów
do gry u siebie jak i na wyjeździe oraz bramkarzy.
Wiem że np. GooFy się tym zajmuję wiec i do niego jest ta prośba ale i do innych kits'makerów którzy się tym zajmują.
Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi
Przemoo90
można prosić o map.txt do stadionów?
Sajos
CYTAT(Przemoo90 @ Jan 3 2012, 21:31) *
można prosić o map.txt do stadionów?

To są te mapy
http://www.megaupload.com/?d=SMOU0UUW
For3st06
bedzie aktualizacja OFa po okienku ?
T-Mac
raczej tak
z tego co wiem okienko w europie trwa od pierwszego do ostatniego stycznia, u nas od 1 lutego do 28 lutego
wiec zejdzie sie jeszcze smile.gif
kjuska
patch super, wszystko dziala elegancko tylko murawy na wiekszosci stadionach nie dzialaja sa podstawowe tak jak w PES'ie bez zadnych patchow, pomoze ktos ?
kksm
Mam to samo. I nie wiem czy to dotyczy używania Windowsa 7 czy chodzi tutaj o coś innego.
For3st06
CYTAT(kjuska @ Jan 4 2012, 14:32) *
patch super, wszystko dziala elegancko tylko murawy na wiekszosci stadionach nie dzialaja sa podstawowe tak jak w PES'ie bez zadnych patchow, pomoze ktos ?

Ja szukalem w necie tych stadionow co mialem domyslna murawe i zgrywalem sobie do kit servera.

Stuart17
CYTAT(kksm @ Jan 4 2012, 15:13) *
Mam to samo. I nie wiem czy to dotyczy używania Windowsa 7 czy chodzi tutaj o coś innego.

Raczej to nie wina Windowsa, bo sam działam na siódemce i wszystko jest w porządku.
kksm
Zobacz czy stadion Barcelony z patcha działa w porządku, bo mi nie. Ale stadion Lecha np. już jak najbardziej dobrze działa.
Stuart17
CYTAT(kksm @ Jan 4 2012, 16:59) *
Zobacz czy stadion Barcelony z patcha działa w porządku, bo mi nie. Ale stadion Lecha np. już jak najbardziej dobrze działa.

Tu chyba nie pomogę, bo mam swój folder stadionów, ale Camp Nou, które posiadam działa bez zarzutów.
damian85pl
patch super ale u mnie tez problem ze stadionami zwykle murawy przy wlaczaniu stadionu legii to juz wogole wywala do windowsa podobnie jest ze stadionami niemieckimi da sie to jakos poprawic
kksm
Chyba nie bo mam tak samo. A wszystko na 100 dobrze zrobiłem. Więc trzeba zostawić jak jest.
PiotrArci
link do ballpacka nie dziala. ;/
GooFy
Po czym poznajecie, że są to "zwykłe" czy "defaultowe" murawy? Może Wy poprostu myślicie, że powinny być murawy HD, a przecież pisałem, że nie każdy stadion będzie je miał. Niektóre będą miały murawy w normalnej rozdzielczości.

Zupdatowałem trochę folder balls. Nowy link w zaktualizowanym pierwszym poście.

EDIT: Usunąłem starego ballpacka, żeby wrzucić nowego. Nie zdążyłem zaktualizować tematu a już pojawił się post, że link nie działa. rolleyes.gif
For3st06
mam problem z flagami nigdzie nie ma takich jak powinno byc, wczesniej mi to nie przeszkadzalo ale teraz jak gram portugalia to glupio patrzec na flage szwecji.
panoramix
co zrobic zeby dzialala pilka tango 12 ?
GooFy
Pobrać nowy ballpack.
T-Mac
CYTAT(For3st06 @ Jan 5 2012, 22:56) *
mam problem z flagami nigdzie nie ma takich jak powinno byc, wczesniej mi to nie przeszkadzalo ale teraz jak gram portugalia to glupio patrzec na flage szwecji.

bedzie to poprawione
juz wiemy o co chodzi
__SaNd1__
Mam takie pytanie ma ktos nowe stroje reprezentacij Polski z godlem na koszulkach do EURO ? Wiem ze nie dla tutaj temat ale nikt mi uwage nie zwroci w innym temacie Dzieki smile.gif
Stuart17
CYTAT(__SaNd1__ @ Jan 6 2012, 12:00) *
Mam takie pytanie ma ktos nowe stroje reprezentacij Polski z godlem na koszulkach do EURO ? Wiem ze nie dla tutaj temat ale nikt mi uwage nie zwroci w innym temacie Dzieki smile.gif

Sprawdź stronę główną i ostatni news.
__SaNd1__
CYTAT(Stuart17 @ Jan 6 2012, 13:18) *
Sprawdź stronę główną i ostatni news.

Bardzo Dziekuje smile.gif
Galaktyczny
Ballpack znów nie działa
GooFy
U mnie działa.
Boltex
Goffy, masz może na oku nową piłeczkę na euro 2012?
B@rt
W ballpacku jest.
Socrates
Dzięki za patcha a przede wszystkim za czas jaki poświęciliście na jego zrobienie. Dzięki Wam ta gra chyba mi się nigdy nie znudzi. Nadal PES6 jest dla mnie najlepsza, chociaż ze wszystkich pozostałych PESów w najnowszą 2012 również zaczęło mi się fajnie grać ale dynamika i grywalnośc nie ta.
Teraz muszę tylko od podstaw przestudiować jak zagrać online bo swego czasu to na online kilka padów połamalem. Jest to wogóle możliwe teraz?
I żeby nie było tak slodko to mam prośbę. Czy ktoś posiada dobrze a nawet bardzo dobrze zrobiony stadion Camp Nou do tego patcha? Najlepiej HD bo ten z patcha ma taką sobie murawkę (chyba tak jak pisali poprzednicy standardową). tongue.gif
Dzięki i pozdrowienia dla autorów patcha.
B@rt
CYTAT(Socrates @ Jan 7 2012, 01:34) *
Dzięki za patcha a przede wszystkim za czas jaki poświęciliście na jego zrobienie. Dzięki Wam ta gra chyba mi się nigdy nie znudzi. Nadal PES6 jest dla mnie najlepsza, chociaż ze wszystkich pozostałych PESów w najnowszą 2012 również zaczęło mi się fajnie grać ale dynamika i grywalnośc nie ta.
Teraz muszę tylko od podstaw przestudiować jak zagrać online bo swego czasu to na online kilka padów połamalem. Jest to wogóle możliwe teraz?
I żeby nie było tak slodko to mam prośbę. Czy ktoś posiada dobrze a nawet bardzo dobrze zrobiony stadion Camp Nou do tego patcha? Najlepiej HD bo ten z patcha ma taką sobie murawkę (chyba tak jak pisali poprzednicy standardową). tongue.gif
Dzięki i pozdrowienia dla autorów patcha.

A proszę smile.gif Chyba najlepsza wersja biggrin.gif
ESP - Nou Camp
Boltex
CYTAT(B@rt @ Jan 6 2012, 22:18) *
W ballpacku jest.

Faktycznie jest w folderze, ale coś nie trybi.

/////

Jeżeli też nie macie wystarczy edytować plik map.txt znajdujący się w KONAMI\Pro Evolution Soccer 6\kitserver\GDB\balls i dodać dwie linijki gdzie kolwiek.

KOD
#Tango 12
"71. Tango 12","newballmdl2.bin","Adidas\Tango 12\1.png"
KaKa (c7r7i7s)
Wgrałem do kitservera buty, piłki i stadiony. Odpalam grę i nie ma żadnej z tych rzeczy. Stadiony te same co były, buty podstawowe, piłki stare jakieś. Co zrobić ?

I jeszcze mam problem z włosami :
B@rt
Włącz setup w kitserverze i kliknij install. A co do piłek do wszystko już śmiga w nowym ballpacku smile.gif
GooFy
CYTAT(Boltex @ Jan 7 2012, 15:41) *
Faktycznie jest w folderze, ale coś nie trybi.

/////

Jeżeli też nie macie wystarczy edytować plik map.txt znajdujący się w KONAMI\Pro Evolution Soccer 6\kitserver\GDB\balls i dodać dwie linijki gdzie kolwiek.

KOD
#Tango 12
"71. Tango 12","newballmdl2.bin","Adidas\Tango 12\1.png"

Nikt nic nie musi dodawać. Mówiłem sciągnijcie nowy ballpack... Tam już wszystko jest. closedeyes.gif

Socrates
CYTAT(B@rt @ Jan 7 2012, 12:12) *
A proszę smile.gif Chyba najlepsza wersja biggrin.gif
ESP - Nou Camp

Dzięki! No to teraz można już w pełni delektować się grą z nowym patchem. Reszta gier w tej tematyce są "prawie jak PES6". wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.