Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: PES 6.5 Download - 05.01.2012 Boots i Balls
board.issonline.pl > Edit Mode: P-E Patching > P-E Patching > PES 6.5 v5 > Download
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Abu17
Mam też problem z włosami tak jak u KaKa. Nie jest to czasem związane z grafiką w lodcfg?
GooFy
Tak. Ustaw wszystko w lodcfg na Very High.
Abu17
Teraz jest wszystko ok smile.gif bo prędzej też tak zrobiłem, ustwiłem na very high i piłkarze wyglądali jak w Winning Eleven 2002 tongue.gif nie wiem od czego to zależało ale teraz jest wszystko ok, dzięki smile.gif
Wislak1312
Witam...chciałem podziekować za prace jaką twórcy włozyli w patch...ale chciałem tez zapytać :
pisze ze są stadiony z euro 2012 a jest tylko jeden narodowy,

3. Wprowadzony Tryb Ligi Mistrzów Do Trybu Pucharów
4. Tryb UEFA Europa League W Trybie Pucharów

Są to te same puchary co były...w CL nadal nie mozna ustawić rewanżów w fazie grupowej ;/

Jeśli chodzi o plus to na pewno dobór drużyn do other...myślę że nie brakuje żadnej biggrin.gif
kuba12-15
Mógłby ktoś napisać jak ustawic żebym w ML miał przyśpiewki drużyny którą gram... Byłbym wdzięczny smile.gif
kmiron#10
CYTAT(Wislak1312 @ Jan 8 2012, 19:31) *
w CL nadal nie mozna ustawić rewanżów w fazie grupowej ;/

O to miej pretensje do Seabassa, tego nie zmienia żaden patch smile.gif

Jeśli chodzi o plus to na pewno dobór drużyn do other...myślę że nie brakuje żadnej biggrin.gif

Jak dla mnie brakuje FC Basel i może Anży, ale to tylko ze względu na paru piłkarzy.
GooFy
Witam...chciałem podziekować za prace jaką twórcy włozyli w patch...ale chciałem tez zapytać :
pisze ze są stadiony z euro 2012 a jest tylko jeden narodowy,

3. Wprowadzony Tryb Ligi Mistrzów Do Trybu Pucharów
4. Tryb UEFA Europa League W Trybie Pucharów

Są to te same puchary co były...w CL nadal nie mozna ustawić rewanżów w fazie grupowej ;/

Jest jeszcze Stadion Miejski w Poznaniu.

CYTAT(kmiron#10 @ Jan 8 2012, 20:18) *
Jak dla mnie brakuje FC Basel i może Anży, ale to tylko ze względu na paru piłkarzy.

Z tą Anżą dajcie spokój rolleyes.gif Mamy wybrane teamy które reprezentują jakiś poziom. Dodawanie drużyn tylko dlatego, że kupiły jakąś wygasłą gwiazdę i za sezon znikną z piłkarskiej mapy europy nie ma sensu. Musielibysmy wtedy dodać NY, LA, Flamengo i kilka innych teamów...
Stuart17
Ja osobiście proponuję jeszcze Shanghai Shenhua United oraz Guangzhou Pharmaceutical. unsure.gif laugh.gif
kmiron#10
CYTAT(GooFy @ Jan 8 2012, 21:32) *
Z tą Anżą dajcie spokój rolleyes.gif Mamy wybrane teamy które reprezentują jakiś poziom. Dodawanie drużyn tylko dlatego, że kupiły jakąś wygasłą gwiazdę i za sezon znikną z piłkarskiej mapy europy nie ma sensu. Musielibysmy wtedy dodać NY, LA, Flamengo i kilka innych teamów...

Nie no, ok, ja to rozumiem i popieram, pisaliście nawet, że dodajecie drużyny, które coś osiągnęły w ostatnim czasie. Wydaje mi się, że sprowadzenie paru "wygasłych gwiazd" jest większym sukcesem od ostatnich "osiągnięć" takiego Celticu biggrin.gif

Ale nie będę truł, bo narzekam na najlepszy patch, na jakim grałem wink.gif
Sajos
Sloty do master league dla naszej drużyny:
310-314
340-345
346-349

Tutaj musisz wgrać przyśpiewki dla swojego zespołu, aby działały w Master League, ściągnij sobie chantlist i pobaw się w dkz w kopiowanie plików.

Mógł by mi ktoś wytłumaczyć jak wgrywać te pliki. Znalazłem te przyśpiewki, które chcę wgrać jest ich 4. I mam wgrac te 4 przyspiewki miedzy 310-14 i te same przyspiewki miedzy 340-345 i 346-349 ?
Orange_91
CYTAT(Sajos @ Jan 9 2012, 12:18) *
Sloty do master league dla naszej drużyny:
310-314
340-345
346-349

Tutaj musisz wgrać przyśpiewki dla swojego zespołu, aby działały w Master League, ściągnij sobie chantlist i pobaw się w dkz w kopiowanie plików.

Mógł by mi ktoś wytłumaczyć jak wgrywać te pliki. Znalazłem te przyśpiewki, które chcę wgrać jest ich 4. I mam wgrac te 4 przyspiewki miedzy 310-14 i te same przyspiewki miedzy 340-345 i 346-349 ?

Tak się zwykle robi, ale możesz też wgrać je inaczej. Te pierwsze to bodajże przyśpiewki u siebie, drugie to wyjazd a trzecie to puchary.
Sajos
Okej. Dzięki wielkie : )
manio0417
Podczas gdy chcę zagra jakiś mecz na stadionie Legii wywala mi z gry. Nie wiem dlaczego tak się dzieję. Próbowałem już reinstalasji, innego kitservera i nadal to samo. Czy ktoś ma może też taki błąd ?
WKS
Masz pewnie słaby komputer a jeżeli nie to, to jest sposób który może Ci pomóc :

1. W folderze kitservera otwórz plik kload.cfg WordPadem albo Notatnikiem
2. Znajdź linię ReservedMemory
3. Zmień jej wartość na 95000000 (na przykład, w każdym razie musi być wyższa od domyślnej)
4. Zapisz plik i zamknij.

By SzubiBubi
manio0417
Tak ! Działa teraz wszystko elegancko wink.gif
Dziękuje Ci bardzo za pomoc.
lukas91
Wg mnie to ogromne ryzyko pakować tak szerokie kadry. Pewnie zauważyliście, że system automatycznych zmian, jak i wystawiania pierwszej jedenastki, jest w szóstce zwyczajnie upośledzony.

Najtrudniejszym zadaniem dla OF makera jest znalezienie odpowiednich piłkarzy na podmiankę za nowych. Panowie z Konami ukryli bowiem przed nami lwią część statystyk i charakterystycznych cech zawodników.

Umiejętności piłkarza są dla wirtualnego trenera wartością drugorzędną, przez co skład wystawiany jest przede wszystkim ze względu na formę poszczególnych graczy w danym meczu - i ta, najważniejsza wartość, jest czynnikiem niemal całkowicie losowym. Co cwańsi odkryli jak można w trybie kariery posegregować piłkarzy ze względu na ich "regularność" (która to cecha sama w sobie jest zagadnieniem na osobny wątek), ale i to nie daje piłkarzowi żadnej gwarancji na regularne występy w pierwszym składzie.

Jednym słowem, nie da się ustawić czegoś takiego jak "podstawowa jedenastka" - w każdym razie ja jeszcze do tego nie doszedłem.

Boję się, że w efekcie np. wasza Barcelona będzie wystawiać dzieci na finał Ligi Mistrzów. Udało wam się coś z tym zrobić?
Sajos
Mam pytanie.
Czy można zmienić scoreboard w trybie kariery?
Chciał bym zamiast scoreboardu masterleague żeby był np. canal+ albo bbc lub inny a nie wiem jak to zmienic i czy można?
Granie na tym samym scoreboardzie, któryś sezon z rzędu jest troche nudny, przydała by się zmiana : )
Prosił bym o odpowiedź
kacpero
nie działają mi stadiony niech ktoś da map swój bo chyba przez to mi nie działa czy jest inna przyczyna pomoocy prosze:))
kmiron#10
Stadiony nie mają mapu, jedynie ewentualnie home_map, czyli przyporządkowanie do drużyn. Sorry, jeśli obrażę, ale czy Ty umiesz przełączać stadiony?
gapa
wie moze ktos jak ustawic w pes 6 rozdzielczosc 1920 x 1080 panoramiczna oczywiscie bo w opcjach pes mam jedynie 1600 x 1000 i to na dodatek czasem mi przycina..
kksm
Gapa - zobacz sobie w moim poradniku co jest chyba w głównym dziale PES 6 tu na forum.
For3st06
patch z PES6zoom jest niesamowity biggrin.gif
macie zamiar robic cos z tymi flagami ? smile.gif
skotar(L)
CYTAT(GooFy @ Jan 8 2012, 21:32) *
Dodawanie drużyn tylko dlatego, że kupiły jakąś wygasłą gwiazdę i za sezon znikną z piłkarskiej mapy europy nie ma sensu.

Akurat Eto'o nie jest jakąś starą podstarzałą gwiazdą, tylko świetnym piłkarzem, który jednak poleciał na ogromną kasę. Jednak zgadzam się że Anża to nie jest drużyna która powinna znaleźć się w patchu.
Mateusz13
Panowie mam problem pobierajac patcha na kazdym serwie wyskakuje mi blad o prawach autorskich i ze zostal usuniety o co biega? wszyscy tak maja? mellow.gif
T-Mac
ACTA dziala
fuck
GooFy
Spokojnie, 10 mb/s uploadu. Przerzuci się, tylko chwilowo trzeba się wstrzymać, bo nie wiemy które serwisy będą zamkniętę. Swoją drogą sami widzicie jak kuriozalna jest to ustawa. W jaki sposób wpadli na to że powiedzmy plik Uni.rar narusza czyjekolwiek prawa autorskie ?!
JustMe1987
CYTAT(GooFy @ Jan 23 2012, 17:27) *
Spokojnie, 10 mb/s uploadu. Przerzuci się, tylko chwilowo trzeba się wstrzymać, bo nie wiemy które serwisy będą zamkniętę. Swoją drogą sami widzicie jak kuriozalna jest to ustawa. W jaki sposób wpadli na to że powiedzmy plik Uni.rar narusza czyjekolwiek prawa autorskie ?!

"Nie demonizuj" Tak? No i sam widzisz ze to co planuja to zlo przez duze "Z" mad.gif
Mateusz13
Nie wypowiem się co sądzę o tym ACTA ;/ zgibali mi wieczor chcialem sobie dzisiaj za starych dobrych czasow odpalic 6 i popykac ekstraklase wink.gif gratki panowie za to co zrobiliscie tongue.gif
Kubbas.
To jest normalnie nie do przełknięcia, nigdy bym nie przypuszczał, że nawet patcha zablokują...
mateus1237
pomimo ze jest acta, wyjdzie aktualizacja z składami i nowymi strojami dla poskich klubów?
T-Mac
raczej tak
moze nas nie wsadza
Orange_91
CYTAT(mateus1237 @ Jan 28 2012, 16:16) *
pomimo ze jest acta, wyjdzie aktualizacja z składami i nowymi strojami dla poskich klubów?

Spokojnie. Zanim ACTA wejdzie w życie upłynie sporo wody w Wiśle.
Dzagud
Jeśli wejdzie ; PP Jestem dobrej myśli co do ACTA. Jeszcze nie jeden patch będziemy zasysać. Zobaczycie ; )
WąSu
CYTAT(GooFy @ Dec 2 2011, 17:29) *
Torrent
part 1/1

Link to torrenta zabiła ACTA. Jakby ktoś był tak miły i podesłał torrenta na inny serwer byłoby godnie.
Pozdro!

EDIT
Starość nie radość. Nie wiedziałem, że jest coś takiego jak multiuload. Znalazłem torrenta. Sorry za debilny post.
B@rt
Pogoń ma być za Wartę? Według mnie lepiej by było za Bogdankę...
WąSu
CYTAT(WaSu @ Feb 2 2012, 16:34) *
Link to torrenta zabiła ACTA. Jakby ktoś był tak miły i podesłał torrenta na inny serwer byłoby godnie.
Pozdro!

EDIT
Starość nie radość. Nie wiedziałem, że jest coś takiego jak multiuload. Znalazłem torrenta. Sorry za debilny post.

Jakby ktoś poseedował to było by miło. Oprócz mnie patcha przez torrenta chce pobrać jeszcze 7 osób.

Żeby pobrać wszystko w partach przez linki, które teraz są, trzeba by było wszystko pobierać z tydzień, bo tylko dwie serwerownie nie wywaliły plików z dodatkiem.
Jak ściągne patcha to w zamian będę mógł kilka dni seedować.

Pozdro
Patryk123456789
Zróbcie reupload na rapida\gamefronta,odświeżcie link torrenta bo nie da sie pobrać
Milerinho
CYTAT(przemosek123 @ Dec 12 2011, 13:10) *
Jezeli ktos chce niemieckie stadiony bez jakości HD to nalezy wypakowac folder i pousuwac foldery ze stadionami niemieckimi w jakosci HD i wgrac te stare z deemaza 6.0, oraz pozmieniac w map.txt nazwy folderów z nowych na patchu pes 6.5 na stare z deemaza 6.0. Oto linki do sciagniecia:

http://www.megaupload.com/?d=7UIECDUF
lub
http://rapideo.pl/pliki/m/1pp7/ysdr/Bundesliga.rar

moze ktos wrzucic na mediafire? bo te linki nie dzialaja.
Patryk123456789
Seedujcie tego terent !
Patryk123456789
Kurwa 3% mi brakują nikt nie seeduje torrenta ; /
dr_idea
Ktoś może mógłby podzielić się plikiem torrent?
Patryk123456789
W torrencie brak p.sound part 5.dr_idea na fileserver mozna pobrac torrenta.
Wstawi ktoś p.sound na inny serwer bo z 1 strony nie da rady pobrać.
dr_idea
A mógłbyś podać linka do tego torrenta?
Patryk123456789
na tym forum nikt nie pomaga to ja tez to pierdole

Proponuje wyrażać swoje emocje w bardziej wyważony sposób.//Orange_91
lukasz44
Niebawem GooFy zrobi reupload plików na wszystkie serwery, a więc wystarczy czekać smile.gif
(L)ukash
A czy można spytać czy uporaliście się z problemem złych flag podczas meczu? Bo przejrzałem dokładnie temat odkąd napisaliście że znacie przyczynę i nie pojawiła się już żadna informacja w tej sprawie
lukasz44
Tak problem jest rozwiązany, wszystkie flagi działają. Ale pliczek odpowiedzialny za to pojawi się dopiero przy zimowej aktualce którą chłopaki planują.
B@rt
Pytanko jeszcze smile.gif Planowane są jakieś zmiany drużyn w apdejcie?biggrin.gif
przemosekk
Oto linki ze stadionami niemieckimi bez jakości HD (wraz z dołączonym plikiem map.txt, który sam uzupełniłem):

1. http://speedy.sh/mQWyt/Niemieckie.part1.rar
2. http://speedy.sh/4vVth/Niemieckie.part2.rar
3. http://speedy.sh/wDKP7/Niemieckie.part3.rar
4. http://speedy.sh/38NQy/Niemieckie.part4.rar
5. http://speedy.sh/KkH94/Niemieckie.part5.rar
6. http://speedy.sh/YV2YR/Niemieckie.part6.rar
7. http://speedy.sh/KkHd4/Niemieckie.part7.rar
8. http://speedy.sh/W3Avf/Niemieckie.part8.rar

Proszę oczywiście pousuwac stadiony niemieckie HD i wrzucic te które podalem w linkach. Wszelkie problemy z rozpakowaniem, proszę kontaktowac sie do mnie przez pw lub gg: 8266028
GooFy
CYTAT(B@rt @ Feb 12 2012, 16:43) *
Pytanko jeszcze smile.gif Planowane są jakieś zmiany drużyn w apdejcie?biggrin.gif

Pogoń Szczecin w miejsce Warty Poznań.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.