CYTAT(piecia1990 @ Dec 5 2011, 22:12)

dlaczego wielu świetnych piłkarzy jest tak mało wartych? np. neymar, m. gomez, a taki skaba jest drogi w ciul
Nie sugeruj się tym bo z tego co wiem itak jak nie dasz porządnej sumy za takiego gracza to za grosze go się nie da kupić, ta cena jest jakby fałszywa.
Jak się gra na poziomie kariery bt.
CYTAT(Norm@n @ Dec 3 2011, 14:43)

Straszna fuszera w nazwiskach, w samym MU kupa błędów i kupa nie dodanych nazwisk, które są w Fifie, podawałem Timakowi sposób dobry, co prawda przed samą premierą, ale widzę nic to nie dało. Może odpicowaliście tylko Polskie zespoły, szkoda.
W MU kupa nazwisk źle przypisana, kupa nie dodana, jak np Cleverley nie dodany, który jest chyba w Fifie, źle przypisany Hernandez, nie ma Welbecka, to na prawdę uprzykrza grę. Nie dodany np Diouf, któremu można dać deafultowe nazwisko, Morrison to samo.
Ogólnie patch prezentuje się bdb, ale rażą takie detale bo zawsze były co wersję dopracowane. Czekam na balls, nie wiem czemu, ale tych wrzuconych tutaj przez kogoś gra mi nie widzi, tak samo denerwuje brak stadiums, boots. Preferowałem wersję z wydaniem całej gry.
Brawo dla Gufego, że to wszystko zebrał

Ściągam już poprawkę super, że poprawiliście, ale mam jeszcze w sumie te same pytania do Timaka, czy wydałbyś może za jakiś czas jakiś update aby było więcej nazwisk ogólnie, np ten Welbeck taki przykład i więcej graczy nie tylko z Ekstraklasy? Świetna robota ogólnie Timak !
Szkoda tylko, że nie można powyciszać wszystkich Borkowych komentarzy, ale trafiają się bardzo rzadko.
A i jeszcze taka wskazówka, wielu graczom można dać dużo nazwisk, które są pospolite, Jones, Morrison itd, albo powyciągać nazwiska w stylu, mamy komentarz Danny Alves, i uciąć żeby zostało tylko Danny, i dać to nazwisko Danemu z Porto w jakiś slot
Timak odpisz jak będziesz miał chwilę