Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: PES 6.5 Download - 05.01.2012 Boots i Balls
board.issonline.pl > Edit Mode: P-E Patching > P-E Patching > PES 6.5 v5 > Download
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
JustMe1987
Czy u was tez nie wyswietla poprawnie flag np Belchatowa, Cracovii itd? Ja mam biale przescieradla wszedzie rolleyes.gif I jak do tej pory znalazlem dwa puste foldery w uni - folder strojow herthy i augsburga.
Jason Bourne
dlaczego wielu świetnych piłkarzy jest tak mało wartych? np. neymar, m. gomez, a taki skaba jest drogi w ciul
Nakamura
Nie wiem czy zostanę za to sponiewierany, czy tez przeczytam slowa podziękowania, ale postanowiłem podzielić się z wami intrem ktore dopiero co sobie skonwertowałem. Lekkie, intro T-Mobile Ekstraklasy. Kto chce, niech złapie (wgrywamy do folderu "data".)

http://hostuje.net/file.php?id=4c305b86cb1...e394999b5061157
GooFy
CYTAT(piecia1990 @ Dec 5 2011, 22:12) *
dlaczego wielu świetnych piłkarzy jest tak mało wartych? np. neymar, m. gomez, a taki skaba jest drogi w ciul

Gdyż nieznany jest jeszcze edytorom sposób zmiany wartości gracza.
CKM KING
CYTAT(T-Mac @ Dec 5 2011, 21:08) *
p_sound poprawiony czyli nazwiska wymawiane przez komentatora

Wielkie dzięki za szybkie wprowadzenie poprawek. Czy są planowane jeszcze poprawki czegokolwiek czy to już wszystko?
For3st06
CYTAT(GooFy @ Dec 5 2011, 22:02) *
Mówiłem o tym setki razy w poprzednim temacie, nie będę już powtarzał...

nie chcialem Cie wkurzyc tylko zgłosić male niedopatrzenie smile.gif

mam pytanie czy jak sie sciaga torrenta to jak to wyglada ze sciaga sie folder z calym patchem bez partow rar czy wszystko spakowane ?

Jason Bourne
Wszystko osobno Ci się ściągnie zrarowane smile.gif
For3st06
to lipa troche bo sciagam te 0_sound p_sound e_sound 0_text nie dosc ze trace caly dzien to jeszcze nic nie wypakowalem bo jakis part zawsze jest z bledem sad.gif
adriano91
To ja się poddaje. Nie dość ,że na nowym kompie zacina mi się gra to jeszcze gram na pół rozmiaru monitora bo zmiana rozdzielczości nie pomaga ... sad.gif ( Windows 7 , Monitor Syncmaster SA300 )
R3D D3VIL
Heh. Też mam błąd CRC w p_sound. Przedtem jak zassałem z torrenta to wszystko było ok, teraz nie.
T-Mac
CKM KING napewno cos tam jeszcze sie da smile.gif
marcinek
A co z plikiem e_sound? Będzie wydana poprawiona wersja?
To samo co w polskiej wersji, nazwiska piłkarzy pozamieniane.
T-Mac
a co jest nie tak ?

Nakamura jakie kodeki do tego intra ? bo cos mi nie idzie ;/
Kubbas.
CYTAT(piecia1990 @ Dec 5 2011, 22:12) *

Nie sugeruj się tym bo z tego co wiem itak jak nie dasz porządnej sumy za takiego gracza to za grosze go się nie da kupić, ta cena jest jakby fałszywa.

Jak się gra na poziomie kariery bt.

CYTAT(Norm@n @ Dec 3 2011, 14:43) *
Straszna fuszera w nazwiskach, w samym MU kupa błędów i kupa nie dodanych nazwisk, które są w Fifie, podawałem Timakowi sposób dobry, co prawda przed samą premierą, ale widzę nic to nie dało. Może odpicowaliście tylko Polskie zespoły, szkoda.

W MU kupa nazwisk źle przypisana, kupa nie dodana, jak np Cleverley nie dodany, który jest chyba w Fifie, źle przypisany Hernandez, nie ma Welbecka, to na prawdę uprzykrza grę. Nie dodany np Diouf, któremu można dać deafultowe nazwisko, Morrison to samo.

Ogólnie patch prezentuje się bdb, ale rażą takie detale bo zawsze były co wersję dopracowane. Czekam na balls, nie wiem czemu, ale tych wrzuconych tutaj przez kogoś gra mi nie widzi, tak samo denerwuje brak stadiums, boots. Preferowałem wersję z wydaniem całej gry.

Brawo dla Gufego, że to wszystko zebrał wink.gif

Ściągam już poprawkę super, że poprawiliście, ale mam jeszcze w sumie te same pytania do Timaka, czy wydałbyś może za jakiś czas jakiś update aby było więcej nazwisk ogólnie, np ten Welbeck taki przykład i więcej graczy nie tylko z Ekstraklasy? Świetna robota ogólnie Timak !

Szkoda tylko, że nie można powyciszać wszystkich Borkowych komentarzy, ale trafiają się bardzo rzadko.

A i jeszcze taka wskazówka, wielu graczom można dać dużo nazwisk, które są pospolite, Jones, Morrison itd, albo powyciągać nazwiska w stylu, mamy komentarz Danny Alves, i uciąć żeby zostało tylko Danny, i dać to nazwisko Danemu z Porto w jakiś slot

Timak odpisz jak będziesz miał chwilę smile.gif
T-Mac
mozna i pewnie to zrobie
a jak ktos borka wylapal to niech napisze
bo dla mnie dziwne to ze sie odzywa smile.gif staralem sie go na 100% pozbyc
kksm
U mnie wszystko niby hula. Wgrane na 100 % ok ale chyba nadal jest sporo błędów. Często wyrzuca mnie z gry podczas ustawień przedmeczowych formacji sad.gif Borek coś tam czasem burknie a nazwiska nie do końca się zgadzają. Jak coś dokładnie zauważę podczas czego wywala z gry albo jakich nazwisk nie czyta czy też co mówi borek to dam znać.

Ogólnie dobra robota. Dzięki
lukasz44
CYTAT(JustMe1987 @ Dec 5 2011, 22:03) *
Czy u was tez nie wyswietla poprawnie flag np Belchatowa, Cracovii itd? Ja mam biale przescieradla wszedzie rolleyes.gif I jak do tej pory znalazlem dwa puste foldery w uni - folder strojow herthy i augsburga.

Co do flag wiem o tym, coś nam się popsuło w exe i szukamy rozwiązania tego problemu smile.gif
A uni Goofy planuje chyba wydać niebawem jako uptade kolejny smile.gif

CYTAT(CKM KING @ Dec 5 2011, 22:58) *
Wielkie dzięki za szybkie wprowadzenie poprawek. Czy są planowane jeszcze poprawki czegokolwiek czy to już wszystko?

Zapewne będą poprawki, niebawem też pojawią się linki do stadiums, balls, boots smile.gif

CYTAT(Nakamura @ Dec 5 2011, 22:29) *
Nie wiem czy zostanę za to sponiewierany, czy tez przeczytam slowa podziękowania, ale postanowiłem podzielić się z wami intrem ktore dopiero co sobie skonwertowałem. Lekkie, intro T-Mobile Ekstraklasy. Kto chce, niech złapie (wgrywamy do folderu "data".)

http://hostuje.net/file.php?id=4c305b86cb1...e394999b5061157

Fajne smile.gif
For3st06
co jest nie tak z tym e_sound ? mozna go sciagac czy czekac na reupa o ile bedzie ?
boffe
Scoreboardy zle mi dzialaja. Wyglada to tak:

EDIT.

Nie dziala mi rowniez komentarz. Sciagnalem poprawione P_Sound i nie slysze w ogole glosow komentatorow, tylko przyspiewki.

Prosze o pomoc.
B@rt
Wszystko podmieniłeś?
boffe
Heh, nie przekopiowalem pliku 0_text do folderu dat. Scoreboardy juz dzialaja. Przepraszam za klopot.

Komentatorow dalej nie slysze. Sciagnalem poprawione p_sound i wrzucilem do folderu dat.
B@rt
Może masz wyłączonych w opcjach dźwięk? jeśli nie nie to czy jak wrzucałeś do folderu dat to czy pytało cię czy podmienić?
(L)ukash
CYTAT(JustMe1987 @ Dec 5 2011, 22:03) *

A u mnie flagi naszej Ekstraklasy działają prawidłowo. Natomiast mam problem z flagami innych drużyn, np. grając mecz Polska - Niemcy na trybunach miałem flagi Turcji i Portugalii
zibii75
CYTAT(boffe @ Dec 6 2011, 18:43) *
Scoreboardy zle mi dzialaja. Wyglada to tak:

EDIT.

Nie dziala mi rowniez komentarz. Sciagnalem poprawione P_Sound i nie slysze w ogole glosow komentatorow, tylko przyspiewki.

Prosze o pomoc.

co do problemu tablic, wyglada na to ze masz konflikt, jedno sie gryzie z innym, jak ktoś pisał bardzo dawno, wgrywac na czystego pesa jesli nie out stare pliki po tym nowe wgrywać, u mnie tablice ok więc nie widze problemu ze strony patcha smile.gif
\
zibii75
CYTAT(T-Mac @ Dec 6 2011, 15:08) *
mozna i pewnie to zrobie
a jak ktos borka wylapal to niech napisze
bo dla mnie dziwne to ze sie odzywa smile.gif staralem sie go na 100% pozbyc

Borka mam kilka razy na około 4 mecze, tak 1,2 koments na mecz.
I jeszcze jedno nowy p-sound, jak zassałem to na 3 rar jest jakiś błąd, dalej no wypak.
Nakamura
Timak - nie wiem jakie kodeki, to jest normalny konwert z mpeg do opmovu. Sam pewnie doskonale wiesz jakim to robiłem programem. Postaraj sie nie przyciskać nic gdy gra się włącza, bo zauważyłem, że wystarczy raz wcisnąc enter np jeszcze gdy na ekranie jest logo pacza i flaga Polski, a wtedy intro się nie włącza. A jak się nic nie naciśnie, to u mnie hula. Zresztą, ktoś tu potwierdził, że działa.
T-Mac
CYTAT(zibii75 @ Dec 6 2011, 20:59) *
Borka mam kilka razy na około 4 mecze, tak 1,2 koments na mecz.
I jeszcze jedno nowy p-sound, jak zassałem to na 3 rar jest jakiś błąd, dalej no wypak.

z tego co widze to ten problem z borkiem jest na starym p_sound
a mi chodzi o ten nowy p_sound w ktorym nie powinno byc juz GO
kostek250
ej mam prośbę do twórców aby zamieścili instrukcje do instalacji przyśpiewek do Master League.Próbowałem grywać do tych ale przyśpiewki są ciągle inne a chce mieć górnika zabrze.prosiłbym o dokładną instrukcje
For3st06
nie chce zebyscie sie denerwowali tylko chce zapytac kiedy beda stadiony ? bo sciagnelem juz wszystko a nie mam stadionow zadnych z ekstraklasy. PATCH WYMIATA !!!
Jason Bourne
U mnie również czasem pojawia się komentarz Borka. Patchmakerzy, czego możemy się spodziewać w najbliższym czasie? Chodzi mi o balls, stadiums etc? W sumie stadiony przydałyby się, ale nie poganiamy smile.gif
PS Lukasz może stwórzyłbyś listę ludzi, którzy nie grają w lidze, a którzy chętnie by zagrali sparingi. Szczerze, to trudno kogoś namówić na sparing. Jak coś jestem chętny (nr gg 7370649).
Lukasz czy osoby, które nie grają w lidze, będą mogły grać w jakiś pucharach? Czy będą to turnieje zamknięte. Czy w trakcie ligi będą jakieś turnieje, bo ławka rezerwowych będzie się nudziła.
T-Mac
i jeszcze raz
jak sie pokazuje borek to powiedz w ktorym momencie czyje nazwisko ?

edit
sam jeszcze wszystko przejrze i wydam up do tych nazwisk
__SaNd1__
To nie jest az tak wazne ludzie z tymi nazwiskami.. niech dokoncza wszystko w spokoju i pojawily by sie stadiony,ballsy i bootsy rolleyes.gif
JustMe1987
Stadiony sie juz upaja. Na weekend beda na pewno o ile serwery przyjely je poprawnie w calosci. 4. gb upnac to nie takie hop..
mcraczek
Ten patch to naprawdę kawał dobrej roboty. Długo trzeba było czekać ale okazało się, że warto. Dzięki panowie!
Stachu
Mam takie pytanko:) może głupie ale zawsze... te stadiony z murawami HD co były przerabiane do polskiej Ligii to odbierają tylko na monitorach HD?? Będzie mnie wyrzucało do Widowsa czy po prostu będą działać tylko efekt będzie nie ten co trzeba??
JustMe1987
O ile komputer Ci ogarnie plynne wyswietlanie takich tekstur to bedzie ladniej wygladac. Monitor niewiele tu zmienia;)
__SaNd1__
Czy bedzie torrent wtedy kiedy wydacje kompletnie patcha z strojami kompletnymi stadionami bootsami i ballsami wraz z poprawionymi nazwiskami w p_sound ? bo mam zamiar poczekac na wydania wszystko kompletnie rolleyes.gif
marcinek
CYTAT(marcinek @ Dec 6 2011, 14:02) *
A co z plikiem e_sound? Będzie wydana poprawiona wersja?
To samo co w polskiej wersji, nazwiska piłkarzy pozamieniane.

Odpowie ktoś kompetentny?
T-Mac
ja raczej tym sie nie zajmne wole polska wersje
radek8891
Witam. Pobrałem patcha, jest super smile.gif czekam za resztą plików do pobrania wink.gif A mam takie pytanie do twórców patcha, no bo jest taka sprawa, jak chcę grać reprą Izraela, i chciałbym żeby w składzie znaleźli się np. Biton i Melikson, bo ich tam nie ma, a chciałbym żeby byli w kadrze, w grze w edytorze nie da się w ogóle ruszać prezentacji klasycznych, a nie wiem jak inaczej zrobić by oni się znaleźli w kadrze, pomoże ktoś? Będę bardzo wdzięczny smile.gif
Kempu
A jak wgrałem oryginalnego PES'a po polsku, a wrzucam pliki e_text to mi się nie podmieniają tylko dodaje mi je, to wszystko bedzie ok?
B@rt
Nie. e sound jest do wersji angielskiej. A p sound do wersji polskiej. Spróbuj zmienić nazwę a jak nie to musisz sciągnąć p sound. chodzi o pierwszą literę pliku.
For3st06
to jak ja chce miec np tylko polska wersje komentarza i polskie menu to nie potrzebne mi sciaganie e sound ?
B@rt
Niepotrzebne. Jeśli masz polską wersję to musisz ściągnąć p_sound i p_text.
kostek250
ej mam prośbę do twórców aby zamieścili instrukcje do instalacji przyśpiewek do Master League.Próbowałem grywać do tych ale przyśpiewki są ciągle inne a chce mieć górnika zabrze.prosiłbym o dokładną instrukcje.sorry że się powtarzam ale nie dostałem odpowiedzi
radek8891
Hm i jeszcze jedna rzecz, grałem mecz Francja - Rosja i na trybunach było pełno flag Kamerunu? Dlaczego tak? A ten plik do ściągnięcia Flaglist czy jakoś tak to gdzie mam wrzucić?
Tolox11
Naprawde fantastic patch, guys that worked here made a great job, and is really nice to play with Ekstraklasa. Thanks a lot to all group that worked and helped in Pes 6.5

Pozdrawiam.

poncek
Mam pytanie. Jak chcę skopiować przyśpiewki tak bym miał je w ML to muszę podmieniać wszystkie sloty czyli 310-314, 340-345, 346-349 czy wystarczy jak podmienię same 310-314?
Kempu
Na meczu Polski jak gram mam flagi Turcji.. Wywala mi grę przy wejściu w Button Configuration.;/ Ogólnie zrobię reinstala gry, i jeszcze raz podmienie wszystko i zobaczymy czy będzie już ok czy nie..
CKM KING
Czy wiadomo już coś na temat rozwiązania problemu z flagami?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.