Po zagraniu kilki meczy stwierdzam,że PES 6.5 v5 jest najlepszym dodatkiem na scenie PES jakim kiedykolwiek miałem okazje grać. Świetna robota myśle,że warto było czekać tyle czasu na wydanie patcha. DZIĘKI PANOWIE !
Nie wiem czy tylko ja mam ten problem. Po południu próbowałem ściągać to wyskakiwało mi Unvailed link. Teraz nie może mi się wgl połączyć strona ; /
Pomoże ktoś. Jeśli powtórzyło się już to pytanie bardzo przepraszam ( pisze to tak na gorąco ).
Pozdrawiam ; )
Jason Bourne
Dec 4 2011, 00:44
szkoda, że brak jest ryjka dla Jędrzejczyka i Wolskiego. Szczególnie Wolskiego

zajeb****patch. Ale to jest kropla w morzu, bo tyle twarzy jest, że szok i to młodziaków

Trudniejszy poziom jest, pierwsze co zauważyłem to wysoki pressing przeciwników, a to świetna sprawa. Najlepszy patch jaki wyszedł

PS Jakie macie ustawienia w lodcfg.exe?
popolupo
Dec 4 2011, 08:24
Witam i od razu dzięki za nowego patch'a

Po zagraniu jednego meczu Korona-Lech moje uwagi:
- w scoreboardzie Polsatu Futbol wynik gospodarzy jest większy od gości,
- dziwne rzeczy w nazwiskach piłkarzy - Murawski czasem jest dobrze a czasem jest Bergkamp, Stilić - Beinlich, Sobolewski z Korony też czasem jakieś inne dostał, gdzieś Scholl wyskoczył, gdzieś nazwisko wypowiadane przez Borka wyskoczyło, ale nie wiem czy to był gracz Lecha czy Korony,
- włosy Injaca z błędem,
- radar troszke przedpotopowy - może dali byście radę zrobić podobny do patcha Shollym'a,
- ikonki przedmeczowe w turnieju (te telewizorki) nie są zbyt ładne i gdybym pierwszy raz grał w "szóstke" to nie wiedziałbym od czego one są, bo szczerze mówiąc nie są one nawet intuicyjne...
To na razie tyle
Pozdro
Galaktyczny
Dec 4 2011, 09:08
Ludzie czytajcie trochę temat! Wyjdzie fix co do tych błędów w nazwiskach a Wolski i Jędrzejczyk bynajmniej u mnie są w grze
QUOTE (Galaktyczny @ Dec 4 2011, 08:12)

Ludzie czytajcie trochę temat! Wyjdzie fix co do tych błędów w nazwiskach a Wolski i Jędrzejczyk bynajmniej u mnie są w grze
Cóż. Czemu mnie to nie dziwi, że zaczynają się narzekania? Najpierw niektórzy spamowali kiedy premiera, jak już jest patch, to zaczyna się spamowanie że coś jest źle. Świetny patch, pomimo tych drobnych błędów, o których niektórzy pisali, ja natomiast ich nie widzę bo gram bez głosu i komentarza;d. Odpalam radioparty i wio
dzis wyjdzie up do tych nazwisk
wszystko mialo byc dobrze ale podczas wrzucania plikow na p_sound nie wszystkie sie podmienily
wlasnie to poprawiam
CYTAT(Galaktyczny @ Dec 4 2011, 09:12)

Jeśli się nie mylę to użytkownikowi semenya 19 chodziło o twarze dla nich a ty napisałeś o nazwiskach. Chyba, że wydałeś 30 zł na SMS o treści smalec i masz ich twarze

Mam nadzieję, że w niedalekiej przyszłości powstanie jeszcze kilka fejsów dla ekstraklasowych kopaczy.
CYTAT
dzis wyjdzie up do tych nazwisk
wszystko mialo byc dobrze ale podczas wrzucania plikow na p_sound nie wszystkie sie podmienily
wlasnie to poprawiam
Dobrze wiedzieć. Będzie wrzucone od nowa p_sound?
czesc
sciagnalem patch leczy niestety nie mogę dorwać działającej wersji pes6 (czystej) dw,peb nie dziala mógłby ktos pomoc: >
CKM KING
Dec 4 2011, 11:48
CYTAT(szubi-bubi @ Dec 4 2011, 11:35)

Będzie wrzucone od nowa p_sound?
Tak byłoby najlepiej
skotar(L)
Dec 4 2011, 11:54
Ludzie to nie są narzekania na błędy, tylko po prostu wypisywanie ich. To normalne że wersja zawiera błędy i chyba dobrze że gracze wypisują je, aby twórcy mogli dokonać poprawek i wydać odpowiednie uaktualnienia.
Widzę że błędy dotyczą głównie nazwisk, więc moje pytanie czy OF będzie jeszcze uaktualniany czy ta obecna wersja jest finalna już ?
CYTAT(popolupo @ Dec 4 2011, 08:28)

Witam i od razu dzięki za nowego patch'a

Po zagraniu jednego meczu Korona-Lech moje uwagi:
- w scoreboardzie Polsatu Futbol wynik gospodarzy jest większy od gości,
- dziwne rzeczy w nazwiskach piłkarzy - Murawski czasem jest dobrze a czasem jest Bergkamp, Stilić - Beinlich, Sobolewski z Korony też czasem jakieś inne dostał, gdzieś Scholl wyskoczył, gdzieś nazwisko wypowiadane przez Borka wyskoczyło, ale nie wiem czy to był gracz Lecha czy Korony,
- włosy Injaca z błędem,
- radar troszke przedpotopowy - może dali byście radę zrobić podobny do patcha Shollym'a,
- ikonki przedmeczowe w turnieju (te telewizorki) nie są zbyt ładne i gdybym pierwszy raz grał w "szóstke" to nie wiedziałbym od czego one są, bo szczerze mówiąc nie są one nawet intuicyjne...
To na razie tyle
Pozdro
Grafika to kwestia gustu i tyle. Nie wzorujemy się na żadnym patchu, tworzymy to co nam się podoba. Chcesz to graj sobie w Shollym'a, albo wyciągnij od niego grafikę. A co do scoreboardu, to chyba masz jakieś zwidy

. Możesz sobie wyciągnąć pliczek i sprawdzić Hexeditorem, że oba wyniki mają takie same wartości. Nie ma więc opcji aby jeden był większy od drugiego. Co do nazwisk to wszystko zostało już chyba powiedziane.
CYTAT(heaton @ Dec 4 2011, 11:41)

czesc
sciagnalem patch leczy niestety nie mogę dorwać działającej wersji pes6 (czystej) dw,peb nie dziala mógłby ktos pomoc: >
Empik, jeśli nie znajdziesz to allegro.pl
CYTAT(szubi-bubi @ Dec 4 2011, 11:35)

Dobrze wiedzieć. Będzie wrzucone od nowa p_sound?
Tak.
CYTAT(skotar(L) @ Dec 4 2011, 11:58)

Ludzie to nie są narzekania na błędy, tylko po prostu wypisywanie ich. To normalne że wersja zawiera błędy i chyba dobrze że gracze wypisują je, aby twórcy mogli dokonać poprawek i wydać odpowiednie uaktualnienia.
Widzę że błędy dotyczą głównie nazwisk, więc moje pytanie czy OF będzie jeszcze uaktualniany czy ta obecna wersja jest finalna już ?
Jasne, ale pisanie 10 raz o tym, że nazwiska źle działają, podczas gdy na tej samej stronie jest już kilka takich komentarzy, jest trochę dziwne. Of raczej nie będzie zmieniany.
Milerinho
Dec 4 2011, 13:47
W Legii powinno byc Erif a jest Efir taki blad w nazwisku.
CYTAT(Milerinho @ Dec 4 2011, 13:51)

W Legii powinno byc Erif a jest Efir taki blad w nazwisku.
Dobrze jest:
http://www.90minut.pl/kariera.php?id=15914
orlando00
Dec 4 2011, 15:10
Chciałbym żeby przy nazwisku "Jovanović" było "ć" a nie "c" może mi ktoś powie co mam zrobić żeby tak było
Jason Bourne
Dec 4 2011, 15:14
Może ktoś mi podać ustawienie w lodcfg.exe żeby nie było tych łysin w grze?
lukasz44
Dec 4 2011, 15:17
CYTAT(semanya19 @ Dec 4 2011, 15:18)

Może ktoś mi podać ustawienie w lodcfg.exe żeby nie było tych łysin w grze?

Moje ustawienia, mimo że mam słabszy sprzęt problemu łysin na tych parametrach nie mam i dziwnych przycinek również.
CI którzy mają dobry komputer wszystko na very high
Seba_maliszewski
Dec 4 2011, 16:41
Mam takie pytanie. Kiedy gram w master league to słyszę prszyśpiewki jakiś zagranicznych zespołów. Dlaczego tak jest, że nie słyszę w Master League przyśpiewek mojego zespołu?
PS. Dodam że w pierwszych dwóch meczach miałem wszystko dobrze. W kolejnych 3 niestety nie te przyśpiewki co trzeba.
lukasz44
Dec 4 2011, 17:00
Sloty do master league dla naszej drużyny:310-314
340-345
346-349
Tutaj musisz wgrać przyśpiewki dla swojego zespołu, aby działały w Master League, ściągnij sobie chantlist i pobaw się w dkz w kopiowanie plików
kurcze mam problem, zainstalowałem czystego patcha podmieniłem pliki i mam kilka błędów:
- loga drużyn nie są odpowiednie do nazw
- nie wyświetlają mi się poprawnie scoreboardy
Kto pomoże ? coś może z plikiem w rejestrze...miałen wcześniej Deemaza odinstalowałem bez uruchamiania ponownego kompa, zainstalowałem Wasz patch...
borgiveb
Dec 4 2011, 18:05
Witam. Mam zainstalowanego czystego pesa, a tam nie ma katalogu kitserver. Czy ktoś mi może podpowiedzieć skąd wziąć ten folder? z góry dzięki za pomoc. pozdrawiam
Co zrobic jesli gra wychodzi do windowsa przy starcie meczu?
borgiveb
Dec 4 2011, 18:32
Kolejny problem. Po uruchomieniu gry pokazuje mi sie tylko pierwszy ekran (load data) i po tym jest czarny ekran gra nie chce się dalej uruchomić ;/ jakieś sugestia?
marcinek
Dec 4 2011, 18:41
CYTAT(borgiveb @ Dec 4 2011, 18:36)

Kolejny problem. Po uruchomieniu gry pokazuje mi sie tylko pierwszy ekran (load data) i po tym jest czarny ekran gra nie chce się dalej uruchomić ;/ jakieś sugestia?
Ściągnij tego ofa
http://www.mediafire.com/?qsu1cd97dk5zxk5 , wgraj i daj znać czy ruszyła gierka.
borgiveb
Dec 4 2011, 18:50
śmiga, dziex
adriano91
Dec 4 2011, 19:12
A ja mam problem z rozdzielczością , wchodze w settnings ustawiam różne, od najwyższej w dół i tak się nie zmienia, cały czas mam gre na pół obrazu.
Jak wczytuje ten pasek to jest ok ale potem jak się pokazuje białe tło to lipa ;/
Co jest?
edit:
To wina monitora, bo przy włączeniu na monitorze wyskakuje adjustment locked . Nie wiem jak sobie z tym poradzić ... ;/
marcinek
Dec 4 2011, 19:32
No cóż pozostaje jedynie kupno nowego monitora, a tak serio to spróbuj przycisnąć klawisz menu na monitorze przez 5 sekund.
Hmm jeśli jest napisane locked znaczy, że masz zablokowane, musisz popróbować w opcjach przestawić skoro przytrzymanie menu nie skutkuje.
Kamiloxx
Dec 4 2011, 19:35
No, pograłem parę meczów. I muszę powiedzieć, że patch świetny. Gratuluję twórcom.
adriano91
Dec 4 2011, 19:45
Dobra.
Nie wiem czemu ale gra mi się zacina jak nie wiem ...
A komp nowy.
For3st06
Dec 4 2011, 23:34
Dziekuje za patcha

przy wypakowywaniu wysakuje mi blad z 0_text part1 beda jakies dane naprawcze do partow ?
Są dwa błędy. W moim klubie z ligi Getafe zawodnik Rafa ma złą pozycję. Na psd stats jest środkowym obrońcą, bocznym obrońcą i defensywnym pomocnikiem. Na transfer markt jest środkowym obrońcą, a w patchu jest pomocnikiem. Druga sprawa, Olic na psd stats ma dodatkowe atrybuty: lines, scoring, reaction i dribling, a w patchu nie na żadnego. Można to poprawić?
Dabro96
Dec 5 2011, 14:11
CYTAT(lizaku @ Dec 5 2011, 14:26)

Są dwa błędy. W moim klubie z ligi Getafe zawodnik Rafa ma złą pozycję. Na psd stats jest środkowym obrońcą, bocznym obrońcą i defensywnym pomocnikiem. Na transfer markt jest środkowym obrońcą, a w patchu jest pomocnikiem. Druga sprawa, Olic na psd stats ma dodatkowe atrybuty: lines, scoring, reaction i dribling, a w patchu nie na żadnego. Można to poprawić?
Ale wiesz,nie wszystko musiało być brane z psd stats.
lukasz44
Dec 5 2011, 14:16
CYTAT(lizaku @ Dec 5 2011, 13:26)

Aktualizacje na PSD wychodzą tak często że nie sposób tego ogarnąć, zmiany pozycji, dodatkowe gwiazdki, ciut wyższe\niższe staty ciągle to zmieniają... Poprawić mogę to przy tworzeniu rostera ligowego po transferach, damy taki temat z błędami, tam będzie można je wypisywać

CYTAT(Dabro96 @ Dec 5 2011, 14:15)

Ale wiesz,nie wszystko musiało być brane z psd stats.
Dokładnie, nie wszystko jest brane z PSD, sporo statów wogóle tam nie ma, są brane z innych patchów bądź tworzymy według własnego doświadczenia...
Dlatego też kadry zespołów z transfermarkt mogą się trochę różnić, gdyż gracze warci 100,000 czy nawet mniej nie zawsze mają JAKIEKOLWIEK statystyki i szkoda nawet na nich slotów...
Seba_maliszewski
Dec 5 2011, 14:51
CYTAT(lukasz44 @ Dec 4 2011, 17:04)

Sloty do master league dla naszej drużyny:310-314
340-345
346-349
Tutaj musisz wgrać przyśpiewki dla swojego zespołu, aby działały w Master League, ściągnij sobie chantlist i pobaw się w dkz w kopiowanie plików
A czy da się zrobić tak, żeby w Master League leciały przyśpiewki zespołów które grają? Np. gra Legia u siebie z Lechem. To są przyśpiewki Legii i trochę Lecha bo oni są goścmi. Chodzi mi o coś takiego jak w meczu towarzyskim. Nie chcę aby ciągle leciały przyśpiewki jednego zespołu którym gram.
CYTAT(lukasz44 @ Dec 5 2011, 14:20)

Aktualizacje na PSD wychodzą tak często że nie sposób tego ogarnąć, zmiany pozycji, dodatkowe gwiazdki, ciut wyższe\niższe staty ciągle to zmieniają... Poprawić mogę to przy tworzeniu rostera ligowego po transferach, damy taki temat z błędami, tam będzie można je wypisywać

Dokładnie, nie wszystko jest brane z PSD, sporo statów wogóle tam nie ma, są brane z innych patchów bądź tworzymy według własnego doświadczenia...
Dlatego też kadry zespołów z transfermarkt mogą się trochę różnić, gdyż gracze warci 100,000 czy nawet mniej nie zawsze mają JAKIEKOLWIEK statystyki i szkoda nawet na nich slotów...
No te gwiazdki to jeszcze można podarować, ale zmiana pozycji z obrońcy na pomocnika to nie bardzo. Myślę że to dobry pomysł żeby zrobić taki temat i po transferach wprowadzić poprawki. Dzięki
For3st06
Dec 5 2011, 16:01
wypakowaliscie wszytko bez problemu ? bo ja zawsze z jakims partem mam problem sciagam po 2 razy i dalej nic
arczi333
Dec 5 2011, 16:59
Witam dzięki chłopaki za kawał dobrej pracy
ale mam problem jak rozpakować np. o_sound
jestem tam kilka partów jak to zrobić żeby był jeden i jeszcze jedna prośba jeśli da rade mogli byście wrzucić autoinstalator do składów
Nakamura
Dec 5 2011, 17:07
Jeśli masz wszystkie pliki rar ktore składają się na o_sound, i masz je wszystkie w tym samym folderze, to po prostu kliknij prawym przyciskiem myszy na pierwszy z nich, i wybierz opcje "wypakuj tutaj". Rozpakowany plik, który zajmie grubo ponad 1giga, skopiuj do folderu Data, tam gdzie zainstalowałeś grę.
Tyle mogę pomóc wyręczając twórców pacza, natomiast co do autoinstalatora składów to nie wiem o czym mówisz. Kopiujesz normalnie do folderu 1, - Moje dokumenty-Konami-save-folder 1.
Z pamięci pisałem, chyba się nie pomyliłem,
I don't want to live on this planet anymore......
lukasz44
Dec 5 2011, 17:11
CYTAT(arczi333 @ Dec 5 2011, 17:03)

Witam dzięki chłopaki za kawał dobrej pracy
ale mam problem jak rozpakować np. o_sound
jestem tam kilka partów jak to zrobić żeby był jeden i jeszcze jedna prośba jeśli da rade mogli byście wrzucić autoinstalator do składów
Ściągasz wszystkie party O_sound, klikasz potem w 1 i powinno wypakować cały plik automatycznie
U mnie nie było problemu...
AUTOINSTALATOR ROSTERA:http://www.multiupload.com/LUGNJLNUEJJak wgrywamy ?Instrukcje do ważniejszych i trudniejszych do wgrania rzeczy dałem tutaj:
INSTRUKCJE WGRYWANIA PLIKOW
arczi333
Dec 5 2011, 17:50
jeszcze problem mam z herbami i z nazwiskami wrzuciłem o text OF i coś pokopane jest i P_sound niechce się rozpakwać dochodzi do 61%
Seba_maliszewski
Dec 5 2011, 18:30
A czy da się zrobić tak, żeby w Master League leciały przyśpiewki zespołów które grają? Np. gra Legia u siebie z Lechem. To są przyśpiewki Legii i trochę Lecha bo oni są goścmi. Chodzi mi o coś takiego jak w meczu towarzyskim. Nie chcę aby ciągle leciały przyśpiewki jednego zespołu którym gram.
smolarek
Dec 5 2011, 19:51
Na kiedy planujecie wydać piłki i stadiony?
Albo jeżeli ktoś ma piłki na najnowszy sezon to poprosiłbym o wrzucenie tutaj pliku z GDB - balls razem z map. Chciałem sobie wgrać, ale niestety coś mi nie wychodzi, bo jak wybieram piłkę to wyrzuca mnie do Windowsa. Więc jak ktoś ma najnowsze piłki to prosiłbym o wrzucenie.
Czytaj wcześniejsze strony. Galaktyczny już dawał kilka piłek:
http://www.mirrorcreator.com/files/UDMUIC5U/
czubinho
Dec 5 2011, 21:13
Dzięki
For3st06
Dec 5 2011, 21:30
pobralem uni i widze ze nie wszystkie stroje maja logo" T-moblie"
CYTAT(For3st06 @ Dec 5 2011, 21:34)

pobralem uni i widze ze nie wszystkie stroje maja logo" T-moblie"
Mówiłem o tym setki razy w poprzednim temacie, nie będę już powtarzał...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.