Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: PES 6.5 - Coming soon.
board.issonline.pl > Edit Mode: P-E Patching > P-E Patching > PES 6.5 v5 > Dyskusja
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Kamiloxx
Mój apetyt wzrósł. Wyczekuję wielce! smile.gif A będą dostępne stroje w Edit Modzie dla polskich drużyn? Bo np. widzę, że w Jagiellonii takich strojów nie ma. wink.gif
For3st06
widze ze Rasiak juz jest a ma byc od rundy wiosennej to chyba Dzalamidze z Widzewa chyba tez juz mozecie dac bo juz jest koncowka rundy jesiennej.
zibii75
Ja małe pytanko w sprawie Borubara, czy będzie miał dziere na karku? smile.gif
T-Mac
to jest moja praca wiec i dziara jest smile.gif
radek8891
A ja mam takie pytanie, czy reprezentacja Izraela jest bogata czy raczej uboga w mordki? smile.gif
poncek
Przydałby się jakiś licznik odliczający wink.gif

Wszystko wygląda na profesjonalną robotę, nic tylko czekać.

Będą selectory, np piłek albo score`ów ?
Kubbas.
CYTAT(lukasz44 @ Nov 21 2011, 16:53) *
Tak, wielu graczom dodałem animacje wolnych, karnych i cieszynki po golach smile.gif

Super, im więcej graczy je ma tym lepiej

Ja wgl jestem za tym aby każdy gracz jako wolnego miał podstawową animacje 4 a nie 1, która jest beznadziejna i nieskuteczna często. 4 najbardziej pasuje jako ta podstawa
GooFy
CYTAT(Kamiloxx @ Nov 21 2011, 22:05) *
Mój apetyt wzrósł. Wyczekuję wielce! smile.gif A będą dostępne stroje w Edit Modzie dla polskich drużyn? Bo np. widzę, że w Jagiellonii takich strojów nie ma. wink.gif

Będą, co pokazałem na skrinach kilka stron temu. Łukasz ma kitsy które wrzucał dla siebie.

CYTAT(poncek @ Nov 22 2011, 11:22) *
Będą selectory, np piłek albo score`ów ?

Nie będzie. Paczkę piłek wrzucamy do kitservera, są w niej piłki z tego oraz dwóch poprzednich sezonów. Scoreboardy są w 0_text. Każdy tryb ma swój odpowiednik w rzeczywistości, co również pokazałem na skrinach kilka stron temu.
__SaNd1__
Swietne screeny brawo chlopaki czekamy na premiere smile.gif
poncek
Skoro orzełek oficjalnie wróci na koszulki reprezentacji i ma być umieszczony na środku (link do wypowiedzi Laty nt. stroju) to dacie stroje z orzełkiem czy dacie z samym logo a np. będzie później do pobrania aktualizacja stroju, jak będzie wyglądał w rzeczywistości bez żadnych fotomontaży?
B@rt
Goofy pisał, że pracuje nad strojami więc będą pewnie bez orzełka a po mecz(lub prezentacji nowych strojów) wyda update. Ja ponawiam pytanie na temat stadionów. Będą edytowane z murawami HD czy klasycznymi?
GooFy
Powtarzam nie mamy w ekipie żadnego stadiummakera, ani nikogo kto stadiony edytuje. Stadiony będą więc takie, jakie znaleźliśmy w internecie.
Dzagud
Szkoda, że nie będzie murawek HD, ale patch i tak będzie super ; )
Mam nadzieję, że kiedyś znajdzie się na ISSOnline stadiummaker, który podrzuci nam kilka muraw HD ; )
__SaNd1__
Nic ze nie beda murawy HD i tak mod bedzie swietny nie wiem co az tak chcecie z tymy HD murawami wazne zeby patch byl jaknajlepszy rolleyes.gif P.S. Wiem ze nie wolno pytac o premiere - ale czy jest szans zeby byla w ten weekend no i przepraszam za pytanie ale fainie by bylo wiedziec czy jest taka szansa rolleyes.gif
Kubbas.
Przecież Gufy napisał, że stadiony i murawy z neta, czyli z evo-web zbierają pewnie, więc HD będą, bo na necie takie są.

W poprzedniej wersji Kubbas robił chyba stadiony i wyśmienicie to wypadło circle.gif

A i jeszcze Timak jedno pytanie, zgrywasz nazwiska z trybu mecz wyciszasz komentarz itd? Bo jeśli tak to proponuje Ci zmianę metody, bo można podczas tworzenia własnego gracza wybierać sobie komentarz i mógłbyś szybciej i więcej nazwisk pozgrywać, a jest ich na prawdę ogrom w fifie 12, mam nadzieję, że zgrałeś dużo smile.gif

A i jak już robisz komentarz to wymieniasz np oklepane już komentarze o spalonych i o faulach na jakieś nowe świeższe? Z fify 12, bo jest dużo nowych lepiej brzmiących i można by je dodać aby tamte stare się nie powtarzały często
poncek
I tak już pewnie wszystko maja dograne, więc nie ma póki co i jak już zmieniać.

Tylko pytanie: KIEDY??
gapa
pewnie na EURO 2012 biggrin.gif
lukasz44
CYTAT(gapa @ Nov 25 2011, 18:50) *
pewnie na EURO 2012 biggrin.gif

Do losowania grup napewno się wyrobimy smile.gif
kopacz_pesfan
CYTAT(lukasz44 @ Nov 25 2011, 18:59) *
Do losowania grup napewno się wyrobimy smile.gif

nie poganiam was ale nie wierze w to smile.gif tyle razy już przekładaliście premiere że biggrin.gif
gapa
no ja tez moze na MS w Brazyli biggrin.gif ? jest szansa
poncek
jak będziecie tacy złośliwi to nie wydadzą i dopiero będzie jazda.

Będzie Ronaldo w grze, chociażby w piłkarzach bez przynależności klubowej?
skotar(L)
Pisali że składy aktualne będą na dzień wydania patcha, więc skoro Ronaldo zakończył karierę to zapewne go nie będzie w grze.
poncek
W sumie racja. Podmieni się kogoś.
WKS
Tak siedząc sobie po udanej sobocie (Real wygrał, Barca przegrała na dodatek Mamed wygrał walke) postanowiłem sobie wejść w ten temat aby jeszcze raz przejrzeć screeny w oczekiwaniu na patcha. Jednak tak patrząc na skrinszoty zauważyłem niepokojącą sprawę bo Bundesliga jest na slocie C a skoro jest na slocie C to nie pogramy nią w ML czyż tak ? To nie zbyt dobrze wróży szczególnie kiedy szczerze mówiac zaczełem oglądac BVB i sie nią jarać w Pesie... ;f Chyba, że zaszła zmiana w Ofie od tamtego czasu i Bundesliga zamieniła sie slotami z Francuską. Bardzo proszę o rozwianie moich wątpliwości biggrin.gif.
__SaNd1__
CYTAT(WKSRKS @ Nov 27 2011, 02:26) *
Tak siedząc sobie po udanej sobocie (Real wygrał, Barca przegrała na dodatek Mamed wygrał walke) postanowiłem sobie wejść w ten temat aby jeszcze raz przejrzeć screeny w oczekiwaniu na patcha. Jednak tak patrząc na skrinszoty zauważyłem niepokojącą sprawę bo Bundesliga jest na slocie C a skoro jest na slocie C to nie pogramy nią w ML czyż tak ? To nie zbyt dobrze wróży szczególnie kiedy szczerze mówiac zaczełem oglądac BVB i sie nią jarać w Pesie... ;f Chyba, że zaszła zmiana w Ofie od tamtego czasu i Bundesliga zamieniła sie slotami z Francuską. Bardzo proszę o rozwianie moich wątpliwości biggrin.gif .

Normalnie sie gra tez z slocie C - czyli tam gdzie bedzie Bundesliga tez bedzie moglo sie grac w ML w poporzednich wersjach patcha co gralem tez bylo tak wiec napewno i w tej tak bedzie rolleyes.gif Pozdrawiam smile.gif
GooFy
CYTAT(WKSRKS @ Nov 27 2011, 01:26) *
Tak siedząc sobie po udanej sobocie (Real wygrał, Barca przegrała na dodatek Mamed wygrał walke) postanowiłem sobie wejść w ten temat aby jeszcze raz przejrzeć screeny w oczekiwaniu na patcha. Jednak tak patrząc na skrinszoty zauważyłem niepokojącą sprawę bo Bundesliga jest na slocie C a skoro jest na slocie C to nie pogramy nią w ML czyż tak ? To nie zbyt dobrze wróży szczególnie kiedy szczerze mówiac zaczełem oglądac BVB i sie nią jarać w Pesie... ;f Chyba, że zaszła zmiana w Ofie od tamtego czasu i Bundesliga zamieniła sie slotami z Francuską. Bardzo proszę o rozwianie moich wątpliwości biggrin.gif.

Chłopie skąd Ty masz takie informacje ? laugh.gif

Others C działają w ML, więc bez obaw.
WKS
A to przepraszam bardzo biggrin.gif . Ostatnio w ML grałem, jakieś pół roku temu (wiadomo liga online 5x lepsza ) i chyba coś już pamięć nie wyrabia xD. Tak więc, sorka ale i zarazem dzięki za uspokojenie biggrin.gif.
Kubbas.
CYTAT(Norm@n @ Nov 25 2011, 10:30) *
Przecież Gufy napisał, że stadiony i murawy z neta, czyli z evo-web zbierają pewnie, więc HD będą, bo na necie takie są.

W poprzedniej wersji Kubbas robił chyba stadiony i wyśmienicie to wypadło circle.gif

A i jeszcze Timak jedno pytanie, zgrywasz nazwiska z trybu mecz wyciszasz komentarz itd? Bo jeśli tak to proponuje Ci zmianę metody, bo można podczas tworzenia własnego gracza wybierać sobie komentarz i mógłbyś szybciej i więcej nazwisk pozgrywać, a jest ich na prawdę ogrom w fifie 12, mam nadzieję, że zgrałeś dużo smile.gif

A i jak już robisz komentarz to wymieniasz np oklepane już komentarze o spalonych i o faulach na jakieś nowe świeższe? Z fify 12, bo jest dużo nowych lepiej brzmiących i można by je dodać aby tamte stare się nie powtarzały często

Timak?tongue.gif
poncek
Można wiedzieć jak tam prace? Wiadomo że wszyscy chcą już grać Waszym dziełem i zapewne czekają na jego wydanie.
demiano7
Kolego czy potrafisz czytać czy nie bardzo??? Naprawdę miałem się nie udzielać w tym temacie ale jak widzę po raz kolejny post z zapytaniem, które miało już nie padać to mnie krew zalewa... Człowieku nie potrafisz zajrzeć parę stron do tyłu????? Patch jest na ukończeniu i prawdopodobnie to kwestia dni a przez ludzi takich jak Ty twórcy tylko się złoszczą. Kiedyś po prostu to oleją bo ich nerwy nie wytrzymają i następnej wersji już nie będzie, a wtedy będziesz mógł pogratulować sobie i podobnym do Ciebie. I to nie jest jakaś napinka tylko porada, wrzuć na luz i CZEKAJ smile.gif
Goofy kończcie patcha w spokoju a w razie czego pisz do mnie na GG jakby jeszcze trzeba było pomóc w jakichś drobnych rzeczach.
R3D D3VIL
A ja myślę, że na Mikołaja możemy coś dostać. wink.gif
Kamiloxx
Panowie, czy Wy czytacie posty poprzednie? Łukasz pisał, że do losowania grup na Euro się wyrobią, czyli do piątku. Żeby nie było, że spamuję, to jak chcecie, to też mogę coś pomóc na wykończeniu. happy.gif
gapa
ale czy napewno euro 2012 biggrin.gif heheh zartuje cool.gif
Galaktyczny
CYTAT(Galaktyczny @ Oct 9 2011, 21:47) *
Do świąt Bożego Narodzenia się wyrobią biggrin.gif
Jak ma być wszystko na cacy to im dłużej tym chyba lepiej. Nie dostaniemy byle czego

Ma się to wyczucie czasu rolleyes.gif

A jeśli chodzi o scoreboardy to jesli zacznę karierę np Arsenalem w Premier League to będzie score PL czy standardowy Master League??
GooFy
Będzie scoreboard master league.

Myślicie sobie pewnie, że źli twórcy nic nie robią, albo co gorsza grają sobie w najlepsze a innym nic nie dają. Rozczaruję Was, nie jest tak. Chcemy aby patch był jak najlepszy i dlatego tyle to trwa. Wszystko już na ten temat zostało chyba powiedziane, dodatkowo Łukasz uchylił rąbka tajemnicy, że planujemy wydać przed losowaniem. Ja już nie mam siły i jest to raczej mój ostatni post przed premierą.
CKM KING
Jeżeli mogę, to proponuję zamknąć temat i czekać na premierę
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.